Gość: roxa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.09, 15:20 witam, proszę o wasze opinie o zespole night express, czy go polecacie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: roxa Re: opinie o zespole night express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.09, 20:12 Czy ktoś z Was słyszał o tym zespole?????? Bardzo proszę o opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roxa Re: opinie o zespole night express IP: *.acn.waw.pl 05.08.09, 20:47 Desperacko proszę o opinie tego zespołu, mają grać na moim przyjęciu, ich liderem jest Jurek Skwarek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: opinie o zespole night express IP: *.radom.vectranet.pl 02.10.09, 23:41 Dobrzy muzycy, bedziesz zadowolona. Napisz po weselu ja było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: opinie o zespole night express IP: *.radom.vectranet.pl 25.10.09, 16:23 Byłam kilka razy z nimi na weselu. Dobrzy muzycy, grają na żywo z perkusją, zawodowa wokalistka. Repertuar tzw. ambitny. Jeśli zależy Ci na disco polo to weź inny zespół. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: opinie o zespole night express IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.01.10, 19:35 zespółczy ktoś ma namiar na ten zespol??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: opinie o zespole night express IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.10, 00:08 a kto to wogle jest??jestem w tym temacie bo taka mam branze i nigdy nie slyszalam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: opinie o zespole night express IP: *.pkbinwest.pl 03.02.10, 13:51 Grali na moim weselu jesienią 2009 - REWELACJA! Żaden inny okoliczny zespół nie sięga im do pięt(a słyszałam wiele na różnych imprezach). Nie grają disco-polo - same klasyki i evergreeny i przede wszystkim grają prawdziwą muzykę na prawdziwych instrumentach :) Gdybym organizowała wesele dziś, na pewno wybrałabym Night Express!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: opinie o zespole night express IP: *.radom.pilicka.pl 13.03.10, 11:29 Mogłabyś podać jakieś namiary na ten zespół? Będę wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dżaga Oj Alu Alu ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.10, 16:13 A kim Ty w ogule jesteś - Kubą Wojewódzkim? Jurek Skwarek grał juz wtedy, kiedy Ty nosiłeś tornister "gra, a nie wrzucał dyskietki" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~piwek Re: opinie o zespole night express IP: *.147.173.142.nat.umts.dynamic.eranet.pl 13.05.10, 10:39 Nie ma co pisać. Żadna opinia nie da tego co sie usłyszy z ich muzyki, tego jak grają.Są drodzy. Namiary - ja mam tylko prywatny numer do Jurka. WART POLECENIA!!! Jeśli ktoś chce disco polo lub biesiadę proponuję wybrać inny zespół.Nie są tani, ale nie do pokonania w Radomiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do piwka Re: opinie o zespole night express IP: *.radom.vectranet.pl 13.05.10, 11:22 Powiem krótko, chyba nie znasz muzycznego rynku w Radomiu, skoro twierdzisz że są nie do pokonania, no chyba że słuchałeś "po piwku" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~piwek Re: opinie o zespole night express IP: *.182.145.46.nat.umts.dynamic.eranet.pl 13.05.10, 23:04 Mówię o branży bankietowej, wesela itp Bez obawy znam rynek muzyczny w Radomiu. A zespół Night Express w 1/2 to muzycy z wykształcenia. Jak znasz lepszych podaj - pośmieję się :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do popiwka Re: opinie o zespole night express IP: *.radom.vectranet.pl 15.05.10, 11:12 już ci podaję, przy zespole Mixtura, nie mają nic do powiedzenia, nie pij więcej piwka, chyba że za to ich wychwalanie miałeś właśnie tą zniżkę o której piszesz, to zmienia wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: opinie o zespole night express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.10, 21:57 Witajcie, ja bawiłam się przy tym zespole w zeszłym roku na weselu. Nie jestem znawcą, ale według mnie są bardzo dobrzy jeśli chodzi o muzykę i wokal, pod tym względem można ich na prawdę polecić. Jedyne co mi się do końca nie podobało to repertuar, jak dla mnie był trochę zbyt hmmm powiedzmy "poważny" jak na wesele. Piosenki wykonywane zawodowo ale do niektóry to nie wiadomo jak tańczyć. Ja wychodzę z założenia, że jak chcę posłuchać ambitnej muzyki to idę na koncert bądź ewentualnie słucham jej z płyt. A na weselu chcę się dobrze bawić i poszaleć przy wszystkim znanych piosenkach i nie mówię tu wcale o disco polo. Ale to też nie przesądza moim zdaniem sprawy, bo chyba z każdym zespołem można się dogadać co do repertuaru. Podsumowując polecam bo są tego warci, a jeśli chodzi o resztę to chyba kwestia ustaleń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~piwek Re: opinie o zespole night express IP: *.182.181.44.nat.umts.dynamic.eranet.pl 01.06.10, 21:01 Kolego to w takim razie Ci słoń na ucho na depnął. Choć nie powiem, tamten zespół też nie jest zły - ale daleko im do profesjonalizmu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: opinie o zespole night express IP: 78.88.132.* 13.05.10, 21:12 Ile kosztują? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~piwek Re: opinie o zespole night express IP: *.182.145.46.nat.umts.dynamic.eranet.pl 13.05.10, 23:06 Ja miałem zniżkę. Normalnie od 4000 do 4500 i zawsze grają do 5 rano. Ale wszyscy bez względnie po weselu chwalili, że takiej fajnej muzyki na weselu nie słuchali i tańczyli dawno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: opinie o zespole night express IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.10, 22:57 te zespoly to juz pojepalo z tymi cenami szok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MałaOla Re: opinie o zespole night express IP: *.acn.waw.pl 30.07.10, 17:31 Będą u mnie w lipcu 2011 więc podzielę sie opinią. Cena za takich muzyków wcale nie jest wysoka. Wole tyle zapłacić niż 2000 za granie z playbacku.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: opinie o zespole night express IP: *.nplay.net.pl 15.08.10, 17:22 Bylem wczoraj na weselu na ktorym gral zespol night express. I wlasnie desperacko szukam miejsca w sieci gdzie moglbym ustrzec ludzi przed ta tragedia... Jako muzycy faktycznie daja sobie rade (poza perkusista) ale to kompletnie nie jest zespol na wesele. Muzycy czesciej pili wodke przy stoliku niz cokolwiek grali. A jak juz grali to albo repertuar Maryli Rodowicz (w sredniej aranzacji) albo "jedzie pociag z daleka". Gitarzysta ledwie trzymal sie na nogach juz przed polnoca. Tragiczne prowadzenie wesela przez wokalistke. Ogolnie koszmar... Niepolecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: opinie o zespole night express IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.08.10, 22:21 Chyba nie o tym weselu i zespole mówisz, takie oszczerstwa mogą się żle dla ciebie skończyć, nikt nie jest anonimowy w sieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość weselny Re: opinie o zespole night express IP: *.radom.vectranet.pl 24.08.10, 01:25 Ja też byłam na tym weselu,i coś mi sie Twoja opinia kupy nie trzyma i mijasz sie z prawdą,bo uważam że było rewelacyjnie.A w jakim lokalu to było?co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosć Re: opinie o zespole night express IP: 94.254.136.* 18.10.10, 19:13 witam a czy ma ktos filmik jak moze graja na weselu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: opinie o zespole night express IP: *.xdsl.centertel.pl 24.08.10, 07:44 grają poprawnie ale bez przesady nie są ,aż tak cudowni, również dogrywają do dyskietek chyba że jesteś głucha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: opinie o zespole night express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.11, 12:05 Szukam telefonu do tego zespołu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bali Re: opinie o zespole night express IP: *.radom.vectranet.pl 14.02.11, 23:11 510 293 014 Odpowiedz Link Zgłoś