Dodaj do ulubionych

S I C Z K I a zakaz ruchu ...........

02.08.09, 20:42
>>Za parkingiem płatnym nad Dolnym Zalewem stoi widoczny z daleka znak " zakaz ruchu wszelkich pojazdów".Jak mi wiadomo jest to strefa ciszy włączona do Parku Kozienieckiego .Jeszce do niedawna niesfornych kierowców policja karała mandatami za wjazd i parkowanie za tym znakiem.Dziś będąc tam zobaczyłem dziesiątki samochodów postawionych w różnych miejscach,na trawie ,pod drzewami,kilka stało niemal nad wodą obok molo.Przypuszczam że to nie byli inwalidzi mający prawo ten znak naruszyć.Pod tel.977 z Radomia otrzymałem informację głosu żeńskiego że mogą to być osoby niepełnosprawne.Poprosiłem aby powiadomiła Policję w Jedlnii ( bo chyba taka jest)celem dokonania kontroli.Minęły godziny i stało się tak jak przypuszczałem z kontroli wyszło wielkie gó..o przez duże "G".Oto jak nasza Policja reaguje na telefony tych co interweniują walczą z naruszaniem podstawowych przepisów drogowych.>Być może ale nie jestem pewien że ten zakaz tam stojący nie obowiązuje w dni wolne od pracy a może też przez całe wakacje.Ciekawi mnie też sprawa tych szalejących motorówek i prowadzonych chyba przez ludzi nie normalnych.Widziałem jak nastąpiły wywrotki za motorówką co na niej szalał jakiś kopnięty motorzysta w czerwonym ubiorze.>Sprawa ta wydaje mi się że jest godna potępienia .Co będzie dalej jak tam będzie wjeźdzał kto tylko zechce i kiedy zechce .Szanujmy naszą zieleń i przepisy drogowe.
Obserwuj wątek
    • Gość: jedlnianin Re: S I C Z K I a zakaz ruchu ........... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.09, 21:35
      Nie ma zalewu w Siczkach. Jest zalew w Jedlni Letnisku. Siczki są po drugiej
      stronie trasy kozienickiej.
    • Gość: Precz z donosiciel Re: S I C Z K I a zakaz ruchu ........... IP: 78.88.132.* 02.08.09, 21:44
      Precz z donosicielami, ciekawy jest czy ty zawsze zachowujesz się z godnie z
      przepisami. Czy to ty jeździsz tym Tico nad którym świeci ta jasno niebieska
      Aureola?.
      • Gość: abc Re: S I C Z K I a zakaz ruchu ........... IP: *.centertel.pl 03.08.09, 13:16
        www.dziennik.pl/zycienaluzie/gwiazdy-mowia/article422141/Zientarski_Szlachetne_donosicielstwo_pomaga.html
        • Gość: da Re: S I C Z K I a zakaz ruchu ........... IP: *.radom.vectranet.pl 03.08.09, 14:43
          Szkoda ,że na wyczyny jego syna nikt nie doniósł nim wybrał III Filar
      • Gość: deacen Re: S I C Z K I a zakaz ruchu ........... IP: *.radom.vectranet.pl 19.06.10, 13:59
        Ciekawe co byś zrobił gdyby ci ktoś nasrał na samochód, zabrał telefon,
        wydoił twoją córke itp Też byś nie"doniósł "na Policje? Ha!
        Taki jesteś przyzwoity, że jak włąsność wspólna to można ją niszczyć i
        ludzi którzy reagują na jej niszczenie nazywasz donosicielami, a gdyby
        ktoś tobie zrobił "kuku" albo twoim najbliższym to zaraz byś pobiegł z
        płaczem na KMP. Masz rozdwojenie jaźni albo debil z ciebie.
        • Gość: wędkarz Re: S I C Z K I a zakaz ruchu ........... IP: *.radom.vectranet.pl 19.06.10, 21:11
          z ciebie jest debil ,palancie piszący sam do siebie z jednego IP
        • iryda-1 Re: S I C Z K I a zakaz ruchu ........... 05.07.10, 20:51
          Ale ty jesteś debil Gościu portalu: deacen zmieniajacy ciągle nicki i piszacy sam do siebie jak kretyn.
          • iryda-1 Re: S I C Z K I a zakaz ruchu ........... 12.07.10, 09:52
            Nad Zalewem w Siczkach głównie w dni wolne panuje niesamowity bałagan.Chodzi o miejsca do kąpieli i parkowanie samochodów.W dniu wczorajszym(11 lipca)dziesiątki samochodów stały po obu stronach drogi biegnącej wzdłuż Zalewu niemal 2 m od brzegu.Grupki zapijaczonej albo zaćpanej młodzieży kąpało się wszędzie gdzie a nawet przepływano w szerz Zalew. Dziwi mnie to ,jak ktoś tu już pisał że przed wjazdem za parkingiem stoi znak drogowy"Zakaz ruchu wszelkich pojazdów" i kto go przestrzega?.Będąc tam przez 6 godzin nie widziałem żadnego patrolu Policji czy Straży Leśnej.Po zabronionej drodze mkną samochody ,skutery brykają koniki wznosząc tumany brudnego i zasyfiałego kurzu.Ciekawe co na to władze gminne m.Jedlni.Najlepszym rezultatem jest karanie mandatami kierowców naruszających i łamiących nagminnie przepisy ruch drogowego głownie na terenach rekreacyjnych .Siczki i Domaniów mogą sobie podać rękę a nawet obie w tej dziedzinie opisywanej tu na forum.
        • iryda-1 Re: S I C Z K I a zakaz ruchu ........... 13.07.10, 09:56
          Czy ta twoja wypowiedz Gościu portalu: deacen napisał(a):

> Ciekawe co byś zrobił gdyby ci ....itp....

...jest rezultatem przegrzania przez słońce twojego ptasiego mózgu.???
    • Gość: Xerxes Do axela-1033 IP: *.radom.vectranet.pl 02.08.09, 22:35
      Masz rację. Ja na ten znak także zwróciłem uwagę. Nikt sobie z tego nic nie robi.
      W Niemczech, to po twoim telefonie przyjechałby radiowóz i gdyby zobaczyli, ile
      tam jest pojazdów, to po pięciu minutach zablokowali by wszystkie wyjazdy z tej
      ulicy. Nikomu by nie przepuścili.
      A w Polsce? Nasi cwaniacy uważają, że ONI nie podlegają prawu, ich nikt nie ukaże.
      Przy naszej policji jest to pewne.
      Zresztą, nie tylko ten znak jest tam nie przestrzegany.
      Ten baran, co nie miał odwagi się podpisać: "precz z donosicielstwem" uważa, że
      jest to donosicielstwo.
      A ja uważam, że powinniśmy wskazywać na bezmyślne łamanie podstawowego prawa.

I jeszcze słówko do "jelnianina":
      Młokosie, wiedz, że pewne nazwy zostały ustalone wcześniej i funkcjonują z
      nazwami miejscowości nie odpowiadającymi ich administracyjnemu położeniu, np tor
      wyścigowy Kielce nie jest w Kielcach, tylko w Miedzianej Górze; radiostacja
      Raszyn nie jest w Raszynie, ale na gruntach miejscowości Łazy - 10 km od
      Raszyna, zalew mamy w Siczkach, a nie w Jedlni!
      A ponadto, jeśli na forum jest wpis na temat łamania prawa, to nie zawracaj dupy
      na temat położenia zalewu !
      • Gość: jedlnianin Re: Do axela-1033 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.09, 23:36
        Cieszy mnie, że wyjaśniłeś kwestię nazewnictwa obiektów w odniesieniu do ich
        położenia na terenie tej czy innej miejscowości.

Dziwi mnie natomiast epitetowanie "młokosie" w stosunku do internauty, o którego
        wieku nie wiesz nic. Zapewne przyjąłeś założenie, że pan w wieku słusznym
        odniósłby się do sedna tematu (kwestia łamania prawa i informowania o tym
        policji), a nie do takiej "pierduły" jaką jest kwestia nazewnictwa. No to ja ci
        odpowiadam, że się mylisz - "młokosem" nie jestem, ale nie mam też ochoty
        wypowiadać się na główny temat. Po drugie: forum internetowe rządzi się innymi
        prawami niż na przykład spotkanie szefa z pracownikami, na którym ma być
        rozwiązany jakiś problem. Tu z założenia jest większa swoboda wypowiedzi i
        poruszania pobocznych tematów. A ty racz się ze swoimi epitetami ode mnie
        odstosunkować.
        • Gość: radomianin Re: Do "jedlnianina".... IP: *.radom.vectranet.pl 03.08.09, 11:07
          Z ciebie taki jedlnianin jak z pewnej części ciała męskiego młotek lub z raka ogier.Twoje wyczyny na forum świadczą o tobie.Nikt chyba na forum nie skacze tak jak ty pisząc sam do siebie i odpowiadając sobie pod różnymi ksywami i na różnych forach.
          • Gość: jedlnianin Re: Do "jedlnianina".... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.09, 16:13
            Pewnie z kimś walczysz zawzięcie na forum i gotów jesteś wszędzie widzieć jego
            klony. A to już pachnie manią prześladowczą. To się leczy - zalecana przede
            wszystkim czasowa abstynencja internetowa.
        • Gość: Xerxes Re: Do axela-1033 IP: *.radom.vectranet.pl 03.08.09, 19:17
          Po pierwsze: jeśli rzeczywiście nie jesteś młokosem - to się dziwię, że nie wiesz nic na temat zwyczajowego nazewnictwa tego zalewu. Od chwili powstania nazywano go zalewem w Siczkach i tylko ludzie bardzo młodzi mogli pisać o zalewie w Jedlni.
          Po drugie: jeśli nie interesuje cię temat łamania prawa nad zalewem, tylko jego nazewnictwo - załóż nowy wątek, a nie właź do wątku o wyraźnym temacie.
          Po trzecie - gdyby mnie ktoś nazwał "młokosem", a mam już trochę lat, to bym się cieszył, a nie obrażał.
          Ale jeśli czujesz się obrażony - to przepraszam.

• Gość: kierowca axel-donosiciel! IP: *.radom.vectranet.pl 02.08.09, 23:07
      Znaki zakaz postoju postawione są tam aby napędzać klientelę
      właścicielom parkingów! Ciekawe gdyby wprowadzono płatne parkingi
      dla pedałkowców jak głośno zawyłby axel i jemu podobne pedałki?! A
      tak to próbuje swój świński charakter i postępek ubrać w majestat
      fanatyka prawa. A fe!
      • Gość: pedałek rowerowy.. Re: do kierowcy -szofera.... IP: *.radom.vectranet.pl 03.08.09, 11:12
        nie becz bo beczenie szkodzi zdrowiu.....
        • Gość: dsa Re: do kierowcy -szofera.... IP: *.radom.vectranet.pl 03.08.09, 14:44
          Powiedział beczący pedał
    • Gość: consultingf Re: S I C Z K I a zakaz ruchu ........... IP: 195.116.127.* 03.08.09, 07:14
      Ach co za dziwy się dzieją na tym zalewem, pamiętam czasy jak w użytkowanie
      zalewu miał WOSiR a później ROSiR gdzie co tydzień były organizowane imprezy dla
      wypoczywających tam ludzi i mieszkańców Jedlni, Siczek i okolic, ówczesna
      milicja nawet nie tylko nie przepuściła motocyklistę jadącego na motorze ale
      nawet rowerzystę gdyż zagrażało to pieszym po deptaku. Po drugiej stronie zalewu
      patrole miał posterunek w Jedlni i Straż Leśna a nawet pracownicy Ligi Ochrony
      Przyrody a wszystkim to kierował i zarządzał bardzo dobry organizator Pan
      Andrzej Barszcz. Szkoda że teraz nie ma podobnych imprez i takich działań,
      pozdrawiam wszystkich mieszkańców Jedlni, Siczek, Kolonki, Rajca i innych
      okolicznych miejscowości. Baca
    • Gość: Ricky zlot radomskich głąbów IP: *.radom.vectranet.pl 03.08.09, 07:27
      Wiesz a może to był taki zlot niepłnosprawnych radomian .Albo może
      zlot takich niepełnosprawnych umysłowo ,takich radomskich głąbów
      jakich w tym mieście wielu .
      • Gość: nemo Re: zlot radomskich głąbów IP: *.radom.vectranet.pl 03.08.09, 10:20
        Gość portalu: Ricky napisał(a):

> Wiesz a może to był taki zlot niepłnosprawnych radomian .Albo może
        > zlot

h niepełnosprawnych umysłowo ,takich radomskich głąbów
        > jakich w tym mieście wielu .

..ale z ciebie imbecyl,zrozum ośle że niepełnosprawnym można zostać w każdej
        chwili nie tylko na umyśle bo nim już jesteś.A na zlot możesz też przyjechać jak
        zajdzie tego potrzeba ...Ty"jedlinsaku" znów piszesz pod inną ksywą nawet na
        podforum"kto nami rzadzi ?'
    • Gość: wykrywacz SBeków Re: S I C Z K I a zakaz ruchu ........... IP: *.radom.vectranet.pl 03.08.09, 14:42
      Konfidencja widzę kwitnie w Radomiu
      • radom-antymoher siczki pelne gówna 03.08.09, 16:35
        Ostatnim razem jak bylem to wszędzie plywalo ludzkie gó... i
        znalezli plody ludzkie. Czy dalej jest taki syf tam?
        • pies0pies Re: siczki pelne gówna 03.08.09, 20:39
          no właśnie jest tam straszny syf, byłam wczoraj i oczywiście zaparkowałam pod
          drzewem, co niektórych tak oburza, ale nie mam zamiaru płacić za parking, bilety
          zbierać to potrafią ale zadbać o zalew to już nie ma komu, woda brudna że aż
          strach wchodzić, skoszona trawa leży i nie ma kto jej sprzątnąć, ogólnie jest
          tam bardzo słabo...
    • Gość: mietekszczesniak Re: S I C Z K I a zakaz ruchu ........... IP: *.radom.vectranet.pl 03.08.09, 21:20
      axel co się tak czepiasz tego znaku, miejsca ci mało? Nie masz gdzie swojego
      roweru postawić? A może jako jedyny wjechałeś na parking zapłaciłeś za bilet i
      teraz ci głupio bo mądrzejsi od ciebie tego nie zrobili i za te złocisze piwko
      zimne piją?
      Jeździsz tam tylko po to aby węszyć i zawiadamiać władze?
      Skąd żeś się urwał.
      Zastanów się w jakim celu tam pojechałeś, czy nie po to aby się wyluzować,
      odpocząć?
      Proponuję 2x dziennie nifuroksazyd i do tego jakiś nerwosolik a jak to nie
      pomoże to jakieś czopy w d... .
      A jak już tak ci zależy na kablowaniu to zadzwoń do odpowiednich instytucji i
      powiedz że zalew w Siczkach jest strasznie brudny, zasyfiały i poproś czy by nie
      mogli coś z tym zrobić. Przynajmniej zrobiłbyś coś pożytecznego dla kąpiących
      się tam. Poczułbyś się spełniony i dowartościowany.
      • Gość: pucio Re: S I C Z K I a zakaz ruchu ........... IP: *.radom.vectranet.pl 04.08.09, 20:12
        Takiego debila ,kretyna z taką "elokwencją " z takim wypowiadaniem się na forum
        jak Gość portalu: mietekszczesniakchyba jeszcze nie było.Zrozum zasr..cu
        że znaki drogowe są po to aby ich przestrzegać a nie dyskutować nad
        nimi.Słusznie ktoś napisał że na tym wątku jest zaszczuwanie i opluwanie przez
        takich dupków i gnojków śmierdzących jak ty .
      • joannasalon Re: S I C Z K I a zakaz ruchu ........... 19.09.09, 10:58
        Wszyscy powinniśmy pilnować porządku, a nie czepiać się tych, którzy
        to robią.
        • axel-1033 Re: S I C Z K I a zakaz ruchu ........... 19.09.09, 17:58
          >>Moja niezastąpiona pozytywko odpowiedz Szanownej Pani(u)"joannasalon " na jego(jej) komentarz do mojego wątku.
    • vater1958 Re: S I C Z K I a zakaz ruchu ........... 03.08.09, 22:45
      łamanie przepisów - to oznaka delikatnie mówiąc arogancji i braku kultury -
      jeśli mamy do czynienia z tabunem takich osobników - to kogo dziwi, że w wodzie
      gnój, a na brzegach sterty śmieci?
      • Gość: kminek Re: S I C Z K I a zakaz ruchu ........... IP: 162.27.161.* 04.08.09, 11:56
        Poziom wypowiedzi (czyli wzajemne opluwanie, zółć, jad, zazdrosc)
        pomine. Bo tutaj kolejny raz nie ma czego komentowac. Takie miasto i
        tacy mieszkancy.

Ale na sprawe zalewu trzeba obiektywnie spojrzec. Nie rozumiem
        jednego. Skoro jest to tak popularne miejsce, atrakcyjne z punktu
        widzenia miasta i mieszkancow to dlaczego nikt tego profesjonalnie
        nie zagospodaruje? Caly ten smietnik i balagan tworzymy sami
        (rzucajac smieci, pety gdzie popadnie i parkujac tam gdzie nie
        wolno).
        • Gość: Zaloguj się Re: S I C Z K I a zakaz ruchu ........... IP: 78.88.132.* 04.08.09, 21:59
          Szkoda czasu i gadki na Axel-1033 i na jego Tico widocznie bał się że jak
          podjedzie za blisko wody to mu zardzewieje. Jednym zdaniem Axel-1033 i Xesxes to
          stare pierniki. A wiadomo tacy od młodości nauczeni donosicielstwa. Za PRL
          donosili na Matki Ojców braci siostry i sąsiadów i tak im już zostanie. Szkoda
          słów ,żenada.

Teraz tacy wspaniali szanują prawo a wcześniej przez ich donosy ilu ludzi
          straciło życie albo zdrowie. I teraz dostają jeszcze emerytury zabrał bym i
          kazał żebrać dziadom. Niech odpokutują swoje uczynki.
          • vater1958 Re: S I C Z K I a zakaz ruchu ........... 04.08.09, 22:12
            a może coś merytorycznie?

p.s. Xerxes - to ten co Spartan...
          • Gość: pucio .pucio Re: S I C Z K I a zakaz ruchu ........... IP: *.radom.vectranet.pl 05.08.09, 09:39
            ..ot odezwało się echo drugiego debila czyli "Gość portalu: Zaloguj się"pisz baranie na temat i nie odbiegaj od niego.Przecież znaki drogowe możesz naruszać nie pisząc takich pier..ół na forum.Nie pokazuj swojego debilizmu na forum ."Być debilem to brzmi dumnie "jak ktoś kiedyś tu napisał.Najlepiej zrobisz jak się wyłączysz na masę
          • Gość: pucio Re: S I C Z K I a zakaz ruchu ........... IP: *.radom.vectranet.pl 20.09.09, 12:24
            Na taką odpowiedz stać tylko debilo-trola jakim jest" Gość portalu: Zaloguj się " ale z ciebie kretyn.....
    • pitagor Re: S I C Z K I a zakaz ruchu ........... 05.08.09, 21:22
      Gość portalu: kminek napisał(a):

> Skoro jest to tak popularne miejsce, atrakcyjne z punktu
      > widzenia miasta i mieszkancow to dlaczego nikt tego profesjonalnie
      > nie zagospodaruje?

Jest na to szansa, firma z Radomia już robi projekt przebudowy ul. Nadrzecznej. Reszta tu: www.biuletyn.net/nt-bin/_private/jedlnia/510.doc
      • Gość: Zaloguj się Re: S I C Z K I a zakaz ruchu ........... IP: 78.88.132.* 05.08.09, 21:38
        i kto tu jest debilem Pucio Pucio sam nick wiele tłumaczy obszczymurku zasrany.
        Teraz się wypowiadasz o znakach a dlaczego ich nie widzisz i rżniesz głupa po
        mieście prawie 100 , wtedy znaków nie widzisz tylko gnasz ile fabryka dała.
        Najpierw zaczyna się od siebie później wymaga od innych. Znaki obowiązują nas
        wszystkich nie ważne jaki ma się status społeczny i jaki kto ma samochód. Głos
        zabierasz to napisz i pochwal się że nigdy nie złamałeś żadnego przepisu. Nie
        wierzę że nigdy ci się nie zdarzyło popełnić wykroczenia. I nie przyjmuje do
        wiadomości że nigdy nie dostałeś mandatu nie oto chodzi ile razy cie złapali a
        ile razy złamałeś przepisy.
        • Gość: pucio Re: S I C Z K I a zakaz ruchu ........... IP: *.radom.vectranet.pl 11.08.09, 10:36
          .Kto jest baranem to nie musisz wskazywać gościu"zaloguj się" bo baran pozna barana na dużą odległość.W nd.byłem nad Zalewem i doszedłem do wniosku że nie jest to właściwe miejsce do wypoczynku w czasie wolnym.Taki bu...l jaki tam panuje jest nie do opisania.Jest jeszcze gorzej jak opisano w wątku.Tu jest wolność Tomku w swoim domku."Szoferzy" niektórzy żeby mogli to by wjechali na środek Zalewu.Dziesiątki samochodów mimo zakazu ruchu parkowane są byle gdzie i byle jak.Jadący zakazaną drogą wzdłuż Zalewu wywołują tumanu kurzu i smród spalin w miejscu wypoczynku.Taka jest rzeczywista prawda na którą nie reagują żadne organa porządkowe.Ty zaś "gościu zaloguj się "piszesz takie pierdoły że aż strach czytać.Wsadź ten głupi łeb do wiadra z wodą to ci dobrze zrobi,może ochłoniesz z głupoty.
      • Gość: zdrowy jak rydz. Re: S I C Z K I a zakaz ruchu ........... IP: *.radom.vectranet.pl 06.08.09, 19:25
        ..I co? może "axel "nie miał racji odnośnie zakazu wjazdu nad Zalew w
        Siczkach ? bo mnie się wydaje że miał ale to się nie podobało stałym kłapaczom
        na naszym forum a więc szczekajcie i ujadajcie jak wściekłe kundle .Zakaz
        ruchu wszelkich pojazdów obowiązuje wszystkich za wyjątkiem osób
        niepełnosprawnych posiadających karty parkingowe wydane zgodnie z przepisami UE
        dotyczącymi ruchu drogowego.
        • Gość: ogi Re: S I C Z K I a zakaz ruchu ........... IP: *.adsl.inetia.pl 12.08.09, 16:52
          Bardzo dobry wątek skierowany do tych co nagminnie naruszają zakazy wjazdów na
          każdym kroku a głównie w Siczkach.Szanowna Policjo czy tego nikt z was stróżów
          porządku nie widzi co się dzieje tu nad Zalewem.
          • Gość: gosc Re: S I C Z K I a zakaz ruchu ........... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.09, 22:06
            16 sierpnia, niedziela.Naliczyłem 46 samochodów na
            Nadrzecznej.Kierowcy są bezkarni.Traktują swoje samochody jak małe
            dzieci, którym fundują wypoczynek nad samym zalewem i na placu
            zabaw !
            Jedlnia nie jest gotowa na przyjmowanie takich gości.
            Panowie macie u siebie zalew na borkach. Tam jest wasze miejsce.
            Ale tam jest Straż Miejska, która z takimi osobnikami doskonale
            sobie radzi.
            • Gość: Zaloguj się Re: S I C Z K I a zakaz ruchu ........... IP: 78.88.132.* 16.08.09, 22:45
              Do Pucio Pucio nie wyzywaj nikogo swoim nazwiskiem bo każdy ma swoje i myślę że
              zostanie przy nim. Jak można mieć na nazwisko Debil już dawno bym je zmienił.
              Drugą sprawą jest to że jak ci się nie podobają wypowiedzi innych to nie musisz
              ich czytać tym bardziej odpowiadać na nie.
              Po trzecie przepisy są dla wszystkich a nie dla wyjątków.
              Po czwarte czy jesteś taki święty za jakiego się tu obnosisz , nigdy nie
              złamałeś żadnego przepisu, nie popełniłeś żadnego wykroczenia .
              I to mnie właśnie najbardziej w tym wszystkim drażni czepiacie się zalewu w
              Zasranych Siczkach gdzie ludzie leją ,srają i Bóg sam jeden wie co robią w tej
              wodzie. A gdy tylko wsiadacie do samochodu i poczujecie trochę prostej to pedał
              gazu w podłodze i ile fabryka dała. Jeśli mam wybierać nad złym parkowaniem w
              Siczkach a war jatami gnającymi ile się da to wolę tych pierwszych mniejsze
              zagrożenie dla innych. A wracając do wody w nad zalewami to dziękuję wolę jechać
              na basen i zapłacić a nie żeli kąpać się w szambie.
              Później wydajecie kupę kasy na lekarzy bo biegunki wysypki i inne sprawy.

• Gość: asiunia1808 Re: S I C Z K I a zakaz ruchu ........... IP: *.radom.vectranet.pl 17.08.09, 14:26
                Musze powiedzieć, że bardzo mnie zadziwił niniejszy temat. Byliśmy ze znajomymi
                nad zalewem około miesiąca temu i właśnie zaraz przy samym zalewie stała
                policja, kontrolowała i wlepiała mandaciki a co poniektórzy otrzymali blokady na
                koła. Dziwi mnie, iż policja zaniechała tych praktyk.
                Inną sprawą jest fakt, że skoro ktoś pobiera opłatę za parking (4 zł zdaje się)
                to powinien tez zadbać o czystość zalewu i otoczenia!
                • Gość: nemo Re: S I C Z K I a zakaz ruchu ........... IP: *.radom.vectranet.pl 17.08.09, 19:21
                  Owszem,zgoda bo na tygodniu Policja nieraz się pokaże ale nie za często,starych dziadków przegoni ,czy wsadzi mandat ale do wygolonego łba na BMW z rej.WRA na pewno nie dojdzie.W dni wolne od pracy panuje tu niesamowity chaos i bałagan ,często jest tu po kilkadziesiąt samochodów stojących niemal w wodzie.Nikt tu nie reaguje bo pewnie kompania Policji nie dała by tu rady.O tym pisano już nie jednokrotnie ale są tacy na forum co ten zakaz krytykują.Trzeba być naprawdę debilem aby pisać że to co jest robione to jest dobre.Dlaczego jeden z drugim pa..t złamany nie może tego zrozumieć.Jak tak dalej będzie to z Zalewu na Siczkach utworzy się szambo do którego wejdą ci co tego chcieli i do tego doprowadzili."A co ? może nie jak tak !!"cyt.Ferdka.
                  • Gość: Laki Re: S I C Z K I a zakaz ruchu ........... IP: 78.88.132.* 17.08.09, 21:05
                    Szambo to już tam jest. Jedna rada na chamstwo które ignoruje znaki holować
                    samochody na parking oczywiście na koszt właściciela plus najwyższy mandat i
                    nie ma że już odjeżdżam było tam nie parkować.
                    Myślę że jak ktoś raz dostanie taką nauczkę więcej tak nie zrobi.
                    • Gość: nemo Re: S I C Z K I a zakaz ruchu ........... IP: *.radom.vectranet.pl 18.08.09, 08:54
                      Mało jest chyba takich co nie szczekają i nie warczą na tym wątku odnośnie
                      naruszania znaku zakazu ruchu nad Zalewem i godzą się z treścią wątku.Trzymaj
                      się może dołączą inni.
                      • Gość: nemo Re: S I C Z K I a zakaz ruchu ........... IP: *.radom.vectranet.pl 18.08.09, 21:54
                        Jestem pewny że debil i wariat drogowy nigdy tego wątku nie poprze.Przecież to
                        wszystko ,to szambo,naruszanie podstawowych zasad ruchu drogowego widzą wszyscy
                        tylko dlaczego nie piszą o tym ty na forum a szczekają i ujadają tylko gnoje
                        i gów...rze nie mający zielonego pojęcia o ruchu i przepisach drogowych.
                        • Gość: Radomianin 2 Re: S I C Z K I a zakaz ruchu ........... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.09, 00:36
                          Zalew w Siczkach - ciekawy temat, ale mało merytoryczny na tym
                          forum.Szkoda, że forumowicze nie przeczytali sugerowanego "planu
                          odnowy miejscowości na lata do 2013" w części dot. planów
                          społeczności z Jedlni. Jest to ambitne przedsięwzęcie miejscowych
                          władz i ludności, a ile z tego wyjdzie zobaczymy. Sam jestem gorącym
                          zwolennikiem rozpoczęcia przedmiotowych prac - bo to jedyne w
                          pobliżu Radomia miejsce, gdzie można odpocząć czynnie, co powinno
                          zmobilizować nie tylko radomiaków. Siczki i Jedlnia to urokliwe i
                          piękne miejsca - natura i przyroda postarały się, a niestety ludzie
                          zrobili to co widać i o czym "donoszą" forumowicze.
                          Jak się domyślam i obserwuję na co dzień, gospodarze terenu robią co
                          mogą jednak bez zdyscyplinowanego społeczenstwa nic sie nie zrobi.
                          Plany przewidują dalszą rozbudowę oczyszczalni, sieci wodociągowe i
                          kanalizacyjne, budowane są drogi dojazdowe, wybudowano wzdłuż zalewu
                          oświetlenie, projektowana jest promenada wzdłuż zalewu - niestety w
                          2 etapach.
                          Równolegle przewidywane jest oczyszczenie zalewu z uregulowaniem
                          nadbrzeży i zagospodarowanie - bo bez tego jakiekolwiek prace są
                          bezsensowne - ludzie już mówią "bajoro" - jednak Sanepid dopuszcza
                          do użytkowania, a ryby też pływają normalnie (nie brzuchem do
                          wierzchu).
                          Często widzę ekipy sprzątające las i nadbrzeże, ale to wszystko
                          mało.
                          Często przebywam nad zalewem, ale policji nie widziałem, strażników
                          leśnych również - natomiast palących w lesie ogniska, motocyklistów,
                          i grylujących pełno - niby sielsko - ale czy po to dzieci
                          przyjeżdzaja do lasu i nad wodę.
                          Jak można myśleć o czystości jak dziesiątki samochodów, motorów
                          jeżdzi i parkuje bezpośrednio w strefie chronionej, jak można myśleć
                          o czystej wodzie jak dziesiątki i setki wędkarzy wrzuca do wody
                          setki kilogramów róznego rodzaju przynęt, które rozkładając sie
                          tworzą różnorakie substancje.
                          Pomijam znaki drogowe bo to jakby prawo - ale apeluję do zdrowego
                          rozsądku - ludzie zacznijmy od prostych rzeczy koło siebie - może
                          się uda stworzyć wspólnie piękne miejsce - myślę, że radomskie i
                          krajowe media pomogą.
                          • axel-1033 Re: S I C Z K I a zakaz ruchu ........... 19.08.09, 10:15
                            >>Takich wypowiedzi na forum powinno być więcej ale niestety są i tacy którym to bagno odpowiada.Nie dziwię się bo podobno w Jedlnii nie ma Policji a teren ten podlega pod Pionki.Widziałem kiedyś jak Straż Leśna ganiała szalejącego na czerwonym motorze debila drogowego .Pogoń ta trwała kilkanaście minut w okół zalewu a ten facet w końcu im uciekł.Pytam po co robili pośmiewisko z siebie jak na pewno wiedzieli co to za idiota bo rej.miał miejscową.Pytam jeszcze raz dlaczego Policja i Straż Leśna nie patroluje terenów przyległych do Zalewu i nie zrobi porządku z zaparkowanymi nieprawidłowo samochodami zwłaszcza w dni wolne od pracy.
                            • Gość: lzakaz wjazdu Re: S I C Z K I a zakaz ruchu ........... IP: *.radom.vectranet.pl 26.08.09, 21:28
                              W dn .25 bm ok. godz.13.00 będąc nad Zalewem w Siczkach naliczyłem 18
                              samochodów zaparkowanych byle gdzie i byle jak na drodze wzdłuż drogi tam
                              biegnącej między dwoma "znakami zakazu ruch wszelkich pojazdów".Parkowanie
                              odbywa się pod drzewami na trawiastej powierzchni bo tam tak słoneczko nie
                              grzeje.Chodzą pogłoski że te znaki to atrapy podobnie jak fotoradary na ulicach
                              Radomia a więc nie ma co się bać.Jako częsty bywalec zapraszam :"kupą mości
                              panowie kupą :!!!a szamba w Siczkach {jak już napisano} doczekamy się niedługo.
                              • Gość: kierowxca Re: S I C Z K I a zakaz ruchu ........... IP: 77.255.106.* 13.09.09, 12:59
                                ..i po co było pisać ,dyskutować i opie.....ć się wzajemnie jak i to gó..o
                                dało.Samochody jak stawiali,tak stawiają i wszyscy to w du..e maja na czele z
                                organami które za naruszanie przepisów drogowych odpowiadają .
                                • axel-1033 Re: S I C Z K I a zakaz ruchu ........... 13.09.09, 20:42
                                  >>Zgadzam się z wypowiedzą,koniec lata , najwyższy już czas na koniec beznadziejnej i uszczypliwej polemiki.Pomogło to jak umarlakowi przysłowiowe kadzidło. Wszyscy tj.kierowcy parkujących niewłaściwie i naruszających podstawowe przepisy zasad ruchu( Zakaz ruchu wszelkich pojazdów ),Policja ,Straż Miejska ,Straż Leśna ,SOP,Straż Wędkarska i inne organy administracyjne w Jedlnii miały wszystko i wszystkich w d..ie.Do następnego lata aby zacząć od początku.
                                  • Gość: nemo Re: S I C Z K I a zakaz ruchu ........... IP: *.radom.vectranet.pl 14.09.09, 11:07
                                    Wielka szkoda ze tak szybko mija lato,tak fajnie się wjezdzało,stawało i wszystkich w tył.u miało.Wszelkie zakazy i nakazy są po to aby je umiejętnie łamać i omijać -oto domena kierowców którzy nie dorośli aby nimi być.
                              • Gość: blablabla Re: S I C Z K I a zakaz ruchu ........... IP: *.radom.vectranet.pl 09.10.09, 23:31
                                fascynujace. Licz ilosc aut codzinnie o 13 przez najblizszy rok, a
                                po roku bedziesz mogl napisac z tego prace doktorska... Zal mi cie,
                                nie masz co robic?
                                • Gość: wędkarz Re: S I C Z K I a zakaz ruchu ........... IP: *.radom.vectranet.pl 10.10.09, 17:47
                                  spie.....j baranie ,tłumoku z forum i licz barany bo jesteś jednym z ni ch
    • Gość: czy Re: S I C Z K I a zakaz ruchu ........... IP: *.radom.vectranet.pl 19.09.09, 21:23
      czy pytaliscie ,wlascicieli barkow czy sa za zakazem moge tam nie przyjechac ,ja
      nie strace a oni zbankrutuja ,,problem jak weszedzie parkingi a zaki postawili
      bo sie po polsku zra wlasciciele barkow mieszkancy zawistni ,a ze policja z
      jedlni dala sie w to wciagnac to zaraz wysylam link do komendanta wojewodzkiego
      ,,na air show tysiace stalo na zielonym i co sie stalo ,bezpiecznie ,platnie a
      trawe monna kupic w rulonie i jeszcze zostanie kasa ,,pisze debilek zawistnik
      • Gość: wędkarz 2 Re: S I C Z K I a zakaz ruchu ........... IP: *.internet.radom.pl 08.10.09, 16:58
        niedługo mozna będzie tam tylko nas..ć wielką kupę i przyklepać
        • Gość: wędkarz 3 Re: S I C Z K I a zakaz ruchu ........... IP: *.adsl.inetia.pl 18.10.09, 15:19
          amen i po ptokach,zima za pasem.
          • axel-1033 Re: S I C Z K I a zakaz ruchu ........... 01.12.09, 21:34
            Czas najwyzszy zamknąć taką" milutką"dyskusję ,zbliża się zima ,zobaczymy co będzie w nowym sezonie wypoczynkowo -wędkarskim.
            • Gość: wękarz II Re: S I C Z K I a zakaz ruchu ........... IP: *.radom.vectranet.pl 17.12.09, 18:46
              Trochę zasypało i przedmuchało ,poczekamy do wiosenki kiedy pójdziemy z wędką na rybeńki.
              • Gość: wędkarz II Re: S I C Z K I a zakaz ruchu ........... IP: *.radom.vectranet.pl 28.02.10, 21:37
                Sezon wędkarski podlodowy i znów się zaczyna bu...l czterokołowy.
                • Gość: obs.z Jedlni Re: S I C Z K I a zakaz ruchu ........... IP: *.radom.vectranet.pl 14.03.10, 12:06
                  no i zaczęło się już parkowanie na terenie zabronionym a Policji i Straży Leśni\ej nie widać ani nie słychać.
                  • j.an Re: S I C Z K I a zakaz ruchu ........... 14.03.10, 20:39
                    Do obs.z Jedlni(a):Nic straconego zabaw się w działacza dawnego tajnego ramienia
                    milicji,może dostaniesz blachę za odwagę.
                    • Gość: obs.jedlnia Re: S I C Z K I a zakaz ruchu ........... IP: *.radom.vectranet.pl 14.03.10, 20:56
                      j.an-cmuknij mnie w d..ę głupi pal..cie za taką informację ..
                      • Gość: wędkarz z radomia Re: S I C Z K I a zakaz ruchu ........... IP: *.radom.vectranet.pl 24.03.10, 20:46
                        temat warty dalszej ale mądrej dyskusji bo zbliża się sezon letni.
    • Gość: wawa Re: S I C Z K I a zakaz ruchu ........... IP: *.radom.vectranet.pl 24.03.10, 21:19
      a musicie do tego syfu jechac mamy przyjazny domianiow pionki kozienice a niech
      rzada w siczkach policjanci bo burmistrz to jelopaa i wojewodzki komendant
      powinien sie przyjzedz metodzie od lat stosowanej przez jedlanskie psy,,
      psiarnie tyle skarg nie ma w radomiu w 250 tys miescie na policjantow co na
      psiarzy w jedlni letnisko,maja wyniki???????????ale naczelny daje sie robic w
      jelopa ,niech jedzie prywatnie zobaczy!!!!!!!!!ale to nie gen Marcinkowski ,,ON
      jezdzil ..tyle skarg na psiarzy z siczek i cisza dobra robota ,ktowinien
      wojewodzki tylko nie kuba
      • iryda-1 Re: S I C Z K I a zakaz ruchu ........... 31.03.10, 21:52
        no i zaczęło się odnowa jak w ubiegłym roku tylko mnie ciekawi jak będzie w tym roku....już jest bur..l do szóstej potęgi.
        • Gość: wędkarz z pionek Re: S I C Z K I a zakaz ruchu ........... IP: *.adsl.inetia.pl 05.04.10, 14:40
          No i zaczęło się od nowa to co było w roku ubiegłym.Czas
          najwyższy aby tym zajęły się odpowiednie organa administracyjne.
          • Gość: wedkarz 8 Re: S I C Z K I a zakaz ruchu ........... IP: *.radom.vectranet.pl 22.04.10, 08:46
            Byłem tam wczoraj,samochody stoją niemal w wodzie a policji ani śladu.
            • Gość: okoń Re: S I C Z K I a zakaz ruchu ........... IP: 213.241.28.* 02.05.10, 14:26
              Policjo z Jedlni pokaż co potrafisz ,po co szukać mandatów jak stoją nad Zalewem.
              • iryda-1 Re: S I C Z K I a zakaz ruchu ........... 16.05.10, 20:32
                Już czas najwyższy zająć się problemem ruchu nad Zalewem w Siczkach.Ciekawi mnie tylko czy jest komisariat Policji w Jedlni i jakie ma prawa i zarządzenia w omawianym tu ruch kołowym nad tym Zalewem.
                • iryda-1 Re: S I C Z K I -znów bur..el ...... 07.06.10, 18:39
                  W niedzielę dziesiątki samochodów stały wzdłuż Zalewu niemal do samej Jedlni.Proponuję władzą Gminy Jedlnia zlikwidować zakazy ruchów wszelkich pojazdów ustawionych w uliczkach lokalnych oraz na drodze głównej obok płatnego parkingu.Dochodzę do wniosku że nie ma lekarstwa na chamstwo i debilizm kierowców naruszających podstawowe przepisy o ruch drogowym i ochronie terenów Puszczy Kozienieckiej.Dlaczego komisariat Policji w Jedlni( o ile jest taki) nie reaguje na te sprawy poruszane tu na forum i na telefony które często otrzymuje.
                  • Gość: przyjaciel Re: S I C Z K I -znów bur..el ...... IP: *.radom.vectranet.pl 07.06.10, 19:57
                    iryda -1 nie jezdzij ,tam skoro tak to cie wkurza.
                    • Gość: ferdek Re: S I C Z K I -znów bur..el ...... IP: *.radom.vectranet.pl 10.06.10, 12:21
                      dobra rada nigdy nie jest zła
                      >jak nie jak tak.
                      • Gość: letnik Re: S I C Z K I -znów bur..el ...... IP: *.radom.vectranet.pl 11.06.10, 09:49
                        Siczki do bagno naszego wypoczynku.Tam porządku nigdy nie będzie .
                        • Gość: emeryt Re: S I C Z K I -znów bur..el ...... IP: *.radom.vectranet.pl 11.06.10, 20:57
                          a co będzie dalej?
                          • Gość: jusek rzułdy Re: S I C Z K I -znów bur..el ...... IP: *.radom.vectranet.pl 12.06.10, 20:27
                            jótro jeciem do Ziczek otpoczońc w niedielw e...
                            • Gość: j23 Re: S I C Z K I -znów bur..el ...... IP: *.radom.vectranet.pl 19.06.10, 09:13
                              to samo dotyczy zalewu w Domaniowie
                              • Gość: j23 Re: S I C Z K I -znów bur..el ...... IP: *.radom.vectranet.pl 05.07.10, 10:54
                                Wczoraj w Siczkach widziałem zapijaczonych i zaćpanych ryjów kapiących się w miejscach nie strzeżonych.Podobno utonął jakiś małolat.Samochody parkowane były prawie w wodzie Zalewu.Siczki to super .!!!!!
                                • Gość: amp Re: S I C Z K I -znów bur..el ...... IP: *.ats.pl 13.07.10, 11:16
                                  do Domaniowa niestety chamstwo tez się już przywlekło i w niedzielę w
                                  spokoju ciężko jest posiedzieć, ostatnio byłem nad innym zalewem, nie
                                  piszę jakim bo jak na razie można się tam cieszyć spokojem, a i ludzie
                                  jakoś kulturalniejsi
                                  • Gość: nemo Re: S I C Z K I -znów bur..el ...... IP: *.radom.vectranet.pl 13.07.10, 21:30
                                    Pewnie byłeś w Koszorowie za Szydłowcem albo w Jastrzębiu, jak tak to zgadzam się z twoja wypowiedzią .
                                    • Gość: wędkarz 01 Re: S I C Z K I -znów bur..el ...... IP: *.adsl.inetia.pl 01.08.10, 15:03
                                      Wątek warty dyskusji.Według mnie organa porządkowe powinny zaostrzyć kontrole
                                      w tym rejonie.Policja w Jedlni nie spełnia swoich obowiązków bo ma wszystko w
                                      d...ie.Mają rację że jest tu bu..el do kwadratu zwłaszcza w dni wolne.
                                      • iryda-1 Re: S I C Z K I -znów bur..el ...... 01.08.10, 22:01
                                        Podtrzymuję wątek bo jest na czasie .
                                        • Gość: tyrysta Re: S I C Z K I i lasy radomskie. IP: *.adsl.inetia.pl 19.09.10, 16:04
                                          Dopiero teraz jest tam prawdziwy bu..el i o dziwo nikt na to nie reaguje.Podobnie jest w okolicznych lasach .Dziesiątki samochodów stawianych jest po całym lesie w Kilonce,Kozłowie a najbardziej w radomskiej Wsoli.Nikt na to nie reaguje a może zniesiono zakaz wjazdu do lasu?
                                        • Gość: wędkarz III Re: S I C Z K I -znów bur..el ...... IP: *.adsl.inetia.pl 09.01.11, 15:02
                                          Warto by ten wątek rozwinąć w tym roku aby się to nie powtórzyło.
                                          • lew-35 Re: S I C Z K I -znów bur..el ...... 09.01.11, 18:29
                                            Co tu dyskutować jak wszyscy to mają w 4-ech literach czyli w d...e.
                                            • Gość: siczek Re: S I C Z K I -znów bur..el ...... IP: *.radom.vectranet.pl 23.01.11, 16:23
                                              Podobno ma być lepiej w tym roku ale w którą stronę ?
                                              • lew-35 Re: S I C Z K I -znów bur..el ...... 24.01.11, 21:08
                                                Już się zaczyna ....
                                                • Gość: wędkarz III Re: S I C Z K I -znów bur..el ...... IP: *.adsl.inetia.pl 30.01.11, 15:28
                                                  Co robi Policja w tym rejonie jakim są Siczki
                                                  • Gość: leff Re: S I C Z K I -znów bur..el ...... IP: *.radom.vectranet.pl 03.02.11, 19:59
                                                    Na razie nie można wjechać bo jest breja ....ale jak puści to będzie można
                                                  • Gość: wędk.3 Re: S I C Z K I -znów bur..el ...... IP: *.adsl.inetia.pl 20.02.11, 15:39
                                                    Ciekawe czy jest posterunek Policji w Jedlni ????
                                                  • Gość: Xerxes Re: S I C Z K I -znów bur..el ...... IP: *.radom.vectranet.pl 20.02.11, 18:13
                                                    Mimo, że policji nie lubię, w tej sprawie stanę po jej stronie.
                                                    Otóż policja nie będzie wjeżdżać pod zalew w ośmieszać się wypisywaniem mandatów tylko dlatego, że jakiś baran poustawiał debilne znaki.
                                                    Jak można ustawić znak: zakaz ruchu wszelkich pojazdów i zaraz pod nim tabliczkę: nie dotyczy dojazdu do posesji?
                                                    Gdyby policja przyłapała mnie nad zalewem mam tłumaczenie: podjechałem do posesji numer 5, postałem 5 sekund i pojechałem dalej. Znaku zakazu nie złamałem, bo przecież nie dotyczy dojazdu do posesji ! A ja dojechałem i... odjechałem.
                                                    A ponadto: dlaczego akurat ulica Nadrzeczna ma być bez dostępu dla wszystkich? Wędkarze to mają fruwać ?
                                                  • lew-35 Re: S I C Z K I -znów bur..el ...... 20.02.11, 19:38
                                                    Każdy zakaz czy nakaz jest po to aby szukać sposobu aby go ominąć w ten czy inny sposób.Nasze przepisy drogowe i KK jest do 4-ech liter podobny.
                                                    -------------
                                                    <"prawda czy fałsz ? - don't ask,don't tell ! ">
    • Gość: sert Re: S I C Z K I a zakaz ruchu ........... IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.11, 22:36
      Dobry apel.
      • Gość: nemo Re: S I C Z K I a zakaz ruchu ........... IP: *.radom.vectranet.pl 10.05.11, 09:51
        No i zaczęło się wraz z 1 Majem ,ciekawe co będzie dalej .
        • Gość: wędkarz Re: S I C Z K I a zakaz ruchu ........... IP: *.radom.vectranet.pl 10.05.11, 18:20
          Popieram wątek i jego treść.
          • Gość: jk Re: S I C Z K I a zakaz ruchu ........... IP: 194.181.137.* 11.05.11, 08:38
            Wczoraj w godzinach popołudniowych: piękna pogoda, sporo spacerujących ludzi, za zakazem pełno samochodów, po ścieżkach rowerowych w lesie za zalewem buszują quady (teren rezerwatu!!), ryk tłumików, pisk opon - zero policji. Ciekawe czy to się kiedykolwiek zmieni? Temat wisi na forum od 2 lat a w Siczkach ciągle to samo. Z dedykacją dla policji i służb leśnych...
            • Gość: nemo Re: S I C Z K I a zakaz ruchu ........... IP: *.radom.vectranet.pl 12.05.11, 09:12
              W Siczkach na zalewem był bur..l,jest jeszcze długo będzie .Ciekawe czy w Jedlni jest komisariat Policji bo kiedyś jak dzwoniłem to odebrała telefon jakaś pani która zna się na przepisach drogowych jak ja na astronomii.
              • Gość: koleś Re: S I C Z K I a zakaz ruchu ........... IP: *.182.54.230.nat.umts.dynamic.eranet.pl 12.05.11, 10:43
                koleś przecież ty na niczym się nie znasz
                • Gość: nemo Re: S I C Z K I a zakaz ruchu ........... IP: *.radom.vectranet.pl 13.05.11, 08:15
                  Do kogo pijesz panie koleś ?
                  • Gość: wędkarz Re: S I C Z K I a zakaz ruchu ........... IP: *.radom.vectranet.pl 14.05.11, 16:33

Jedz do Siczek zobacz i napisz ,masz okazję jechać jutro.
                    • Gość: wędkarz i Re: S I C Z K I a zakaz ruchu ........... IP: *.radom.vectranet.pl 15.05.11, 16:25
                      Wydaje mi się że ten wątek należy ciągnąc aż do skutku.
                    • Gość: wędkarz z Rad. Re: S I C Z K I a zakaz ruchu ........... IP: *.radom.vectranet.pl 23.05.11, 18:59
                      Nie pozwólmy aby ten wątek o Siczkach trafił szybko do archiwum .
                      • Gość: wędkarz 3 Re: S I C Z K I a zakaz ruchu ........... IP: *.radom.vectranet.pl 24.05.11, 18:12
                        Siczki jak Siczki ale podobnie robi się na Domaniowie .
                        • iryda11 Re: S I C Z K I a zakaz ruchu ........... 29.05.11, 19:12
                          Wątek zasługuje na dalsza i bardziej owocną kontynuację
                          • Gość: jeden z wielu Re: S I C Z K I a zakaz ruchu ........... IP: *.radom.vectranet.pl 31.05.11, 20:07
                            To co zobaczyłem w niedzielę woła o pomstę do nieba .Tutaj jak powiadają każdy h.. na swój strój.Na miłość Boska zajmijcie się ta sprawą opisaną tu na forum.
                            • Gość: wędkarz 76 Re: S I C Z K I a zakaz ruchu ........... IP: *.ip.netia.com.pl 05.06.11, 16:14
                              Dzisiaj tj dn 5.06. kto był to zobaczył ten ciągły i zwrastąjący bu..el.Tu jest bezprawie i anarchia .
                              • Gość: bywalec Re: S I C Z K I a zakaz ruchu ........... IP: *.radom.vectranet.pl 06.06.11, 08:12
                                Ja to widziałem ale nic nie zadziałałem bo nie było komu to pokazać .
                                • Gość: wędkarz 2 Re: S I C Z K I a zakaz ruchu ........... IP: *.radom.vectranet.pl 16.06.11, 21:19
                                  Podtrzymuję ten wątek
                                  • Gość: WR Re: S I C Z K I a zakaz ruchu ........... IP: *.radom.vectranet.pl 19.06.11, 08:17
                                    Jutro kierunek Siczki , zobaczymy ten Meksyk.
                                    • iryda11 Re: S I C Z K I a zakaz ruchu ........... 19.06.11, 08:47
                                      Trzeba jutro tam przejechać się i zobaczyć to co opisują na forum .
                                      • Gość: karas Re: S I C Z K I a zakaz ruchu ........... IP: *.adsl.inetia.pl 17.07.11, 13:13
                                        Ciekawy wąte ale słaba dyskusja .
                    • Gość: wedkarz Re: S I C Z K I a zakaz ruchu ........... IP: *.radom.vectranet.pl 07.08.11, 18:28
                      Teraz tam nie przejedzie bo sa doly z woda az strach tam tedy jechac.
                      • senior76 Re: S I C Z K I a zakaz ruchu ........... 09.08.11, 08:38
                        Nowo wybrany wójcie grodu Jedlnia czas zająć się sprawami poruszanymi na tym forum ...Ludzie wybrali i zaufali chociaż jak chodzą słuchy poprzednik pana nie był taki zły tylko bardzo wymagający .
                        • Gość: siczek Re: S I C Z K I a zakaz ruchu ........... IP: *.radom.vectranet.pl 09.08.11, 19:13
                          Temu panu to wisi bo dorwał się do żłobu i kto go oderwie ??
                          • Gość: wyb.wr Re: S I C Z K I a zakaz ruchu ........... IP: 62.233.215.* 02.09.11, 15:31
                            ale bu..el na kółkach ,takiego jeszcze nie było...
                            • senior76 Re: S I C Z K I a zakaz ruchu ........... 02.09.11, 21:02
                              Może coś w tym kierunku zrobi nowo powołany pan wójt gminy Jedlni.
                              • Gość: alat Re: S I C Z K I a zakaz ruchu ........... IP: *.adsl.inetia.pl 18.09.11, 14:53
                                gó... zrobi podobnie jak poprzednik
                                • Gość: wybWR Re: S I C Z K I a zakaz ruchu ........... IP: *.radom.vectranet.pl 18.09.11, 19:06
                                  Zgadza się bo już g...o zrobił i pewnie zrobi .
                                  • olo-35 Re: S I C Z K I a zakaz ruchu ........... 23.09.11, 09:07
                                    Ryby zaczęły brać bo łapią ponadwymiarowe.
                                    • olo-35 Re: S I C Z K I a zakaz ruchu ........... 13.10.11, 21:21
                                      Nowy wójt na uwagi w tym wątku nie reaguje pewnie jakąś nową ustawę szykuje .
                                      -
                                      • Gość: dzik Re: S I C Z K I a zakaz ruchu ........... IP: *.adsl.inetia.pl 16.10.11, 15:22
                                        Wójt ma to w du..ie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka