sympatyk.pisu 29.06.09, 18:27 Moja Partia narobiła mi wstydu!Czemu nie podjęła męskiej decyzji o wygaszeniu albo przynajmniej nie zachowała klasy opozycji?Co mam teraz powiedzieć na mieście?Wstyd i tyle!Czy jeden głos jest wart aż tyle? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nobel [...] IP: *.radom.vectranet.pl 29.06.09, 19:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jestem_za Wygaszenie mandatu. Niech zdecyduje wojewoda IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.09, 20:03 "Opinię komisji rewizyjnej poparli wszyscy radni PiS-u oraz obie radne niezależne: Agata Morgan i właśnie Agnieszka Lisiecka-Kowalczyk." Ale jaja. Sama głosowała w swojej sprawie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiera Re: Wygaszenie mandatu. Niech zdecyduje wojewoda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 21:12 Gajewski moralista już wszystko wyjaśnił??? Ostatnia osoba w radzie do sądzenia innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shary Wygaszenie mandatu. Niech zdecyduje wojewoda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 21:14 Niech radni PIS przegłosują że Gajewski i Kordziński to Murzyni z Afryki i też wtedy to będzie prawda...eh...i że Sońta ma stronę internetową ....ale jaja...głosujcie że czarne jest białe...itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytong Re: Wygaszenie mandatu. Niech zdecyduje wojewoda IP: *.internet.radom.pl 29.06.09, 21:54 Jak zwykle chcesz zamydlić oczy.PIS miał 15 więc co by opozycja nie zrobiła i tak by przegrała!Chylę czoła przed jej postępowaniem bo to się nazywa KLASA!PIS nie ma tej klasy więc jak stadko baranków zagłosowali wszyscy za.Nawet radna buahahahahaha niezależna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luiza Re: Wygaszenie mandatu. Niech zdecyduje wojewoda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 22:11 Pytong baranku słyszałem ,że wygrałeś laptopa. Chyba chodziło o wiele procesów ,które wytacza Gajewski.Znowu zaczynasz się rutynowo ośmieszasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesław Grzmot Re: Wygaszenie mandatu. Niech zdecyduje wojewoda IP: *.radom.vectranet.pl 29.06.09, 22:55 No cóż, każde koryto jest dobre A PiS już bardziej nie może się skompromitować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piątek Wygaszenie mandatu. Niech zdecyduje wojewoda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 09:38 Statut Miast Radomia Rozdział VI Głosowania & 40 1. W głosowanie mogą brać udział wyłącznie radni. 2. Radny nie może brać udziału w głosowaniu w Radzie i Komisj jeżeli dotyczy ono jego interesu prawnego. Panie Wójcik głosowanie nad mandatem Pani Lisieckiej-Kowalczyk jest nieważne.Brała udział w głosowaniu jako 15 glos. Opozycja kolejny raz Pana WSTAWIŁA.Niech Pan się zastanowi czy warto się tak osmieszać dla przegranej sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jareal P. Wójcik nie przeczytał statutu... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.09, 11:22 Ludzie, o co wam chodzi ? Pan Przewodniczący nie czyta takich bzedów, jak jakieś statuty miasta, uchwalone tylko po to, żeby rzucać pod nogi kłody, naszym dobrodziejom, budującycm radomską IV RP. Ten przykład pokazuje, że przepisy prawne nie mają najwyraźniej dla p. Wójcika większego znaczenia. Kolejny raz radomskie Prawo i Sprawiedliwość pokazało jak rozumie prawo i sprawiedliwość. Czyli ma być po naszemu i basta. A co na to mój ulubieniec, pan K. Sońta, wybitny prawnik, orzeł Temidy, gwiazda palestry, podopora SM Ustronie oraz właściciel najbardziej wirtualnej ze stron www. która jest tak wirtualna, że nawet w przeglądarce nie istnieje ? Pewnie uważa, że wszystko jest w jak największym porządku. To się nazywa falandyzacja prawa, tfu, chciałem powiedzieć soniatyzacja... Odpowiedz Link Zgłoś
pisuardesa Re: P. Wójcik nie przeczytał statutu... 29.08.09, 16:04 Brawa dla nieudaczników i kolesiów z PIS!Co pan na to panie Wójcik???? Odpowiedz Link Zgłoś
naiwny_cynik strategia strusia 30.06.09, 12:17 Znów PiS przyjmuje strategię strusia: głowa w piasek, udawać, że nic się nie stało i niech ktoś inny bierze odpowiedzialność. Mam nadzieję, że wojewoda okaże się facetem z większymi jajami. Mogą być wielkości strusich :) Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_i_sprawiedliwy_radom Re: strategia strusia 30.06.09, 13:10 Trzeba odwołać wojewodę! Znowu nam niszczy Radom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: strategia strusia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 22:19 A ja sądziłem, że p. Kosztowniak jest prezydentem Radomia, a tymczasem prawdziwy i sprawiedliwr radom twierdzi co innego. Kosztowniak jest prezydentem wielu kadencji. I chwała mu za to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ab Re: Wygaszenie mandatu. Niech zdecyduje wojewoda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 20:40 Już zapomniałeś jak twój prezes powiedział, że nikt nie będzie wam mówił, że białe jest białe a czarne czarne. Ta dewiza dalej w twojej partii obowiązuje. Odpowiedz Link Zgłoś
czerwona.pati Re: Wygaszenie mandatu. Niech zdecyduje wojewoda 30.06.09, 23:50 A fe okropni zostawcie Wojtka!On ma deprechę długi i laski go nie chcą a mnie siostrę olewa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palisię Re: Wygaszenie mandatu. Niech zdecyduje wojewoda IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.09, 19:58 może potrzebna jest straż pożarna do wygaszenia tego mandatu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Wygaszenie mandatu. Niech zdecyduje wojewoda IP: *.adsl.inetia.pl 04.07.09, 18:12 strażak z dobrą sikawką:) Odpowiedz Link Zgłoś
czerwona.pati Re: Wygaszenie mandatu. Niech zdecyduje wojewoda 19.07.09, 09:32 I co dalej w sprawie bo mnie wieki w Radomiu nie było? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henio Gó...any temat Proszę o inne :))) IP: *.radom.vectranet.pl 19.07.09, 15:45 Przestańcie zajmować się gó...anymi tematami. Nikogo nie obchodzi mandat jakiejś Pani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel Radomia Re: Gó...any temat Proszę o inne :))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.09, 09:14 Gość portalu: Henio napisał(a): > Przestańcie zajmować się gó...anymi tematami. Nikogo nie obchodzi > mandat jakiejś Pani. Mów za siebie , a nie że nikogo to nie obchodzi. Mnie akurat obchodzi i uważam, że powinno obchodzic kazdego mieszkanca Radomia. W końcu radni nas reprezentują i w naszym imieniu podejmują wiele waznych decyzji. Wcale nie jest obojętne kto pełni tę funkcję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grochowiak Re: Wygaszenie mandatu. Niech zdecyduje wojewoda IP: *.radom.vectranet.pl 19.07.09, 22:08 Wojewoda Kozłowski z Platformy za ośmieszenie przez radną jego partii nie sprzeciwi się naciskom swojego organu propagandowego gazeciny wymiotnej nienawidzącej radnej jak cała PO i dlatego podejmie decyzję odwoławczą.Inna sprawa to odszkodowanie w przypadku pewnej wygranej radnej w sądzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAC Re: Wygaszenie mandatu. Niech zdecyduje wojewoda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.09, 22:20 Jeśli łamanie prawa było świadome to pozbawienie mandatu radnej i negatywna ocena moralna to mało. Tu powinien interweniować prokurator i przyjżeć się wszystkim zamieszanym w sprawę. Odpowiedz Link Zgłoś