teraz-ja-powiem 06.09.09, 17:11 Czy ktoś zna powód spadku prędkości do kilku kbit? Korzystałem z miasto.radom6 od kilku miesięcy na poziomie 250-300 kbit, działało niezawodnie. Obecnie nie do użytku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: abc Re: Miejska siec Wi-Fi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.09, 18:29 chcesz mieć lepsze parametry i możność reklamacji i narzekania zawrzyj umowę z operatorem, płać miesięczny abonament a nie narzekaj na miast. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freeman Re: Miejska siec Wi-Fi IP: *.centertel.pl 06.09.09, 20:49 Fajna odpowiedź! Merytoryczna! Zamiast narzekac, że autobusy miejskie nieregularnie chodzą, kup sobie samochód, ubezpiecz, dalej sam wiesz. Ja też pytam, co z miejskim Wi-Fi? Odpowiedz Link Zgłoś
fuck_fuck_fuck Re: Miejska siec Wi-Fi 06.09.09, 22:10 Blokada bo za dużo złego mówi się o preziu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania Re: Miejska siec Wi-Fi IP: *.radom.vectranet.pl 08.09.09, 08:40 fuck odpowiedz preziu to łysy kosztowny hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUSman prezio chcial to poblokowali IP: *.ats.pl 13.09.09, 23:08 nie slyszales ze Prezio Kaczynski na sniadanie dostanie raport o wszystkich wazniejszych mediach? Co i kto pisal - wszystko ma byc gotowe do sniadania, a pozniej wiadomo jak cos nie teges to jakos sie problemy rozwiazuje, padlo na wifi miejskie w radomiu, kto wie co bedzie nastepne Odpowiedz Link Zgłoś
teraz-ja-powiem Re: Miejska siec Wi-Fi 12.09.09, 23:10 Znowu działa, teraz: 216,44 kbit/s. Moje podatki zatem nie ida juz na marne :) Odpowiedz Link Zgłoś