l.i.l.a.b.a.j.ona 05.07.09, 19:21 Lektura obowiązkowa na lato :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nemo Re: Czarne punkty nad wodą IP: *.radom.vectranet.pl 05.07.09, 22:21 l.i.l.a.b.a.j.ona ty jesteś jeszcze gorsza jak ten czarny punkt ale na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: murzin ileż można IP: *.radom.vectranet.pl 05.07.09, 22:33 Znowu zaczynasz? Wątek całkowicie niepotrzebny. Daj ludziom samym wyciągać wnioski. niech czytają nie Twoje wskazówki (to jest dobre, to wam się przyda). Sami trafią na te same wiadomości, a tak to prowokujesz kolejnego niemowę. Za chwilę będziesz się kłóciła i tak w koło Wojtek Odpowiedz Link Zgłoś
l.i.l.a.b.a.j.ona Re 05.07.09, 22:40 Bzdura! Co roku media nagłaśniają przypadki utonięć i co roku ich liczba wskazuje na to, że powinno się o tym trąbić do skutku! Choćby trzeba było się powtarzać! No właśnie murzin, co cię obchodzi czyjeś życie jak masz jedynie swoje na końcu nosa... Jesteś chory, tak w ogóle, kolejny psychopata na forum. "niemowę"? no comments... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: murzin 2 x pięknie IP: *.radom.vectranet.pl 05.07.09, 23:00 2 wątki na ten sam temat. O jeden za dużo. I co najgorsze zaczynasz się denerwować, stawiać diagnozę na podstawie 2 zdań. Pani psycholog się znalazła. Tyle że się zdecyduj - psychopata czy niemowlę? Z tych nerwów zaraz pewnie mnie zwymyślasz, naubliżasz od najgorszych, każesz mi kupić bilet miesięczny na 14-kę. Odpiszę Ci jak Ty kiedyś mnie - wyluzuj... Odpowiedz Link Zgłoś
l.i.l.a.b.a.j.ona Re 05.07.09, 23:16 Nie masz przypadkiem na myśli 17-stki...? > Tyle że się zdecyduj - psychopata czy niemowlę? Zdecydowanie psychopata! Nie wiem skąd dodatkowo wytrzasnąłeś to niemowlę... > Pani psycholog się znalazła. Zdziwiony? Nie mieści się to w twoim ciasnym rozumku, że nie trzeba kończyć studiów psychologicznych, by z głowy trzepać definicjami? Ha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: murzin już sama nie wiesz co przed chwilą napisałaś IP: *.radom.vectranet.pl 05.07.09, 23:37 "Bzdura! Co roku media nagłaśniają przypadki utonięć i co roku ich liczba wskazuje na to, że powinno się o tym trąbić do skutku! Choćby trzeba było się powtarzać! No właśnie murzin, co cię obchodzi czyjeś życie jak masz jedynie swoje na końcu nosa... Jesteś chory, tak w ogóle, kolejny psychopata na forum. "niemowę"? no comments..." I daj już spokój. Idź spać Odpowiedz Link Zgłoś
l.i.l.a.b.a.j.ona Re 05.07.09, 23:51 Wiesz co? Natchnąłeś mnie jeszcze w jeden sposób: robię specjalizację z edukacji szkolnej. Ciebie zostawiam psychiatrom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: murzin biedne dzieci IP: *.radom.vectranet.pl 06.07.09, 00:05 ja to jakoś wytrzymam. Po takiej dawce nienawiści, nerwów, szukania dziury w całym, wyjeżdżam. Może tylko "Pod lipę", może troszeczkę dalej, ale dalej od Ciebie. Jak wrócę, myślę, że będziesz już w swojej dawnej formie, zrezygnujesz z zaczepiania wszystkich, wojowania ze wszystkimi. Nauczysz się gotować (żeby jeśc mrożonki, trzeba jednak mieć lodówkę). A w ogóle odpoczniesz od monitora. ON Cię doprowadzi do obłędu. Popatrz na zieleń, pośpij dłużej, nie klep już w klawisze. Bo w realu nie znajdziesz klawisza "escape" i co wtedy zrobisz? Odpowiedz Link Zgłoś
l.i.l.a.b.a.j.ona Re 06.07.09, 10:47 Zależy mi wyłącznie na podbijaniu wątka bo są wakacje, więc trzeba go uaktualniać... :D Gdziekolwiek wyjechałeś cieszę się, że mnie tam nie ma... :) Mam nadzieję, że się zapoznałeś z artykułem... Umiem gotować, nie gotuję tak często jak bym tego chciała, ale m.in. moje kotleciki z indyka w panierce cieszą się wielką popularnością wśród znajomych. Ostatnio przyrządzam dania kuchni indyjskiej, bo dostępność jej przypraw jest znakomita. Nie wydaje mi się, żebyś zawsze potrzebował lodówki, żeby spożyć mrożonkę. Bo albo czasem możesz wrzucić coś od razu do wrzątka tudzież piekarnika, albo zalać zimną wodą i odstawić do odtajenia... Kocham swój komputer!! Dzięki temu rozwiązane zostały problemy setek ludzi na świecie, a co przyniesie przyszłość to już nie mogę się doczekać... Nie lubię sypiać notorycznie za długo - szkoda dnia... No "escape"? To dlaczego zawsze jakoś jednak pojawia mi się to "this way" ? Odpowiedz Link Zgłoś
axel-1033 Re: max- lilabaj.... 06.07.09, 09:06 >>>> Czy nie za dużo tej uciążliwej l.i.l.a.b.a.j.ona na tym forum ,wszędzie dominuje tylko ten stwór o tym nicku. >>>>Moja pozytywko pomóc odpowiedzieć"".............. Odpowiedz Link Zgłoś
l.i.l.a.b.a.j.ona Re 06.07.09, 10:29 P o z y t y w k a! P o z y t y w k a! Ż a l a x l o w i d o o p ę ś c i s k a? P o z y t y w k a! P o z y t y w k a! Z g ł o w y m u z n ó w c h l e w i k t r y s k a! Odpowiedz Link Zgłoś