Dodaj do ulubionych

Air Show 2009 na żywo

29.08.09, 12:57
Radom dziękuje pogodzie za zrypanie 1. dnia pokazów >:/
Obserwuj wątek
    • Gość: KG Re: Air Show 2009 na żywo IP: *.radom.vectranet.pl 29.08.09, 13:04
      Niech rozpędzą chmury.a Ty siedz w domu i marudz .Pogoda jest nie najgorsza
      ważne że nie pada
      • Gość: mac Re: Air Show 2009 na żywo IP: *.radom.vectranet.pl 29.08.09, 14:38
        padać nie pada.. leje..
        • parazyd Pytanie 29.08.09, 16:04
          "widzowie zobaczą ponad 160 statków powietrznych"
          A jeśli statek powietrzny należy do armii, to powinniśmy go nazywać okrętem
          powietrznym?

• Gość: aaa gazeta tez ma problem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.09, 15:45
        Widze, ze Gazata tez ma problemy ze swoja trescia. Poznikaly relacje z godzin
        "po 14" jak i informacja, ze bilety z dzisiaj maja byc wazne dzisiaj...
    • Gość: sss Re: Air Show 2009 na żywo IP: *.radom.vectranet.pl 29.08.09, 13:15
      No i już leje!!!
      • Gość: neo Re: Air Show 2009 na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 14:43
        trochę się przejaśnia ale narazie nic się nei dzieje, mam nadzieję, że niedziela będzie łaskawsza i "chłopaki" dadzą czadu - czekam na su 27 .... i kobrę .....
    • ritazien Air Show 2009 na żywo 29.08.09, 13:17
      Właśnie mamy małe oberwanie chmury....
      • Gość: warlock Re: Air Show 2009 na żywo IP: 195.205.202.* 29.08.09, 13:27
        Jestem z Czestochowy,szkoda mi bylo ,ze musialem odwolac swoj wyjazd do Radomia
        z powodow osobistych. To jednak straszny pech,ze po calym tygodniu ładnej pogody
        ,wlasnie dzisiaj musialo nastapic załamanie. Szkoda takiej fajnej imprezy i tych
        pasjonatów fajnych widoków. Moze jutro bedzie ladniej,pozdrawiam mieszkancow i
        sympatykow lotnictwa.
        • Gość: oo Re: Air Show 2009 na żywo IP: 91.203.53.* 29.08.09, 13:44
          Już nie pada. Ciekawe czy zaczną latać.
    • propagacja Air Show 2009 na żywo 29.08.09, 14:08
      Dobrze by było napisać gdzie ten "air szoł" się odbywa,o mało nie pojechałem
      do Paryża,po przeczytaniu wiadomości.
      • Gość: lagosapapa Re: Air Show 2009 na żywo IP: 41.184.48.* 29.08.09, 14:27
        Napisano przecież "Największe w KRAJU..." a każdy, kto choć trochę interesuje
        się lotnictwem wie, że chodzi o Radom. A jeśli się nie interesuje, to i tak jest
        dla niego nieistotne gdzie odbywają się pokazy...
        • Gość: eff Re: Air Show 2009 na żywo IP: *.xdsl.centertel.pl 29.08.09, 14:46
          Poza tym artykuł jest w dziale Gazeta.pl>Radom i są podpisy pod zdjęciami :)
      • sympatyklewicy Re: Air Show 2009 na żywo 29.08.09, 14:50
        propagacja napisał:

> Dobrze by było napisać gdzie ten "air szoł" się odbywa,o mało nie
        > pojechałem do Paryża,po przeczytaniu wiadomości.
        piszą towarzyszu od tygodnia, ale nie tylko wam Radom kojarzy się z
        Paryżem ...
      • Gość: elbok Re: Air Show 2009 na żywo IP: *.intelink.pl 29.08.09, 14:51
        Jeśli masz neta to sobie sprawdź. Radom jest tym magicznym miejscem
    • Gość: radomianka Re: Air Show 2009 na żywo IP: *.algo.radman.pl 29.08.09, 14:09
      beznadziejna pogoda;/ żal...
      oby jutro było lepiej!!!!
    • ritazien Air Show 2009 na żywo 29.08.09, 14:18
      Leje bez zmian :(
    • vincentvega125 Air Show 2009 na żywo 29.08.09, 14:35
      DAWAJ ROBERT DAWAJ!!!! KUBICA JEST SZYBSZY OD F16 I MIG29.
      SZKODA TEJ POGODY. KOLEGA PRZEZ PÓŁ POLSKI JECHAŁ I W DOMU PIJEMY
      KAWE. SZKODA
    • aniorek Air Show 2009 na żywo 29.08.09, 14:57
      Widzialam Midnight Hawks i Horneta F-18 na Helsinki Air Show pare tygodni
      temu. Rewelacja! :D
    • Gość: aaa Re: Air Show 2009 na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.09, 15:07
      Tragiczna pogoda i wyjątkowy pech. Wlasnie wrocilem do domu caly przemoczony.
      Wczoraj pogoda byla bardzo udana i kto stal przy plocie od rana mogl zobaczyc to
      co mialo sie dziac dzisiaj. Jutro powinno byc juz OK.
    • taksoofka Air Show 2009 na żywo 29.08.09, 15:08
      tydzen temu widzialam air show w Bournemouth, pogoda byla tropikalna
    • gregory_z_radomia Re: Air Show 2009 na żywo 29.08.09, 15:22
      Jutro będzie lepiej z pogodą, na pewno nie będzie padać. Mogą występować nie
      groźne chmurki także jutro zapowiada się naprawdę udany dzień pokazów.
      Co do dzisiejszej pogody nie ma co liczyć na przejaśnienia.
    • ritazien Air Show 2009 na żywo 29.08.09, 15:23
      15:20
      Deszcz w okolicy lotniska prawie ustał. Chmury coraz rzadsze, widać przebłyski
      słońca za nimi. Może będzie dobrze. Słychać silniki śmigłowców.
      • Gość: tomusP Re: Air Show 2009 na żywo IP: *.radom.vectranet.pl 29.08.09, 15:25
        Po 16. pułap chmur ma się podnieść na tyle, że będzie możliwość pokazu w wersji
        pionowej.
        • Gość: Mieszkaniec Radomi Re: Air Show 2009 na żywo IP: *.radom.vectranet.pl 29.08.09, 15:39
          Smieszne ze wielka TVN24 nawet nie podala wzmianki o imprezie w Radomiu, to jest
          chore jak nas traktuja. Miedzynarodowa impreza i nic zero informacji i zadnego
          materialu na ten temat ale o U2 i Madonnie to sie mowilo
          • Gość: aaa Re: Air Show 2009 na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.09, 15:42
            Tak to jest. Jakby coś się stało to by pokazali...
          • Gość: arek Re: Air Show 2009 na żywo IP: *.radom.vectranet.pl 29.08.09, 15:47
            Bo umowę mamy z TVP. Jesteśmy dla nich konkurencją (dla tvn24). Pewnie w
            Wiadomościach coś powiedzą, ale znając życie to jutro jak będzie już po
            wszystkim. Lepiej gdyby dzisiaj reklamowali to ludzie jeszcze jutro mogą przylecieć.
            Jutro na Dwójce mają być wejścia na żywo z Radomia o 11:30; 13:45; 15:00 i 17:15.
            • Gość: aaa Re: Air Show 2009 na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.09, 15:57
              TVP jaka jest kazdy widzi. Lepsze to niz nic ale ich poziom reklamowania tej
              imprezy jest zerowy. Zabawne jest tez to co sie dzieje na stronie artykulu,
              ktory jest komentowany - tresc zmieniana dowolnie a wlasnie zniknela wiadomosc,
              ze dzisiejsze bilety maja byc wazne jutro...
    • ania883pysia-cool Air Show 2009 na żywo 29.08.09, 15:45
      A ja wczoraj widzialam prawie wszystkiepokazy, bo wczoraj mieli
      próby.cudowne to wszystko były, ja jutro sie wybieram, bo pogoda ma
      byc lepsza.wiec przychodzimy jutro na lotnisko n pewno, bo warto !!
      mowie Wam
    • Gość: b-ania Prawdzive LIVE IP: *.ats.pl 29.08.09, 15:45
      Prawdziwy live
      Kamera 1 rozklad-pkp.pl/?q=pl/node/293
      Kamera 2 rozklad-pkp.pl/?q=pl/node/294
      • Gość: madzik Re: Prawdzive LIVE IP: *.adsl.inetia.pl 29.08.09, 16:41
        strasznie żal..tyle ludzi przyszło i taka zła pogoda :( cała
        przemoczona wróciłam do domu ale warto było zobaczyć chociaż kilka
        samolocików, cały tydzień coś na niebie latało a tu ulewa ;/
        • Gość: arek Re: Prawdzive LIVE IP: *.radom.vectranet.pl 29.08.09, 16:50
          Jutro na ten sam bilet (czyli za darmo) możesz wejść. A jutro ma być już lepsza
          pogoda.
          • claviatur Re: Prawdzive LIVE 29.08.09, 16:57
            Jutro to powinni pokazać to co dzisiaj im się nie udało. Oby była lepsza pogoda.
          • Gość: Ricky pogodowa dywersja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 16:59
            Komu podziękować za tę dywersję pogodową ?(to żart) a tak swoją drogą to jest
            pech niesamowity .Wypada tylko mieć nadzieję że niedziela nam wynagrodzi
            dzisiejszy niewypał i goście zapomną o przerypanej sobocie.
          • Gość: Jock Re: Prawdzive LIVE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 22:31
            Co mnie po tym ze mozna wejsc na ten sam bilet ... dochodzi dojazd
            od miejsca zamieszkania do Radomia :(((
            Nie kazdy mieszka w Radomiu albo nie kazdy przyjechal na 2 dni
      • aloale Re: Prawdzive LIVE 16.10.13, 22:48
        tutaj na pewno można zobaczyć: cityzoom360.com
    • krakowiaczek1111 a bilety?? 29.08.09, 18:03
      a co bedzie z biletami?? Ponoc jutro wejscia maja byc na bilety
      dzisiejsze. A co z tymi co kupili na dwa dni bilety?? Beda oddawac
      im roznice w zlotowkach??
      • Gość: arek Re: a bilety?? IP: *.radom.vectranet.pl 29.08.09, 18:11
        Nie będą oddawać. Organizator tak się wypowiedział.
        • toxicmen Re: a bilety?? 29.08.09, 18:24
          Naprawdę niezmiernie mi przykro że pogoda w naszym mieście splatała
          nam dziś takiego figla. Sam byłem na pokazach od godziny 12 i
          niewiele zobaczyłem. Żal mi tylko tych wszystkich ludzi którzy
          przyjechali do Radomia z całej polski i dziś musza wracać do domu
          rozczarowani. Mimo wszystko trzymam kciuki za pogodę w niedziele i
          pozdrawiam osoby z którymi miałem okazje rozmawiać pod namiotem
          pewnego banku ;) a którzy przyjechali z Bydgoszczy i Krakowa a będą
          spali gdzieś na prywatnych kwaterach w Radomiu :):)
      • Gość: Ernesto Re: a bilety?? IP: *.radom.vectranet.pl 29.08.09, 18:16
        A co za analfabeta ten tekst pisał? To jest żenada jakaś! Po
        pierwsze bzdury, a po drugie nie po polsku. A może ja już oszalałem
        w tym kraju powszechnej szczęśliwości i dobrobytu, więc może ktoś
        wytłumaczy mi np. te zdania:

- "12.45 Na pasie startowym gotowy do pokazu zespół akrobacyjny
        fińskich sił powietrznych Midnight Hawks. Jastrzębie o północy
        nie mają niestety sprzyjających warunków
        , by pokazać pełną,
        pionową wersję pokazu akrobacyjnego."

A to już językowy slums typowy dla Gazety w Radomiu:

- "Nie wyrzucajcie biletów! Wejdziecie na nich jutro. Do
        zobaczenia."

Taaa... Powiedzcie temu misiu, że wejdziecie na nich jutro, razem z
        tymi Jastrzębiami o północy...
    • armida24 Co z biletami dwudniowymi? 29.08.09, 19:08
      Witam,

po 2 latach czekania wybralismy sie dzisiaj na pokazy. Kupilismy
      bilety na dwa dni. Po 2 godzinach stania w ulewnym deszczu
      postanowilismy wrocic do domu (przemoczeni i zabloceni od wypychania
      samochodu z "parkingu"). Wszedzie słyszymy, ze bilety z dzisiaj beda
      wazne jutro. Dobrze. Ale co z osobami, ktore mialy bilety na dzis i
      jutro za 50 zł? Dzwoniłam do biura prasowego i powiedziano mi, ze
      decyzja bedzie podjeta dzisiaj wieczorem....
      Czy jest na tym forum moze więcej osób, które maja taki problem?
      Czy moze juz cos wiadomo?

pozdrawiam
      • Gość: aerowidz Re: Co z biletami dwudniowymi? IP: *.radom.vectranet.pl 29.08.09, 20:10
        też mam bilet na dwa dni. Kupiony na własne ryzyko. Organizatorzy, mimo, że nie
        odpowiadają za pogodę, zrobili prezent tym, którzy pechowo trafili na dzisiejszą
        ulewę. Nie przychodzi mi do głowy, żeby też żądać prezentu. To ładnie, że
        organizatorzy pomyśleli o zmokniętych entuzjastach i nie każą kupować kolejnego
        biletu.
      • Gość: ktos Re: Co z biletami dwudniowymi? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.09, 20:11
        Wpuszczenie na ten sam bilet jest dużo łatwiejsze (i tańsze) niż oddanie
        pieniędzy. Cieszy mnie fakt, ze na dzisiejszy bilet będę mógł wejść jutro ale
        prawdę mówiąc nie miałbym pretensji, gdyby organizatorzy nie poszli na taki
        "układ". Impreza się odbyła, organizator robił co mógł ale na pogodę nie ma się
        wpływu.
        • armida24 Re: Co z biletami dwudniowymi? 29.08.09, 20:32
          Ja to wszystko rozumiem. Wiem, że organizatorzy nie mieli wpływu na
          pogodę..Ale dlaczego sa równi i równiejszi...dla mnie te 40 zł extra
          (2 osoby) to jednak sporo pieniędzy.....:(:(
          • Gość: bastek Re: Co z biletami dwudniowymi? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.09, 21:07
            Ja mam 3 bilety 2-dniowe i mam taką propozycję dla organizatorów: skoro
            dzisiejsze bilety (1-dniowe) są ważne jutro, a oddawanie pieniędzy za 1 dzień
            2-dniowych stanowi dla organizatorów problem, to niech ci, którzy mają bilety
            2-dniowe jutro wprowadzą drugą osobę znajomą lub taką, która jutro będzie
            chciała kupić bilet w kasie...żeby było jasne: na jeden bilet 2-dniowy wchodzą 2
            osoby w niedzielę, w ten sposób nikt nie zostanie pokrzywdzony, a będzie można w
            ten sposób komuś bliskiemu zrobić prezent lub odsprzedać część biletu :)
            • armida24 Re: Co z biletami dwudniowymi? 30.08.09, 07:32
              Własnie rozmawiałam z biurem prasowym. Nie wiadomo co bedzie z
              osobami z biletami dwudniowymi...Na pewno nie bedzie tak, że bedzie
              mozna zabrac ze soba na ten bilet osobe, która nie ma biletu:(
              Mam jeszcze zadzwonic za godzinke ale juz wtedy bede w drodze do
              Radomia. Pomyslałam, że moze weszlibsmy do biura organizatora
              bardziej zwarta ekipa . Dlatego tez jesli ktos chce sie przyłaczyć
              to prosze o tel. 691 335 408. I jesli ktoś z was wczesniej by sie
              czegos dowiedział to prosze o sygnał:)

pozdrawiam
          • overshoe Zawsze możesz jeszcze przyjść w poniedziałek :D 29.08.09, 21:51
            Zawsze możesz jeszcze przyjść w poniedziałek :D
            • Gość: raf Re: Zawsze możesz jeszcze przyjść w poniedziałek IP: *.radom.vectranet.pl 29.08.09, 23:31
              to jest idealne rozwiązanie. ja mam 1 bilet 2-dniowy wiec nie jestem
              az tak do tyłu - jezeli mozna tak mowic. Na dwudniowy bilet powinny
              wejsc 2 osoby. Dajcie zanc jak sie wyjasni.
      • Gość: kobieta Re: Co z biletami dwudniowymi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.09, 10:18
        tak samo kupiliśmy wejściówki dwudniowe, ale to żaden problem dla nas, w
        niedzielę zapowiada się piękna pogoda i będzie pokaz z dwóch dni skomasowany
        dzisiaj, warto więc iść bo i tak te 50 zeta się przecież zwróci :))))
    • Gość: Adam Re: Air Show 2009 na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.09, 20:08
      Jest nadzieja
      pogoda.gazeta.pl/pogoda_html/2,95680,,Pogoda_Radom-Polska-Europa,,48_248.html
      • Gość: Kasia Re: Air Show 2009 na żywo IP: *.radom.vectranet.pl 29.08.09, 20:35
        Jest jest :)
        http://new.meteo.pl/php/meteorogram_map...
        • Gość: lot Re: Air Show 2009 na żywo IP: *.radom.vectranet.pl 29.08.09, 22:11
          Ktos tu juz wspomnial o braku jakiejkowiek informacji o AS w Faktach
          TVN. Tez ogladalem, rzeczywiscie nie bylo slowa. Potem z ciekawosci
          obejrzalem glowne wydanie wiadomosci w TVP o 19.30. Niestety, rowniez
          nie bylo slowa o najwiekszej w Europie imprezie lotniczej. Przykre.
          • Gość: ktos Re: Air Show 2009 na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.09, 22:31
            Za to wałkowana jest sprawa śmierci T.Kennedy z podawaniem bzdur typu rak skoro
            w mózgu są nowotwory.
          • Gość: kminek Re: Air Show srerszoł IP: 162.27.161.* 29.08.09, 22:33
            Nie pokazali w mediach bo po co po raz kolejny mowic o Radomiu w
            czarnym swietle? Juz dosc nasze miasto jest postrzegane w polsce
            jako totalna czarna dziura. Pogoda jak widac tez zdaje sie
            mowic "Radom to miasto bez szans, wiec uciekajcie" :)

A tak bardziej serio to naprawde pech. Jutro ma byc w kratke. Wiem
            to od osoby pracujacej na sadkowie. I slonce i deszcz. Jak rasowe
            bollywodzkie kino :D
    • fzg Air Show 2009 w strugach deszczu 29.08.09, 23:00
      A my jesteśmy zawiedzeni spikerem, który około 2 godzin zwodził
      wszystkich, że za chwilę coś się będzie działo, że pas jest
      przygotowywany, a o 17 zapowiedział koniec pokazów na sobotę.
      Czy około godz. 16, gdy chmury były wyżej, nie można było pokazać
      choć startu/lądowania F16, Su bądź MIGa?
      • arcadios1987 Re: Air Show 2009 w strugach deszczu 30.08.09, 00:44
        Akurat do pana Sznuka (To ten, który prowadzi "Jeden z dziesięciu") przyczepić się nie można. Pełen profesjonalizm z racji zawodu, który wykonywał (zawodowy pilot samolotów i śmigłowców). Mówi ciekawie i stara się wszystko przedstawić w taki sposób, aby zadowolony był tak miłośnik lotnictwa, jak i zwykły widz. Jego głos jest charakterystyczny i przyjemny. Pan Sznuk naprawdę bije na głowę rozwrzeszczanych "szołmenów" z 2005 roku, ich głupie docinki, oraz festynowo-jarmarczny styl komentowania.
        • Gość: toxicmen Re: Air Show 2009 w strugach deszczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.09, 08:30
          No pogoda dis dopisała :):) Dla wszystkich którzy się dziś wybierają
          grupa RED ARROWS wystąpią o 10.30 a nie jak wczesniej było w planach
          o 11.25. Informacja z oficjalnej strony www.airshow.sp.mil.pl/
      • Gość: ss Re: Air Show 2009 w strugach deszczu IP: *.lublin.mm.pl 31.08.09, 00:11
        ao 17? ok 14 a nie o 17!
    • Gość: TUbylec jak dlugie sa kolejki przy wejsciu na lotnisko? IP: *.ats.pl 30.08.09, 10:20
      • Gość: kobieta Re: jak dlugie sa kolejki przy wejsciu na lotnisk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.09, 10:27
        nie ma dużej kolejki, dawaj na lotnisko, bo już za chwilę coś będzie się działo
        :))))niedziela będzie naprawdę extra ciekawy dzień jak wszystkie pokazy odbędą
        się i za wczoraj i za dzisiaj normalnie, to chyba co 5 minut coś w górę poleci :))))
        • Gość: ss Re: jak dlugie sa kolejki przy wejsciu na lotnisk IP: 91.203.53.* 30.08.09, 12:24
          No i co latają?
          • Gość: warlock Re: jak dlugie sa kolejki przy wejsciu na lotnisk IP: 195.205.202.* 30.08.09, 13:29
            Zdarzyl sie jakis wypadek na lotnisku ??????
            • Gość: dawid Re: jak dlugie sa kolejki przy wejsciu na lotnisk IP: *.radom.vectranet.pl 30.08.09, 15:57
              Mieszkancom Radomia jest bardzo przykro i bardzo szkoda pilotow z Bialorusi.Meszkancom Radomia jest bardzo przykro i bardzo szkoda pilotow z Bialorusi. Skladamy wyrazy wspolczucia i mamy nadzieje,ze to juz ostatni wypadek ... mamy nadzieje,ze pomimo tej strasznej tragedii AIR SHOW sie jeszcze odbedzie
    • Gość: Dominika Re: Air Show 2009 na żywo IP: *.radom.vectranet.pl 30.08.09, 16:01
      Radomianie wspolczuja najblizszym i rodzinom pilotow z Bialorusi, ktorzy zgineli w wypadku. Bylam swiadkiem tej strasznej tragedii. Naprawde bardzo mi przykro.
    • Gość: radom Re: Air Show 2009 na żywo IP: *.infoplus.com.pl 30.08.09, 18:42
      RADOMIANIE sa przerazeni. Zarowno mnie jak i wszystkim moim znajomym jest ogromnie przykro. Przykro nam ze przyjechaliscie do nas Panstwo z kazdego prawie miasta w Polsce i ze stala sie taka okropna tragedia. Najbardziej jednak szkoda nam znakomitych pilotow z Bialorusi, ktorzy tak tragicznie stracili zycie. Bardzo nam przykro, coz do 3 razy sztuka,,, to nie moze sie powtorzyc... Zyczymy spokojnego powrotu na do domu i pozdrawiamy. Za 2 lata musi byc lepiej...
    • Gość: r Re: Air Show 2009 na żywo IP: *.infoplus.com.pl 30.08.09, 19:00
      wyrazy wspolczucia dla rodzin zmarlych pilotow od mieszkancow miasta Radom. Mieszkancy miasta oraz wladze przygotowaly dla Panstwa wiele atrakcji, bardzo chcelismy,zeby wszystko wypadlo jak najlepiej, prosze wierzyc,ze ogromnie to przezywamy i ze jest nam bardzo, bardzo przykro.... byly zaplanowane jescze ciekawe pokazy, miasto przygotowane na przyjecie milosnikow lotnictwa - restauratorzy w pelnej gotowosci, koncerty, i wiele atrakcji, Chcielismy pokazac sie z jak najlepszej strony, nie udalo sie, ale to nie jest niczyja wina. Przykro nam.
      • Gość: jacek Re: Air Show 2009 na żywo IP: *.infoplus.com.pl 30.08.09, 19:29
        wyrazy wspolczucia dla najblizszych zmarlych pilotow. Radomianie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka