Dodaj do ulubionych

kwiaciarnia na ul.Chrobrego

10.03.09, 20:11
co sadzicie o kwiaciarni na ulicy Chrobrego na przeciwko
politechniki.czy moze ktos kozystal z ich uslug jesli chodzi o
wystroj kosciola na slub.
Obserwuj wątek
    • Gość: p Re: kwiaciarnia na ul.Chrobrego IP: *.infoplus.com.pl 30.08.09, 23:04
      jest ok
      • Gość: asia Re: kwiaciarnia na ul.Chrobrego IP: *.radom.vectranet.pl 01.09.09, 09:31
        ja duzo bardziej polecam kwiaciarnie Azalia na akademickim robia
        sliczne wiazanki i ubieraja koscioły bajecznie sama korzystałam z
        ich usług w czerwcu
        • Gość: ania Re: kwiaciarnia na ul.Chrobrego IP: *.radom.vectranet.pl 01.09.09, 09:53
          ja natomiast zamowilam w kwiaciarni "kwiatowe inspiracje" bardzo
          mila pani wszystko mi doradzila
          • Gość: marta Re: kwiaciarnia na ul.Chrobrego IP: *.radom.vectranet.pl 29.01.10, 10:44
            Jestem bardzo zadowolona z kwiaciarni "kwiatowe inspiracje". Miałam super
            wiązankę na ślub i byłam bardzo zadowolona. Osobiście polecam.
            • Gość: daria Re: kwiaciarnia na ul.Chrobrego IP: *.radom.vectranet.pl 30.01.10, 17:17
              A ja ostrzegam przed kwiaciarnią Azalia,jeżeli już ktoś się zdecyduje na tą
              kwiaciarnie to umówcie się z Panią w momencie zmawiania na konkretną cenę, a nie
              że to zależy od ilości np. róż czy będzie to 20 czy 25 i będzie to od 200 do
              250zł., bo zawsze weźmie maksymalną cenę a włożyła Pani z kwiaciarni 20 sztuk.
              Wiązanka ładna , ale ceną za dwadzieścia róż bez żądnego przystrojenia (bo taką
              chciałam), 250 zł. to troszkę za dużo.
            • Gość: rataj12 Re: kwiaciarnia na ul.Chrobrego IP: *.adsl.inetia.pl 02.05.10, 23:24
              Ja natomiast, polecam kwiaciarnie strelicje na ul.chrobrego ponieważ jest miła i
              profesjonalna obsługa, dostałem kartę rabatową jest stałym klientem 20% upustu
              przy zakupie kwiatów w kwocie 30 zł. Gorąco polecam !!!
              • Gość: k Re: kwiaciarnia na ul.Chrobrego IP: *.radom.vectranet.pl 04.11.10, 19:18
                Strelicja robi piekne bukiety nie to co azalia. Azalia jedzie na opinii i wcale nie robi tak pieknie kwiatkow...ktore na drugi dzien gubią płatki
    • czarownicaaa Re: kwiaciarnia na ul.Chrobrego 29.09.10, 17:32
      zdecydowanie polecam Azalie
      poza tym oni stroja kosciol akademicki co niedziela
      piekne bukiety
      zamawiam tam wszystkie kwiaty rowiez na potrzeby firmy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka