Dodaj do ulubionych

wieczór kawalerski

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.09, 17:43
Siemka, możecie polecić jakąś miejscówkę na wieczór kawalerski w
Radomiu lub pod?
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: wieczór kawalerski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.09, 10:36
      Bar u Grubego albo Balaton?
      • Gość: Wujo Re: wieczór kawalerski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.09, 12:51
        Mam dobrą miejscówkę pod Radomiem, las kapturski!
        • Gość: Kermit Re: wieczór kawalerski IP: *.radom.vectranet.pl 06.07.09, 23:35
          Niezłą jest Pivowaria na moniuszki (trochę droga):)
          całkiem ciekawie można pobawic sie w Balatonie...odradzam G2 (za dużo dzieci) .
          Pozdrawiam.

Barmani
          na wesela
          • Gość: jurek Re: wieczór kawalerski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.09, 12:16
            Ja wybrałem kiedyś Balaton ale zabawa bez rurki to nie to...
            • Gość: Madi Re: wieczór kawalerski IP: *.radom.vectranet.pl 19.07.09, 13:42
              Jedź bracie do Warszawy, tam masz dobrych lokali w bród. Ja polecam
              Sofię!!!
              • Gość: Ola Re: wieczór kawalerski IP: *.radom.vectranet.pl 21.07.09, 15:12
                Polecam Tomato przy dworcu PKP.
                • Gość: Gural Re: wieczór kawalerski IP: *.radom.vectranet.pl 21.07.09, 16:24
                  Polecam rozrywkę popularną wśród nas we wsi Radom tj oglądanie przez
                  lunetę przelatujących ponad naszą wsią samolotów odrzutowych produkcji
                  radzieckiej z pobliskiego naszej wsi lotniska! Very funny, don't thank
                  me!
                  • Gość: Gural Re: wieczór kawalerski IP: *.radom.vectranet.pl 21.07.09, 16:28
                    Polecam jeszcze liczenie aut przy międzynarodowej trasie E-7, osobno
                    liczysz tiry i osobówki. Pod koniec dnia można sobie zsumować i jest
                    dużo zabawy!
                    • Gość: piotrek Re: wieczór kawalerski IP: *.radom.vectranet.pl 22.07.09, 12:01
                      ja natomiast polecam agencje towarzyską na Ks.Łukasika na przeciwko
                      Urzedu Pracy niezapomniane wrazenia
                      • Gość: gość Re: wieczór kawalerski IP: *.radom.vectranet.pl 22.07.09, 16:38
                        W Urzędzie pracy jest agęcja towarzyska?
    • Gość: Wiesiek55 Re: wieczór kawalerski IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 25.06.20, 12:22
      Miejsce jest ważne,ale atrakcje są ważniejsze.
      W moim przypadku zdecydowaliśmy się na wynajęcie tancerek, muszę przyznać,że byłem co do tego sceptycznie nastawiony, ale wyszło super. Mina pana młodego bezcenna ;D Miałem przyjemność pracować z showgirls.com.pl/ i mogę polecić z czystym sumieniem
    • karol-wielgorski Re: wieczór kawalerski 26.06.20, 16:57
      W Leśnym Dworze w Radomiu możecie śmiało organizować taką imprezkę ;) Są otwarci na wszelkie propozycje
    • Gość: Konary Re: wieczór kawalerski IP: 77.252.47.* 21.07.20, 20:39
      Witam, designerskie miejsce nad samym Zalewem Domaniowskim... 2 przepiękne kontenery morskie (do 8 span)... do tego grill, miejsce na ognisko i goraca bania... wow!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka