23.08.09, 13:50
Awiecie ,ze wróciła Renoma i to w jakim STYLU,maja cud"wokalistke"
Dala im wiele blasku,zmienili repertuar i oblicze i są NAJ NAJ
Skąd wiem,jestem ślubnym fotografem i widziałem ich kilka razy w
tamtym roku-niezle było,ale w tym roku-jescze nie doszedłem do
siebie dlatego piszę-to jest Zespól Muzyczny na Wesela i Impreamki-
Prawdziwy Zespól
Szał.Blask,Super Jakość,Kontakt z Goścmi,mili,
a wokalistka-daj jej Panie boże zdrówko i wiele siły0tosz
to "iskierka" o mocnym glosie ,zostaje to co śpiewa w Sercu oj na
długo długo i jets śliczna...
POECAM ICH Z CAŁEGO SERCA
Obserwuj wątek
    • Gość: Maksym Re: Renoma IP: *.ats.pl 13.09.09, 14:41
      Dzieńdobry,przypomniałem sobie,ze była jakas na Forum tu wzmianka o Renomie i znalazłem ,bo chcę coś napisac-właśnie trochę odespalem wesele z tej soboty na Warszawskiej 40 ,gdzie grała Renoma-słuchajcie,Oni nie graja tylko-"zapierniczają"-i to "ostro"-Muzyka-szał,wykonanie-Wspaniałe,wszyscy sie bawia niesamowicie,starsi,mlodsi,dzieci...mili,z żartami,szybko i fajnie nawiazują kontakt z gosćmi,mniezwykle uprzejmi-no jestem pod niesamowitym wrazeniem-a wokalistka-jest Boska-to Fakt.
      Renoma-NAJ
      • muzyka-the-best Re: Renomy to wy nie macie 13.09.09, 16:49
        skoro tak bezczelnie się autoreklamujecie. fe fe wstyd (chyba was
        nikt nie chce na te wesela)
      • Gość: DO MAKSYMA i ONEO Re: Renoma IP: *.radom.vectranet.pl 14.09.09, 10:57
        Chyba odespałeś wytrzeźwiałkę, po strasznym przepiciu skora piszesz takie
        kocoboły, nie wiem jak gra renoma, ale ta autoreklama jest szyta tak grubymi
        nićmi że nikt nie da się na nią nabrać, Maksym i Oneona, Nie miejcie ludzi za
        głupków którzy dadzą sie na coś takiego nabrać. Lepszym sposobem na reklamę jest
        po prostu wykupienie jej. ale niestety za to trzeba płacić, a to już trochę
        boli. Oczywiście zaraz podniesiecie larum że to nie prawda itd. Nie róbcie z
        ludzi idiotów.
        • Gość: gość Re: Renoma IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.09.09, 17:54
          Nie znasz Renomy-To szkoda,to fajni starsi panowie-a teraz z młodą w składzie
          dziewczyną-nie potrzebują według mnie reklamy,bo mają każdą sobotę zajętą...skąd
          wiem...jestem Panną Młodą u której grali,zaprzyjażniliśmy się,są to szczerzy
          chłopcy a nie jakieś młokosy szczeniackie,ba chłopcy-przepraszam-Panowie-z
          klasą,szarmancy i mili.
          Zespół-przy którym każdy się bawi.

Młoda-Kasia
          • Gość: do Panny mlodej Re: Renoma IP: *.radom.vectranet.pl 14.09.09, 18:33
            Akurat, dalszy ciąg reklamy, Dziwne że prawie nieznany zespół ma nagle tyle
            Panien młodych i fanów. Panowie z zespołu kupcie sobie sami reklamę skoro macie
            tak dużo grań, to chyba was na to stać, a nie za friko
          • muzyka-the-best Re: Renoma - szczerze odradzam 15.09.09, 11:27
            Gdyby mieli tyle zleceń na wesela to nie musieliby reklamować sie za
            darmoche na forum. Precz z autoreklamujacymi sie forumowymi
            trollami!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka