Dodaj do ulubionych

makijaż ślubny Radom

26.04.09, 21:15
witam wszystkie przyszłe panny młode,
polecam makijaż ślubny w Centrum Zdrowia i Urody Nefretete na ul. Głównej 12 w
Radomiu. Od marca tego roku makijaże ślubne wykonują u nas wizażyści- styliści
związani z warszawską grupą beautyheaven. Dzięki nowej współpracy gwarantujemy
najpiękniejsze makijaże ślubne w Radomiu. Przekonajcie się sami. Zapraszamy.
Więcej na:
www.nefretete.radom.pl/spa,makijaz_radom,makijaz_slubny_radom_nefretete.html
Obserwuj wątek
    • Gość: ala Re: makijaż ślubny Radom IP: *.adsl.inetia.pl 28.04.09, 17:43
      czy ktoś się orientuje które salony kosmetyczne wykonają makijaż ślubny w dniu
      15.08.09r., bo akurat wypadło święto i gdzie nie zadzwonie, to mowią ze chyba
      bedzie nieczynne... prosze o pomoc!!!
      • beauty.jaona Re: makijaż ślubny Radom 28.04.09, 21:39
        Alu, dzwoniłaś do Nefretete? Salon faktycznie może być w tym dniu nieczynny -
        jeżeli to święto ale u nas prócz makijaży w salonie istnieje możliwość - dojazdu
        wizażystki pod wskazany adres w dniu ślubu. Zajrzyj w zakładkę ślub na
        www.nefretete.radom.pl Jeżeli jedna z naszych wizażystek będzie wolna w tym dniu
        z przyjemnością zajmie się aranżacją Twojej twarzy w dniu ślubu. Pozdrawiam
        • Gość: stelka30 Re: makijaż ślubny Radom IP: *.acn.waw.pl 22.06.09, 07:33
          Witam,
          ja również miałam straszne problemy w wyborze wizażystki do ślubu. wybrałam więc
          panią Anetę, która malowała do ślubu moja przyjaciółkę. jestem już po makijażu
          próbnym i mogę szczerze polecić. aha i pani Aneta dojeżdża do domu;-)
          podaje stronkę internetową, gdzie znajdziecie wszystkie potrzebne dane
          www.anetapedraszewska.com
      • beauty.jaona Re: makijaż ślubny Radom 22.06.09, 12:31
        wszelkie informacje na temat ceny makijażu ślubnego w salonie oraz aranżacji
        twarzy w dniu ślubu pod wskazanym adresem są tu:
        www.nefretete.radom.pl
    • ilmina Re: makijaż ślubny Radom 29.04.09, 19:01
      Bylam na próbie makijażu w Nefretete - nie maluję się często - może nie jestem
      najlepszym rzeczoznawcą ale wygladałam ładnie - wszystkim się podobało, wiec
      polecam salon. W piątek przed moim ślubem zaprosznono mnie na obdarunek
      nefretete - masaż gratis z checią skorzystam.
      • Gość: ewciakonefcia Re: makijaż ślubny Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.09, 00:18
        Ja byłam na dwoch probach makijażu ślubnego w rożnych miejscach - żaden mi się
        nie podobal. Czułam się zmalowana. W Nefrete jeszcze nie byłam bo denerwuje mnie
        ze za makijaż w dniu ślubu musze zaplacić dwa razy tyle co za probę... to dla
        mnie dziwne, przeciez tymi samymi komstykami maluja na probe co potem w dniu
        slubu, zlotą nitke dodają w dniu ślubu czy co????
        • ilmina Re: makijaż ślubny Radom 30.04.09, 16:22
          Złotych nitek nie dodają :) ale mnie to nie dziwi, że makijaż ślubny jest o
          połowe drozszy niż próba. Próba to próba. Ja mam tylko nadzieje placac wiecej,
          ze mniej juz stresu bede miala w dniu ślubu :) hehe. Juz nie ja jestem
          odpowiedzialna za moje piekne oblicze tylko ktos inny, komu place i wymagam.
          Makijaż mam juz zalatwiony gorzej z kwiatkami. Dziś pani w jednej kwiaciarni
          powiedziala ze nie zrobi mi wiazanki bo za pozno skladam zamówienie. Mam
          nadzieje, że po dlugim weekendzie znajde bardziej przyjazna mi pania.
        • ilmina Re: makijaż ślubny Radom 30.04.09, 16:23
          Może poradzi mi ktoś gdzie zamówic kwiatki? Marzy mi się wiązanka z mini kalii.
          • Gość: Only Ja Re: makijaż ślubny Radom IP: 77.254.255.* 01.05.09, 14:57
            minikalie mater jakas cmentarna wiazanka ci sie marzy :-) ja polecam
            eustomę - piekny kwiat i można rózne kolory znaleść, dopasowac do
            sukni.Ja świadkuję pod koniec maja i taka wlasnie wiazanke sobie
            zazyczylam. A o Nefretete conieco slyszalam. Świetną mają teraz
            stronę bardzo zachęcającą.

ILMINA a makijaż dla świadkowej tyle samo kosztuje u nich co dla
            panny młodej w dniu ślubu?
            • ilmina Re: makijaż ślubny Radom 01.05.09, 23:47
              Mini kalie nie są cmentarnymi kwiatuchami - widzialam przepiekne wiązanki
              wlasnie z mini -kaliami- takie miniaturki kalii nie wiem jak się one nazywaja
              ale można z nich zrobić przepiekne stylowe, proste klasyczne wiazaneczki -
              idealnie pasujace do mojej sukni.
              Moja świadkowa za makijaż w dniu ślubu zapłaci w Nefretete mniej niż ja bo 90
              zł- taka jest u nich cena makijażu okolicznościowego. Za makijaż ślubny placę
              więcej :-( 90 zł
              Moją świadkową naprawdę pani ładnie wyszpachlowala ;-)Zrobila jej taki
              przydymiony makijaż na
              próbę, takie rozdymione oko, przykleiła kępki rzęs i psiapsióła wyglądala
              naprwadę świetnie.
            • ilmina Re: makijaż ślubny Radom 02.05.09, 00:09
              a eustomę znam slyszałam,że jest bardzo delkatna i nietrwała jak na ślubne
              wiązanki Nie podoba mi się jkop kwiat do mojej ślubnej wiązanki bo ona taka
              polna mi się wydaje, taka mało odświętna ;-)
              • Gość: ola Re: makijaż ślubny Radom IP: *.radom.vectranet.pl 03.05.09, 11:18
                mini kalie to - cantadeska - tak nazywają się te kwiaty :))
    • Gość: jeszcze-panienka Re: makijaż ślubny Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.09, 12:43
      ILMINA ile zapłaciłaś za makijaż ślubny w Nefretete? bo piszesz ze próbny 90 a
      ślubny dwa razy drozej 90 :) z matematyki najlepsza nie jestem ale to jest tyle
      samo ;) Dzwoniłam do nich i ślubny kosztuje 120zł jak chce się by wizażystka
      dojechała do Ciebie płacisz 160 - 200zł Ja mieszkam za Radomiem i byłoby mi na
      rękę, żeby ktoś do mnie dojechał, bo moja siostra jest fryzjerką i zrobi mi
      fryzurę na miejscu. Tylko jeżeli miałby ktoś do mnie dojechać z Nefretete w dniu
      ślubu to musiałabym zapłacić 200zł Pomyślałam, że może bez próby się obedę.
      Myślisz, że to dobry pomysł robić ślubny bez próby? Na stronach podają, że
      współpracują z wizażystami beautyheaven duzo słyszłam o tej firmie, jedna moja
      koleżanka miała ślubny beautyheaven w Warszawie i wyglądała pięknie. Może w
      Radomiu bedzie to samo?
      • Gość: EMMA Re: makijaż ślubny Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.09, 14:18
        A to w Radomiu w tym nefretet jest Beautyheaven??? to samo co w Warszawie?
        Jakieś dwa lata temu byłam na konsultacji wizerunku w Beautyheaven- super
        sprawa!Polecam
        • beauty.jaona Re: makijaż ślubny Radom 03.05.09, 19:51
          Emma, jeżeli konsultację wizerunku odbyłaś na Wilczej w Warszawie w Instytucie
          Thalgo, to pewnie miałyśmy możliwość się poznać :) Tak to samo beautyheaven jest
          w Nefretete. Zapraszamy na spotkania ze stylistą również w Radomiu, właśnie w
          Nefretete na Głównej 12.
      • beauty.jaona Re: makijaż ślubny Radom 03.05.09, 23:06
        Gość portalu: jeszcze-panienka napisał(a):

> Ja mieszkam za Radomiem i byłoby mi na
        > rękę, żeby ktoś do mnie dojechał, bo moja siostra jest fryzjerką i zrobi mi
        > fryzurę na miejscu. Tylko jeżeli miałby ktoś do mnie dojechać z Nefretete w dni
        > u
        > ślubu to musiałabym zapłacić 200zł Pomyślałam, że może bez próby się obedę.
        > Myślisz, że to dobry pomysł robić ślubny bez próby?

Próba makijażu nie jest obowiązkowa. Można się bez niej obyć, zwłaszcza jeżeli
        znasz wizażyste i mu/ jej ufasz. Próba makijażu jest po to byś po niej
        wiedziała, że o makijaż ślubny nie musisz się już martwić (jest wiele innych
        rzeczy, które zaprzątną Ci przed ślubem głowę)
    • Gość: ewciakonefcia Re: makijaż ślubny Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.09, 20:05
      A to prawda, że makijaże w Nefretet wykonują makijażyści z wawy?/
      • beauty.jaona Re: makijaż ślubny Radom 03.05.09, 20:18
        Gość portalu: ewciakonefcia napisał(a):

> A to prawda, że makijaże w Nefretet wykonują makijażyści z wawy?/

Tak, od marca tego roku dzięki współpracy Nefretete z beautyheaven możemy
        chwalić się najpiękniejszymi makijażami ślubnymi w Radomiu. Nasi wizażyści są
        bezpośrednio związani z warszawską grupą beautyheaven i na co dzień pracują w
        stolicy przy sesjach zdjeciowych, pokazach mody, reklamach. Więcej o makijażach
        ślubnych na www.nefretete.radom.pl
        Złotej nitki nie doczepiamy ale makijaże są najpiękniejsze w Radomiu :)
        • Gość: ewciakonefcia Re: makijaż ślubny Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.09, 22:38
          ok, obędzie się bez złotej nitki :-)
          • Gość: ZaZu Re: makijaż ślubny Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.09, 09:09
            W tą sobotę miałam razem z siostrą makijaż w Nefretete. Ja okolicznościowy a ona
            ślubny. Obie byłyśmy zadowolone. Moj makijaż był naprawdę ok. Wizażystka
            utrwaliłą go jakąś mgiełką. Trzymał się całe wesele. Polecam salon.
            • Gość: ewciakonefcia Re: makijaż ślubny Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.09, 09:41
              Zazu a jakimi kosmetykami byłaś malowana w Nefretete??? Bo ja jak
              byłam w pewnym załosnym, salonie, nazawy nie podam by nie reklamować
              miernoty, to Pani malowała mnie Oriflame i inglot. Czułam się
              zmalowana, ale i tak cienie nie trzymały się długo na powiekach. A
              co to za mgiełka o której wspominasz?
              • Gość: ZaZu Re: makijaż ślubny Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.09, 09:56
                kosmetyki to były nawet takie, jakimi ja sama się nie maluję - bo to te z
                wyższej półki - Dior, Este Lauder, chanel. Masz rację Inglot ma ładne kolory ale
                żeby to jeszcze sie trzymało na oku :( A jeśli chodzi o mgiełkę - to nie wiem co
                to było - takim czymś pachnącym zostałam spsikana i to utrwaliło makijaż -
                trzymał się całą noc (tylko usta zjadłam :) no ale jakiś tam błyszczyk miałyśmy
                z siostrą w pogotowiu
                • olusia1982 Re: makijaż ślubny Radom 04.05.09, 10:10
                  Możesz zdradzić ceny? Jaka jest cena makijażu ślubnego i okolicznościowego? Będę
                  wdzięczna...dziękuję
                  • Gość: ZaZu Re: makijaż ślubny Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.09, 10:31
                    za próbny siostra płaciła 60zł, ja w dniu jej ślubu placiłam 90zł
                    okolicznościowy, a ona za makijaż ślubny 120zł chyba jakoś tak.
    • Gość: Freagata Re: makijaż ślubny Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.09, 14:51
      Strona internetowa Centrum Urody Nefretete jest bardzo zachęcająca. Jeżeli
      makijaże ślubne robią tak dobrze jak piszecie i jak opisują na stronach to ja
      się zapisuję na próbny. Kiedyś na jakimś pokazie miałam robiony profesjonalny
      makijaż. Fakt, różnica jest miedzy tym jak ja sie maluję a jak ktoś
      profesjonalnie to zrobi. Ale trzeba by było mieć dużo czasu, żeby się
      profesjonalnie umalować...
      • Gość: Eleonora przemiła Re: makijaż ślubny Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.09, 16:58
        Robił ktoś sobie permanentny w Nefretete? Bo widzę, ze mają w ofercie. Ja sie
        zastanawiam czy nie zrobić... tylko boję się efektu końcowego. Kiedyś widziałam
        na znajomej - usta miała zrobione, ale dziwnie to wyglądało - kolor miała taki
        sobie. a jak mi pani z kolorem nie trafi?? będę przez 3 lata patrzyla na coś co
        nie wyszlo, za co dałam kupe kasy.
        • Gość: klientka Nefretete Re: makijaż ślubny Radom IP: *.radom.vectranet.pl 04.05.09, 23:50
          Ja robiłam kreski na górnych powiekach 2 lata temu. Jestem bardzo
          zadowolona, kolor jest przez cały czas intensywny. Przez jeden dzień
          miałam trochę spuchnięte te oczęta, ale potem już tylko cieszyłam
          się pięknymi kreseczkami:) Po 2 tyg. poprawka/utrwalenie. Zostały
          one zrobione przez panią z Wilczej w Warszawie. Wiem, że obecnie
          permanentnym zajmuje się szefowa, czy ktoś jeszcze - tego nie wiem.
          W każdym razie zastanawiam się teraz nad brwiami!
          • Gość: klientka Nefretete Re: makijaż ślubny Radom IP: *.radom.vectranet.pl 04.05.09, 23:55
            A jeśli chodzi o sam salon urody Nefretete, to jest on dla mnie
            miejscem, gdzie mogę się zrelaksować na maksa. Jak pani Ela zrobi
            masaż podczas zabiegu na twarz, to odpływam... Pozdrowienia dla
            wszystkich dziewczynek z Nefretete! :)
          • nefretetedayspa Re: makijaż ślubny Radom 24.03.15, 14:31
            Zapraszamy na makijaż ślubny i zabiegi pielęgnacyjne przygotowanie specjalnie dla Panny Młodej!
            www.spa-radom.pl/zabiegi-przedslubne/
    • Gość: lilo z wawy Re: makijaż ślubny Radom IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.05.09, 10:49
      bardzo zachęcające strony, mieszkam w Warszawie ale pochodzę z Radomia, więc
      slub będę miala w Radomiu. Tymbardziej cieszę się, że jest takie miejsce.
      • Gość: lilo z wawy Re: makijaż ślubny Radom IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.05.09, 16:26
        a ten salon to nowy jest?? ale się pozmieniało odkąd się wyprowadziłam z
        Radomia. Pozdrawiam wszystkie przyszłe radomskie żony :) Ja biorę ślub w czerwcu.
        • Gość: sierpniowa_żona Re: makijaż ślubny Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.09, 11:16
          A ja wychodzę za mąż w sierpniu. Studiuję w Krakowie ale tak jak Ty Lilo
          pochodzę z Radomia. Też się zdziwiłam jak weszłam na strony Nefretete ciekawe
          artykuły mają. Ale to nie jest nowy salon. Na pewno juz jakies 3 lata istnieje
          bo ja byłam w nim 3 lata temu na stylizacji paznokci. Paznokcie - jak paznokcie
          - nie pamiętam żebym narzekała. Cieszę się, ze w Radomiu coraz więcej salonów
          godnych polecenia. Tu w Krakowie mam swój ulubiony - Looksus :) polecam jakby
          ktoś był w Krakowie ;) Dużo wczesniej trzeba zapisywać się do Nefretete?
    • Gość: Eli Re: makijaż ślubny Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.09, 17:20
      Ja ślub mam dopiero we wrześniu, czytałam na stronach nefretete, że ciemno -
      brązowe szminki nie pasują do ślubnych makijaży, bo postarzają, i chyba to
      prawda jak robiła mi moja koleżanka próbny ( prywatnie sama zajmuje sie
      makijażem - dobra wizażystka zreszta jak ktoś chce polece kontakt)to w brązowych
      odcieniach na ustach czulam sie zmalowana i starsza, jak dala mi cos z dodatkiem
      rożu wygladało to bardziej dziewczęco. Także racja.
    • Gość: ALEKSANDRA Re: makijaż ślubny Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.09, 23:55
      Co sądzicie o kosmetykach firmy Kryolan? Zna ktoś te kosmetyki? Używał ich? Czy
      one się nadają do makijażu ślubnego?
      • Gość: Via Re: makijaż ślubny Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.09, 11:06
        Kosmetyków Kryolan nie polecam do ślubnych makijaży. To są kosmetyki dla
        charakteryzatorów do sesji zdjęciowych, na planach filmu, w telewizji - do
        trwalych charakteryzacji, kamuflowania tatuaży a nie świeżego ślubnego makijażu.
        Owszem, mają linię light - bo przecież firma musiała też poszerzyć grono
        zainteresowanych klientów - biznes jest biznes.
        • beauty.jaona Re: makijaż ślubny Radom 12.05.09, 09:43
          Witam, myślę, że wybór marki kosmetyku zależy od indywidualnych potrzeb każdej z
          nas. Nie można wykluczać kosmetyków ze względów na ich markę. Istnieje jeszcze
          konsystencja, odcień, trwałość - te cechy są najważniejsze w wyborze kosmetyków
          do makijażu ślubnego.
    • Gość: Wiwien Re: makijaż ślubny Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.09, 14:47
      Zapisałam się na próbę w Nefretete, jak będę po dam znać jak było.
      • Gość: KuLeCzKa Re: makijaż ślubny Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 19:57
        A ja miałam tam makijaż wieczorowy. Też jakąś mgiełką mnie spryskała na koniec
        babeczka i makijaż trzymał się do białego... barszczu ;-) rana. Niezłe muszą
        mieć powodzenie jeśli chodzi o makijaże bo jak ja byłam dwie babeczki były
        malowane. Wizażystka spytała się mnie czy nie będę miała nic przeciwko, jeżeli w
        tym samym pomieszczeniu będzie malowana inna osoba. Jak wychodziłam już ktoś
        siadał na mój fotel. Ja we wrześniu nie będę już panienką - pozdrawiam wszystkie
        wrześniowe Panny młode.
        • Gość: PULPET Re: makijaż ślubny Radom IP: *.skynet.net.pl 25.06.09, 16:39
          KOCHAM KULECZKĘ!!! KULECZKA WYJDZIESZ ZA MNIE?
    • ilmina Re: makijaż ślubny Radom 12.05.09, 17:56
      No niedługo mój najważniejszy dzień w życiu. W pracy udaję, że pracuję i
      przeglądam ślubne fora :) Jakoś dziwnie spokojna jestem. Pewnie mi puści przed
      samą ceremonią...
      • Gość: ola Re: makijaż ślubny Radom IP: *.radom.vectranet.pl 12.05.09, 19:16
        Umowilam sie na probny do nefretete z tym, ze Pani powiedziala ze probne
        wykonuja tylko w soboty. A co bedzie z dniem pleneru (jesli zdecyduje sie tam na
        miakiajz) ktory bede miala w poniedzialek lub wtorek wtedy bede musiala sobie
        poszukac kogos innego?
        • beauty.jaona Re: makijaż ślubny Radom 12.05.09, 22:47
          Witaj Ola, z racji na napięty grafik oraz fakt, że nasi wizażyści - styliści na
          co dzień pracują też przy sesjach zdjęciowych min w Warszawie zdecydowaliśmy
          próby makijażu wykonywać w soboty.

Jeżeli sesja w plenerze wypadnie Ci w innym dniu niż sobota, po wcześniejszym
          umówieniu się - jedna z naszych wizażystek z przyjemnością zajmie się aranżacją
          Twojej twarzy. Wspomnij o terminie sesji plenerowej wizażystce podczas makijażu
          próbnego.
          Tymczasem do zobaczenia w Centrum Zdrowia i Urody Nefretete
          • ilmina Re: makijaż ślubny Radom 13.05.09, 09:58
            Ja się zastanawiam nad sesją w plenerze. Tylko gdzie tu w pobliżu Radomia jest
            ładne miejsce?? Ola gdzie będziesz miała sesję plenerową?? Gdzie tu można jechać
            niedaleko oprócz Orońska??
      • Gość: Fryga Re: makijaż ślubny Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 17:27
        Ja też przed ślubem jestem, ale ja to panika całą parą. Jeszcze tak zimno się
        zrobiło :-( Mam nadzieję, że w dniu mojego ślubu nie będzie padało.
        • Gość: ola Re: makijaż ślubny Radom IP: *.radom.vectranet.pl 13.05.09, 19:31
          Ja myslalam o Janowcu nad wisła. Widziałam zdjecia tam zrobione i bardzo mi sie
          podobaly. Takze chyba zostaniemy przy tym.
    • Gość: Majami Re: makijaż ślubny Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 11:34
      Trochę drogo w tym salonie macie jak na ceny za pielęgnację ciała na powincji :)
      • Gość: Majami Re: makijaż ślubny Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 11:37
        prowincji
        • Gość: Czesław Re: makijaż ślubny Radom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.09, 15:41
          muszo być wizażysty z samej panie warszawy bu u nas we wsi po
          próżnicy takiego majstra szukoć!
          • ilmina Re: makijaż ślubny Radom 14.05.09, 18:45
            prowincja ale też fajnie :) u nos :)
            • ilmina Re: makijaż ślubny Radom 14.05.09, 18:56
              Ola a co tam takiego w tym Janowcu jest, że zdjęcia w plenerze się robi?? To
              jakiś pałacyk tam jest?? To to miejsce?
              • Gość: Carrolina Re: makijaż ślubny Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 08:50
                Ilmina, dzisiaj chyba Twój wielki dzień. Trzymamy kciuki :)
    • Gość: Iga Re: makijaż ślubny Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 20:21
      Miałam makijaż okolicznościowy w nefretete i jestem pod wrażeniem miejsca i podejścia osoby, która się mną zajęła. Makijaż był trwały i pasował mi. Polecam.
    • ilmina Re: makijaż ślubny Radom 22.05.09, 09:57
      Tak już jestem szczęśliwą żonką :) Ślub i wesele udane, makijaż miałam śliczny,
      polecam salon w 100% usłyszałam wiele komplementów na temat mojego wyglądu.
      Dziękuję Carrolina za pamięć. Aaaa teraz mam sukienkę do sprzedania ;) śliczna
      :) bierze ktoś???
    • Gość: polecam Re: makijaż ślubny Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.09, 22:42
      Też malowałam się do ślubu w Nefretete - byłam bardzo zadowolona. Podejście,
      atmosfera na piątkę z plusem. Wizażystka pożyczyła mi nawet błyszczyka w dniu
      ślubu, bo mój prywatny był za ciemny.
      • Gość: ollla Re: makijaż ślubny Radom IP: *.radom.vectranet.pl 25.05.09, 23:24
        Jestem umowiona do nefretete na probny makijaz ale sama nie wiem czy sie
        zdecydowac, poniewaz nie wiem czy spełni on moje oczekiwania. A co wtedy, gdy
        Pani mnie umaluje a mi nie bedzie sie podobalo to jak wygladam?? Obawiam sie
        tego ponieważ jestem juz po jedym probnym w innym salonie gdzie nie wyobrazam
        sobie ze moglabym w takim makijazu jaki mi zrobiono isc do slubu. Dziewczyny czy
        przynosilyscie jakies zdjecia czy cos w tym rodzaju zeby pokazac jak mniej
        wiecej chcecie wygladac?
        • Gość: polecam Re: makijaż ślubny Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.09, 23:39
          Ja robiłam próbny tylko w Nefretete, bo widziałam swoją koleżankę po makijażu u
          nich, więc nie mam porównania. Ale polecam, bo naprawdę fajnie się czułam. Weź
          ze sobą zdjęcie. Pokaż jak chciałabyś wyglądać, ale to pewnie tak jak z fryzurą
          ze zdjęć - każdy w niej będzie inaczej wyglądał. A jaki makijaż Ci się marzy?
    • blacksuzi Re: makijaż ślubny Radom 01.06.09, 22:11
      Od niedawna jestem klientką tego salonu, byłam tylko na dwóch zabiegach ale
      bardzo miłe wrażenie wywarło na mnie to miejsce. Nie malowałam się w Nafretete
      ale siedząc w poczekalni, widziałam wychodzącą z makijażu Panią. Fakt, że była
      ładna i dużo czarować przy niej pewnie nie trzeba było ale makijaż miała
      naprawdę ładny.
      • Gość: Miszcz traktoru Re: makijaż ślubny Radom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.09, 16:38
        Ta Pani się pewnie przedstwaiła: Joanna, a jo Jędrek, tyż ze wsi.
        Poza tym polecam do malowania mojego szwagra, jak napity to lepiej
        mu idzie niż Pikasso.
    • Gość: Kasia Re: makijaż ślubny Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 21:31
      A dużo wcześniej trzeba się zapisywać na makijaż ślubny w tym Centrum?
      • Gość: KuLeCzKa Re: makijaż ślubny Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 23:21
        Ja biorę ślub we wrześniu i już w maju zaklepałam sobie wrześniowy termin :)
        • Gość: Scypaffka Re: makijaż ślubny Radom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.09, 10:37
          na jakich kosmetykach Państwo pracują?
          • Gość: przyjezdna Re: makijaż ślubny Radom IP: *.tvn.pl 22.06.09, 12:59
            dziewczyny a są inne miejsca gdzie w Radomiu można się za przyzwoitą
            cenę wymalować?? czy tylko jest Nefretete na całe miasto? Wiem że
            może fajne miejsce ale są chyba jeszcze jakieś inne? Trochę tam
            drogo jak na Radom....
            • Gość: KuLeCzKa Re: makijaż ślubny Radom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.09, 13:17
              Przyjezdna ;-) przyjedź do nas Radomia i zobacz - mnóstwo Ci u nas salonów do
              wyboru. I faktycznie ceny są różne - na każdą kieszeń. W tamtym roku robiłam
              wieczorowy w jednym z salonów u nas za 50zł - cena nie wygórowana ale byłam
              bardzo zła, że wydałam 50zł - mogłam sama się umalować, żeby tak wyglądać, i
              pewnie sama lepiej bym to zrobiła. We wrześniu biorę ślub i wolę więcej zapłać i
              już się nie martwić o efekty. Robiłam już w Nefrete okolicznościowy i próbę
              ślubnego ostatnio i byłam bardzo zadowolona. W taki dzień ślubu nie ma co
              oszczędzać - spodobało mi się. Moja kuzynka robiła makijaż w Afrodycie - tam
              mniej biorą jakoś - zobacz tam, jak kasa dla Ciebie priorytetowa. Czasem nie
              liczy się ile ale jak. Może tam Ci ktoś podpasuje.
              • Gość: Daria Re: makijaż ślubny Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 16:06
                A ja w końcu znalazłam Panią Monikę która pracowała w Nefretete i
                stamtąd odeszła pod koniec ubiegłego roku.Teraz ma ona swój
                przepiękny salon na ul.Słowackiego 83.Byłam i jestem bardzo
                zadowolona z makijaży jakie wykonuje.Naprawdę polecam.Sprawdżcie
                koniecznie!!!!
                • ilmina Re: makijaż ślubny Radom 25.06.09, 16:10
                  moja koleżanka miała na słowackiego makijaż ale była bardzo smutno umalowana,
                  tak bez wyrazu. No ale nie każdemu się wszystko podoba. Mi się nie podobało.
                  • ilmina Re: makijaż ślubny Radom 25.06.09, 16:11
                    ja tam będę polecać Nefretete, bo jeszcze nikt mnie tak ładnie nie umalował jak tam.
                    • Gość: PULPET Re: makijaż ślubny Radom IP: *.skynet.net.pl 25.06.09, 16:14
                      A właściwie po co kobieta się maluje?? Nie szkoda Wam czasu na makijaże?! i tak
                      się je wieczorem zmywa. To po co, na co to wam kobiety? Próżność waszą domeną.
                      Ale za to was kocham.
                  • Gość: Daria Re: makijaż ślubny Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 16:41
                    Na Słowackiego są aż 4 gabinety kosmetyczne.Ilmina a kiedy dokładnie
                    się ta Twoja koleżanka malowała?Czuję że piszesz o zupełnie o innym
                    gabinecie niż ten o którym ja napisałam.
                • lusia023 Afrodyta - ul. Kierzkowska 01.07.09, 14:33
                  W maju br. pani Magda z salonu Afrodyta (ul. Kierzkowska) wykonała mój makijaż
                  ślubny - trwały a jednocześnie lekki i świeży, świetnie dobrany kolorystycznie -
                  po prostu super. Wiele osób chwaliło efekt - nie tylko goście ale i ci , którzy
                  widzieli jedynie zdjęcia. Polecam z pełną odpowiedzialnością. Poradzę Wam tylko
                  jedno - jeśli idziecie do sprawdzonej i profesjonalnej kosmetyczki to dajcie jej
                  wolną rękę i nie ograniczajcie. Ona wie co robi ;)
              • Gość: PULPET Re: makijaż ślubny Radom IP: *.skynet.net.pl 25.06.09, 16:40
                KULECZKA WYJDZIESZ ZA MNIE???
        • Gość: PULPET Re: makijaż ślubny Radom IP: *.skynet.net.pl 25.06.09, 16:20
          KULECZKA, jak byś przed wrześniem się rozmyśliła i nie brała ślubu to daj znać,
          bo nawet z pseudonimów do siebie pasujemy. Ja ci zasponsoruję makijaż w
          NEFRETETE jak mnie zechcesz, maleńka.
          • Gość: KuLeCzKa Re: makijaż ślubny Radom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.09, 11:00
            Pulpecie przemiły dziękuję Ci za ofertę sponsoringu i inne matrymonialne. Masz
            pociągającą ksywkę a Moto Moto to mój ideał mężczyzny ale tak kocham
            narzeczonego, że nie dam rady zerwać zaręczyn. Na pewno znajdziesz sobie jeszcze
            kogoś do wspólnego turlania.
        • Gość: PULPET Re: makijaż ślubny Radom IP: *.skynet.net.pl 25.06.09, 16:58
          KULECZKA wyjdź za mnie. Jestem podobny do Moto Moto z Madagaskaru, czy jestem w
          Twoim typie? Poturlajmy się razem.
          • Gość: ewciakonefcia Re: makijaż ślubny Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 23:09
            KuLecZka wyjdź za Pulpeta to nam da spokój w tym wątku ;)
            • Gość: KuLeCzKa Re: makijaż ślubny Radom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.09, 11:00
              Konefciaewcia ja nie lubię obłych kształtów więc PULPET nie ma szans. ;) Może ty
              nas uratuj ;)
              • Gość: PULPET Re: makijaż ślubny Radom IP: *.skynet.net.pl 06.07.09, 13:59
                KuLeCzKa jesteś bez serca :-(
    • Gość: Grześ Zoom Zoom Re: makijaż ślubny Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.09, 16:44
      Potwierdzam - moja świeża żonka :-) wyglądała rewelacyjnie. Makijaż robili jej
      właśnie na Głównej w tym salonie. Sam zawoziłem żonkę. Salon z zewnątrz nie
      wygląda za rewelacyjnie. Ale jak wszedłem do środka byłem pod wrażeniem miejsca.
      W zwyklym budynku ukryli światynię. Fool profeska. Piękne miejsce. Mogliby
      jeszcze nauczyć mi żonkę tak się ozdabiać na codzień, to byłbym zadowolony.
      • beauty.jaona Re: makijaż ślubny Radom 01.07.09, 18:19
        Grzesiu, w takim razie zapisz żonę na indywidualną naukę makijażu do nas :)
        Wszystko o spotkaniu z wizażystą - stylistą masz tu:
        indywidualna nauka
        makijażu w Centrum Zdrowia i Urody NEFRETETE
        • Gość: Misio Re: makijaż ślubny Radom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.09, 19:03
          Jak sobie pasztetówe wziąłeś Grzesiu za żone to teraz maluj a nawet
          tapetuj!!! :)
          • beauty.jaona Re: makijaż ślubny Radom 02.07.09, 11:43
            Jest takie świetne stwierdzenie: Nie próbuj dyskutować z idiotą bo Cię pobije
            doświadczeniem i sprowadzi do swojego poziomu.
            • Gość: ewciakonefcia Re: makijaż ślubny Radom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.09, 11:52
              o fajne! zapiszę sobie.
              • Gość: Bogusia Re: makijaż ślubny Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 20:01
                Ja w dniu swojego ślubu malowałam się sama, bo nawet mi do głowy nie przyszło,
                że może to zrobić ktoś inny, inaczej kiedyś się przygotowywało do ślubu i chyba
                wizaż nie był tak popularny jak teraz. Jak patrzę na zdjęcia po latach inaczej
                bym to teraz zrobiła. Córka mojej koleżanki wychodzi za mąż - ileż to
                przygotowań teraz trzeba poczynić. Ale to piękny czas. Doradzcie proszę co teraz
                daje się młodym w prezencie? Co powinnam dać córce mojej przyjaciółki w
                prezencie ślubnym?
                • ilmina Re: makijaż ślubny Radom 02.07.09, 23:45
                  Bogusiu teraz młodzi najbardziej cieszą się z pieniędzy. Myślę, że to
                  najwłaściwszy prezent ;-)
                  • Gość: o my god! Re: makijaż ślubny Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.09, 23:02
                    a ja jutro biorę ślub i spać nie mogę :( strasznie się denerwuję. Zgadzam się z
                    ilminą, najlepszy prezent dla młodych to kasa. Jutro o tej porze już będę się
                    bawić na własnym weselu. Do tego czasu chyba zwariuję z nerwów...
    • Gość: Quantino Re: makijaż ślubny Radom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.09, 10:16
      Obejrzalam zdjecia na stronach salonu nefretete i jestem pod wrażeniem tego co
      robicie. jestem samoukiem - tzn interesuje sie makijazem, wykonuje go zanajomym
      ale nie konczylam jeszcze zadnych kursow ani szkol czy nie potrzebujecie kogos
      takiego jak ja do pomocy? moglabym asystować komuś i nauczyc sie u was by kiedys
      moc podjac taka prace. prosze o odpowiedz
      • beauty.jaona Re: makijaż ślubny Radom 14.07.09, 17:07
        Witaj Quantino jeżeli pasjonuje Cię sztuka aranżacji twarzy to pewnie zainteresuje Cię kurs makijażu profesjonalnego w Radomiu. Zajrzyj tu:
        kurs makijażu Radom

Dla najlepszych kursantów zawsze znajdzie się praca. Zapraszam.
    • Gość: kk Re: makijaż ślubny Radom IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.07.09, 10:56
      te makijaże ze strony nefretete wyglądają nieszczególnie.Kilka jest
      nawet beznadziejnych.Sama sie ładniej potrafię umalować.Te miss nie
      mają łądnie podkreślonych oczu,nie wiem czym sie ludzie tak
      zachwycają...
      • ilmina Re: makijaż ślubny Radom 20.07.09, 11:19
        Nie każdemu się wszystko podoba. Ja nie znam się na makijażach, ale miałam tam
        robiony makijaż i byłam bardzo zadowolona. Co do missek - jedna z nich to moja
        koleżanka z klasy. Na tych zdjęciach jej nie oszczepecono więc jest ok ;)Ja
        tylko wkurzona jestem na wybór miss ziemi radomskiej - czy wybrali ją tylko ze
        względu na kolor włosów, bo było tam tyle innech ładniejszych dziewczyn, no i
        moja koleżanka ze szkolnej ławki też tam była :(
        • Gość: @nka Re: makijaż ślubny Radom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.09, 11:58
          Dzwoniłam do Nefretete by umówić się na makijaż ślubny w sierpniu, ale mają już
          zajęte terminy w dniu, w którym biorę ślub.Mam jeszcze dzwonić za tydzień - może
          gdzieś się uda mnie wcisnąć. Może w miedzy czasie coś znajdę. Znacie jakieś inne
          miejsce godne polecenia?
          • kama_0 Re: makijaż ślubny Radom 21.07.09, 14:12
            a ja się sama umiem ładnie malować :)
            • Gość: ewa Re: makijaż ślubny Radom IP: *.adsl.inetia.pl 27.07.09, 12:15
              Bylam na makijazu nefretete i bardzo bylam zadowolona z efektu - polecam.
              • Gość: gość Re: makijaż ślubny Radom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.09, 12:28
                /jestem po próbie makijażu w tym salonie i jestem pod wrażeniem miejsca i super
                makijażu jaki mi wykonano.
                • Gość: iza.k Re: makijaż ślubny Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.09, 00:33
                  Czytałam opinie na tym forum z zagranicy, bo na stałe nie mieszkam w Polsce.
                  Przyjechaliśmy na tydzień przed ślubem. Nie było więc czasu na nic i wszystko na
                  wariackich papierach. Na makijaż poszłam bez próby do tego nefretetes i byłam
                  bardzo zadowolona z tego co zobaczyłam w lustrze.Faktycznie jest tak jak
                  piszecie. Bardzo miła i profesjonalna obsługa.Jestem już po swoim ślubie i
                  odetchnełam z ulgą bo ten przedślubny czas mnie wymęczył. Zamierzam sobie odbić
                  w najbliższy ostatni weekend w Radomiu (oczywiście bez męża ;-) Dużo klubów
                  powstało w naszym mieście odkąd mieszkam na obczyźnie. Gdzie najlepiej iść się
                  wyszaleć w sobotę?
                  • Gość: MarsyliA Re: makijaż ślubny Radom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.09, 13:04
                    Izo.k jak już masz męża to nie czas na latanie po radomskich knajpach. Teraz już
                    się ustatkuj kochana. No ale tak dla rozluźnienia jak cie wkurzy ja polecam
                    Fanaberię ;-)
                    • Gość: Fiona Re: makijaż ślubny Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 10:02
                      Na nerwa na męża najlepsze jest Babie Lato - klubokawiarnia dla kobiet - jeżeli
                      facet chce tam wejść zakłada perukę :)
                      • Gość: Justka Re: makijaż ślubny Radom IP: *.skynet.net.pl 22.08.09, 09:16
                        Polecam to miejsce - salon znalazłam w internecie bo nie mieszkam na co dzień w
                        Radomiu. Jest tak jak piszecie, świetne miejsce i dobrzy fachowcy.
                        • Gość: leyla Re: makijaż ślubny Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 11:18
                          Dostałam w prezencie zaproszenie na zabiegi w Nefretete. Po realizacji karnetu
                          stwierdzam, że nie ma lepszego miejsca w Radomiu. Pełen profesjonalizm w
                          doradztwie i wykonywaniu zabiegów. Z milą chęcią jeszcze tam wrócę.
                          • Gość: rygiel Re: makijaż ślubny Radom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.09, 11:54
                            z ciekawości aż sie wybiorę tam skoro tak polecacie
                            • Gość: rygiel Re: makijaż ślubny Radom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.09, 12:23
                              byłam w salonie - polecam. Mało nie zapłaciłam :( ale warto było. Do ślubu się
                              tam zapisuję.
                              • Gość: Tereza Re: makijaż ślubny Radom IP: *.radom.vectranet.pl 04.09.09, 15:17
                                Stanowczo to miejsce odradzam. Byłam i wyszłam w stanie pogorszonym,
                                i wizualnie i kasowo. Jest wiele lepszych w Radomiu z lepszą obsługą
                                np. nowe miejsce na ul. Słowackiego.
                                • Gość: Salsa Re: makijaż ślubny Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.09, 01:58
                                  A ja z całą pewnością będę polecać to miejsce. Jestem zachwycona klimatem tam
                                  panujacym, podejsciem do ludzi i nowoczesnymi zabiegami z jakich można
                                  skorzystać. Z miłą chęcią jeszcze tam kiedyś wrócę. Pozdrawiam Panią Agnieszkę i
                                  dziękuję za świetny masaż i profesjonalne podejście.
                                  • Gość: EMILY Re: makijaż ślubny Radom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.09, 09:59
                                    JA ZGADZAM SIĘ Z ANGELIKĄ, SUPER MIEJSCE TEN SALON. BYŁAM TAM NA HENNIE I
                                    DEPILACJI I UWAŻAM ŻE NA BARDZO WYSOKIM POZIOMIE SĄ. CZUJE SIĘ KOMFORT. PODOBA
                                    MI SIE TO PODEJSCIE I NOWOCZESNE ZABIEGI - JAK MNIE KIEDYŚ BEDZIE STAC TO SIĘ
                                    TAM ZNOWU ZAPISZE. WIZERUNEK ZMIENILI - BARDZO KORZYSTNIE.
                                • Gość: miss_dior nowatorstwo w mkijazu IP: *.radom.vectranet.pl 05.10.10, 12:17
                                  www.charakteryzatornia.radom.pl/ same sprawdzcie
                                  polecam makijaz na halloween ze sztuczna kkrwia i 'bliznami'
    • Gość: Bożena Re: makijaż ślubny Radom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.09, 19:53
      Jak będę chciała makijaż z Warszawy to sobie pojadę i zrobe a nie u
      nas podróbkę z Radomia będę zachwalać!
      • Gość: Iśka Re: makijaż ślubny Radom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.09, 08:42
        Nie dam nic złego na temat Nefretete powiedzieć -to najlepszy salon w Radomiu -
        Ja jestem z tych co przeżyły szok termiczny po próbie makijażu najpierw w jednym
        potem w innym salonie. Dwie próby makijażu i każda masakra dla mnie czułam się
        zmalowana - a jedna z Pań nawet próbowała mi wmówić, że to co zrobiła jest
        idealne i tak musi być i tak mi pasuje. Nie zajmuje się makijażem ale głupia też
        nie jestem. W desperacji na szczęście trafilam do Nefretete - moja siostra
        robiła sobie tam paznokcie i widziała kobiety wychodzące z salonu. Jestem po
        próbie makijażu w tym salonie i uważam, że to najlepszy salon w Radomiu. Jestem
        też po dwóch zabiegach oczyszcających na twarz - miejsce i podejście świetne.
        • Gość: reggge Re: makijaż ślubny Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.09, 07:44
          Hej!
          Ja ślubuję w październiku a na próbie byłam w Nefretete już w lipcu. Zgadzam się
          z Iśką - też przeszłam błądzenie po kilku salonach i na szczeście trafiłam do
          Nefretete. Super ludzie tam pracują. I ta atmosfera tam wpływa jakos pozytywnie
          na odbiór wszystkiego. Miejsce godne polecenia.
          • Gość: Paula Re: makijaż ślubny Radom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.09, 08:48
            Ja po przeczytaniu waszych wypowiedzi wczoraj zapisalam się do kosmetyczki w
            Nefretete. Reggge przygotowujesz tam twarz przed ślubem? A może korzystał już
            może ktoś z tego ich nowego zabiegu wyszczuplającego? Chętnie zgubiłabym brzuch
            przed własna uroczystością. Też mam ślub w październiku :-) Pozdrawiam
            • Gość: Monna Re: makijaż ślubny Radom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.09, 09:16
              Też polecam zabiegi w tym gabinecie. Dla ułatwienia podaje dane do
              zapisów:
              www.zumi.pl/571868,Nefretete._Marzena_Krukowska,Radom,firma.html
              • Gość: Tola To ile jest tych Nefretetów w Radomiu? IP: *.radom.vectranet.pl 10.09.09, 11:27
                To ile jest tych Nefretetów w Radomiu?
                • Gość: Paula Nefretete na Głównej polecam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.09, 14:21
                  Oczywiście chodzi o Nefretete na Głównej- tam gdzie zabiegi Thalgo mają
                  www.nefretete.radom.pl
                  Fatycznie są dwa, ale to tym co Tola podaje nie słyszałam - może to jakiś
                  gabinet z cyklu "na rogu"
                  • Gość: Paula Re: Nefretete na Głównej polecam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.09, 09:33
                    To Nefretete na Głównej też wygląda jak " na rogu" z zewnątrz ale w środku cudne
                    jest, większe niż by się wydawało. Takimi zakamarkami egipskimi mnie prowadzono.
                    Fajne wrażenie. Bardzo mi się tam podobało.
                    • Gość: Baśka Re: Nefretete na Głównej polecam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.09, 13:27
                      W Nefretete na Olsztyńskiej robią super makijaże ślubne. Mój mąż był
                      w szoku jak welon zdjęłam. Polecam!!!
                      • Gość: Polla W Nefretete na Olsztyńskiej też Thalgo mają! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.09, 13:28
                        I to duzo taniej!
                        • ilmina Re: W Nefretete na Olsztyńskiej też Thalgo mają! 12.09.09, 14:04
                          Thalgo to znana i ceniona marka, dlatego jest wszędzie. Nie znam tego salonu na
                          Olsztyńskiej, jestem klientką Centrum Zdrowia i Urody Nefretete na ul. Głównej i
                          wiem, że jest to jedyny autoryzowany salon Thalgo w Radomiu i raczej się nie
                          pokuszę iść do innego. Każdy sobie chodzi tam gdzie chce.
                          • pasztet-owa-pl Nefretete na Głównej polecam 12.09.09, 14:09
                            hop siup
                            • Gość: REMEK Nefretete była facetem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.09, 10:37
                              Czizys ludzie, co wy porównujecie - nie umniejszając jednemu i drugiemu. To na
                              Olsztyńskiej to jakiś mini osiedlowy salonik, a to na Głównej to większy salon
                              spa. Jedyne co je łączy to imię jakiegoś transwestyty - Podobno Nefretete była
                              mężczyzną ;-)
                              • Gość: Olunia Re: Nefretete była facetem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.09, 13:38
                                Byłam na Głównej kilka razy na paznokciach i byłam bardzo zadowolona. Polecam
                                ten salon bardzo. Mnie zawsze wkurza jak ide do kosmetyczki na pedicure a ona
                                każe mi kłaść nogę na jej nogach lub taborecie. Te czasy sie juz skonczyly.
                                Można w komforci nózie polożyć w jakimiś wygodnym foteliku przeznaczonym do
                                pedicure. Tak jest w Nefretete i to mi się podoba. Myślę, że to najlepszy salon
                                w Radomiu teraz. Polecam
                                • Gość: Angelika Re: Nefretete była facetem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.09, 10:58
                                  Byłam w tym Nefretete i wyszłam bardzo zadowolona. Ja dostałam w prezencie
                                  zaproszenie do tego salonu na masaż. Byłam w siódmym niebie. Jestem pod
                                  wrażeniem tego miejsca. To najlepszy salon w Radomiu. Z przyjemnością się tam
                                  przebywa.
                                  • Gość: Ewcia Re: Nefretete była facetem IP: *.radom.vectranet.pl 22.09.09, 10:29
                                    Słyszałam że otwierają trzeci gabinet Nefretete na drugim południu.
                                    Fajnie dla mnie bo na Olsztyńską i Główną mam bardzo daleko!!!
                                    • Gość: Calypso Re: Nefretete była facetem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.09, 17:10
                                      Dużo dobrego słyszałam o tym salonie na Głównej. Trzeba sie kiedyś
                                      wybrać. Mnie kręca to zabiegi wyszczuplające co polecają na
                                      stronach. Fajna sprawa, choć nie najtańsza.
      • Gość: safariiiiiiiii Re: makijaż ślubny Radom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.09, 12:21
        byłam, polecam. pozdrawiam p. Kasię
        • Gość: Anna Nowe Nefretete na Południu? IP: *.radom.vectranet.pl 30.09.09, 08:41
          W którym dokładnie miejscu ma buć nowe Nefretete na Południu?
          • ilmina Nefretete, Nefcia, Nefunia, Nefuńcia, 30.09.09, 09:50
            Centrum Zdrowia i Urody Nefretete na ul. Głównej znam i nie zmienia
            siedziby. Może ktoś sobie otwiera nowy salon i nazwa mu się podoba - NEFRETETE
            (choć rzekomo od transwestyty pochodzi to i tak) popularne jest w Radomiu.
            Zresztą u nas pełno starożytnych imion Kleopatra, Afrodyta, Nefretete są dwie -
            ja znam to na Głównej i to polecam.
            • Gość: REBELIA_ntka Re: Nefretete, Nefcia, Nefunia, Nefuńcia, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.09, 16:47
              Po takim wątku aż zachciało mi się odwiedzić Nefretete - macie rację to
              wyjątkowe miejsce. Polecam.
              • Gość: Bożena Re: Nefretete IP: *.radom.vectranet.pl 07.10.09, 15:07
                Potwierdzam to wyjątkowe miejsce, byłam i mi się bardzo podobało,
                obrazki na ścianach i kolory, tylko jedna rzecz jest niezbyt
                przyjemna, troszkę czuć tam stęchlizną.
                • ilmina Re: Nefretete 07.10.09, 15:17
                  Pewnie czułaś algi :) Mają mnóstwo zabiegów z użyciem alg i faktycznie taki
                  zapach czułam.
                  • Gość: baśka Re: Nefretete IP: 92.251.255.* 13.10.09, 11:18
                    Dla mnie to nefretete to jakas pomylka, bylam tam na probnym
                    makijazu slubnym po pierwsze pani zle dobrala mi kolorystyke a po
                    drugie wygladalam jak malowana lala. Porazka na maksa, nie mowiac
                    juz o cenach ...
                    • Gość: Ewelina Re: Nefretete IP: *.skynet.net.pl 13.10.09, 13:18
                      Nie każdemu musi się wszystko podobać. Zwłaszcza konkurencji :) Ja byłam tam na
                      próbnym i potem ślubnym i naprawdę wysoki poziom. Polecam.
                      • Gość: Ela Re: Nefretete IP: *.radom.vectranet.pl 13.10.09, 19:37
                        Jak piszę dobrze to zadowoleni klienci. Jak źle piszą to napewno
                        konkurencja! Rozumowanie Kalego - prymityw!

• Gość: Wanda Re: Nefretete IP: *.radom.vectranet.pl 13.10.09, 19:41
                          To obleśne że algi w Nefretete pachną jak stęchlizna. Jak trzeba być
                          chorym żeby takim smrodem dać się okładać i jeszcze zato słono
                          płacić!!!

Re: Nefretete
                          Autor: ilmina 07.10.09, 15:17

Pewnie czułaś algi :) Mają mnóstwo zabiegów z użyciem alg i
                          faktycznie taki zapach czułam.
                          • Gość: OLALA Re: Nefretete IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.09, 22:10
                            Przecież zabiegi z algami są powszechnie znane. Ja byłam na zabiegach z użyciem
                            algi w Afrodycie i nie czuję się chora z tego powodu. W Nefretete też byłam na
                            zabiegu oczyszczającym - bardzo ładnie pachniało olejkami
      • Gość: miss_dior salony spa nie maja wcale monopolu IP: *.radom.vectranet.pl 05.10.10, 12:20
        zglaszajcie sie dziewczyny lepiej do wizazystek zamiast przeplacac w salonach spa i salonikach urody, polecam kolezankę...www.charakteryzatornia.radom.pl/
    • naddolna Re: makijaż ślubny Radom 07.11.10, 19:48
      a jakie będą ceny?
      jedyną sprawdzoną i znaną wizażystką w Radomiu jest Pani Joanna Podgórska czy też będzie tam malować ?
      Pozdrawiam
      • Gość: kaja Re: makijaż ślubny Radom IP: *.inft.multifox.pl 15.02.11, 13:04
        www.zmieniona.pl makijaż ślubny , wieczorowy i inne
    • Gość: aga profesjonalny makijaż ślubny Radom IP: *.ib.com.pl 16.03.11, 17:51
      Zapraszam do zapoznania się z ofertą i portfolio na stronie: www.agaskowron.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka