tenor.1 21.05.09, 11:27 Czy ktos wie, czy i gdzie w Radomiu przyjmuje fryzjer, pan Adrian, ktory jakis czas temu pracowal w Kameleonie? Dzieki za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kicia Re: fryzjer Adrian z "Kameleona" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 12:10 Bardzo sprytna reklama. Myslę że to własnie sam Adrian napisał ten post. A ja szukam wróżki która wrózyła z ilosci przejechanych samochodów na rondzie Kozienickim. Nazywano ją Kicia. Czy ktos nie wie gdzie teraz pracuje. Proszę podac adres. Najlepiej kilkakrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tenor Re: fryzjer Adrian z "Kameleona" IP: *.ats.pl 21.05.09, 13:14 Kiciu, imputujesz autorowi postu rozdwojenie jazni? Bardzo zaluje, ze pan Adrian tak slabo sie reklamuje, inaczej nie byloby z mojej srony tej inicjatywy. Prosze poinformowanych o informacje, a Kicia...? No coz, jej nick mowi za siebie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ewikonka Re: fryzjer Adrian z "Kameleona" 21.05.09, 22:02 przyjmuje na przeciwko Wedla na żeromskiego w bramie koło Terranowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: fryzjer Adrian z "Kameleona" IP: *.radom.vectranet.pl 21.05.09, 23:08 przyjmuje na przeciwko Wedla na żeromskiego w bramie koło Terranowej w sumie każdy orze jak może..... Odpowiedz Link Zgłoś
double.dog Re: fryzjer Adrian z "Kameleona" 23.05.09, 13:39 Nie wiem gdzie przyjmuje fryzjer Adrian, ale wiem gdzie przyjmuje Golarz Filip i dlaczego nie lubi Pana Kleksa. Odpowiedz Link Zgłoś