Gość: Czyżyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.09, 17:43 Siemka, możecie polecić jakąś miejscówkę na wieczór kawalerski w Radomiu lub pod? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: wieczór kawalerski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.09, 10:36 Bar u Grubego albo Balaton? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujo Re: wieczór kawalerski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.09, 12:51 Mam dobrą miejscówkę pod Radomiem, las kapturski! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kermit Re: wieczór kawalerski IP: *.radom.vectranet.pl 06.07.09, 23:35 Niezłą jest Pivowaria na moniuszki (trochę droga):) całkiem ciekawie można pobawic sie w Balatonie...odradzam G2 (za dużo dzieci) . Pozdrawiam. Barmani na wesela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: wieczór kawalerski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.09, 12:16 Ja wybrałem kiedyś Balaton ale zabawa bez rurki to nie to... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madi Re: wieczór kawalerski IP: *.radom.vectranet.pl 19.07.09, 13:42 Jedź bracie do Warszawy, tam masz dobrych lokali w bród. Ja polecam Sofię!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: wieczór kawalerski IP: *.radom.vectranet.pl 21.07.09, 15:12 Polecam Tomato przy dworcu PKP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gural Re: wieczór kawalerski IP: *.radom.vectranet.pl 21.07.09, 16:24 Polecam rozrywkę popularną wśród nas we wsi Radom tj oglądanie przez lunetę przelatujących ponad naszą wsią samolotów odrzutowych produkcji radzieckiej z pobliskiego naszej wsi lotniska! Very funny, don't thank me! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gural Re: wieczór kawalerski IP: *.radom.vectranet.pl 21.07.09, 16:28 Polecam jeszcze liczenie aut przy międzynarodowej trasie E-7, osobno liczysz tiry i osobówki. Pod koniec dnia można sobie zsumować i jest dużo zabawy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: wieczór kawalerski IP: *.radom.vectranet.pl 22.07.09, 12:01 ja natomiast polecam agencje towarzyską na Ks.Łukasika na przeciwko Urzedu Pracy niezapomniane wrazenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: wieczór kawalerski IP: *.radom.vectranet.pl 22.07.09, 16:38 W Urzędzie pracy jest agęcja towarzyska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesiek55 Re: wieczór kawalerski IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 25.06.20, 12:22 Miejsce jest ważne,ale atrakcje są ważniejsze. W moim przypadku zdecydowaliśmy się na wynajęcie tancerek, muszę przyznać,że byłem co do tego sceptycznie nastawiony, ale wyszło super. Mina pana młodego bezcenna ;D Miałem przyjemność pracować z showgirls.com.pl/ i mogę polecić z czystym sumieniem Odpowiedz Link Zgłoś
karol-wielgorski Re: wieczór kawalerski 26.06.20, 16:57 W Leśnym Dworze w Radomiu możecie śmiało organizować taką imprezkę ;) Są otwarci na wszelkie propozycje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konary Re: wieczór kawalerski IP: 77.252.47.* 21.07.20, 20:39 Witam, designerskie miejsce nad samym Zalewem Domaniowskim... 2 przepiękne kontenery morskie (do 8 span)... do tego grill, miejsce na ognisko i goraca bania... wow! Odpowiedz Link Zgłoś