agnieszkadrab1980 09.05.09, 20:36 Jakich stacji radiowych słuchacie? Ja ESKA Radom; RMF FM; Rekord Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marzena604 Re: Stacje radiowe 09.05.09, 21:46 RMF MAXXX, FMF FM i ZETKA :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
joannanina Re: Stacje radiowe 11.05.09, 10:39 Ja się wyłamię, ale nie znoszę tych wszystkich komercyjnych stacji, a radia Eska nie cierpię, inne po prostu omijam, kiedyś najbliższa sercu była Trójka, ale też to już nie to. Lubię natomiast słuchać radia PiN w internecie, a poza tym i tak ciągle brak mi czasu na słuchanie płyt, które mam więc jeśli juz to włączam swoją muzykę:) Odpowiedz Link Zgłoś
i.w.o.n.k.a Re: Stacje radiowe 11.05.09, 13:46 No to nie jesteś sama, ja też nie przepadam za stacjami typu eska.Z tych które łapie moje radio, czasem słucham radia Plus, ale głównie dla konkursów ;) Ostatnimi czasy odsłuchuję stare Siesty z Trójki, i testuję netowe stacje radiowe w poszukiwaniu tej jedynej. Odpowiedz Link Zgłoś
inia33 Re: Stacje radiowe 11.05.09, 14:10 u mnie głównie słychać telewizor, niestety... a jeśli już radio-to co tam akurat jest nastawione, nigdy nie wiem, czego słucham;) bliżej wawy fajne stacje mają, takie rockowe bardziej, ale u nas nie odbierają, nad czym boleję Odpowiedz Link Zgłoś