masza7 10.03.09, 20:11 co sadzicie o kwiaciarni na ulicy Chrobrego na przeciwko politechniki.czy moze ktos kozystal z ich uslug jesli chodzi o wystroj kosciola na slub. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: p Re: kwiaciarnia na ul.Chrobrego IP: *.infoplus.com.pl 30.08.09, 23:04 jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: kwiaciarnia na ul.Chrobrego IP: *.radom.vectranet.pl 01.09.09, 09:31 ja duzo bardziej polecam kwiaciarnie Azalia na akademickim robia sliczne wiazanki i ubieraja koscioły bajecznie sama korzystałam z ich usług w czerwcu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: kwiaciarnia na ul.Chrobrego IP: *.radom.vectranet.pl 01.09.09, 09:53 ja natomiast zamowilam w kwiaciarni "kwiatowe inspiracje" bardzo mila pani wszystko mi doradzila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: kwiaciarnia na ul.Chrobrego IP: *.radom.vectranet.pl 29.01.10, 10:44 Jestem bardzo zadowolona z kwiaciarni "kwiatowe inspiracje". Miałam super wiązankę na ślub i byłam bardzo zadowolona. Osobiście polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daria Re: kwiaciarnia na ul.Chrobrego IP: *.radom.vectranet.pl 30.01.10, 17:17 A ja ostrzegam przed kwiaciarnią Azalia,jeżeli już ktoś się zdecyduje na tą kwiaciarnie to umówcie się z Panią w momencie zmawiania na konkretną cenę, a nie że to zależy od ilości np. róż czy będzie to 20 czy 25 i będzie to od 200 do 250zł., bo zawsze weźmie maksymalną cenę a włożyła Pani z kwiaciarni 20 sztuk. Wiązanka ładna , ale ceną za dwadzieścia róż bez żądnego przystrojenia (bo taką chciałam), 250 zł. to troszkę za dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rataj12 Re: kwiaciarnia na ul.Chrobrego IP: *.adsl.inetia.pl 02.05.10, 23:24 Ja natomiast, polecam kwiaciarnie strelicje na ul.chrobrego ponieważ jest miła i profesjonalna obsługa, dostałem kartę rabatową jest stałym klientem 20% upustu przy zakupie kwiatów w kwocie 30 zł. Gorąco polecam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: kwiaciarnia na ul.Chrobrego IP: *.radom.vectranet.pl 04.11.10, 19:18 Strelicja robi piekne bukiety nie to co azalia. Azalia jedzie na opinii i wcale nie robi tak pieknie kwiatkow...ktore na drugi dzien gubią płatki Odpowiedz Link Zgłoś
czarownicaaa Re: kwiaciarnia na ul.Chrobrego 29.09.10, 17:32 zdecydowanie polecam Azalie poza tym oni stroja kosciol akademicki co niedziela piekne bukiety zamawiam tam wszystkie kwiaty rowiez na potrzeby firmy Odpowiedz Link Zgłoś