kmk.radom 14.06.09, 15:58 Dla osoby z wykształceniem średnim technicznym praca na stanowisku kierownika pociągu w Radomiu. Bliższe informacje pod nr tel. 048/3793480 od pn do pt w godz. 7.30- 15.30 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: em.pkp Re: Praca na kolei IP: *.adsl.inetia.pl 18.10.09, 14:52 Kiedyś to była prac na PKP,mundurek,deputat węglowy,darmowe przejazdy rodzinne po całym kraju, bezpłatna dobra opieka lekarska w Przychodniach PKP,darmowe leki ,bezpłatne sanatoria ,tanie wczasy,wczesna i dostatnia emerytura .Jednym słowem żyć a nie umierać a dziś co ci obiecają ?Marzy babcia,marzy dziadek czy to tylko był przypadek? Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_sowa Re: Praca na kolei 18.10.09, 14:54 Ludziska się w komuniźmie rozpuścili. Za te przywileje ktoś musiał płacić. To znaczy płacili ci który ich nie mieli. Też mi sprawiedliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żałuj Re: Praca na kolei IP: *.radom.vectranet.pl 19.10.09, 23:47 szkoda, że tak późno to odkryłam... ostatnio dużo jeżdżę pociągami i zafascynowało mnie to i zaczęłam marzyć o pracy na kolei... Odpowiedz Link Zgłoś