Dodaj do ulubionych

Aresztowany Mirosław K. czy to ten co ja myślę?

10.04.09, 18:50
www.telewizja.radom.pl/?str=2&nID=4995&PHPSESSID=ca8f060267d6c2dbd6c6150ae522457c
Obserwuj wątek
    • Gość: Ja Re: Aresztowany Mirosław K. czy to ten co ja myśl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.09, 20:29
      Może coś bliżej ? Prawo zakazuje co prawda publikowania wizerunku podejrzanego bez zgody sadu, ale nic nie stoi na przeszkodzie, aby ujawnić nazwiska p. radnej, ktora ma tak obrotnego małżonka. W Radzie sa trzy panie, których nazwiska zaczynaja sie na litere K., badz litera K. jest pierwsza litera nazwiska dwuczłonowego. Czy żona tego pana to :
      1.Agnieszka Lisiecka-Kowalczyk
      2.Jolanta Koszałka
      3.Jolanta Korpetta-Zych ?
      Proszę o poprawną odpowiedz.
    • Gość: Ja GW 2008-02-29 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.09, 20:32
      Przetarg wygrała firma związana z radną
      Magdalena Ciepielak
      2008-02-29, ostatnia aktualizacja 2008-02-29 20:10

Firma ochroniarska Reflex rodzinnie powiązana z radną Agnieszką Lisiecką-Kowalczyk wygrała przetarg na ochronę imprez masowych organizowanych przez gminę. Do niedawna radna była w opozycji, w poniedziałek ogłosiła niezależność, co było na rękę magistratowi...
      No cóż, chyba bingo.
    • sumieniepisu Re: Aresztowany Mirosław K. czy to ten co ja myśl 10.04.09, 22:17
      Zapewniam was że sprawdzi się mój sen że to nie koniec
      spektakularnych zatrzymań w tym mieście!Pan Bóg nierychliwy ale
      sprawiedliwy!Niektórzy już mają pełne portki g.ówna,ale trzeba było
      być uczciwym!A wiecie że mi się śniło ostatnio że jednego radnego
      policja z sali obrad wyprowadziła?
      • Gość: Ja Re: Aresztowany Mirosław K. czy to ten co ja myśl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.09, 11:07
        Wprawdzie nie wierzę w sny, ale chyba jest coś na rzeczy, bo sprawa jest rozwojowa, jako rzecze prokuratura. Oczami duszy widzę kolegów radnej niezależnej ( której firma wynajęła od Miasta kamienicę i której mąż zajmował się ochroną imprez dla miasta i komunikacji ), jak przy pisance ( nomen-omen ) głowią się w jakim to kierunku się śledztwo rozwinie i czy aby nie mieć naszykowanej szczoteczki do zębów i zapasowych majtek pod reka. Radnym PiS życzę wesołych Świąt. Pozostałym również. P.S. A gdzie się podział piewca p. Prezydenta, krytyk GW, prawdziwy Polak katolik, bezkompromisowy bojownik o prawa rodzin władz miasta do zatrudnienia w UM, przenikliwy erudyta oraz mistrz elegancji cz. pati vel bandycki układ etceteraetcetera ? Czyżby zajmował się myciem okien, czy też po aresztowaniu męża radnej niezależnej dostał s..... i nie opuszcza WC ? Powinien jak najszybciej przypomnieć, że p. radna niezależna jest z PO.
        • Gość: Roder Re: Aresztowany Mirosław K. czy to ten co ja myśl IP: *.xdsl.centertel.pl 11.04.09, 11:29
          Przypomnę tylko prezydenta Sopotu z PO i jego wiele zarzutów korupcyjnych o
          wymiarze o wiele poważniejszym.Zastanawiające tylko jest to że tu podejrzany
          przyznał się i złożył obszerne wyjaśnienie pomimo to siedzi w areszcie a tam
          prezydent Soporu z PO wszystkiemu zaprzeczył i łazi po wolności.Aha w czyich
          rękach jest prokuratura?Nie w PO?
          • Gość: Ja Re: Aresztowany Mirosław K. czy to ten co ja myśl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.09, 12:31
            G.... mnie obchodzi Sopot. Ty najwyraźniej wyznajesz zasade, że jeżeli inni mogą kraść, to znaczy, że mąż radnej też ? Moralność godna czarnej pati. Apropos twojej teorii spiskowej, to nie trzyma się kupy. Prokuratura jest w rękach PO, tyle tylko, że to sąd stosuje areszt. Też najwyraźniej jest w rękach PO ? Czyli pisuarowy spisek. Nota bene na tym forum niejaki cz. pati przekonywał, że p. radna niezależna jest z PO. To co, sami sobie w łapę strzelili ?
            • Gość: mrfresh Re: Aresztowany Mirosław K. czy to ten co ja myśl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.09, 06:04
              Łatwo się pisze o sprawie której się wcale nie zna. Mirosław K. po prostu został
              zatrzymany bo wewnętrzni z policji chcieli udupić Mirosława P. i tyle jego winy.
              • Gość: esy Re: Aresztowany Mirosław K. czy to ten co ja myśl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.09, 10:45
                Gość portalu: mrfresh napisał(a):

> Łatwo się pisze o sprawie której się wcale nie zna. Mirosław K. po
                prostu zosta
                > ł
                > zatrzymany bo wewnętrzni z policji chcieli udupić Mirosława P. i
                tyle jego winy
                > .

znaczy że aresztowany za niewinność?
          • Gość: do rodera Re: Aresztowany Mirosław K. czy to ten co ja myśl IP: *.radom.vectranet.pl 11.04.09, 13:12
            Roder, a z jakiego ugrupowania startowała radna w wyborach? To że zdradziła PO
            to już sprawa jej charakteru, ale ona ma POwskie korzenie.Dla kasy można
            sprzedać partię-matkę.
        • Gość: fokus Re: Aresztowany Mirosław K. czy to ten co ja myśl IP: *.adsl.inetia.pl 11.04.09, 17:17
          dawaaaaaj czarny.sympatyku.pis, dawaaaaaj!!!
        • Gość: nie-pisdziak Re: Aresztowany Mirosław K. czy to ten co ja myśl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.09, 12:24
          Dużo szkody narobiła radna mieszkańcom Radomia - podatek deszczowy,
          a jej mąż też drenyje budżet bez umiaru i jeszcze wstyd z tymi
          autobusami.
    • Gość: renia Re: Aresztowany Mirosław K. czy to ten co ja myśl IP: 82.139.56.* 11.04.09, 16:42
      I tak wygrają nastęny przetarg na ochronę!!!! :-)
    • Gość: Ga-Ga Re: Aresztowany Mirosław K. czy to ten co ja myśl IP: *.radom.vectranet.pl 11.04.09, 17:15
      A kto to wie o czym Ty myślisz.
    • Gość: lagonzo Re: Aresztowany Mirosław K. czy to ten co ja myśl IP: *.radom.vectranet.pl 11.04.09, 18:39
      Ten pan był w komisji w czasie egzaminu na pracownika ochrony. Ciekawe od ilu
      ochroniarzy wyciągnął kase. Powinno się przesledzić dokładnie w jakich
      egzaminach brał udział czy tylko ochroniarskich i podociskać ludzi i wydusić z
      nich prawde. Mając tak szerokie pole do popisu to wcale się nie dziwie, że tyle
      kasy uskładał w skarpecie;)
    • Gość: :) Re: Aresztowany Mirosław K. czy to ten co ja myśl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.09, 20:36
      Nie wiecie, kto ochrania areszt i więzienie? Może p. Mirosław mógłby
      wystartować w przetargu :)
      • Gość: du Re: Aresztowany Mirosław K. czy to ten co ja myśl IP: *.radom.pilicka.pl 13.04.09, 13:39
        Chyba że będzie to przetarg zamknięty(ch)
        • Gość: hm Re: Aresztowany Mirosław K. czy to ten co ja myśl IP: 82.139.58.* 14.04.09, 17:06
          zawsze można przegląd ofert zorganizowac :)
          • Gość: gogo Re: Aresztowany Mirosław K. czy to ten co ja myśl IP: *.radom.vectranet.pl 14.04.09, 22:04
            A komisja rewizyjna radzi i głowi się.
            • Gość: hop Re: Aresztowany Mirosław K. czy to ten co ja myśl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 19:45
              bęc
            • Gość: zocha Re: Aresztowany Mirosław K. czy to ten co ja myśl IP: *.adsl.inetia.pl 16.04.09, 23:09
              Gość portalu: gogo napisał(a):

> A komisja rewizyjna radzi i głowi się.

Komisja rewizyjna zajmuje się sprawą radnej małżonki, a nie Mirosława K.
              Nie wiem czy jest jakiś związek między tymi sprawami.
              • Gość: nika Re: Aresztowany Mirosław K. czy to ten co ja myśl IP: *.radom.vectranet.pl 17.04.09, 07:30
                To ona ciągle jest radną ???, a rada "bezradna"...
                • Gość: studio3 Re: Aresztowany Mirosław K. czy to ten co ja myśl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.09, 08:23
                  Pewnie radną już nie jest, ale korzysta sobie z praw radnej, bo
                  właściwy organ (rada miejska albo wojewoda) nie stwierdził
                  wygaśnięcia jej mandatu.

• Gość: miko Re: Aresztowany Mirosław K. czy to ten co ja myśl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.09, 12:24
                    ja jestem w Niej zakochany,ale to wątek nie o Niej,coś wam się
                    miesza w głowach.ale wyznaje zasadę,że prawo przede wszystkim i dla
                    wszystkich.wiecie coś o tych przetargach, to złóżcie wnioski u
                    prokuratorów .gazeta się będzie cieszyć ,i będzie miała co
                    pisać ,choć mówie wam ,ile ludzi jest oburzonych takim zlepkiem niby
                    wiedzy i wątków.piszę na ten temat książkę ,i cały czas mam o czym.
                    • Gość: du Re: Aresztowany Mirosław K. czy to ten co ja myśl IP: *.radom.pilicka.pl 17.04.09, 18:21
                      Opuść ten rozdział, i przejdż do tego o zlepku. Spokój cię może
                      uratować a ten potrafi zapewnić tylko jedna firma. Ale o tym w
                      epilogu.Pozdrawiam
              • Gość: do zochy Re: Aresztowany Mirosław K. czy to ten co ja myśl IP: *.radom.vectranet.pl 18.04.09, 08:28
                Komisja rewizyjna zajmuje się sprawą radnej małżonki, a nie Mirosława K.
                Nie wiem czy jest jakiś związek między tymi sprawami.

Zocha idź do lekarza od głowy.
                • Gość: cicho Re: Aresztowany Mirosław K. czy to ten co ja myśl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 18:03
                  przyciszamy się ,prokuratura węszy ,kto jeszcze coś wie,a tu sam
                  wiedza na forum...
                • jatutak Re: Aresztowany Mirosław K. czy to ten co ja myśl 22.04.09, 19:04
                  Gość portalu: zocha napisał(a):

> Komisja rewizyjna zajmuje się sprawą radnej małżonki, a nie Mirosława K.
                  > Nie wiem czy jest jakiś związek między tymi sprawami.

Zocha pyta o związek między sprawą Mirosława K a sprawą jego
                  małżonki, a nie o związek między Mirosławem K. i jego żoną.
                  Moja rada: Najpierw dokładnie przeczytaj a dopiero potem komentuj.
              • Gość: alf125 Re: Aresztowany Mirosław K. czy to ten co ja myśl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 22:38
                Nie widać związku???????? Przyzwiotość nakazuje, by w sytuacji gdy
                małżonek ma wpływ na jakiekolwie decyzje, bądź istnieje
                prawodopodobieństwo wpływania na decyzje nie powinien startować w
                takich przetargach
                • Gość: kalibabka Re: Aresztowany Mirosław K. czy to ten co ja myśl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.09, 10:27
                  oni politycy i przyzwoitość ,chyba chory jesteś alf,w tym kraju to
                  tylko ryby nie biorą,a reszta żal mówić,wszyscy święci
                  • Gość: jakis z boku Re: Czy biora? Iim wyżej tym więcej ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.09, 17:19
                    Czy biora? Iim wyżej tym więcej !
                    Przykład Misiaka z PO.
              • Gość: jakiś z boku Re: Aresztowany Mirosław K. i jego żona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.09, 17:13
                Czy może być jakiś związek między mężem i żoną ?
                Hmmmm.
                • Gość: fdsz Re: Aresztowany Mirosław K. i jego żona IP: *.radom.vectranet.pl 22.04.09, 18:37
                  Najwyżej związek zawodowy
                  • Gość: ŚMIESZEK Re: Aresztowany Mirosław K. i jego żona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.09, 20:18
                    TAK ZWIĄZEK ZAWODOWY POLICJANTÓW I ZŁODZIEJI

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka