traffic.radom 10.03.09, 21:31 Chciałbym zgłosić jedną wielką dziurę ulicę Wałową pomiędzy Podwalną a Żeromskiego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miki190 Re: Zgłoś dziurę w jezdni do naprawy 10.03.09, 22:14 Najprościej i najkrócej zgłosić po prostu Radom. Nawet na nowiutkiej dwupasmowej Maratońskiej od pół roku stoi ograniczenie do 40 km/h bo są tam niby jakieś roboty. Hitem hipokryzji było odwrócenie w ostatnią sobotę fotoradaru na Wierzbickiej. Weekend to jedyny moment kiedy nie stoi tam korek do skrzyżowania z Wjazdową i Toruńską i da się złapać kogoś, kto w ogóle jedzie. W poniedziałek więc fotoradar usunięto. To są kpiny z kierowców. To miasto staje się komunikacyjną czarną dziurą! Odpowiedz Link Zgłoś
beta-zet Re: Zgłoś dziurę w jezdni do naprawy 11.03.09, 12:46 ograniczenie do 30km/h stoi na Potkanowskiej, bo łatwiej postawić ograniczenie niż naprawić ulicę, na dodatek policjanci, którzy tamtędy jeżdżą mają niezłą zabawę gdy za nimi tworzy się sznurek spieszacych się do pracy, wk...nych kierowców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dk Re: Zgłoś dziurę w jezdni do naprawy IP: 194.114.240.* 12.03.09, 18:00 Ograniczenie do 50km/h obowiązuje na odcinku 7 od ronda Warszawskiego do Selgrossa (w kierunku Kielc). Kolejny absurd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowiec Re: Zgłoś dziurę w jezdni do naprawy IP: 82.139.54.* 10.03.09, 22:41 Hehehe Wojska Polskiego :D trzeba się naszukać ze by znaleźć oryginalny asfalt! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KATE74 Re: Zgłoś dziurę w jezdni do naprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 22:48 HMMM...ale najlepsza jest Mlodzianowska od skrzyżowania z 1905 roku do przejazdu..tam jest jazda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Re: Zgłoś dziurę w jezdni do naprawy IP: *.multimo.gtsenergis.pl 10.03.09, 22:55 Słowackiego od ronda, to nie jest ulica tylko off-road Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: murzin Re: Zgłoś dziurę w jezdni do naprawy IP: *.230.udn.pl 11.03.09, 00:47 zgadzam się z Wami, cały Radom. Praktycznie nie ma ulicy bez dziur w jezdni. Niektóre są już reperowane, tyle że nie wszystkie. Wybór dziur do łatania zależy chyba od widzimisie ekipy. (np Kelles-Krauza na przeciwko zakładu oponiarskiego - no nie wiem, co tym sądzić) No nie, nie wpadłem na to wcześniej, większe "reperuje" jeden partacz, który do tej pory miał po wykonaniu swojej ulicy uzyskał teraz mniejsze dziury. Mniejsze ten, któremu udało się wyprodukować większe dziury. Życzę Wam "wykonawcy", "zarządzający" i "decydenci" tego bałaganu wpadniecia we własne sidła, czyli porządnego urwania zawieszenia i połamania felg. To co robicie w Radomiu jest karygodne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Zgłoś dziurę w jezdni do naprawy IP: *.radom.pilicka.pl 11.03.09, 07:42 Dlaczego mam zgłaszać dziury w jezdniach do naprawy? Ich zakichanym obowiązkiem jest nadzór,inspekcja i naprawa dróg. Tak to jest łatwo, że niezgłoszono to niewiedzieliśmy i nienaprawialiśmy. Za co biorą pieniądze, niech się przejadą i zobaczą - a poza tym bez jeżdzenia i oglądania, co roku w tych samych miejscach dziury się pojawiają. Niedługo zaproponują, że jak wiesz o jakiejś dziurze, to my ci sprzęt pożyczymy a ty sobie napraw. Odpowiedz Link Zgłoś
msvip a u mnie dziur nie ma ....... 11.03.09, 08:44 ........bo nie ma jezdni pozdrawiam W.Sz.Władze Miasta , które wydają pieniądze na przebudowywanie klombów na Żeromskiego i nie zdają sobie sprawy,że poza tą ulicą m Radomiu są jeszcze inne,jakby żywcem przeniesione z XIX wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: a u mnie dziur nie ma ....... IP: 82.197.42.* 11.03.09, 09:57 to dokładnie tak jak u mnie :((( Próbował ktoś może przejechać się ulicą Garbarską? Polecam szczególnie jej początkowy fragment... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi Re: a u mnie dziur nie ma ....... IP: *.netblok.com 12.03.09, 16:05 niech ci co każą zglaszać dziury przejadą tylko raz całą garbarską życzę miłej przejażdżki Odpowiedz Link Zgłoś
beta-zet Re: a u mnie dziur nie ma ....... 11.03.09, 13:01 u mnie to nawet ulicy nie ma, mieszkam na ulicy, której nie ma, bo została postawiona na niej hala, obecnie na oficjalnych mapkach jest zaznaczona i ulica i budynek na niej, TO JEST PARANOJA, a miasto wypina się na interwencje, bo nie założyło księgi wieczystej na teren, za który zapłaciło wiele lat temu sprzedającemu, gdyby ktoś z obywateli tak zrobił poniósłby z pewnością dotkliwą karę, a tak nie ma winnego, nie ma ulicy i dojazdu do domów, może to jest sposób na zlikwidowanie problemu remontów, ZLIKWIDOWAĆ ULICE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: a u mnie dziur nie ma ....... IP: *.60.udn.pl 11.03.09, 14:26 To co jest na tych w końcu? Ulica czy budynek. Bo na pewno nie może być i jedno i drugie. I za co obywatel miałby ponieść dotkliwą karę? Za brak KW? Odpowiedz Link Zgłoś
beta-zet Re: a u mnie dziur nie ma ....... 11.03.09, 16:01 na mapie jest jedno i drugie, na tym polega paradoks, a stan faktyczny jest taki, że stoi budynek, który wybudowano na podstawie pozwolenia, tylko pozwolenie nie wiem jakim cudem zostało wydane na terenie wydzielonym dla drogi, a drogi nie ma, my mieszkańcy jesteśmy w trakcie sprawy sądowej o wytyczenie drogi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: a u mnie dziur nie ma ....... IP: *.60.udn.pl 11.03.09, 16:51 Na mapie najprawdopodobniej jest budynek i działka ewidencyjna. Co do przeznaczenia działki nie będę się wypowiadał gdyż jest ono zapisane w decyzji podziałowej. Odpowiedz Link Zgłoś
b-ania Re: a u mnie dziur nie ma ....... 11.03.09, 14:06 XIX wiek? Średniowiecze albo i dalej wstecz. Ul. Bieszczadzka - gruntowy odcinek specjalny, tor przeszód po przejscie hord. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdfa Zgłaszam całą kielecką, wyremontowana 2-3 lata tem IP: 193.111.144.* 11.03.09, 09:15 nadaje się do ponownego remontu. Czy ktoś odpowiada za jakość budowanych dróg? Budujecie je, aby potem było co remontować? Koleiny na kieleckiej w pobliżu salonu seata wołają o pomstę do nieba! Odpowiedz Link Zgłoś
parasol65 Zgłoś dziurę w jezdni do naprawy 11.03.09, 12:44 Niema chetnych do skarzenia magistratu. Kto jest odpowiedzialny za uszkodzenia auta ktore przejechalo przez dziure? Wybrukowac tylko Zeromskiego od fasady i zerwac asfalt pol roku wczesniej bo oszczedzimy na maszynie. A tlusty tyleczek wozic po okolicy sluzbowa lancia. To juz kiedys bylo i pomimo 20lat wolnosci nic sie niezmienia w R. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Zgłoś dziurę w jezdni do naprawy IP: *.37.udn.pl 11.03.09, 12:51 Nie ma to jak co 2-3 lata remontować tą samą drogę, ten sam odcinek. Istna żyła złota, pytanie ile za to biorą radni, posłowie itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziórawa chenia Re: Zgłoś dziurę w jezdni do naprawy IP: *.gprs.plus.pl 11.03.09, 14:29 A mógłby mi ktoś powiedzieć, której "mądrej głowie" zawdzięczamy burdel na 1905 roku? Chlopcy sobie porozwalali wszystko, i nic sie nie dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
miki190 Re: Zgłoś dziurę w jezdni do naprawy 11.03.09, 20:05 Gość portalu: dziórawa chenia napisał(a): > A mógłby mi ktoś powiedzieć, której "mądrej głowie" zawdzięczamy burdel na 1905 roku? Chlopcy sobie porozwalali wszystko, i nic sie nie dzieje. Musi być najpierw gorzej, żeby ciemny lud poczuł, że zrobiło się lepiej. Ale to dopiero za 2 lata przed wyborami samorządowymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Zgłoś dziurę w jezdni do naprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.09, 20:09 Ciekawa jest też ulica Reja. Niedawno wyremontowana. Ciekawe, czy te "fale Dunaju" maja być dodatkową atrakcją dla jadących od strony ronda ? Jeśli było to zamierzone to gratulacje ! Jeśli nie... to jak zwykle : chcielismy jak najlepiej, a wyszło jak zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
j.an Re: Zgłoś dziurę w jezdni do naprawy 24.03.09, 23:20 Gość portalu: pepe napisał(a): > Ciekawa jest też ulica Reja. Niedawno wyremontowana. Ciekawe, czy > te "fale Dunaju" maja być dodatkową atrakcją dla jadących od strony > ronda ? Jeśli było to zamierzone to gratulacje ! Jeśli nie... to jak > zwykle : chcielismy jak najlepiej, a wyszło jak zawsze. > To jest najnowocześniejsze rozwiązanie naszych specjalistów od drogownictwa i speców od odbioru,te sławne "fale Dunaju" są wymyślone przez wodociągi mają zaznaczać w którym miejscu jest przecisk przez jezdnię aby było łatwiej znaleźć w razie awarii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: murzin Re: Zgłoś dziurę w jezdni do naprawy IP: *.230.udn.pl 25.03.09, 00:21 To już nie robią dokumentacji powykonawczej? Może to unijne przepisy? A czy taki wynalazek chłopców dyr. wodociągów zgłosili już do urzędu patentowego? Pytań ciśnie mi się jeszcze parę, ale skończę tym jednym. Ile jeszcze miesięcy będzie wykonywany remont ul. szewskiej i okolic? Czy faktycznie musi tam robić góra 2 ludzi, reszty albo nie ma, albo się przyglada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucjan Zgłoś dziurę w jezdni do naprawy IP: 82.139.60.* 12.03.09, 09:01 Jeśli jest tak ze wszystkim (co jest pewne) jak z ulicami to niech Kosztowniak poda się do dymisji, bo on nie nadaje się do rządzenia.Może kiosk z gazetami by poprowadził ale nie Radom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregor13 Re: Zgłoś dziurę w jezdni do naprawy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.09, 14:42 Kiosku to mu lepiej nie powierzaj, bo jeszcze zrobi manko... Odpowiedz Link Zgłoś
traffic.radom Panie Prezydencie czy pan tego nie widzisz? 12.03.09, 14:55 Znowu zganiacie winę na Prezydenta Miasta. Ale jego błąd (podobnie jak poprzedników) polega na pozostawieniu takich ignorantów na stanowisku tak ważnym dla Miasta jak np. pana Marka Czyża na stanowisku DYREKTORA MZDiK. Co to za geniusz, że nic nie robi już przez prawie trzy kadencje trzech prezydentów, co zrobi to źle albo fatalnie i wciska kit prezydentom, że inaczej nie można?. Naciskajmy na Prezydenta aby coś z tym przykładem indolencji zrobił (może awansował go na wójta do Wąchocka) Odpowiedz Link Zgłoś
axel-1033 Re: Panie Prezydencie czy pan tego nie widzisz? 12.03.09, 14:59 >>Jestem bardzo ciekawy czy ktoś z UM czyta to co piszemy tu na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
j.an Re: Panie Prezydencie czy pan tego nie widzisz? 12.03.09, 18:16 traffic.radom napisał: > Znowu zganiacie winę na Prezydenta Miasta. Ale jego błąd (podobnie jak > poprzedników) polega na pozostawieniu takich ignorantów na stanowisku tak ważny > m > dla Miasta jak np. pana Marka Czyża na stanowisku DYREKTORA MZDiK. Co to za > geniusz, że nic nie robi już przez prawie trzy kadencje trzech prezydentów, co > zrobi to źle albo fatalnie i wciska kit prezydentom, że inaczej nie można?. > Naciskajmy na Prezydenta aby coś z tym przykładem indolencji zrobił (może > awansował go na wójta do Wąchocka) > W gminach takiego nieudacznika to by wywieźli na furze gnoju jak Jagnę ,może by się sprawdził na stanowisku zarządcy placu handlowego przy Nowogrodzkiej,bo tam taki syf aż ciarki biorą,że tam epidemia nie wybuchła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziórawa chenia Re: Panie Prezydencie czy pan tego nie widzisz? IP: *.gprs.plus.pl 13.03.09, 21:47 Ja przepraszam, ze jestem taka namolna, ale oprócz jednej złotej myśli, nie wnoszącej nic w temacie, nadal nie wiem, co za imbecyl, nakazal rozwałkę 1905 roku. I dlaczego, tam caly czas nic sie nie dzieje. Aha, Wąchock to przyjemne miasteczko, nie wpychajcie tam Czyża. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiosk z gazetami Re: Zgłoś dziurę w jezdni do naprawy IP: *.xdsl.centertel.pl 20.03.09, 21:33 Kiosk z gazetami to poważna sprawa, więc w niepewne ręce oddać go nie można. Podejrzewam, że wielu kioskarzy lepiej by rządziło Radomiem niż władze miejskie kioskiem z gazetami. Pomostówki dla kioskarzy!(cytat z J.Kryszaka-Superkioskarza) Odpowiedz Link Zgłoś
succour Zgłoś dziurę w jezdni do naprawy 13.03.09, 22:20 Pana Jakubowskiego należałoby wysłać po naukę bardzo daleko na wschód a tam zobaczyłby stojące do dzisiaj np. budynki murowane przy 40 stopniowym mrozie i drogi po których poruszają się do dzisiaj. A po powrocie pewnie nie gadałby takich głupot. Przypomina mi się remont mostu na A-2 za Koninem na rzece Warcie gdzie kładliśmy nawierzchnię asfaltową przy minus 12-u stopniach i minęło 5 lat i brak najmniejszych usterek. Tu potrzeba jest wiedza panie Jakubowski. Odpowiedz Link Zgłoś
ciu.ciu.babka Zgłoś dziurę w jezdni do naprawy 20.03.09, 15:32 Ulica Ofiar Firleja to jedna wielka dziura... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: la Zgłoś dziurę w jezdni do naprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.09, 21:17 a można zgłosic 2 dziury ? 1.ul.Chorzowska 2.ul. Wojska Polskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makowiec Zgłoś dziurę w jezdni do naprawy IP: *.xdsl.centertel.pl 20.03.09, 21:41 Więcej optymizmu proszę! Szukajmy porządnych, niedziurawych, zadbanych radomskich ulic. Trudne zadanie, prawda? O Słowackiego, Ofiar Firleja, Wojska Polskiego itp. itd kierowcy radomcy wiedzą, wskazujmy perełki drogownictwa radomskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqq Re: Zgłoś dziurę w jezdni do naprawy IP: 78.88.16.* 21.03.09, 15:37 nasi radni mają dziure w głowie ! btw: tak naprawde to cały radom jest w dziurach Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiakwap Do p. kosztowniaka 24.03.09, 08:03 Co za człowiek pozwala tak partolić roboty drogowe????? Kto to słyszał za granicą aby studzienki kanalizacyjne budować pod kołami samochodów??????? Jadąc na os. Południe ulicą Wierzbicą to samochód aż podskakuje na tych studzienkach. Teraz budują 1905 roku i TEŻ studzienki są pod kołami aut!!! To skandal!!! Dlaczego Kosztowniak pozwala na to? A jeśli nie on bezpośrtednio to osoba z Magistratu, która tym zarządza. Nasi Prezydeci chwalą się, że tyle kasy wyciągnęli z Unii..... każdy to potrafi i każde miasto to robi zwłaszcza, że pieniędzy do podziału mamy więcej niż w poprzednim okresie programowania. A jak Warszawy nie wyłączą z województwa to w następnym podziale środków będziemy wielkie ZERO, bo Warszawa zawyza nam PKB. Nasi Prezydenci w sumie nic wielkiego nie robią.... JEDYNIE wykonują swoje obowiązki ale nic na wyrost. Robią jedynie tyle ile im potrzeba aby wygrać następne wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
parasol65 Zgłoś dziurę w jezdni do naprawy 24.03.09, 11:20 Dziura. ciekawe. Byla, jest i bedzie, niezaleznie jaki prezydent zarzadza - to jest bez znaczenia. Istotne jest jak my, kierowcy czy ogolnie spoleczenstwo na to reagujemy. Czy ktos zaskarzyl migistrat za urwane zawieszenie, zniszczone felgi etc. Czy bedzie pierwszy chetny. To moze napisza o tym w gazetach. To taka mala mysl, koncepcja robocza Odpowiedz Link Zgłoś
traffic.radom Sens działania 24.03.09, 18:19 Podobno ktoś wcześniej zgłosił do prokuratury na Czyża dyrektora MZDiK doniesienie o niedopełnienie obowiązków czy coś takiego. Chodziło o dziecko, które zginęło w drodze do szkoły. A MZDiK nie działało odpowiednio (bo dopiero teraz to wszędzie progi). No i co? Prokuratura odmówiła wszczęcia postemplowania. Koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: la Re: Sens działania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.09, 16:43 tylko z tymi progami na Wyścigowej to przegieli. 800 metrów -9 progów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucjan Re: Zgłoś dziurę w jezdni do naprawy IP: 82.139.60.* 30.03.09, 20:37 Trzeba by najpierw przeczyścic sądy z niedouczonych nierobów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Zgłoś dziurę w jezdni do naprawy IP: *.radom.pilicka.pl 24.03.09, 21:17 Przejedźcie się ulicą Trzebińskiego od Warszawskiej do kościoła to wam się odechce toru przeszkód Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zamłynianin Re: Zgłoś dziurę w jezdni do naprawy IP: 78.88.17.* 24.03.09, 23:40 Jak widać po nicku, jestem mieszkańcem dzielnicy Zamłynie i od kilku dni zastanawiam się, czy moja dzielnica nie miałaby szans w konkursie na najpiękniejszą dziurę w jezdni. Śnieg już stopniał, wiosna tuż, tuż i pojawiają się różne wiosenne „atrakcje”. Nawierzchnia ulicy Klonowica ukazała właśnie swoją twarz po zimowym liftingu. Właściwie ta ulica składa się z dwóch części: pierwszej, której asfaltowa nawierzchnia wygląda jak pole bitwy po ostrym ostrzale artyleryjskim i drugiej, która dla odmiany nie ma asfaltu i jest gruntową, bagnistą drogą pełną błotnistych kolein. Gdyby ogłosić wiosenny konkurs na wybory najpiękniejszej dziury na ulicach Radomia, to ta która jest przy podjeździe do przychodni zdrowia, miałaby duże szansę na zdobycie tytułu „Miss Dziura 2009”. I byłoby to nawet śmieszne, gdyby nie fakt, że ulica Klonowica jest wąska i przy stale parkujących na jej poboczach samochodach, przejazd przez nią jest nie lada wyczynem kaskaderskim. Wyminięcie się na niej dwóch pojazdów bywa wręcz niemożliwe, mowy więc nie ma o omijaniu dziur w jezdni. Przy tej niewielkiej ulicy znajduje się bank, Ośrodek Pomocy Społecznej, apteka i przychodnia zdrowia. Do apteki przychodzą przecież głównie ludzie starsi i chorzy, czasem poruszający się z trudnością, a znajdująca się w tym miejscu przychodnia jest jedyną przychodnią rodzinną na Zamłyniu. Gdyby zapytać docierające tu z trudem osoby niepełnosprawne, albo matki z wózkami dziecięcymi o opinie na temat tej ulicy, to nie nadawałyby się one na pewno do publicznego zacytowania w całości. Stan nawierzchni tej ulicy od paru lat ulegał konsekwentnej degradacji, która osiągnęła już chyba apogeum. Czy żeby naprawić jezdnię ulicy Klonowica, trzeba dopiero jakiegoś nieszczęścia? Czy trzeba żeby karetka Pogotowia Ratunkowego, albo wóz strażacki nie mogły przejechać przez te dziury i zdarzyło się w związku z tym coś złego? Zaprosiłbym urzędników miejskich odpowiedzialnych za radomskie drogi, na przymusowy, wiosenny spacerek ulicą Klonowica na Zamłyniu. Jak szczęśliwie nie skręcą sobie kostki, to wyciągną może jakieś wnioski? Ale mi się na koniec „rymło”. Pozdrawiam wiosennie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama krawężniki fuszerki IP: 93.105.148.* 25.03.09, 11:16 Wiem, że tu zgłaszane sa dziury w jezdniach, ale jestem bardzo zdegustowana jakością pracy na ul. Grzecznarowskiego. Chodzi o remont, o wymienione krawężniki. Dokładnie po obu stronach na przejsciu dla pieszych przy "Stokrotce". Tam płyty krawężnikowe nie schodza się równo, jest uskok 3cm. Można powiedzieć, że się czepiam, ale wydaje mi się, że w dzisiejszych czasach nie powinno uskuteczniać się takiej fuszerki. Przeciez ktoś powinien kontrolować jakośc pracy. Byłam świadkiem jak starsza osoba upadła przez ten niefortunny uskok krawężników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasss Zgłoś dziurę w jezdni do naprawy IP: 195.93.162.* 27.03.09, 12:45 zastanówcie sie kto buduje radomskie drogi skąd sa to firmy??? przecież taka firma chyba ziwe sie AS juz coś zbudowała każdy wie co i teraz ponownie buduje aleje grzecznarowskiego, w warszawie też była taka firma która tak budowała i została pogoniona na zawsze z miasta, tu jednak jest inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PPPP Zgłoś dziurę w jezdni do naprawy IP: *.netblok.com 28.03.09, 11:36 tak , fakt, mnie jest wstyd za te koleiny i dziury w nawierzchni. Os borki, planty no... żal nie z tej ziemi. Kto by nie przyjechal z innego mówi : 'Ale macie tutaj drogi!u mnie nawet na wiejskiej drodze jest lepiej!' i wielu ma w tej sytuacji racje. A mnie jest przykro że mówią o moim mieście. Gdzie się nie spojrzeć to dziury, albo koleiny albo źle zbudowane skrzyżowania jak np. na wjeździe na południe. To wszytko woła o pomstę do nieba! Wiele wiejskich uliczek jest lepiej zbudowanych i wytrzymałych niż w mieście!I to jest bardzo przykre. A ten most... od Lotniska w stronę ronda kozienickiego.... chcę się wyminąć jakiś samochód i łatwo o wręcz wylecenie z kolein... niech władze coś z tym zrobią! Odnawiają budynki,uliczki, brukują żeromskiego.... OK, ale zajmijcie się też drogami! Bo to podstawa komunikacji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: Zgłoś dziurę w jezdni do naprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.09, 11:56 Zgłaszam: dziurę do naprawy: Radom, jedna wielka dziura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Zgłoś dziurę w jezdni do naprawy IP: 82.139.45.* 28.03.09, 12:59 Ulica: Żwirki i Wigury. Przydałby się solidny remont bo jeździ się jak bo kocich łbach. Odpowiedz Link Zgłoś