paniewojcieuprzejmiedonosze 17.03.09, 14:39 www.youtube.com/watch?v=W6H_j43mrAY Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grabarz102 Re: BAJKA na YouTube -OGLĄDAJ!!! 17.03.09, 17:05 Dobrze trzeba mieć napier.... w głowie aby coś takiego wymyślić. Normalnie funkcjonujący człowiek to zajmuje się pracą, rodziną a nie pisaniem pojeb... bajek. Tylko leczenie farmakologiczne może coś pomóc i oddział zamknięty. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia.Ale pewnie jest to choroba nieuleczalna:( Odpowiedz Link Zgłoś
paniewojcieuprzejmiedonosze Re: BAJKA na YouTube -OGLĄDAJ!!! 17.03.09, 18:09 znaczy podoba się? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
island_01 Re: BAJKA na YouTube -OGLĄDAJ!!! 17.03.09, 18:33 Bardzo się podoba. Tak trzymać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chester64 Re: BAJKA na YouTube -OGLĄDAJ!!! 17.03.09, 22:06 Ciekawe jakie będzie dokładnie zakończenie w "realu", no że nieuchronnie nadchodzi koniec.... to chyba nikt nie wątpi. Odpowiedz Link Zgłoś
odrzywolok500 Re: BAJKA na YouTube -OGLĄDAJ!!! 17.03.09, 23:02 Aż nie mogę uwierzyć, że wśród nas żyją tak niepoważni ludzie. Po prostu żenujące!!!!! Niezła opinia dla mieszkańców Odrzywołu. WSTYD mi za ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
maniek-1 Re: BAJKA na YouTube -OGLĄDAJ!!! 18.03.09, 00:00 Mam nadzieje że ktoś potraktuje to jako głupota płytkiego człeka i nie będzie leciał do sądu. Pozdrawiam Maniek-1 PS. Kiedyś był rektor, który mówił do studenta: " jeżeli chcesz odpowiadać to połóż się na podłodze" -na to student pyta: "po co" -rektor odpowiada: "będziesz odpowiadał na swoim poziomie". W tym przypadku osoba, która rozpowszechnia takie głupoty powinna odpowiadać z poziomu rynsztoka, a rektor słuchać z pozycji drapacza chmur. Odpowiedz Link Zgłoś
paniewojcieuprzejmiedonosze Re: BAJKA na YouTube -OGLĄDAJ!!! 18.03.09, 07:52 taki ładny dzień za oknem a wy tacy nadąsani, luzik ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tulipan889 Re: BAJKA na YouTube -OGLĄDAJ!!! 18.03.09, 08:11 Maniek nie masz za grosz poczucia humoru przecież to tylko bajka:) Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkaniec38 Re: BAJKA na YouTube -OGLĄDAJ!!! 18.03.09, 09:48 Jeśli ktoś ma się obrażać to tylko Sandał :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nelcia20 Re: BAJKA na YouTube -OGLĄDAJ!!! 27.03.09, 10:29 mi się podobała ta bajka! Odpowiedz Link Zgłoś
maniek-wielki-menago Re: BAJKA na YouTube -OGLĄDAJ!!! 26.04.09, 12:43 bajka super. Odpowiedz Link Zgłoś
witebski Re: BAJKA na YouTube -OGLĄDAJ!!! 24.05.09, 21:45 Zakończenie jak w Wilkowyjach:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tajnosagentos2 Re: BAJKA na YouTube -OGLĄDAJ!!! 07.10.09, 09:40 Marian oglądałeś? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
chester64 Re: BAJKA na YouTube -OGLĄDAJ!!! 08.10.09, 22:08 Ivan Mladek Jaśnie Nam Panujący marzy (A'la Jozin z Bazin) Jaśnie Nam Panujący rusza w kraj, wypożyczył quady Polną drogą jedzie, bo nie ma autostrady Nagle mina, straszna mina, oficer CBA w UG! Nie to tylko obrażona, mina wojewody Jaśnie Nam Panujący marzy, żeby było miło Jaśnie Nam Panujący marzy, żeby się spełniło Jaśnie Nam Panujący marzy, żeby odrzywolskie ludzie Jaśnie Nam Panujący marzy, aby taplali się w cudzie Do wójta marzeń dorzućmy jeszcze to, Żeby do kosmosu doszedło się pieszo! Leci JNP a z nim przydupasy, lecą do Przysuchy Z góry patrzą na stadiony, które chcieć by mieli Lecz w podróży tej podniebnej odczuwają braki, Bo samolot którym lecą, rąbnęli bliźniaki! Jaśnie Nam Panujący marzy, żeby było miło Jaśnie Nam Panujący marzy, żeby się spełniło Jaśnie Nam Panujący marzy, żeby odrzywolskie ludzie Jaśnie Nam Panujący marzy, aby taplali się w cudzie Do wójta marzeń dorzućmy jeszcze to, Żeby do kosmosu doszedło się pieszo! Idzie wójt hop sa sa, podwyżkami dzieli Ma ukrytych złotych sto dla nauczycieli Maniek-1 od SKR pyta, gdy Jaśnie Nam Panującego spotka Skąd Ty kasę na to masz? Zarobiłem od Ciebie na odrzywolskich gruntach! Jaśnie Nam Panujący marzy, żeby było miło Jaśnie Nam Panujący marzy, żeby się spełniło Jaśnie Nam Panujący marzy, żeby odrzywolskie ludzie Jaśnie Nam Panujący marzy, aby taplali się w cudzie Żeby mu dopomóc pomarzcie razem z nim Chcieliście Irlandię, a macie czeski film! Podobało się Wam? Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkaniec38 Re: BAJKA na YouTube -OGLĄDAJ!!! 01.06.10, 11:57 cały czas podoba mi się Odpowiedz Link Zgłoś
maniek_pazdzioch Re: BAJKA na YouTube -OGLĄDAJ!!! 24.06.10, 20:15 Bajka superowa. Odpowiedz Link Zgłoś
manieksandal Re: BAJKA na YouTube -OGLĄDAJ!!! 15.08.10, 14:35 Bajka hiperlux super. Ciekawe co na to Kmiecio i przydupasy. Odpowiedz Link Zgłoś