Dodaj do ulubionych

Spływy kajakowe i rzeka Pilica to nasza propozycja

17.05.09, 18:06
Organizujemy spływy kajakowe najpiękniejszą rzeką centralnej Polski -Pilicą. Naszym terenem działania był początkowo odcinek kilkunastu kilometrów rzeki, ale rozszerzyliśmy działalność i już od tego roku organizujemy spływy kajakowe jedno i dwudniowe. Na letni urlop proponujemy niezapomnianą przygodę. Nasza oferta obejmuje nie tylko spływy kajakowe zorganizowane, ale również spływy indywidualne, gdzie Państwo decydują o ilości kajaków, wybierając trasę
i termin spływu. Posiadamy miejsce do rozbicia namiotów, czy kempingu. Osobom, które wybierają się nad rzekę, a nie dysponują wolnym czasem, proponujemy kilkugodzinny spływ kajakowy. Szlak Pilicy uważany jest za jedną z najpiękniejszych tras kajakowych! Ten, kto wybiera się do Białobrzegów powinien taki spływ koniecznie zaliczyć! Gwarantujemy wspaniałą zabawę
i wypoczynek na naszych spływach. Aktywny wypoczynek na spływie kajakowym to samo zdrowie! Przyjedź- Poznaj uroki tego regionu! Ratownicy Białobrzeskiego WOPR-u zapraszają. Nasza wypożyczalnia kajaków dostarczy ci wszystkiego, czego potrzebujesz na udany spływ! Kajaki to doskonały pomysł na udany urlop. Spływy kajakowe to najlepszy sposób, by odetchnąć od zgiełku miasta i zawrzeć nowe znajomości. Szlak kajakowy warto odwiedzać nie tylko w okresie lata, ale także wiosną i jesienią. Możesz przyjechać. Naprawdę warto! Nasze piękno natury zachwyciły już niejedną osobę, a wiele wraca tu, co roku! Oprócz spływów kajakowych oferujemy wypożyczanie i transport kajaków. Możliwość przewozu do 8 osób jednorazowo po wcześniejszym ustaleniu.
W naszej ofercie znajdą Państwo dogodne do wolnego czasu odcinki rzeki. Wypożyczalnia oferuje kajaki w niskich cenach a wypożyczając sprzęt od nas wspomagasz tym samym naszą jednostkę WOPR, gdzie zarobione pieniądze przeznaczamy na zakup sprzętu do ratowania życia i zdrowia ludzkiego.

Na terenie Stanicy Wodnej przy naszej jednostce WOPR-u w Białobrzegach powstały zadaszone stoliki, kontener sanitarny, możliwość zorganizowania ogniska, plac zabaw dla dzieci oraz w trakcie tworzenia boisko do siatkówki plażowej.

Kontakt: Łukasz Kacprzak 691-099-667
Krzysztof Mielewski 507-190-960
Obserwuj wątek
    • qkasperq Re: Spływy kajakowe i rzeka Pilica to nasza propo 17.05.09, 18:27
      zapraszamy każdego kto chce spędzić mile dzień z dala od miejskiego zgiełku
      • Gość: gosc Re: Spływy kajakowe i rzeka Pilica to nasza propo IP: *.radom.pilicka.pl 17.05.09, 20:09
        Czy trasa z Białobrzegów do Warki jest odpowiednia na 1 dzień dla
        średniozaawansowanych, ale aktualnie bez przygotowania kondycyjnego?
        • Gość: qkasperq Re: Spływy kajakowe i rzeka Pilica to nasza propo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.09, 22:21

tak. to jest około 24 km płynięcia, dla średnio zaawansowanych spokojnie jeden
          dzień wystarczy.
    • Gość: gość Re: Spływy kajakowe i rzeka Pilica to nasza propo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.09, 19:18
      fajna forma aktywnego wypoczynku z rodzinka lub znajomymi
    • Gość: ARNI Re: Spływy kajakowe i rzeka Pilica to nasza propo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.09, 22:47
      Piękne uroki Pilicy aż się proszą o odwiedzenie tej okolicy, i duża zmiana
      warunków dla turystyki duży plus. polecam taką formę na weekend.
    • Gość: gość Re: Spływy kajakowe i rzeka Pilica to nasza propo IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.05.09, 00:40
      super!!! własnie jestem po spływie kajakowym na Mazurach z Kurtyni i szukałam
      czegoś na miejscu w pobliżu Radomia. Możecie być pewni że macie we mnie już
      czynnego uczestnika:)
      pozdrawiam
      • Gość: qkasperq Re: Spływy kajakowe i rzeka Pilica to nasza propo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.09, 20:30

na dzień dzisiejszy posiadamy 7 kajaków + 1 kanu jest możliwość powiększenia do
        16 kajaków łącznie ale po wcześniejszym ustaleniu.
      • Gość: mazur Krutynią jak już IP: *.adsl.inetia.pl 23.05.09, 21:52
        piękna rzeka
        • Gość: rafi kajakarstwo - mazowsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.09, 22:18
          wracając dzisiaj z warszawy postanowiłem zajechać do Białobrzegów sprawdzić
          opisane miejsce. Rzeczywiście opis jest autentyczny z rzeczywistością. Fajnym
          pomysłem jest postawienie zadaszonych stolików i kontenera sanitarnego. widać ze
          WOPR w Białobrzegach zadbał o ten teren i poprawiła się baza turystyczna w tym
          rejonie.
        • Gość: gość Re: Krutynią jak już IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.05.09, 17:17
          oczywiście że Krutynią, bardzo przepraszam za błąd.. zbyt późno było choć to
          akurat mnie nie usprawiedliwia..
    • Gość: qkasperq Re: Spływy kajakowe i rzeka Pilica to nasza propo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 14:22
      Posiadamy jeszcze wolne terminy na weekendy. Chętnych zapraszamy
      • Gość: qkasperq Re: Spływy kajakowe i rzeka Pilica to nasza propo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.09, 15:45
        do dyspozycji jest 8 kajaków z możliwością powiększenia do 16 kajaków + 1 kajak
        typu Kanu
        • fnx1 Re: Spływy kajakowe i rzeka Pilica to nasza propo 28.05.09, 17:32
          I owszem chyba jestem zainteresowany tą formą wypoczynku ale... Czy sądzicie, że
          forum dyskusyjne jest miejscem do tak agresywnego reklamowania swoich usług?
          Ciągle podbijacie wątek. Forum DYSKUSYJNE służy do DYSKUSJI a nie reklamy.
          Daliście znać o sobie i teraz dajcie spokój... Może za jakiś czas ale ciągle???
          • fnx1 Re: Spływy kajakowe i rzeka Pilica to nasza propo 28.05.09, 17:34
            Dodam, że chyba nie czytaliście regulaminu forum:
            "6 Niedopuszczalne jest również umieszczanie przez uczestników na łamach Forum
            Gazeta.pl przekazów reklamowych."
            Nie przeginajcie.
            • Gość: qkasperq Re: Spływy kajakowe i rzeka Pilica to nasza propo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.09, 23:06
              do wiadomości fnx1 "pamiętaj ze jesteśmy tylko
              stowarzyszeniem WOPR a dzięki takim ogłoszeniom takie jak to możemy zarobić
              jakieś fundusze na zakup sprzętu ratownictwa wodnego który później
              wykorzystujemy właśnie do akcji ratowniczych i nie dziw się że w ten sposób
              próbujemy się pokazać. Jeśli było by nas stać na ogłoszenia w prasie, gazecie
              czy, itd to byśmy się tam ogłaszali.
    • Gość: mariusz Re: Spływy kajakowe i rzeka Pilica to nasza propo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.09, 09:59
      ja korzystałem z wypożyczalni w tamtym roku i byłem zadowolony, Panowie wiedzą
      jak doradzić trasę. znają rzekę a to podstawa.
      • Gość: edek Re: Spływy kajakowe i rzeka Pilica to nasza propo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.09, 21:14
        niech sie reklamują lepsze to niż libertas w TVP INFO
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka