patsy79 29.04.09, 07:43 ja już wczoraj zrobiłam rezerwację i już myślami jestem na wakacjach :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
za-du-ma Re: a wakacyjne plany? 29.04.09, 07:45 Fajnie Ci, my w tym roku nie jedziemy nigdzie :( - pobycz się troszkę za nas co? Odpowiedz Link Zgłoś
joannanina Re: a wakacyjne plany? 29.04.09, 11:46 nad morze pod koniec czerwca!!!w ub. roku się nie udało,a początek czerwca przywitamy w górach, wesele u najbliższej rodziny więc przyjemności, przyjemności:) Odpowiedz Link Zgłoś
marzena604 Re: a wakacyjne plany? 29.04.09, 22:13 W końcu jedziemy gdzieś gdzie jest ciepło-w zeszłym roku przez 9 dni nad naszym morzem było zimno :(((. Węgry i Chorwacja w końcu lipca i jeszcze z pracy do Austrii jedziemy w połowie czerwca. Strasznie się cieszę :) Odpowiedz Link Zgłoś
inia33 Re: a wakacyjne plany? 30.04.09, 08:19 nie sądzę, żeby w tym roku udało nam się pojechać, może na tydzień w Bieszczady?... a tak to będziemy siedzieć u moich rodziców w Siczkach, ew. krótkie jednodniowe wyskoki tu i ówdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
patir23 Re: a wakacyjne plany? 30.04.09, 08:29 tak jak i ja, zrobiłam rezerwacje na gory w tym roku...Zakopane Odpowiedz Link Zgłoś
i.w.o.n.k.a Re: a wakacyjne plany? 30.04.09, 08:40 Ja się dopiero rozglądam za miejscem gdzieś w Bieszczadach. Ale chyba pojedziemy 'w ciemno' i poszukamy czegoś na miejscu- zawsze tak robiłam i nigdy nie żałowałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja34 Re: a wakacyjne plany? 30.04.09, 19:04 my ze względu na utratę pracy przez małża musieliśmy odwołać rezerwację nad morzem:( ale planujemy kilka ciekawych,jednodniowych wypadów. Odpowiedz Link Zgłoś
i.w.o.n.k.a Re: a wakacyjne plany? 30.04.09, 20:03 To może nam podpowiesz dokąd warto na taki jednodniowy wypad pojechac? Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja34 Re: a wakacyjne plany? 30.04.09, 20:35 nieśmiertelny św. Krzyż,Janowiec,Nieborów,Baranów Sandomierski,Sandomierz,zoo w Wa-wie,pałac w Kurozwękach,Łańcut... z dwudniowych Kanał Elbląski-nasz tegoroczny cel ostatecznie może być Kazio ale ja już mam go dość a z trzydniowych wypadów polecam gorąco Szczeliniec-kawałek drogi ale naprawdę warto:) byliśmy tam rok temu i było to niezapomniane przeżycie.. Odpowiedz Link Zgłoś
i.w.o.n.k.a Re: a wakacyjne plany? 03.05.09, 21:17 :D pałac w Kurozwękach mi się spodobał ostatnio, byliśmy tam świętować rocznicę ślubu :) Zupełnie przypadkowo tam trafiliśmy, takie cudne miejsce, a niewiele osób o nim słyszało. A te bizony... Sandomierz (wstyd się przyznać) dopiero w planach, zachwycił mnie w "Tataraku" i muszę w tym roku M zaciągnąć. A i do Szczelińca chętnie się kiedyś wybierzemy, ale raczej nie w długi weekend, bo tam chyba tłumy walą w takie wolne dni. Odpowiedz Link Zgłoś
inia33 Re: a wakacyjne plany? 04.05.09, 19:02 na Szczelińcu (a raczej u jego podnóży) spędzałam niegdyś prawie każde wakacje, okoliczne miejscowości jak Karłów czy Radków, a także inne atrakcje jak Błędne Skały czy Fort Karola znam na pamięć... ale to były czasy średnia szkoła/studia, więc ciut się mogło zmienić;) Odpowiedz Link Zgłoś
patsy79 to ja dopolece :) z krótkich wypadów... 06.05.09, 07:33 Ojców (super również na rowerkowy wypad) no i wypad nad Krutynie na spływ kajakowy , coś pięknego :) Odpowiedz Link Zgłoś
annobr Re: a wakacyjne plany? 01.05.09, 11:51 My też jeśli już to tylko 1-dniowe wypady. Za dużo wydatków w tym roku... Odpowiedz Link Zgłoś
i.w.o.n.k.a Re: a wakacyjne plany? 03.05.09, 21:23 A swoją drogą, to wiecie że to będą nasze pierwsze rodzinne prawdziwe wakacje? Już przeszło 6 lat jesteśmy po ślubie i nigdy nie byliśmy na wakacjach. Zawsze albo dzieci były za małe, albo nie było kasy, albo były inne wydatki. Ale w tym roku pojedziemy, choćby się waliło i paliło, i świńska grypa szalała ;) Mam lekką tremę, ciekawe jak będzie... w końcu to zupełnie inaczej niż w domu, dwa tygodnie non stop razem... mam nadzieję że się nie pozabijamy... Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja34 Re: a wakacyjne plany? 04.05.09, 07:52 i.w.o.n.k.a.-w szczelińcu jest tyle przestrzeni,że tych ludzi się wręcz nie widzi.my byliśmy w środku sezonu wakacyjnego i uwierz mi-łażąc 3 godziny po tym prze-fantastycznym miejscu mijasz kilka osób.poza tym tam na dole są knajpki i jest taka jedna z parkiem dinozaurów i placem zabaw.nie dość,że można smacznie zjeść to jeszcze dzieciaki mają frajdę.w każdym razie ja polecam-zakochałam się w tym cudzie natury i gdyby nie odległość i kasa to na pewno wybralibyśmy się tam jeszcze raz.. Odpowiedz Link Zgłoś
za-du-ma Re: a wakacyjne plany? 04.05.09, 08:32 Fajne pomysły masz Lukrecja :) z kilku skorzystam na pewno jak czas pozwoli mojemu M. Szczeliniec na pewno fantastyczny ale trochę za daleko na wyprawę 3 dniową z dwulatką :( a szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja34 Re: a wakacyjne plany? 04.05.09, 16:04 ee tam-zaraz za daleko:) my byliśmy rok temu z naszą-wtedy 10 m-czną córką.mała w nosidle górskim zniosła eskapadę rewelacyjnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
za-du-ma Re: a wakacyjne plany? 04.05.09, 21:46 A tak, my z 8-miesięczną córą byliśmy prawie 2 lata temu za Poznaniem na 3 dni - ale wtedy więcej spała i podróż minęła świetnie. W zaszłym roku wracaliśmy z gór i myślałam, że droga się nigdy nie skończy ;) Odpowiedz Link Zgłoś