Dodaj do ulubionych

Alkohol na wesele

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.09, 17:35
Witam, proszę o radę gdzie zaopatrzyć się w Radomiu w alkohol na
wesele tanio i dobrze?
Obserwuj wątek
    • Gość: Zygmek Re: Alkohol na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.09, 10:59
      Najlepiej kupić kope ziemniaków i samemu przepędzić!
      • Gość: Kermit Re: Alkohol na wesele IP: *.radom.vectranet.pl 06.07.09, 23:22
        Proponuję "selgros" napewno najtańsze, przy okazji ich jakośc nie jest najgorsza.
        Rapid...tam alkohol można kupic...nie wiem jak teraz jest cenowo, kiedys było
        niedrogo, jakosc niezła (trzeba poważnie uważac na finlandię oraz polską),
        podobnie jest z "centrum", wódka sprawdzona "Ozone", teraz chyba najlepsza:)
        ale odrobinę droższa.
        Jeżeli chodzi o wina...możecie sie śmiac, ale selgros i centrum...chociaż niezły
        wybór (głownie czerwonych) jest w biedronce:) proponuję Fresco.

Co do piw (dość popularne) nie powinno byc problemu...tu jestem za selgrosem,
        wszędzie to samo piwo ale tam niższe ceny.

Podsumuje:
        Wódka - Ozone; Sobieski; Pan Tadeusz
        Wino - Fresco(czerwone , różowe); Magellans(białe - dobre i stosunkowo niedrogie)
        Piwo - Łomża (dla fanów tzw. zielonego piwa); Tyskie; lub Żywiec (ale tylko 0,33)

Dodatki:
        Proponuję gotowe drinki (np.Sobieski; bacardi) w butelce..kolorowe, ale ludzie
        różnie na nie patrzą wszystkie podobnie smakują, "śliwowica" (hicior, o ile
        goście "za wcześnie" sie do niej nie dobiorą); likier cointreau - w zasadzie
        pasuje do wszystkiego:)

To są tylko moje propozycję, na pewno cały zestaw alkoholowy trzeba dostosowac,
        do gości weselnych , oraz do stylu wesela.

Proponuję również bar : drinki zastępują alkohol na stołach, przy stole pije się
        gorzałkę (+wiejski- bimberek); a znudzeni albo nie pijący idą do baru na :coś
        kolorowego" i problem z głowy:)
        Poza tym...bar jest świetną atrakcją, jeżeli tylko barmani mają o tym pojęcie:)
        Pozdrawiam i
        proponuję:Profesjonalistów
    • Gość: kasia Re: Alkohol na wesele IP: *.33.radom.pilicka.pl 11.08.09, 15:11
      najlepiej w hurtowni "centrum" , ponieważ maja każda ilość , i
      selgros
    • Gość: ja Re: Alkohol na wesele IP: *.radom.vectranet.pl 16.08.09, 16:44
      znasz słowacka wodke albalupa? moje wesele nie doszło do skutku wiec jesli
      jestes zainteresowany... gg 668021
      • Gość: Kermit Re: Alkohol na wesele IP: *.31.radom.pilicka.pl 18.08.09, 12:10
        Przy okazji niezła gorzałka...tylko czy legal, czy jak wiekszośc...??
        • Gość: gosc Re: Alkohol na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.09, 16:36
          polecam "centrum" a w selgrosie jest drożej
        • Gość: ja Re: Alkohol na wesele IP: *.radom.vectranet.pl 01.09.09, 22:45
          gdyby nie był legal nie ryzykowałabym tego anonsu. Juz nieaktualne sprzedana
    • Gość: kl Re: Alkohol na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.09, 21:56
      Panta hurt na Limanowskiego jest ok.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka