Dodaj do ulubionych

squash w Radomiu

28.04.09, 22:39
jak w temacie. Gdzie można w Radomiu pograć w squsha?
Obserwuj wątek
    • Gość: /Me Re: squash w Radomiu IP: *.adsl.inetia.pl 29.04.09, 08:37
      na każdym blokowisku znajdziesz stosowną ścianę.
      ;-)
    • Gość: dziki Re: squash w Radomiu IP: 213.17.170.* 29.04.09, 10:41
      tylko czekam az sie zareklamujesz patrzac po Twym nicku
      • squash-radom Re: squash w Radomiu 29.04.09, 13:43
        Faktycznie też mi reklama na tym prymitywnym forum małolatów i
        rowerzystów bez kasy
        • axel-1033 Re: squash w Radomiu 29.04.09, 13:51
          To po co na nie wchodzisz i głupio komentujesz.....
        • Gość: dziki Re: squash w Radomiu IP: 213.17.170.* 29.04.09, 16:35
          jesli masz takie blade pojecie gdzie mozna pograc w Radomiu squasha, wiec po
          cholere Ci takie 'ekspercki' nick, w Radomiu nie wiem, w wawie moge Ci polecic
          gdzie grywam
          • Gość: squash-radom Re: squash w Radomiu IP: *.radom.vectranet.pl 29.04.09, 17:30
            dziki, zadałem proste pytanie : gdzie w RADOMIU można pograć w
            squasha. Niestety na tym forum ludzie nie potrafią czytać ze
            zrozumieniem. Ja się nie pytam gdzie w Warszawie można pograć, tylko
            w Radomiu.Jeżeli nie potrafisz odpowiedzieć na pytanie to po cholerę
            piszesz. Na tym forum dalej piszę same małolaty. Nie na temat ale
            piszą ot tak żeby im się wydawało, że są kreatywni.
            Dzięki dziki za Twoje "pomocne" informacje
            • Gość: Irasiad Re: squash w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.09, 20:40
              polecam pić melise, po co sie tak denerwować, słonko za oknem, a u Ciebie wewnątrz burza
              • Gość: squash-radom Re: squash w Radomiu IP: *.radom.vectranet.pl 29.04.09, 22:02
                Następne dziecko neostrady. Nic na temat ale musi coś napisać.
                • Gość: zonk Re: squash w Radomiu IP: *.radom.vectranet.pl 30.04.09, 07:53
                  a co mozna napisac na temat skoro w R squash nie istnieje
                  • Gość: dziki Re: squash w Radomiu IP: 213.17.170.* 30.04.09, 08:27
                    jak to nie istnieje? Zapewne istnieje, skoro jegomość czyni sobie tyle trudu by
                    założyć sobie specjalnie konto pocztowe na gazeta.pl, a potem rżnie głupa
                    pytając się, gdzie można pograć w squasha w Radomiu
                    • Gość: squash-radom Re: squash w Radomiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.09, 11:55
                      Dzięki zonk. A tobie dziki podziękujemy za wnikliwe portaktowanie
                      tematu.
                      Faktycznie chciałem sie zareklamować
                      mam kort do squasha ale nie podam gdzie żeby uniknąć wizyt takich
                      troli jak Ty.
                      • Gość: dziki Re: squash w Radomiu IP: 213.17.170.* 30.04.09, 15:05
                        dziękuje, ale rzadko bywam w Radomiu i jak wspomniałem grywam w Warszawie, może
                        kiedyś nawet spotykamy się na turnieju, chętnie spuszczę Ci 'baty'
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka