roberto74 29.08.09, 12:57 Radom dziękuje pogodzie za zrypanie 1. dnia pokazów >:/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KG Re: Air Show 2009 na żywo IP: *.radom.vectranet.pl 29.08.09, 13:04 Niech rozpędzą chmury.a Ty siedz w domu i marudz .Pogoda jest nie najgorsza ważne że nie pada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac Re: Air Show 2009 na żywo IP: *.radom.vectranet.pl 29.08.09, 14:38 padać nie pada.. leje.. Odpowiedz Link Zgłoś
parazyd Pytanie 29.08.09, 16:04 "widzowie zobaczą ponad 160 statków powietrznych" A jeśli statek powietrzny należy do armii, to powinniśmy go nazywać okrętem powietrznym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa gazeta tez ma problem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.09, 15:45 Widze, ze Gazata tez ma problemy ze swoja trescia. Poznikaly relacje z godzin "po 14" jak i informacja, ze bilety z dzisiaj maja byc wazne dzisiaj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: Air Show 2009 na żywo IP: *.radom.vectranet.pl 29.08.09, 13:15 No i już leje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neo Re: Air Show 2009 na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 14:43 trochę się przejaśnia ale narazie nic się nei dzieje, mam nadzieję, że niedziela będzie łaskawsza i "chłopaki" dadzą czadu - czekam na su 27 .... i kobrę ..... Odpowiedz Link Zgłoś
ritazien Air Show 2009 na żywo 29.08.09, 13:17 Właśnie mamy małe oberwanie chmury.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warlock Re: Air Show 2009 na żywo IP: 195.205.202.* 29.08.09, 13:27 Jestem z Czestochowy,szkoda mi bylo ,ze musialem odwolac swoj wyjazd do Radomia z powodow osobistych. To jednak straszny pech,ze po calym tygodniu ładnej pogody ,wlasnie dzisiaj musialo nastapic załamanie. Szkoda takiej fajnej imprezy i tych pasjonatów fajnych widoków. Moze jutro bedzie ladniej,pozdrawiam mieszkancow i sympatykow lotnictwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oo Re: Air Show 2009 na żywo IP: 91.203.53.* 29.08.09, 13:44 Już nie pada. Ciekawe czy zaczną latać. Odpowiedz Link Zgłoś
propagacja Air Show 2009 na żywo 29.08.09, 14:08 Dobrze by było napisać gdzie ten "air szoł" się odbywa,o mało nie pojechałem do Paryża,po przeczytaniu wiadomości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lagosapapa Re: Air Show 2009 na żywo IP: 41.184.48.* 29.08.09, 14:27 Napisano przecież "Największe w KRAJU..." a każdy, kto choć trochę interesuje się lotnictwem wie, że chodzi o Radom. A jeśli się nie interesuje, to i tak jest dla niego nieistotne gdzie odbywają się pokazy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eff Re: Air Show 2009 na żywo IP: *.xdsl.centertel.pl 29.08.09, 14:46 Poza tym artykuł jest w dziale Gazeta.pl>Radom i są podpisy pod zdjęciami :) Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Air Show 2009 na żywo 29.08.09, 14:50 propagacja napisał: > Dobrze by było napisać gdzie ten "air szoł" się odbywa,o mało nie > pojechałem do Paryża,po przeczytaniu wiadomości. ************************** piszą towarzyszu od tygodnia, ale nie tylko wam Radom kojarzy się z Paryżem ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elbok Re: Air Show 2009 na żywo IP: *.intelink.pl 29.08.09, 14:51 Jeśli masz neta to sobie sprawdź. Radom jest tym magicznym miejscem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomianka Re: Air Show 2009 na żywo IP: *.algo.radman.pl 29.08.09, 14:09 beznadziejna pogoda;/ żal... oby jutro było lepiej!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vincentvega125 Air Show 2009 na żywo 29.08.09, 14:35 DAWAJ ROBERT DAWAJ!!!! KUBICA JEST SZYBSZY OD F16 I MIG29. SZKODA TEJ POGODY. KOLEGA PRZEZ PÓŁ POLSKI JECHAŁ I W DOMU PIJEMY KAWE. SZKODA Odpowiedz Link Zgłoś
aniorek Air Show 2009 na żywo 29.08.09, 14:57 Widzialam Midnight Hawks i Horneta F-18 na Helsinki Air Show pare tygodni temu. Rewelacja! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Air Show 2009 na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.09, 15:07 Tragiczna pogoda i wyjątkowy pech. Wlasnie wrocilem do domu caly przemoczony. Wczoraj pogoda byla bardzo udana i kto stal przy plocie od rana mogl zobaczyc to co mialo sie dziac dzisiaj. Jutro powinno byc juz OK. Odpowiedz Link Zgłoś
taksoofka Air Show 2009 na żywo 29.08.09, 15:08 tydzen temu widzialam air show w Bournemouth, pogoda byla tropikalna Odpowiedz Link Zgłoś
gregory_z_radomia Re: Air Show 2009 na żywo 29.08.09, 15:22 Jutro będzie lepiej z pogodą, na pewno nie będzie padać. Mogą występować nie groźne chmurki także jutro zapowiada się naprawdę udany dzień pokazów. Co do dzisiejszej pogody nie ma co liczyć na przejaśnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
ritazien Air Show 2009 na żywo 29.08.09, 15:23 15:20 Deszcz w okolicy lotniska prawie ustał. Chmury coraz rzadsze, widać przebłyski słońca za nimi. Może będzie dobrze. Słychać silniki śmigłowców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomusP Re: Air Show 2009 na żywo IP: *.radom.vectranet.pl 29.08.09, 15:25 Po 16. pułap chmur ma się podnieść na tyle, że będzie możliwość pokazu w wersji pionowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkaniec Radomi Re: Air Show 2009 na żywo IP: *.radom.vectranet.pl 29.08.09, 15:39 Smieszne ze wielka TVN24 nawet nie podala wzmianki o imprezie w Radomiu, to jest chore jak nas traktuja. Miedzynarodowa impreza i nic zero informacji i zadnego materialu na ten temat ale o U2 i Madonnie to sie mowilo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Air Show 2009 na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.09, 15:42 Tak to jest. Jakby coś się stało to by pokazali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: Air Show 2009 na żywo IP: *.radom.vectranet.pl 29.08.09, 15:47 Bo umowę mamy z TVP. Jesteśmy dla nich konkurencją (dla tvn24). Pewnie w Wiadomościach coś powiedzą, ale znając życie to jutro jak będzie już po wszystkim. Lepiej gdyby dzisiaj reklamowali to ludzie jeszcze jutro mogą przylecieć. Jutro na Dwójce mają być wejścia na żywo z Radomia o 11:30; 13:45; 15:00 i 17:15. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Air Show 2009 na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.09, 15:57 TVP jaka jest kazdy widzi. Lepsze to niz nic ale ich poziom reklamowania tej imprezy jest zerowy. Zabawne jest tez to co sie dzieje na stronie artykulu, ktory jest komentowany - tresc zmieniana dowolnie a wlasnie zniknela wiadomosc, ze dzisiejsze bilety maja byc wazne jutro... Odpowiedz Link Zgłoś
ania883pysia-cool Air Show 2009 na żywo 29.08.09, 15:45 A ja wczoraj widzialam prawie wszystkiepokazy, bo wczoraj mieli próby.cudowne to wszystko były, ja jutro sie wybieram, bo pogoda ma byc lepsza.wiec przychodzimy jutro na lotnisko n pewno, bo warto !! mowie Wam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b-ania Prawdzive LIVE IP: *.ats.pl 29.08.09, 15:45 Prawdziwy live Kamera 1 rozklad-pkp.pl/?q=pl/node/293 Kamera 2 rozklad-pkp.pl/?q=pl/node/294 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzik Re: Prawdzive LIVE IP: *.adsl.inetia.pl 29.08.09, 16:41 strasznie żal..tyle ludzi przyszło i taka zła pogoda :( cała przemoczona wróciłam do domu ale warto było zobaczyć chociaż kilka samolocików, cały tydzień coś na niebie latało a tu ulewa ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: Prawdzive LIVE IP: *.radom.vectranet.pl 29.08.09, 16:50 Jutro na ten sam bilet (czyli za darmo) możesz wejść. A jutro ma być już lepsza pogoda. Odpowiedz Link Zgłoś
claviatur Re: Prawdzive LIVE 29.08.09, 16:57 Jutro to powinni pokazać to co dzisiaj im się nie udało. Oby była lepsza pogoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ricky pogodowa dywersja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 16:59 Komu podziękować za tę dywersję pogodową ?(to żart) a tak swoją drogą to jest pech niesamowity .Wypada tylko mieć nadzieję że niedziela nam wynagrodzi dzisiejszy niewypał i goście zapomną o przerypanej sobocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jock Re: Prawdzive LIVE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 22:31 Co mnie po tym ze mozna wejsc na ten sam bilet ... dochodzi dojazd od miejsca zamieszkania do Radomia :((( Nie kazdy mieszka w Radomiu albo nie kazdy przyjechal na 2 dni Odpowiedz Link Zgłoś
aloale Re: Prawdzive LIVE 16.10.13, 22:48 tutaj na pewno można zobaczyć: cityzoom360.com Odpowiedz Link Zgłoś
krakowiaczek1111 a bilety?? 29.08.09, 18:03 a co bedzie z biletami?? Ponoc jutro wejscia maja byc na bilety dzisiejsze. A co z tymi co kupili na dwa dni bilety?? Beda oddawac im roznice w zlotowkach?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: a bilety?? IP: *.radom.vectranet.pl 29.08.09, 18:11 Nie będą oddawać. Organizator tak się wypowiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
toxicmen Re: a bilety?? 29.08.09, 18:24 Naprawdę niezmiernie mi przykro że pogoda w naszym mieście splatała nam dziś takiego figla. Sam byłem na pokazach od godziny 12 i niewiele zobaczyłem. Żal mi tylko tych wszystkich ludzi którzy przyjechali do Radomia z całej polski i dziś musza wracać do domu rozczarowani. Mimo wszystko trzymam kciuki za pogodę w niedziele i pozdrawiam osoby z którymi miałem okazje rozmawiać pod namiotem pewnego banku ;) a którzy przyjechali z Bydgoszczy i Krakowa a będą spali gdzieś na prywatnych kwaterach w Radomiu :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ernesto Re: a bilety?? IP: *.radom.vectranet.pl 29.08.09, 18:16 A co za analfabeta ten tekst pisał? To jest żenada jakaś! Po pierwsze bzdury, a po drugie nie po polsku. A może ja już oszalałem w tym kraju powszechnej szczęśliwości i dobrobytu, więc może ktoś wytłumaczy mi np. te zdania: - "12.45 Na pasie startowym gotowy do pokazu zespół akrobacyjny fińskich sił powietrznych Midnight Hawks. Jastrzębie o północy nie mają niestety sprzyjających warunków, by pokazać pełną, pionową wersję pokazu akrobacyjnego." A to już językowy slums typowy dla Gazety w Radomiu: - "Nie wyrzucajcie biletów! Wejdziecie na nich jutro. Do zobaczenia." Taaa... Powiedzcie temu misiu, że wejdziecie na nich jutro, razem z tymi Jastrzębiami o północy... Odpowiedz Link Zgłoś
armida24 Co z biletami dwudniowymi? 29.08.09, 19:08 Witam, po 2 latach czekania wybralismy sie dzisiaj na pokazy. Kupilismy bilety na dwa dni. Po 2 godzinach stania w ulewnym deszczu postanowilismy wrocic do domu (przemoczeni i zabloceni od wypychania samochodu z "parkingu"). Wszedzie słyszymy, ze bilety z dzisiaj beda wazne jutro. Dobrze. Ale co z osobami, ktore mialy bilety na dzis i jutro za 50 zł? Dzwoniłam do biura prasowego i powiedziano mi, ze decyzja bedzie podjeta dzisiaj wieczorem.... Czy jest na tym forum moze więcej osób, które maja taki problem? Czy moze juz cos wiadomo? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aerowidz Re: Co z biletami dwudniowymi? IP: *.radom.vectranet.pl 29.08.09, 20:10 też mam bilet na dwa dni. Kupiony na własne ryzyko. Organizatorzy, mimo, że nie odpowiadają za pogodę, zrobili prezent tym, którzy pechowo trafili na dzisiejszą ulewę. Nie przychodzi mi do głowy, żeby też żądać prezentu. To ładnie, że organizatorzy pomyśleli o zmokniętych entuzjastach i nie każą kupować kolejnego biletu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Co z biletami dwudniowymi? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.09, 20:11 Wpuszczenie na ten sam bilet jest dużo łatwiejsze (i tańsze) niż oddanie pieniędzy. Cieszy mnie fakt, ze na dzisiejszy bilet będę mógł wejść jutro ale prawdę mówiąc nie miałbym pretensji, gdyby organizatorzy nie poszli na taki "układ". Impreza się odbyła, organizator robił co mógł ale na pogodę nie ma się wpływu. Odpowiedz Link Zgłoś
armida24 Re: Co z biletami dwudniowymi? 29.08.09, 20:32 Ja to wszystko rozumiem. Wiem, że organizatorzy nie mieli wpływu na pogodę..Ale dlaczego sa równi i równiejszi...dla mnie te 40 zł extra (2 osoby) to jednak sporo pieniędzy.....:(:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bastek Re: Co z biletami dwudniowymi? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.09, 21:07 Ja mam 3 bilety 2-dniowe i mam taką propozycję dla organizatorów: skoro dzisiejsze bilety (1-dniowe) są ważne jutro, a oddawanie pieniędzy za 1 dzień 2-dniowych stanowi dla organizatorów problem, to niech ci, którzy mają bilety 2-dniowe jutro wprowadzą drugą osobę znajomą lub taką, która jutro będzie chciała kupić bilet w kasie...żeby było jasne: na jeden bilet 2-dniowy wchodzą 2 osoby w niedzielę, w ten sposób nikt nie zostanie pokrzywdzony, a będzie można w ten sposób komuś bliskiemu zrobić prezent lub odsprzedać część biletu :) Odpowiedz Link Zgłoś
armida24 Re: Co z biletami dwudniowymi? 30.08.09, 07:32 Własnie rozmawiałam z biurem prasowym. Nie wiadomo co bedzie z osobami z biletami dwudniowymi...Na pewno nie bedzie tak, że bedzie mozna zabrac ze soba na ten bilet osobe, która nie ma biletu:( Mam jeszcze zadzwonic za godzinke ale juz wtedy bede w drodze do Radomia. Pomyslałam, że moze weszlibsmy do biura organizatora bardziej zwarta ekipa . Dlatego tez jesli ktos chce sie przyłaczyć to prosze o tel. 691 335 408. I jesli ktoś z was wczesniej by sie czegos dowiedział to prosze o sygnał:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
overshoe Zawsze możesz jeszcze przyjść w poniedziałek :D 29.08.09, 21:51 Zawsze możesz jeszcze przyjść w poniedziałek :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf Re: Zawsze możesz jeszcze przyjść w poniedziałek IP: *.radom.vectranet.pl 29.08.09, 23:31 to jest idealne rozwiązanie. ja mam 1 bilet 2-dniowy wiec nie jestem az tak do tyłu - jezeli mozna tak mowic. Na dwudniowy bilet powinny wejsc 2 osoby. Dajcie zanc jak sie wyjasni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: Co z biletami dwudniowymi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.09, 10:18 tak samo kupiliśmy wejściówki dwudniowe, ale to żaden problem dla nas, w niedzielę zapowiada się piękna pogoda i będzie pokaz z dwóch dni skomasowany dzisiaj, warto więc iść bo i tak te 50 zeta się przecież zwróci :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Air Show 2009 na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.09, 20:08 Jest nadzieja pogoda.gazeta.pl/pogoda_html/2,95680,,Pogoda_Radom-Polska-Europa,,48_248.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Air Show 2009 na żywo IP: *.radom.vectranet.pl 29.08.09, 20:35 Jest jest :) http://new.meteo.pl/php/meteorogram_map... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lot Re: Air Show 2009 na żywo IP: *.radom.vectranet.pl 29.08.09, 22:11 Ktos tu juz wspomnial o braku jakiejkowiek informacji o AS w Faktach TVN. Tez ogladalem, rzeczywiscie nie bylo slowa. Potem z ciekawosci obejrzalem glowne wydanie wiadomosci w TVP o 19.30. Niestety, rowniez nie bylo slowa o najwiekszej w Europie imprezie lotniczej. Przykre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Air Show 2009 na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.09, 22:31 Za to wałkowana jest sprawa śmierci T.Kennedy z podawaniem bzdur typu rak skoro w mózgu są nowotwory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kminek Re: Air Show srerszoł IP: 162.27.161.* 29.08.09, 22:33 Nie pokazali w mediach bo po co po raz kolejny mowic o Radomiu w czarnym swietle? Juz dosc nasze miasto jest postrzegane w polsce jako totalna czarna dziura. Pogoda jak widac tez zdaje sie mowic "Radom to miasto bez szans, wiec uciekajcie" :) A tak bardziej serio to naprawde pech. Jutro ma byc w kratke. Wiem to od osoby pracujacej na sadkowie. I slonce i deszcz. Jak rasowe bollywodzkie kino :D Odpowiedz Link Zgłoś
fzg Air Show 2009 w strugach deszczu 29.08.09, 23:00 A my jesteśmy zawiedzeni spikerem, który około 2 godzin zwodził wszystkich, że za chwilę coś się będzie działo, że pas jest przygotowywany, a o 17 zapowiedział koniec pokazów na sobotę. Czy około godz. 16, gdy chmury były wyżej, nie można było pokazać choć startu/lądowania F16, Su bądź MIGa? Odpowiedz Link Zgłoś
arcadios1987 Re: Air Show 2009 w strugach deszczu 30.08.09, 00:44 Akurat do pana Sznuka (To ten, który prowadzi "Jeden z dziesięciu") przyczepić się nie można. Pełen profesjonalizm z racji zawodu, który wykonywał (zawodowy pilot samolotów i śmigłowców). Mówi ciekawie i stara się wszystko przedstawić w taki sposób, aby zadowolony był tak miłośnik lotnictwa, jak i zwykły widz. Jego głos jest charakterystyczny i przyjemny. Pan Sznuk naprawdę bije na głowę rozwrzeszczanych "szołmenów" z 2005 roku, ich głupie docinki, oraz festynowo-jarmarczny styl komentowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toxicmen Re: Air Show 2009 w strugach deszczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.09, 08:30 No pogoda dis dopisała :):) Dla wszystkich którzy się dziś wybierają grupa RED ARROWS wystąpią o 10.30 a nie jak wczesniej było w planach o 11.25. Informacja z oficjalnej strony www.airshow.sp.mil.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: Air Show 2009 w strugach deszczu IP: *.lublin.mm.pl 31.08.09, 00:11 ao 17? ok 14 a nie o 17! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TUbylec jak dlugie sa kolejki przy wejsciu na lotnisko? IP: *.ats.pl 30.08.09, 10:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: jak dlugie sa kolejki przy wejsciu na lotnisk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.09, 10:27 nie ma dużej kolejki, dawaj na lotnisko, bo już za chwilę coś będzie się działo :))))niedziela będzie naprawdę extra ciekawy dzień jak wszystkie pokazy odbędą się i za wczoraj i za dzisiaj normalnie, to chyba co 5 minut coś w górę poleci :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: jak dlugie sa kolejki przy wejsciu na lotnisk IP: 91.203.53.* 30.08.09, 12:24 No i co latają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warlock Re: jak dlugie sa kolejki przy wejsciu na lotnisk IP: 195.205.202.* 30.08.09, 13:29 Zdarzyl sie jakis wypadek na lotnisku ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawid Re: jak dlugie sa kolejki przy wejsciu na lotnisk IP: *.radom.vectranet.pl 30.08.09, 15:57 Mieszkancom Radomia jest bardzo przykro i bardzo szkoda pilotow z Bialorusi.Meszkancom Radomia jest bardzo przykro i bardzo szkoda pilotow z Bialorusi. Skladamy wyrazy wspolczucia i mamy nadzieje,ze to juz ostatni wypadek ... mamy nadzieje,ze pomimo tej strasznej tragedii AIR SHOW sie jeszcze odbedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika Re: Air Show 2009 na żywo IP: *.radom.vectranet.pl 30.08.09, 16:01 Radomianie wspolczuja najblizszym i rodzinom pilotow z Bialorusi, ktorzy zgineli w wypadku. Bylam swiadkiem tej strasznej tragedii. Naprawde bardzo mi przykro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radom Re: Air Show 2009 na żywo IP: *.infoplus.com.pl 30.08.09, 18:42 RADOMIANIE sa przerazeni. Zarowno mnie jak i wszystkim moim znajomym jest ogromnie przykro. Przykro nam ze przyjechaliscie do nas Panstwo z kazdego prawie miasta w Polsce i ze stala sie taka okropna tragedia. Najbardziej jednak szkoda nam znakomitych pilotow z Bialorusi, ktorzy tak tragicznie stracili zycie. Bardzo nam przykro, coz do 3 razy sztuka,,, to nie moze sie powtorzyc... Zyczymy spokojnego powrotu na do domu i pozdrawiamy. Za 2 lata musi byc lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: Air Show 2009 na żywo IP: *.infoplus.com.pl 30.08.09, 19:00 wyrazy wspolczucia dla rodzin zmarlych pilotow od mieszkancow miasta Radom. Mieszkancy miasta oraz wladze przygotowaly dla Panstwa wiele atrakcji, bardzo chcelismy,zeby wszystko wypadlo jak najlepiej, prosze wierzyc,ze ogromnie to przezywamy i ze jest nam bardzo, bardzo przykro.... byly zaplanowane jescze ciekawe pokazy, miasto przygotowane na przyjecie milosnikow lotnictwa - restauratorzy w pelnej gotowosci, koncerty, i wiele atrakcji, Chcielismy pokazac sie z jak najlepszej strony, nie udalo sie, ale to nie jest niczyja wina. Przykro nam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Air Show 2009 na żywo IP: *.infoplus.com.pl 30.08.09, 19:29 wyrazy wspolczucia dla najblizszych zmarlych pilotow. Radomianie Odpowiedz Link Zgłoś