Dodaj do ulubionych

Młodzież chce współrządzić Radomiem

IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 27.12.03, 12:09
Już komunistyczne pomiotki dorosły do tego żeby pozastępować tatusiów?A może
pijana babcia (Grabowska) nie może służyć Polsce Ludowej i chce sterować z
ukrycia za pomocą nieświadomych "europejczyków"? Dzieci drogie, najlepiej
zajmijcie się szkołą (jeżeli wam ich nie polikwidują).
Obserwuj wątek
    • Gość: gość1 Re: Młodzież chce współrządzić Radomiem IP: *.udn.pl 27.12.03, 15:23
      Rada powinna służyć pomocą również w przypadku, gdy młodzież łamie prawa
      dorosłych!!! A to coraz częściej się zdarza. Powinna Rada również szeroko
      informować młodzież, że dorośli to ludzie i mają prawo nie tylko do szybkiego
      zejścia z tego świata i zrobienia miejsca dla szlachetnej młodzi. Powinna Rada
      również uczyć tego, że pewne prawa (na przykład do alkoholu i innych używek)
      dorosłych w żaden sposób nie powinny przejść na młodzież nawet wtedy, gdyby
      wszyscy dorośli zeszli z tego świata. Rada powinna również szerzyć wiedzę o
      tym, że dorośli coraz częściej wolą znaleźć się oko w oko z z dzikim lwem (bo
      ten nie atakuje z okrucieństwa lub dla rozrywki), niż z przedstawicielami
      pewnych grup młodzieży.
      Jednym słowem: RADO - UCZ NAJPIERW O OBOWIAZKACH, A POTEM O PRAWACH!!!!!
    • Gość: Radomianin Młodzież chce współrządzić Radomiem IP: *.udn.pl 27.12.03, 15:29
      To jest dobry pomysł, tylko czy Prawy Radom zgodzi się na takie rozwiązanie?,
      jeżeli okaże się, że młodzi są inteligentniejsi np.: od Pana Pyrciocha.

• Gość: olo Re: Młodzież chce współrządzić Radomiem IP: *.udn.pl 27.12.03, 16:07
      jestem za likwidacją szkoły wszególności tej gdzye uczył
      się "bezdzietnyzomowiec". Może w tem sposób nie będzie imbecyli wśród
      młodzieży. Do przodu młodzi!!!
    • Gość: bezdzietnyzomowiec Re: Młodzież chce współrządzić Radomiem IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 27.12.03, 16:13
      Ty gówniarzu!Ja uczyłem się w najlepszej Moskiewskiej szkole a do rady chcą
      wejść dzieci moich towarzyszy.Dla ich dobra na to nie mogę pozwolić żeby nie
      stali się takimi samymi "karierowiczami" jak ich ojcowie.Dla partii wszystko!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka