Dodaj do ulubionych

opinie o zespole night express

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.09, 15:20
witam, proszę o wasze opinie o zespole night express, czy go polecacie??
Obserwuj wątek
    • Gość: roxa Re: opinie o zespole night express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.09, 20:12
      Czy ktoś z Was słyszał o tym zespole?????? Bardzo proszę o opinie
    • Gość: roxa Re: opinie o zespole night express IP: *.acn.waw.pl 05.08.09, 20:47
      Desperacko proszę o opinie tego zespołu, mają grać na moim przyjęciu, ich
      liderem jest Jurek Skwarek.
      • Gość: gosc Re: opinie o zespole night express IP: *.radom.vectranet.pl 02.10.09, 23:41
        Dobrzy muzycy, bedziesz zadowolona. Napisz po weselu ja było.
    • Gość: ja Re: opinie o zespole night express IP: *.radom.vectranet.pl 25.10.09, 16:23
      Byłam kilka razy z nimi na weselu. Dobrzy muzycy, grają na żywo z perkusją,
      zawodowa wokalistka. Repertuar tzw. ambitny. Jeśli zależy Ci na disco polo to
      weź inny zespół. Polecam
      • Gość: monia Re: opinie o zespole night express IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.01.10, 19:35
        zespółczy ktoś ma namiar na ten zespol???
        • Gość: ala Re: opinie o zespole night express IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.10, 00:08
          a kto to wogle jest??jestem w tym temacie bo taka mam branze i nigdy
          nie slyszalam..
    • Gość: mika Re: opinie o zespole night express IP: *.pkbinwest.pl 03.02.10, 13:51
      Grali na moim weselu jesienią 2009 - REWELACJA!

Żaden inny okoliczny zespół nie sięga im do pięt(a słyszałam wiele na
      różnych imprezach). Nie grają disco-polo - same klasyki i evergreeny i
      przede wszystkim grają prawdziwą muzykę na prawdziwych instrumentach :)

Gdybym organizowała wesele dziś, na pewno wybrałabym Night Express!!
      • Gość: aga Re: opinie o zespole night express IP: *.radom.pilicka.pl 13.03.10, 11:29
        Mogłabyś podać jakieś namiary na ten zespół? Będę wdzięczna.
    • Gość: Dżaga Oj Alu Alu ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.10, 16:13
      A kim Ty w ogule jesteś - Kubą Wojewódzkim? Jurek Skwarek grał juz
      wtedy, kiedy Ty nosiłeś tornister "gra, a nie wrzucał dyskietki"
    • Gość: ~piwek Re: opinie o zespole night express IP: *.147.173.142.nat.umts.dynamic.eranet.pl 13.05.10, 10:39
      Nie ma co pisać. Żadna opinia nie da tego co sie usłyszy z ich
      muzyki, tego jak grają.Są drodzy. Namiary - ja mam tylko prywatny
      numer do Jurka.
      WART POLECENIA!!!
      Jeśli ktoś chce disco polo lub biesiadę proponuję wybrać inny
      zespół.Nie są tani, ale nie do pokonania w Radomiu
      • Gość: do piwka Re: opinie o zespole night express IP: *.radom.vectranet.pl 13.05.10, 11:22
        Powiem krótko, chyba nie znasz muzycznego rynku w Radomiu, skoro twierdzisz że
        są nie do pokonania, no chyba że słuchałeś "po piwku"
        • Gość: ~piwek Re: opinie o zespole night express IP: *.182.145.46.nat.umts.dynamic.eranet.pl 13.05.10, 23:04
          Mówię o branży bankietowej, wesela itp
          Bez obawy znam rynek muzyczny w Radomiu.
          A zespół Night Express w 1/2 to muzycy z wykształcenia. Jak znasz
          lepszych podaj - pośmieję się :)
          • Gość: do popiwka Re: opinie o zespole night express IP: *.radom.vectranet.pl 15.05.10, 11:12
            już ci podaję, przy zespole Mixtura, nie mają nic do powiedzenia, nie pij więcej
            piwka, chyba że za to ich wychwalanie miałeś właśnie tą zniżkę o której piszesz,
            to zmienia wszystko.
            • Gość: Alicja Re: opinie o zespole night express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.10, 21:57
              Witajcie, ja bawiłam się przy tym zespole w zeszłym roku na weselu. Nie jestem
              znawcą, ale według mnie są bardzo dobrzy jeśli chodzi o muzykę i wokal, pod tym
              względem można ich na prawdę polecić. Jedyne co mi się do końca nie podobało to
              repertuar, jak dla mnie był trochę zbyt hmmm powiedzmy "poważny" jak na wesele.
              Piosenki wykonywane zawodowo ale do niektóry to nie wiadomo jak tańczyć. Ja
              wychodzę z założenia, że jak chcę posłuchać ambitnej muzyki to idę na koncert
              bądź ewentualnie słucham jej z płyt. A na weselu chcę się dobrze bawić i
              poszaleć przy wszystkim znanych piosenkach i nie mówię tu wcale o disco polo.
              Ale to też nie przesądza moim zdaniem sprawy, bo chyba z każdym zespołem można
              się dogadać co do repertuaru. Podsumowując polecam bo są tego warci, a jeśli
              chodzi o resztę to chyba kwestia ustaleń.
            • Gość: ~piwek Re: opinie o zespole night express IP: *.182.181.44.nat.umts.dynamic.eranet.pl 01.06.10, 21:01
              Kolego to w takim razie Ci słoń na ucho na depnął.
              Choć nie powiem, tamten zespół też nie jest zły - ale daleko im do
              profesjonalizmu
      • Gość: gosc Re: opinie o zespole night express IP: 78.88.132.* 13.05.10, 21:12
        Ile kosztują?
        • Gość: ~piwek Re: opinie o zespole night express IP: *.182.145.46.nat.umts.dynamic.eranet.pl 13.05.10, 23:06
          Ja miałem zniżkę. Normalnie od 4000 do 4500 i zawsze grają do 5 rano.
          Ale wszyscy bez względnie po weselu chwalili, że takiej fajnej
          muzyki na weselu nie słuchali i tańczyli dawno
        • Gość: gosc Re: opinie o zespole night express IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.10, 22:57
          te zespoly to juz pojepalo z tymi cenami szok
          • Gość: MałaOla Re: opinie o zespole night express IP: *.acn.waw.pl 30.07.10, 17:31
            Będą u mnie w lipcu 2011 więc podzielę sie opinią. Cena za takich muzyków wcale
            nie jest wysoka. Wole tyle zapłacić niż 2000 za granie z playbacku....
    • Gość: kuba Re: opinie o zespole night express IP: *.nplay.net.pl 15.08.10, 17:22
      Bylem wczoraj na weselu na ktorym gral zespol night express. I
      wlasnie desperacko szukam miejsca w sieci gdzie moglbym ustrzec ludzi
      przed ta tragedia... Jako muzycy faktycznie daja sobie rade (poza
      perkusista) ale to kompletnie nie jest zespol na wesele. Muzycy
      czesciej pili wodke przy stoliku niz cokolwiek grali. A jak juz grali
      to albo repertuar Maryli Rodowicz (w sredniej aranzacji) albo "jedzie
      pociag z daleka".
      Gitarzysta ledwie trzymal sie na nogach juz przed polnoca. Tragiczne
      prowadzenie wesela przez wokalistke. Ogolnie koszmar...
      Niepolecam!!!
      • Gość: Kasia Re: opinie o zespole night express IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.08.10, 22:21
        Chyba nie o tym weselu i zespole mówisz, takie oszczerstwa mogą się
        żle dla ciebie skończyć, nikt nie jest anonimowy w sieci.
      • Gość: Gość weselny Re: opinie o zespole night express IP: *.radom.vectranet.pl 24.08.10, 01:25
        Ja też byłam na tym weselu,i coś mi sie Twoja opinia kupy nie trzyma i mijasz
        sie z prawdą,bo uważam że było rewelacyjnie.A w jakim lokalu to było?co?
        • Gość: gosć Re: opinie o zespole night express IP: 94.254.136.* 18.10.10, 19:13
          witam a czy ma ktos filmik jak moze graja na weselu?
    • Gość: anna Re: opinie o zespole night express IP: *.xdsl.centertel.pl 24.08.10, 07:44
      grają poprawnie ale bez przesady nie są ,aż tak cudowni, również
      dogrywają do dyskietek chyba że jesteś głucha.
      • Gość: Kasia Re: opinie o zespole night express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.11, 12:05
        Szukam telefonu do tego zespołu
        • Gość: bali Re: opinie o zespole night express IP: *.radom.vectranet.pl 14.02.11, 23:11
          510 293 014

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka