squash-radom 28.04.09, 22:39 jak w temacie. Gdzie można w Radomiu pograć w squsha? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: /Me Re: squash w Radomiu IP: *.adsl.inetia.pl 29.04.09, 08:37 na każdym blokowisku znajdziesz stosowną ścianę. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziki Re: squash w Radomiu IP: 213.17.170.* 29.04.09, 10:41 tylko czekam az sie zareklamujesz patrzac po Twym nicku Odpowiedz Link Zgłoś
squash-radom Re: squash w Radomiu 29.04.09, 13:43 Faktycznie też mi reklama na tym prymitywnym forum małolatów i rowerzystów bez kasy Odpowiedz Link Zgłoś
axel-1033 Re: squash w Radomiu 29.04.09, 13:51 To po co na nie wchodzisz i głupio komentujesz..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziki Re: squash w Radomiu IP: 213.17.170.* 29.04.09, 16:35 jesli masz takie blade pojecie gdzie mozna pograc w Radomiu squasha, wiec po cholere Ci takie 'ekspercki' nick, w Radomiu nie wiem, w wawie moge Ci polecic gdzie grywam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: squash-radom Re: squash w Radomiu IP: *.radom.vectranet.pl 29.04.09, 17:30 dziki, zadałem proste pytanie : gdzie w RADOMIU można pograć w squasha. Niestety na tym forum ludzie nie potrafią czytać ze zrozumieniem. Ja się nie pytam gdzie w Warszawie można pograć, tylko w Radomiu.Jeżeli nie potrafisz odpowiedzieć na pytanie to po cholerę piszesz. Na tym forum dalej piszę same małolaty. Nie na temat ale piszą ot tak żeby im się wydawało, że są kreatywni. Dzięki dziki za Twoje "pomocne" informacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irasiad Re: squash w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.09, 20:40 polecam pić melise, po co sie tak denerwować, słonko za oknem, a u Ciebie wewnątrz burza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: squash-radom Re: squash w Radomiu IP: *.radom.vectranet.pl 29.04.09, 22:02 Następne dziecko neostrady. Nic na temat ale musi coś napisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonk Re: squash w Radomiu IP: *.radom.vectranet.pl 30.04.09, 07:53 a co mozna napisac na temat skoro w R squash nie istnieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziki Re: squash w Radomiu IP: 213.17.170.* 30.04.09, 08:27 jak to nie istnieje? Zapewne istnieje, skoro jegomość czyni sobie tyle trudu by założyć sobie specjalnie konto pocztowe na gazeta.pl, a potem rżnie głupa pytając się, gdzie można pograć w squasha w Radomiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: squash-radom Re: squash w Radomiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.09, 11:55 Dzięki zonk. A tobie dziki podziękujemy za wnikliwe portaktowanie tematu. Faktycznie chciałem sie zareklamować mam kort do squasha ale nie podam gdzie żeby uniknąć wizyt takich troli jak Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziki Re: squash w Radomiu IP: 213.17.170.* 30.04.09, 15:05 dziękuje, ale rzadko bywam w Radomiu i jak wspomniałem grywam w Warszawie, może kiedyś nawet spotykamy się na turnieju, chętnie spuszczę Ci 'baty' Odpowiedz Link Zgłoś