24.08.09, 22:30
Też wam tak przerywa ciągle połączenie?? raz net jest a raz nie..
Obserwuj wątek
    • Gość: zonk Re: VectraNet IP: *.radom.vectranet.pl 24.08.09, 22:38
      tez!
    • Gość: r Re: VectraNet IP: 193.108.194.* 25.08.09, 11:40
      na jakim modemie ?
    • lukrecja34 Re: VectraNet 25.08.09, 16:45
      nie-zero kłopotów.
    • Gość: abonent 1 Re: VectraNet IP: *.radom.vectranet.pl 07.10.09, 21:10
      >>Ta cała "Vectra "to kara i zemsta Boża za wydarzenia czerwcowe 1978r i nie
      tylko.Boże z skąd to się wzięło w naszym mieście,raz się sparzyłem a teraz na
      zimne dmucham.
      • Gość: no name Re: VectraNet IP: *.radom.vectranet.pl 07.10.09, 23:01
        wydarzenia czerwcowe 1978?? co to za jedne, bo chyba nie chodzi o lot
        Hermaszewskiego :-)
        A co do meritum wątku - na Gołębiowie II nie obserwuję przerw w działaniu netu
        • Gość: żal pod prysznic Re: VectraNet IP: *.radom.vectranet.pl 08.10.09, 20:47
          A ja na Gołębiowie II jednak obserwuje , może nie tyle przerwy co masakryczne
          wręcz zwolnienie neta wieczorem - co jest o tyle ciekawe, że wieczorami net
          powinien (zgodnie z ofertą Vectry) przyspieszać :)
      • Gość: cvc Re: VectraNet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.09, 20:14
        Ską VECTRA w Radomiu? Proste. Właściciel DAMI inż. W. sprzedał ją POLSATOWI a on
        VECTRZE.
        • Gość: kliient dami Re: VectraNet IP: *.radom.vectranet.pl 16.11.09, 11:31
          Gość portalu: cvc napisał(a):

> Ską VECTRA w Radomiu? Proste. Właściciel DAMI inż. W. sprzedał ją POLSATOWI a o
          > n
          > VECTRZE.

..... no i i wyszło z tego w rezultacie wielkie gó..o i basta.W postach pytano
          już wielokrotnie dlaczego w biurze Obsługi Kliienta TVK"Vectra "nie ma
          normalnego telefonu stacjonarnego(
          a takowe oferują w swoich pakietach)a
          jest jakiś idiotyczny na 0801....gdzie trzeba najpierw wysłuchać kupę pierdół
          informacyjnych .co to daje Vectra i jak to jest wspaniale a w rzeczywistości to
          jest kupa dziadostwa i gnoju.Zgłoszenie reklamacji kosztuje średnio do 4
          zł,pytam czy tak powinno być.Ktoś kiedyś dał propozycję aby Vectra założyła
          telef ..0700.....to dopiero byłby biznes...Prawdą jest jednak to że nasze
          ubolewania i skargi wiszą wszystkim w Vectrze poniżej pasa .
          • Gość: kliient dami Re: VectraNet IP: *.radom.vectranet.pl 17.12.09, 18:36
            >Ta cała "Vectra" to kupa łajdaków i krwiopijców.Mnie przyjemnośc zgłoszenia awari na ten cholerny nr 0801080180 kosztowała 12,34 gr -taka jest prawda o tej zasr...j firmie.Drugi tel.mają komórkę ,szkoda że nie 0700......Dlaczego nie maja oni normalnego telefonu żeby mozna byo zgłaszać usterki.takie draństwo woło opomstę do nieba .Nie wiem a może ja mam tylko pecha z tą firmą "vectra".Napiszcie coś panowie bo mnie już coś zalewa z nimi.
    • Gość: majka Re: VectraNet IP: *.radom.vectranet.pl 18.11.09, 17:56
      ja mam takie problemy z internetem od kilku miesięcy dzwonić do BOK to olewają
      człowieka.
      • axel-1033 Re: VectraNet 18.11.09, 19:01
        >>>>Zadzwoń ,zgłaszając usterkę lub coś wyjaśniając na nr 0801080180 (nie
        mówiąc już o podanej przez Vectrę komórce reklamacyjnej)to musisz wysłuchać
        przez kilka minut pierdół o tym czym jest Vectra i co ona potrafi a za wszystko
        zapłacisz kilka złotych..Taka jest prawda ,ciekawe bo TP posiada darmową linię
        19393 a tu ściągają ile się da????Kiedyś ktoś napisał że powinni mieć linię
        0700.....to by szedł interes.
        • Gość: cyn123 Re: VectraNet IP: 212.160.240.* 19.11.09, 08:12
          Witam, mam Vectrę od paru lat, nie narzekam, do tej pory raz się
          tylko zdarzyło że padł modem, ale mam zamiar zrezygnować, po prostu
          mysle nad czymś w lepszej cenie w stosunku do prędkości. Czy ktoś
          może polecić jakiegoś operatora osobno lub lacznie z tv, myslałem
          żeby wziąć neta z tel komórkowej, ale nie wiem jak to będzie
          działało.
          • Gość: jarecki Re: VectraNet IP: 82.197.32.* 19.11.09, 10:36
            Złego słowa na Vectre nie dam powiedziec maja najlepszą oferte na rynku
            radomskim. Za 90pln mam pakiet tv, internet 2Mb, wieczorami dużo dużo szybciej.
            • axel-1033 Re: VectraNet 19.11.09, 10:44
              >>Czy jest taki co się narodził i wszystkim dogodził ????Gdzie dyskutuje dwóch
              Polaków zawsze są 3 wersie.
            • Gość: cyn123 Re: VectraNet IP: 212.160.240.* 19.11.09, 13:08
              ja za 85 mam, 1 MB, pakiet zloty tv.
              • skm7 Re: VectraNet 19.11.09, 18:50
                na Ustroniu są często problemy z netem, a Vectra nic z tego sobie nie robi mimo
                zgłoszeń...
                • Gość: k.dami Re: VectraNet IP: *.radom.vectranet.pl 12.12.09, 10:05
                  Dziadostwo i basta......
                  • Gość: aaa Re: VectraNet IP: *.radom.vectranet.pl 12.12.09, 19:23
                    Mam stary pionowy modem motoroli SB4200, internet wyłącza mi komputer co jakiś
                    czas od kilku miesięcy, z Vectrą nie mogę się dogadać. Czekam na zakończenie
                    umowy i szukam lepszego operatora.
                    • Gość: majcher Re: VectraNet IP: 193.189.76.* 13.12.09, 16:05
                      Uwierz mi że lepszego netu w mieście nie znajdziesz, tylko weź ich za dupę, żeby
                      Ci wymienili modem na nowszy model i poprawili jakość sygnału. Do mnie
                      przychodzili 3 razy i teraz prędkość nie spada mi poniżej 18 Mbit/s, a tez
                      mieszkam na ustroniu. Nikt w mieście nie ma netu 24Mbity za 109zł.
                    • Gość: info Re: VectraNet IP: *.radom.vectranet.pl 13.12.09, 17:30
                      Najpierw przeskanuj sobie komputer:
                      onecare.live.com/site/pl-pl/center/cleanup.htm
    • Gość: hlh Z vectry znikają Polsaty? IP: *.radom.vectranet.pl 13.12.09, 21:03
      CZy to prawda że znikają polsat2 , polsat sport i itp?
      • Gość: wers Re: Z vectry znikają Polsaty? IP: *.radom.vectranet.pl 13.12.09, 21:04
        Tak, to prawda.
        • fnx1 Re: Z vectry znikają Polsaty? 14.12.09, 12:20
          To super z tym Polsatem... Właśnie zrezygnowałem po latrach użytkowania z tv
          vectra. Przez wiele lat pisali do mnie uprzejme listy, że podnoszą mi znowu cenę
          ale w zamian wprowadzaja super udogodnienia i nową jakość! Pakiety TV, telefon,
          internet... Zabawne w tym było to - że pomimo podnoszenia mi ceny NIGDY nie
          chcieli mi założyć internetu i telefonu! BO IM SIĘ NIE OPŁACIŁO. Teraz ja
          stwierdziłem, że nie opłaca mi się im płacić co miesiąc 66 zł (z możliwą
          podwyżką od stycznia) i załozyłem satelitę z N-ką. Płacę 48 pln/mc. Miałem
          jedynie 2 zmartwienia - brak Polsatu i MiniMini (dla dzieci). Teraz Polsat mi
          juz odpadł. A MiniMini muszą dzieciaki przeboleć. Uważam, że w sytuacji gdy
          operator tv nie oferuje konkretnemu odbiorcy możliwości skorzystania z pakietu -
          powinien mu zaoferować przynajmniej obnizenie ceny - a nie kazać mu płacić za
          poprawianie jakości INNYM użytkownikom! Żenada. Wobec coraz ciekawszych ofert tv
          sat. - Nka, Cyfra + czy też Cyfrowego Polsatu chyba Vectra się wkrótce zwinie.
          Ale pewnie się mylę.
      • Gość: kibrob Re: Z vectry znikają Polsaty? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.09, 13:11
        zamiast polszyitow wrzucaja nsport i tvp sport z tego co czytalem. w sumie to calkiem spoko opcja - szczegiolnie z tvp sport. na PS w kolko tylko siatke puszczali, a i tak co wazniejsze mecze czy tez f1 czy inne imprezy to puszczali w otwartym polsacie. nie zal.
        • Gość: twardy Re: Z vectry znikają Polsaty? IP: 88.156.80.* 16.12.09, 17:05
          polast chce wszystkie kanały tylko dla swoich abonentow - dziwi mnie to troche.. wlasnie przez to ich parszywosc napowno do nich nie dolacze, a jak!
          • Gość: poliszek Re: Z vectry znikają Polsaty? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.09, 12:08
            pisza w necie ze od stycznie tez multimedia nie bedzie miala polsatów. twardy mozesz miec racje z tym zagarnianiem :)
            • Gość: twardy Re: Z vectry znikają Polsaty? IP: 88.156.80.* 18.12.09, 15:07
              ja tam wszędzie węszę spisek!
              • tristan-bez-izoldy Re: Z vectry znikają Polsaty? 18.12.09, 18:12
                a tam od razu spisek. jak nie wiadomo o co chodzi to pewnie chodzi o kase :) solorz pewnia dal ceny zaporowe i nikt sie nie chce na nie zdecydowac i vectra i multimedia.. ciekawe kiedy innym kablowka sie z koncza umowy koncza to zobaczymu co bedzie.. a sam żałował 45 baniek na pluslige.. ech

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka