sympatyk.pisu 10.04.09, 18:50 www.telewizja.radom.pl/?str=2&nID=4995&PHPSESSID=ca8f060267d6c2dbd6c6150ae522457c Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ja Re: Aresztowany Mirosław K. czy to ten co ja myśl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.09, 20:29 Może coś bliżej ? Prawo zakazuje co prawda publikowania wizerunku podejrzanego bez zgody sadu, ale nic nie stoi na przeszkodzie, aby ujawnić nazwiska p. radnej, ktora ma tak obrotnego małżonka. W Radzie sa trzy panie, których nazwiska zaczynaja sie na litere K., badz litera K. jest pierwsza litera nazwiska dwuczłonowego. Czy żona tego pana to : 1.Agnieszka Lisiecka-Kowalczyk 2.Jolanta Koszałka 3.Jolanta Korpetta-Zych ? Proszę o poprawną odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja GW 2008-02-29 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.09, 20:32 Przetarg wygrała firma związana z radną Magdalena Ciepielak 2008-02-29, ostatnia aktualizacja 2008-02-29 20:10 Firma ochroniarska Reflex rodzinnie powiązana z radną Agnieszką Lisiecką-Kowalczyk wygrała przetarg na ochronę imprez masowych organizowanych przez gminę. Do niedawna radna była w opozycji, w poniedziałek ogłosiła niezależność, co było na rękę magistratowi... No cóż, chyba bingo. Odpowiedz Link Zgłoś
sumieniepisu Re: Aresztowany Mirosław K. czy to ten co ja myśl 10.04.09, 22:17 Zapewniam was że sprawdzi się mój sen że to nie koniec spektakularnych zatrzymań w tym mieście!Pan Bóg nierychliwy ale sprawiedliwy!Niektórzy już mają pełne portki g.ówna,ale trzeba było być uczciwym!A wiecie że mi się śniło ostatnio że jednego radnego policja z sali obrad wyprowadziła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Aresztowany Mirosław K. czy to ten co ja myśl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.09, 11:07 Wprawdzie nie wierzę w sny, ale chyba jest coś na rzeczy, bo sprawa jest rozwojowa, jako rzecze prokuratura. Oczami duszy widzę kolegów radnej niezależnej ( której firma wynajęła od Miasta kamienicę i której mąż zajmował się ochroną imprez dla miasta i komunikacji ), jak przy pisance ( nomen-omen ) głowią się w jakim to kierunku się śledztwo rozwinie i czy aby nie mieć naszykowanej szczoteczki do zębów i zapasowych majtek pod reka. Radnym PiS życzę wesołych Świąt. Pozostałym również. P.S. A gdzie się podział piewca p. Prezydenta, krytyk GW, prawdziwy Polak katolik, bezkompromisowy bojownik o prawa rodzin władz miasta do zatrudnienia w UM, przenikliwy erudyta oraz mistrz elegancji cz. pati vel bandycki układ etceteraetcetera ? Czyżby zajmował się myciem okien, czy też po aresztowaniu męża radnej niezależnej dostał s..... i nie opuszcza WC ? Powinien jak najszybciej przypomnieć, że p. radna niezależna jest z PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roder Re: Aresztowany Mirosław K. czy to ten co ja myśl IP: *.xdsl.centertel.pl 11.04.09, 11:29 Przypomnę tylko prezydenta Sopotu z PO i jego wiele zarzutów korupcyjnych o wymiarze o wiele poważniejszym.Zastanawiające tylko jest to że tu podejrzany przyznał się i złożył obszerne wyjaśnienie pomimo to siedzi w areszcie a tam prezydent Soporu z PO wszystkiemu zaprzeczył i łazi po wolności.Aha w czyich rękach jest prokuratura?Nie w PO? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Aresztowany Mirosław K. czy to ten co ja myśl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.09, 12:31 G.... mnie obchodzi Sopot. Ty najwyraźniej wyznajesz zasade, że jeżeli inni mogą kraść, to znaczy, że mąż radnej też ? Moralność godna czarnej pati. Apropos twojej teorii spiskowej, to nie trzyma się kupy. Prokuratura jest w rękach PO, tyle tylko, że to sąd stosuje areszt. Też najwyraźniej jest w rękach PO ? Czyli pisuarowy spisek. Nota bene na tym forum niejaki cz. pati przekonywał, że p. radna niezależna jest z PO. To co, sami sobie w łapę strzelili ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrfresh Re: Aresztowany Mirosław K. czy to ten co ja myśl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.09, 06:04 Łatwo się pisze o sprawie której się wcale nie zna. Mirosław K. po prostu został zatrzymany bo wewnętrzni z policji chcieli udupić Mirosława P. i tyle jego winy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esy Re: Aresztowany Mirosław K. czy to ten co ja myśl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.09, 10:45 Gość portalu: mrfresh napisał(a): > Łatwo się pisze o sprawie której się wcale nie zna. Mirosław K. po prostu zosta > ł > zatrzymany bo wewnętrzni z policji chcieli udupić Mirosława P. i tyle jego winy > . znaczy że aresztowany za niewinność? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do rodera Re: Aresztowany Mirosław K. czy to ten co ja myśl IP: *.radom.vectranet.pl 11.04.09, 13:12 Roder, a z jakiego ugrupowania startowała radna w wyborach? To że zdradziła PO to już sprawa jej charakteru, ale ona ma POwskie korzenie.Dla kasy można sprzedać partię-matkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fokus Re: Aresztowany Mirosław K. czy to ten co ja myśl IP: *.adsl.inetia.pl 11.04.09, 17:17 dawaaaaaj czarny.sympatyku.pis, dawaaaaaj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie-pisdziak Re: Aresztowany Mirosław K. czy to ten co ja myśl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.09, 12:24 Dużo szkody narobiła radna mieszkańcom Radomia - podatek deszczowy, a jej mąż też drenyje budżet bez umiaru i jeszcze wstyd z tymi autobusami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Aresztowany Mirosław K. czy to ten co ja myśl IP: 82.139.56.* 11.04.09, 16:42 I tak wygrają nastęny przetarg na ochronę!!!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ga-Ga Re: Aresztowany Mirosław K. czy to ten co ja myśl IP: *.radom.vectranet.pl 11.04.09, 17:15 A kto to wie o czym Ty myślisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lagonzo Re: Aresztowany Mirosław K. czy to ten co ja myśl IP: *.radom.vectranet.pl 11.04.09, 18:39 Ten pan był w komisji w czasie egzaminu na pracownika ochrony. Ciekawe od ilu ochroniarzy wyciągnął kase. Powinno się przesledzić dokładnie w jakich egzaminach brał udział czy tylko ochroniarskich i podociskać ludzi i wydusić z nich prawde. Mając tak szerokie pole do popisu to wcale się nie dziwie, że tyle kasy uskładał w skarpecie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Aresztowany Mirosław K. czy to ten co ja myśl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.09, 20:36 Nie wiecie, kto ochrania areszt i więzienie? Może p. Mirosław mógłby wystartować w przetargu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: du Re: Aresztowany Mirosław K. czy to ten co ja myśl IP: *.radom.pilicka.pl 13.04.09, 13:39 Chyba że będzie to przetarg zamknięty(ch) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Aresztowany Mirosław K. czy to ten co ja myśl IP: 82.139.58.* 14.04.09, 17:06 zawsze można przegląd ofert zorganizowac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo Re: Aresztowany Mirosław K. czy to ten co ja myśl IP: *.radom.vectranet.pl 14.04.09, 22:04 A komisja rewizyjna radzi i głowi się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hop Re: Aresztowany Mirosław K. czy to ten co ja myśl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 19:45 bęc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zocha Re: Aresztowany Mirosław K. czy to ten co ja myśl IP: *.adsl.inetia.pl 16.04.09, 23:09 Gość portalu: gogo napisał(a): > A komisja rewizyjna radzi i głowi się. Komisja rewizyjna zajmuje się sprawą radnej małżonki, a nie Mirosława K. Nie wiem czy jest jakiś związek między tymi sprawami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: Aresztowany Mirosław K. czy to ten co ja myśl IP: *.radom.vectranet.pl 17.04.09, 07:30 To ona ciągle jest radną ???, a rada "bezradna"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studio3 Re: Aresztowany Mirosław K. czy to ten co ja myśl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.09, 08:23 Pewnie radną już nie jest, ale korzysta sobie z praw radnej, bo właściwy organ (rada miejska albo wojewoda) nie stwierdził wygaśnięcia jej mandatu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miko Re: Aresztowany Mirosław K. czy to ten co ja myśl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.09, 12:24 ja jestem w Niej zakochany,ale to wątek nie o Niej,coś wam się miesza w głowach.ale wyznaje zasadę,że prawo przede wszystkim i dla wszystkich.wiecie coś o tych przetargach, to złóżcie wnioski u prokuratorów .gazeta się będzie cieszyć ,i będzie miała co pisać ,choć mówie wam ,ile ludzi jest oburzonych takim zlepkiem niby wiedzy i wątków.piszę na ten temat książkę ,i cały czas mam o czym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: du Re: Aresztowany Mirosław K. czy to ten co ja myśl IP: *.radom.pilicka.pl 17.04.09, 18:21 Opuść ten rozdział, i przejdż do tego o zlepku. Spokój cię może uratować a ten potrafi zapewnić tylko jedna firma. Ale o tym w epilogu.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do zochy Re: Aresztowany Mirosław K. czy to ten co ja myśl IP: *.radom.vectranet.pl 18.04.09, 08:28 Komisja rewizyjna zajmuje się sprawą radnej małżonki, a nie Mirosława K. Nie wiem czy jest jakiś związek między tymi sprawami. Zocha idź do lekarza od głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cicho Re: Aresztowany Mirosław K. czy to ten co ja myśl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 18:03 przyciszamy się ,prokuratura węszy ,kto jeszcze coś wie,a tu sam wiedza na forum... Odpowiedz Link Zgłoś
jatutak Re: Aresztowany Mirosław K. czy to ten co ja myśl 22.04.09, 19:04 Gość portalu: zocha napisał(a): > Komisja rewizyjna zajmuje się sprawą radnej małżonki, a nie Mirosława K. > Nie wiem czy jest jakiś związek między tymi sprawami. Zocha pyta o związek między sprawą Mirosława K a sprawą jego małżonki, a nie o związek między Mirosławem K. i jego żoną. Moja rada: Najpierw dokładnie przeczytaj a dopiero potem komentuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alf125 Re: Aresztowany Mirosław K. czy to ten co ja myśl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 22:38 Nie widać związku???????? Przyzwiotość nakazuje, by w sytuacji gdy małżonek ma wpływ na jakiekolwie decyzje, bądź istnieje prawodopodobieństwo wpływania na decyzje nie powinien startować w takich przetargach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalibabka Re: Aresztowany Mirosław K. czy to ten co ja myśl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.09, 10:27 oni politycy i przyzwoitość ,chyba chory jesteś alf,w tym kraju to tylko ryby nie biorą,a reszta żal mówić,wszyscy święci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakis z boku Re: Czy biora? Iim wyżej tym więcej ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.09, 17:19 Czy biora? Iim wyżej tym więcej ! Przykład Misiaka z PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakiś z boku Re: Aresztowany Mirosław K. i jego żona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.09, 17:13 Czy może być jakiś związek między mężem i żoną ? Hmmmm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fdsz Re: Aresztowany Mirosław K. i jego żona IP: *.radom.vectranet.pl 22.04.09, 18:37 Najwyżej związek zawodowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŚMIESZEK Re: Aresztowany Mirosław K. i jego żona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.09, 20:18 TAK ZWIĄZEK ZAWODOWY POLICJANTÓW I ZŁODZIEJI Odpowiedz Link Zgłoś