jatutak 01.06.09, 00:04 oj marniutko wypada p. Sońta biorąc pod uwagę jakich użył zabiegów, forteli i środków do promowania własnej osoby; możliwe, że lepszy miałby wynik gdyby powstrzymał się od tych sztuczek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: trewa Re: Sondaż: PiS i PO na remis. Od nas nikt? IP: *.adsl.inetia.pl 01.06.09, 00:20 Jest takie przysłowie: "co za dużo to nie zdrowo" chyba pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdaV Re: Sondaż: PiS i PO na remis. Od nas nikt? IP: *.radom.vectranet.pl 01.06.09, 00:31 Albo: Gdzie dwóch Sońtów się bije tam Bielan korzysta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Sondaż: PiS i PO na remis. Od nas nikt? IP: *.adsl.inetia.pl 01.06.09, 00:58 A o dupę potłuc takie wybory. Ciągle te same nienapasione socjalistyczne gęby. I co tu się dziwić, że Radom jest zaściankiem Polski a Polska zaściankiem Świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X radomianin Re: Sondaż: PiS i PO na remis. Od nas nikt? IP: *.sip.mia.bellsouth.net 01.06.09, 01:30 Oj radomek radomek, te same faszystowskie mordy i rydzyjkowy szacunek dla pisia. Wiocha nad wiochami. Kiedys Rejczaki dzis Sonty.Sami sobie jestescie winni. Dobrze wam tak, Rust in piece! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds Re: Sondaż: PiS i PO na remis. Od nas nikt? IP: *.radom.vectranet.pl 01.06.09, 06:15 liz pałe kanalio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taitak Sondaż: PiS i PO na remis. Od nas nikt? IP: 203.185.255.* 01.06.09, 07:42 Radom to naprawde skonczona , prymitywna wiocha. Ci ludzie nigdy sie nie naucza niczego. Skad to sie bierze. Tragedia, doslownie tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
klusica p. Wikiński ma szansę 01.06.09, 08:24 To tylko sondaż, na mało reprezentatywnej grupie osób. Sondaże powinny być zakazane, bo nie tylko nie sprawdzają się w rzeczywistości ale przede wszystkim służą do manipulowania wyborcami. To jakie będą wyniki zależy wyłącznie od nas. Od tego czy zachęcimy swoich znajomych, rodzinę do pójścia do urn. Bądźmy lokalnymi patriotami i nie wybierajmy kogoś kto nie wie jakim miastem jest Radom i nie interesują go problemy Radomian. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: p. Wikiński ma szansę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 09:27 Ja tez mam nadzieję, że sondaż niedoszacowany. Zagłosuję na Sońtę i moi znajomi też. Jest z Radomia i od lat w polityce, mam nadzieję, że drugi mandat PIS jest da niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pis-da Re: Sondaż: PiS i PO na remis. Od nas nikt? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.06.09, 10:21 cytując klasyka: wstyd mi za tych z Radomia. Odpowiedz Link Zgłoś
mirage75 Sondaż: PiS i PO na remis. Od nas nikt? 01.06.09, 10:30 Radom rozpuscil sie w woj.mazowieckim.I nie ma sie czemu dziwic.Jego pozycja byla by zdecydowanie mocniejsza gdyby tworzyl tandem z Kielcami w Swietokrzyskim.Niestety wzajemne animozje zniszcza kazda forme wspoldzialania. Mozna je przezwyciezyc w imie wzajemnych korzysci.Wystarczy popatrzec na woj.Kujawsko-Pomorskie. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.pati Re: Sondaż: PiS i PO na remis. Od nas nikt? 01.06.09, 10:58 Ja powiem tak: róbcie tak dalej!Dalej podkładajcie sobie nogi, dalej się opluwajcie, dalej prowadźcie wojny i wojenki.To jest konfrontacja na wyniszczenie.Dlatego inni będą ciągle korzystać, a w Radomiu będą zadowalać się przypadkowe jednostki, które akurat gdzieś tam weszły.Te wasze wojenki tak podzieliło społeczeństwo, że nie wiem czy jest możliwe, aby do rozmów o przyszłości, o Radomiu, zasiedli decydenci z PiS, PO i SLD (przepraszam, ale reszta to zlepek przypadkowych ludzi).Bijcie się dalej rękami młokosów piszących z kompów Politechniki i ekscytujcie mniej lub bardziej wyszukanymi wpisami na forum, a inni (spoza Radomia, czyli Warszawa i reszta) będą spijać śmietankę i zgarniać wszystko do siebie.A Radom?Na kolanach do stolicy żebrać o datki unijne, które i tak każdemu się należą oraz mizerne dofinansowania, które inni dostają w 10-krotnej wysokości.Czyli Radom wieczny petent na kolanach przez tzw. ELITY, które już od 20 lat (od 1989r) nie potrafią się dogadać. Odpowiedz Link Zgłoś
czerwona.pati Re: Sondaż: PiS i PO na remis. Od nas nikt? 01.06.09, 12:09 Niestety z bólem serca muszę się po raz pierwszy w 99 procentach zgodzić z czarną pati!PiS,PO i SLD muszą usiąść po wyborach do stołu w poważnej debacie bez mediów.....Tylko jeden kamyczek siostro - ty też masz udział w tych wojenkach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan czarna.pati IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 01.06.09, 12:25 Po raz pierwszy się tobą zgadam. Pamiętaj jednak, że prawybory nie są grupą miarodajną. To zjazd aktywistów wszystkich ugrupowań. Widać kogo było stać na wynajęcie autokarów i zwerbowanie pasażerów. Ilość mazowieckich powiatów będących we władaniu poszczególnych partii przekłada się na wynik sondażu. Co do drugiej części twojej wypowiedzi to się z tobą zgadzam. A szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elita Re: Sondaż: PiS i PO na remis. Od nas nikt? IP: 193.111.144.* 01.06.09, 11:41 Kielce (Świetokrzyskie)dostały dofinansowanie z UE na tzw. ścianę wschodnią mimo ze są miejscami dalej od wschodu niż Radom, co konkretnego zrobili nasi eurodeputowani/M.Czarnecki,D. Grabowski, Z.Kużmiuk/dla Radomia?W woj. mazowieckim śmietankę zbiera Warszawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomianin Re: Sondaż: PiS i PO na remis. Od nas nikt? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 11:51 obecn radomscy eurodeputowani ani dla kraju ani dla miasta nie zrobili nic zrobili natomiast sobie super róznyych przyjemności,prec z z nimi, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witekrm Sondaż: PiS i PO na remis. Od nas nikt? IP: *.radom.vectranet.pl 01.06.09, 22:09 A ja zagłosuję na Magdę Tusińska. Kobitka jest rodowitą Radomianką, zna języki i nie można jej odmówić obycia. Myślę, że brak języka nie można nadrobić doświadczeniem politycznym tym bardziej, że w PE 90% rozmów przeprowadza się w kuluarach bez tłumaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAC PiS i PO to nikt? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 23:14 Kolorowy plakt nie zastąpi poglądów, wierności warościom. No i towarzystwo, z którym się idzie też ma znaczenie. Prezes wyda polecenie i języki nie pomogą. Czy ona też chce wojny z Niemcami i Rosją? Jak jej szef. Odpowiedz Link Zgłoś