Dodaj do ulubionych

Szukam dobrego dermatologa

IP: *.udn.pl 09.12.03, 21:13
pomóżcie!
Obserwuj wątek
    • Gość: elf Re: Szukam dobrego dermatologa IP: 5.3.1R* / *.cache.pol.co.uk 09.12.03, 23:49
      Znam jednego dr.Jarosław Wozniak zadzwoń (48)6780047.......
      • Gość: sam Re: Szukam dobrego dermatologa IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 10.12.03, 00:22
        Dr Anna Rogus
        • Gość: pacjent Re: Szukam dobrego dermatologa IP: *.radom.pilickanet.pl 10.12.03, 09:38
          najlepsza jest dr Martyna Kluzińska, pracuje w szpitalu na Tochtermana
          • Gość: Maciek Re: Szukam dobrego dermatologa IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.12.03, 17:55
            I nie tylko tam, bo również na Domagalskiego i w przychodni na Lekarskiej, ale
            i tak jest najlepsza:) i to nie tylko w Radomiu :)
            • Gość: Ann Re: Szukam dobrego dermatologa IP: *.udn.pl 10.12.03, 18:19
              dzięki serdeczne
              • roksana_psychologiczna Re: Szukam dobrego dermatologa 10.12.03, 23:07
                a ja polecam dr Rogus
                • Gość: miks Re: Roguś-niet!!! IP: *.spray.net.pl 10.12.03, 23:54
                  A ja nie polecam dr Roguś, tylko dr Jurczak, na domagalskiego.
                  Doktor Roguś inaczej, to znaczy gorzej leczyła w państwowej przychodni, a
                  inaczej prywatnie, natomiast Jurczak jest uczciwa, kompetentna nawet na kasę
                  chorych.

A swoją drogą, czy Roguś nastawiła sobie już jedno zbłąkane swe oczko?
      • Gość: bolek Re: Szukam dobrego dermatologa IP: 213.199.199.* 12.12.03, 14:34
        Polecam wam tylko dr Roguś.
        To dzięki niej nie mam dziur na twarzy . Podeszła do tego bardzo profesjonalnie.
    • Gość: pypeć zależy jaki masz kłopot. IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 12.12.03, 12:49
      czy trądzik, czy grzybicę, łuszczycę czy weneryczne. Dr Jurczak to kosmetyka, z
      pypciem lepiej do chirurga. Trudne tematy - Kowalewski z Warszawy na
      domagalskiego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka