seinsein Lekarka stwierdziła zgon, chora ożyła w kostnicy 13.06.09, 15:06 Dożywotnio odebrać możliwość wykonywania zawodu!!!!!! Precz z polską upośledzoną służbą "zdrowia"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ivan To już było IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.06.09, 15:21 Kiedyś była podobna historia, może ktoś pamięta. No dobrze, nie tak podobna. Tez stwierdzono zgon kobiety i też zawieziono ją do kostnicy. Jeden z pracowników kostnicy okazał się nekrofilem i, jak by to powiedzieć, podczas czynności wybudził kobietę. On został chyba postawiony przed sądem, rodzina była mu dozgonnie wdzięczna. Dziwna i dość obrzydliwa historia. To było chyba gdzieś w Rumunii czy Bułgarii dobrych parę lat temu. Ktoś pamięta o to tam chodziło dokładnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: Lekarka stwierdziła zgon, chora ożyła w kostn IP: *.centertel.pl 13.06.09, 17:13 przypadek z mojej rodziny. śmierć bliskiej osoby. lekarka wezwana do stwierdzenia zgonu staje w drzwiach i mówi "tu nie ma co stwierdzać. widać, że nie żyje" i ma zamiar wyjść do innego pomieszczenia wypełniać dokumenty. dopiero po ostrej interwencji rodziny wzięła się do swoich obowiązków. niechętnie i mocno oburzona. bo to Polska (służba zdrowia) właśnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rey Re: Lekarka stwierdziła zgon, chora ożyła w kostn IP: *.radom.vectranet.pl 13.06.09, 15:35 w Łodzi na Akademii medycznej jest pewien profesor który ma ulubione powiedzonko które brzmi "Uczta się barany bo jak nie to pójdziecie do Radomia leczyć" widocznie ci którzy kończą w innych miastach idą leczyć pod Radom a tak na marginesie jestem ciekaw ile ta pani dr. zarabia Odpowiedz Link Zgłoś
majajekukubzdziongvamajaje Dobrze że jej nie pochowali; były i takie wypadki. 13.06.09, 15:40 Odpowiedz Link Zgłoś
novial Lekarka stwierdziła zgon, chora ożyła w kostnicy 13.06.09, 15:59 W tym kraju strach żyć i strach umierać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Lekarka stwierdziła zgon, chora ożyła w kostn IP: *.radom.vectranet.pl 13.06.09, 16:41 Czytam i nie dowierzam. Jak można pisać takie rzeczy. Przecież rodzina to czyta. Lekarka sprawiedliwości się doczeka, a Ci którzy piszą dużo obraźliwych słów chyba nie. Opamiętajcie się. Rodzina tez przeżywa zapewne wielki szok po tym co się wydarzyło. Uszanujcie chociaż rodzinę i tą staruszkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zwoleniak Lekarka stwierdziła zgon, chora ożyła w kostnicy IP: *.ipm.pl 13.06.09, 16:37 O kurna, a myślałem, że u mnie w mieście takie rzeczy się nie zdarzają, a tu prosze. Teraz będą o tym gadać tygodniami. A jaka promocja dla Zwoleńskiego szpitala... Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_i Lekarka stwierdziła zgon, chora ożyła w kostnicy 13.06.09, 16:47 Syndrom Lazarusa: en.wikipedia.org/wiki/Lazarus_Phenomenon. Wczoraj w Londyńskim Metro czytałem o przypadku 23-letniego anglika, który miał to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: Lekarka stwierdziła zgon, chora ożyła w kostn 13.06.09, 17:13 Po polsku "syndrom Łazarza" :) Odpowiedz Link Zgłoś
axel-1033 Re: Lekarka stwierdziła zgon, chora ożyła w kostn 13.06.09, 17:28 >>Porzekadło wojskowe mówi :"saper w swoim zawodzie myli sie tylko raz ",a czy lekarz nie może się pomylić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbawiciel Lekarka stwierdziła zgon, chora ożyła w kostnicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.09, 16:58 Wies Jablonow graniczy ze slynna wsia z historii wsia Czarnolas gdzie w czasach swych pisywal swe piekne wiersze Nasz poeta Jan Kochanowski, mysle ze wies Jablonow stanie sie juz znanym mijscem , mijescem zmrtwychwstania ludzkiego , Zapraszamy Wszystkich uznajac wies Jablonow nowym miejsce cudu i zbawienia ,, moze ksieza okoliczni pomoga w tyma dajac wiele wdziecznosci od Boga dla Naszej ludzkosi Odpowiedz Link Zgłoś
alik666 Lekarka 13.06.09, 17:11 Odebrać pustakowi prawo wykonywania zawodu i wysłać na kurs doszkalający. Jak przy odebraniu prawa jazdy. Albo od razu wysłać do kostnicy. Posiedzi w ciszy i skupieniu. Zastanowi się nad swoim czynem. Wyciągnie refleksje to się ją może wyciągnie z lodówy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl hayabuza Re: Lekarka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.09, 18:42 jak postudiujesz te 6lat to taki niuws nie bedzie dla ciebie zaskoczeniem, wiec skoncz dziamgolic, bo medycyna to nie ekonomia czy matematyka, to zywy organizm i wszystko u kazdego moze byc inaczej, ale co ty mozesz o tym wiedziec - "kurs doszkalajacy"... zenada. Odpowiedz Link Zgłoś
alik666 Re: Lekarka 13.06.09, 20:42 Odezwało się dzieciątko broniące niedouczonej kliki. Pewnie rodzina. "Skoncz" to ty lepiej. Ludzi by chciało leczyć, a wysłowić się nie 'umi'. Pulsu też pewnie stwierdzić nie umi, bo to kąpótery teraz to robiom za konowałuf. Won do polityki tłuku. Odpowiedz Link Zgłoś
janusz114 Re: Lekarka 14.06.09, 12:22 stwierdzałeś kiedyś zgon? Pewnie zesr...byś się ze strachu. Na forum kupa takich cwaniaczków jak Ty pisze idiotyzmy nie mając pojęcia co i jak się robi. Ale "UCZONE" zdanie mają. Odpowiedz Link Zgłoś
alik666 Re: Lekarka 14.06.09, 12:43 Pewnie bym się zesr... ze strachu. Dlatego tego nie robię. Jakbym miał dokonać przeglądu stanu technicznego samolotu, którym lecisz na Ibizę, za łapówki, też bym się zesr... ze strachu. To forum opanowało takie stado 'uczonych cwaniaczków' jak Ty. Wielcy uczeni wiele lat studiowali wiedzę tajemną, nieporównywalną z matematyką/ekonomią i się wymądrzają. Bić pokłony szamanom, bo się obrażą i wyjadą. W dawnych czasach tacy by jeszcze zaćmienie słońca zesłali na biednych prostaków, znaczy ludzi. Swoją drogą lekareczka pewnie już się cieszyła, że zakosi parę groszy od firmy pogrzebowej, a tu taki 'klops'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Lekarka stwierdziła zgon, chora ożyła w kostnicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.09, 17:30 Nie podobało się babci na tamtym świecie i wróciła. Odpowiedz Link Zgłoś
the_foe a co na to ZUS? 13.06.09, 17:45 znajac zycie, wyplaci zasilek pogrzebowy a emerytury juz nie... Trudno w Polsce takie pomylki odkrecic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: a co na to ZUS? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.06.09, 23:37 Życzę Tej Pani,aby wyżyła. A co do ZUS- u, to nie jest tak źle. ZUS zaprzestaje wypłat, gdy z urzędu gminy otrzyma akt zgonu. Jeśli akt zgonu nie został wystawiony to nic się nie zmienia. Jeśli jednak został wydany, to USC będzie musiał go uchylić. Mam nadzieję, że Ta Pani jeszcze nacieszy się życiem, nie po to stało się, jak się stała, aby miała umrzec. Pozdrawiam i zyczę autorowi postu więcej optymizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
co.ty.powiesz Z pewnością to fanka Rydzyka! 13.06.09, 17:54 Babcia na rozkaz Rydzyka zamiast umrzeć, jak zalecają wytyczne ZUS i pani minister Kopacz, żyje i psuje wyrafinowany plan uzdrowienia polskich finansów sformułowany przez Tuska i jego ministra Jana Vincenta. Mam nadzieję, że Zbyszek Chlebowski jak najszybciej da odpór wrażym działaniom Rydzyka i Kaczek! Odpowiedz Link Zgłoś
axel-1033 Re: głos z zaświatów........ 13.06.09, 18:07 co.ty.powiesz napisała: > Babcia na rozkaz Rydzyka zamiast umrzeć, jak zalecają wytyczne ZUS i pani > minister Kopacz, żyje i psuje wyrafi......... >>ale się pan wysilił jak niemowa przez radio,nie zaznaczone jest w poście w którym miejscu się śmiać czy płakać ...Właśnie takimi postami śmieci się na forum a rezultat tego to.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościuwa Re:ZUS - emerytury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.09, 18:26 A wiecie, że nowe przepisy emerytalne pozwalają emerytom (a nawet zalecają) przechodzić przez ulicę na czerwonym świetle? - to w ramach uzdrawianaia kapitału emerytalnego. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ArturUK Moze babcia zobaczyla pieklo? IP: *.cable.ubr13.sgyl.blueyonder.co.uk 13.06.09, 18:08 Moze babcia zostala przez Swietago Piotra wyslana do piekla ale jakos uciekla z transportu ha ha. Teraz bedzie musiala dobrze sie ukryc przed smiercia a i oddac reszte pieniedzy co w materacu schowala na Parafie i msze za susze swoja. Drogi tez to bedzie interes bo teraz Bog nie bedzie sie juz latwo targowal. Proponuje sprzedac dom co dla wnukow zostal i oddac kase Rydzykowi;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ichmordy Pavulon za słabo zadziałał ? 13.06.09, 18:22 Łowcy skór już zacierali ręce a tu niespodzianka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Lekarka stwierdziła zgon, chora ożyła w kostnicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.09, 18:37 No to miała babcia jeszcze mocne serducho , że się nie przekręciła na zawał w zaistniałych okolicznościach. A co do pani doktor , to może lepiej niech sie przekwalifikuje na patologa- wtedy na pewno nie popełni takiej pomylki po raz drugi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zrozpaczona Re: Lekarka stwierdziła zgon, chora ożyła w kostn IP: *.chello.pl 13.06.09, 19:16 Gość portalu: gość napisał(a): > No to miała babcia jeszcze mocne serducho , że się nie przekręciła na zawał w > zaistniałych okolicznościach. > A co do pani doktor , to może lepiej niech sie przekwalifikuje na patologa- > wtedy na pewno nie popełni takiej pomylki po raz drugi. Takich nie ale jest szansa ,że tak przeprowadzi i opisze sekcję ,że nie wiadomo będzie co było bezposrednią przyczyną zgonu.Jest w Bydgoszczy taki "specjalista" dr.,nie dość ,że nic nie wynika z protokółu sekcji to jeszcze wyzwie rodzinę ,że przychodzi dowiedzieć się co nabazgrał po łacienie.Tymczasem jego wypocin nie tylko nie może pojąć wiele osób z Polski a doktorzy niemieccy określają je jako kpinę.Jak widać na każdym etapie można spartolić, a może ukryć błędy kolesi,którzy olali chorego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edzio Re: ku opamiętaniu..... IP: *.radom.vectranet.pl 13.06.09, 22:05 Gość portalu: gość napisał(a): > No to miała babcia jeszcze mocne serducho , że się nie przekręciła na zawał w > zaistniałych okolicznościach. > A co do pani doktor , to może lepiej niech sie przekwalifikuje na patologa- > wtedy na pewno nie popełni takiej pomylki po raz drugi. >>>to że jesteś głupkiem i śmierdzącym gó..em da się poczuć z odległości kilku kilometrów...TP*neoplus.adst.tpnet.pl- pisz dalej te swoje idiotyczne posty . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość do edzia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.09, 11:36 To ,ż e jesteś chamem i technologicznym debilem , wynika niezbicie z twojego prymitywnego postu.Zapewne chełpisz się " mądrością ", ktorą tu raczyle(a)ś napisac .Sprawię ci więc przyjemność i powtórzę ją , oczywiście w odniesieniu do ciebie; "to że jesteś głupkiem i śmierdzącym gó..em da się poczuć z od > ległości kilku kilometrów.." A do twojej pustej mózgownicy niech trafi informacja,że adres np.TP*neoplus.adst.tpnet.pl nie jest przypisywany jednemu tylko komputerowi, głąbie.Dlatego swoją genialną "identyfikację" lepiej wsadź sobie glęboko w d... i nie obrażaj nikogo bez powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
axel-1033 Re:do moderatora forum..... 14.06.09, 15:55 >>Dlaczego to nasze forum stopniowo i systematycznie zabagnia się i zamienia się powoli w szambo?? Odpowiedz Link Zgłoś
computerro Pomyłka? Przypadek? 13.06.09, 18:46 Wszyscy myślą, że to pomyłka, przypadek, niewiedza lekarki a może nawet cud zmarwychwstania. Jeszcze nikt nie wspomniał, że mogło to być przestępstwo. Cokolwiek to było, zdumiewają żarty - przecież taka historia może spotkać każdego. Każdego może spotkać to, co spotkało tę staruszkę. Wyrazy współczucia dla staruszki i osób jej bliskich. Oby mogła jeszcze cieszyć się życiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zrozpaczona Re: Pomyłka? Przypadek? IP: *.chello.pl 13.06.09, 19:19 Święte słowa computerro.Znając jednak polskie realia lekarka nie bedzie ukarana ,bo zawodowa solidarność lekarzy na to nie POzwoli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brrrrr To ilu zywych jest pochowanych? IP: *.chello.pl 13.06.09, 19:23 Nad tym się trzeba zastahnowić, skoro zdarzają sie takie błedy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: medyk Re: To ilu zywych jest pochowanych? IP: *.radom.vectranet.pl 13.06.09, 21:04 sa zawody ,studia ,ktore mozna skonczyc za ........tu nie bede wyliczal a do nich naleza medycy ,inzynierowie,polonisci i inni ale nie nie muzycy ,cyrkowcy, lotnicy,tancerze baletowi ,patrz corka walesy,kontuzja,,,,,, zawody studia na ktore nie dostana sie dzieci milionerow za gruba kase napewno nie zostal bym kosmonauta ,bo by mnie tata zabil ,albo spiewakiem operowym a medykiem jestem jakim ???????????tego nikt nie wie w razie czego jestem ubezpieczony ,od bledu lekarskiego ale jak bym zaspiewal to raz i jaja to jest mechanizm panie premierze ministrze chyba ze ..........tez nie macie innych talentow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fazan jo tyż IP: *.compnet.com.pl 13.06.09, 20:40 Ja jo tyż żyja - pra przez cufal - ale żyja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Re: jo tyż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.09, 20:52 ...a ja jestem bardzo ciekaw,co w tej historii zostalo przemilczane,jako niewygodne dla dobrze sprzedajacego sie w gazetach stereotypu "zlego konowala"... Odpowiedz Link Zgłoś
maciejkozlowski Nie zazdroszczę tej biednej lekarce !Wyznanie. 13.06.09, 21:11 Jako lekarz współczuje tej lekarce. Sam miałem kiedyś podobny wypadek, gdy byłem pewny, że przywieziono mi trupa na oddział. Okazało się, że serce bije tylko trzeba trochę poczekać bo bije tak kilka razy na minutę i to słabo. Okazało się, że staruszka była strasznie odwodniona- nie piła ze 4 dni. Po kroplówkach i lekach gadała i siedziała na łóżku. Niestety -otępiała zupełnie. Skończyła w tzw"domu starców" ale żyła jeszcze długo. Tak bywa. Proszę nie bądzcie okrutni dla lekarzy - to cieżki kawałek chleba i .... niewdzięczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WWW Re: Nie zazdroszczę tej biednej lekarce !Wyznanie