edycja_kopiuj_wklej 12.05.09, 21:40 Przehydrowalas jajka, pochorowaly ci Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mniemanologia Re: mniemologia 13.05.09, 13:42 Najlepsze jest to, że ja ich nie hydruję, ja nawet nie wiem, co to hydra Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: mniemologia 13.05.09, 14:02 no ale jakos nabijasz kliki... Odpowiedz Link Zgłoś
mniemanologia Re: mniemologia 13.05.09, 15:32 Zaczynam dochodzić do odkrywczego wniosku, że nie liczy się, ile razy ktoś wejdzie na Twoją stronę (czy tam stronę jaja/hatchlinga) w DC, tylko ile razy w ogóle zobaczy podlinkowane jajo. Bo ja nie wierzę, że np. 2000 razy ktoś wlazł na konto jaja. Za to zaczynam przypuszczać, że wystarczy, że ktoś zobaczy jajo np. w mojej sygnaturce i ono juz ma viewsa. Bo tylko tak to nabijam. Sama już nie wiem, czy odkrywam coś, co już jest wiadome od dawna, czy coś sobie wymyślam Odpowiedz Link Zgłoś
vifxen Re: mniemologia 13.05.09, 17:35 ja też powoli zaczynam się do tego przekonywać.. Inaczej nie umiem sobie takiej ilości viewsów wyobrazić Odpowiedz Link Zgłoś