IP: *.13-2.cable.virginmedia.com 13.06.09, 22:05 No i git, kazdy ma prawo do pomylki. Powiedz tylko, prosze czy lekarzem zostaje sie za kare, czy moze jest to swiadomy wybor doroslego czlowieka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jq Re: Nie zazdroszczę tej biednej lekarce !Wyznanie IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.09, 22:47 > Proszę nie bądzcie okrutni dla lekarzy - to cieżki kawałek chleba i .... niewdzięczny. Że jak co proszę? Jeśli uważasz, że Twoja praca jako lekarza jest niewdzięczna, to zmień zawód. Dla dobra Twojego i Twoich pacjentów. Jakoś lekarze, u których ja się leczę, zawsze są uśmiechnięci i cieszą się, że wykonują zawód ten a nie inny. Ale to nie NFZ. Odpowiedz Link Zgłoś
sabrilla Re: Nie zazdroszczę tej biednej lekarce !Wyznanie 13.06.09, 23:07 Ale to chyba niezupełnie to miał Maciej na myśli-tak mi się przynajmniej wydaje. Otóż masz w tym zawodzie często spektakularne sukcesy, ale i każdemu mimo najszczerszych chęci, zdarzy się spektakularna porażka. Po prostu: to nie matematyka. Tutaj czasem mimo, że według wszelkich przesłanek jeśli jest A to musi być B, a zdarza się Z. Nawet najbardziej doświadczeni lekarze mają takie sytuacje. Zawód jest piękny, ale rzeczywiście często zwyczajnie niewdzięczny i bardzo ciężki i fizycznie i psychicznie. Gość portalu: jq napisał(a): > > Proszę nie bądzcie okrutni dla lekarzy - to cieżki kawałek chleba i .... > niewdzięczny. > > Że jak co proszę? Jeśli uważasz, że Twoja praca jako lekarza jest niewdzięczna, > to zmień zawód. Dla dobra Twojego i Twoich pacjentów. > Jakoś lekarze, u których ja się leczę, zawsze są uśmiechnięci i cieszą się, że > wykonują zawód ten a nie inny. Ale to nie NFZ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A1 Re: Nie zazdroszczę tej biednej lekarce !Wyznanie IP: *.chello.pl 14.06.09, 09:13 > Jako lekarz współczuje tej lekarce. A pacjentowi/rodzinie nie... Typowe dla polskiego felczera. Nawet mu do głowy nie przyjdzie, że (hipotetycznie) ta pani się nie nadawała do zawodu... a go uprawiała bo co innego umie? No przecież że nic... Każdy lekarz jest w PL super, ot rozumowanie ciemniaków, po praniu mózgów, pardon studiach na AM... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: He-111 Re: Kiedy lekarze nie pracują to umieralność spada IP: *.chello.pl 14.06.09, 09:23 powtarzam za św.p. min zdrowia Religą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papla Re: Nie zazdroszczę tej biednej lekarce !Wyznanie IP: *.cable.ubr14.uddi.blueyonder.co.uk 14.06.09, 09:32 w 1989 roku jako 13 letni chlopak wraz z moim bratem udzielalismy pomocy mojej matce, ktora miala zawal serca. Wezwalismy karetke pogotowia (przyjechala po okolo 45 minutach). lekarka z pielegniarzem krokiem spacerowym weszli na 4 pietro budynku na dodatek bez noszy. Lekarka stwierdzila zgon po zbadaniu tetna na szyi i sprawdzeniem reakcji zrenic. Ja z bratem przez 45 min wykonywalismy masaz serca i sztuczne oddychanie. Zaaczelismy plakac i szarpac mame. I stal sie chyba cud mama zaczela dawac oznaki zycia. Zaczela charczec, miala zwiotczaly jezyk, ktory chyba sie jej zapadl. Lekarka nakazala zabrac matke do karetki ale palant jak juz pisalem nie mial nosz, na dodatek nie bylo komu niesc noszy. wiec sasiad ktory byl pijany) niosl z palantem nosze. Ze nie spadla na klatce schodowej(4 pietro) to cud. Mama zyje do dnia dzisiejszego. A co sobie myslala lekarka to tylko ona wie...(jako dziecko moge subiektywnie widziec pewne fakty, tak to zapamietalem i tak przekazalem. Pewnych szczegolow moglem nie widziec. Widzialem tylko ze otwarla mamie usta i zobaczyla zapadniety jezyk dotknela szyi w celu zbadania tenta i zaswiecila latareczka w oczy. Napewno stetoskopem nie badala serca bo bym zauwazyl czynnosc trfajaca dluzsza chwile.) Przyznam szczerze ze byc moze w panice podczas wzywania karetki pogotowia jako dzieci moglismy udzielac niepelnych informacji na temat stanu mamy. Nie pamietam co mowilismy, czy ze mama zaslabla, czy ze zemdlala, czy jeszcze cos innego. Nie wiem czy uzylismy okreslenia ze mama ma zawal serca. Nie jestem pewien czy wiedzialem wtedy do konca czym zawal serca jest. fakt faktem nawet jesli poporzez zly wywiad telefoniczny karetka nie spieszyla sie. To napewno nie byla to nasza wina. Pogotowie, dyspozytorzy powinni wiedziec ze dzieci nie potrafia dokladnie nazwac tego co mamie dolega) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pies_na_prawizne Re: carpaccio przestań !!!!!!!!!!! IP: *.teledisnet.be 13.06.09, 22:08 dlaczego Ty zawsze dajesz takie extremalne przykłady??? Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: carpaccio przestań !!!!!!!!!!! 13.06.09, 22:53 Gość portalu: pies_na_prawizne napisał(a): > dlaczego Ty zawsze dajesz takie extremalne przykłady??? . prawdziwość jest ekstremalna. wy wiecie,że ja NZOZ, to pewnie wiecie, że rogówki są w cenie. czy biorca pyta się czy dawca żył sobie pobranie? Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_stopczyk Tak, to kolejna sprawka Kaczyńskich............... 13.06.09, 22:23 Obrazowańszczyzna (wykształciuchy, wykaształceńcy) powinni (pod wodzą Adama oczywiście) znaleźć na to jakieś "wiarygodne" uzasadnienie. Bo wszystko co najgorsze w Polsce to wina tych wstrętnych Kaczorów, prawda? ------------------------------------------------------- - Czy jest pan gotów stać na straży porządku prawnego odnowionej, demokratycznej Rzeczypospolitej Polskiej? - Bezapelacyjnie. Do samego końca. Mojego lub jej. Odpowiedz Link Zgłoś
maderic Taki jest wlasnie poziom medycyny w Polsce 13.06.09, 23:01 Produkuja koniowalow na quasi medycznych uczelniach daja im prawo do wykonywania zawodu i potemm mamy takie tego efekty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Taki jest wlasnie poziom medycyny w Polsce IP: *.radom.vectranet.pl 13.06.09, 23:19 PATRZ post MEDYKA Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Katolicy powinni się do niej modlić!! 13.06.09, 23:15 Przecież to znak Boga z nieba!!! To jest cudowne powtórne zmartwychwstanie! Jezus w swym nowym wcieleniu powtórzyła ten sam numer. Jest to środkowy wyprostowany palec dłoni na te wszystkie modły i całą religię wszelaką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxy Re: Katolicy powinni się do niej modlić!! IP: *.radom.vectranet.pl 13.06.09, 23:35 ZYJESZ JESZCZE czy zartujesz bo jak nie niedno i drugie to idz do lekarza specjalisty z krychnowic Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Re: Katolicy powinni się do niej modlić!! 13.06.09, 23:57 Gość portalu: xxxy napisał(a): > ZYJESZ JESZCZE czy zartujesz bo jak nie niedno i drugie to idz do lekarza > specjalisty z krychnowic Też wiele razy umierałem!! Tyle samo razy zmartwychwstawałem!! Notuję to w notatniku po przeliczeniu na kalkulatorze. Celem jest wyeliminowanie pomyłki, zwłaszcza przy zmartwychwstawaniu. Do lekarza nie pójdę bo mogę trafić na normalnego!! Odpowiedz Link Zgłoś
lehoo Lekarka stwierdziła zgon, chora ożyła w kostnicy 13.06.09, 23:28 I żeby zacytować niezapomnianego Franza Fischera: "Cały pogrzeb na nic" Odpowiedz Link Zgłoś