pomponikpm 12.06.21, 18:39 Witam czy moge prosic o opinie o Pani Walerii? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
podgorliwa Re: Szeptucha@onet.pl 13.06.21, 17:03 Napisz do mnie: ada@wild-west.pl Odpowiedz Link Zgłoś
szalonymarcin Re: Szeptucha@onet.pl 15.06.21, 22:12 Byłem u Walerii osobiście kiedyś. Wróżyła mi na podwórku i niestety jedna osa mnie użądliła. Bardzo bolało:( Odpowiedz Link Zgłoś
ananaska87 Re: Szeptucha@onet.pl 05.07.21, 00:09 Mnie pani Waleria bardzo pomogła. Z sytuacji beznadziejnej, rytuałem, który dla mnie wykonała, zrobiła sytuację wymarzoną. Za kilka miesięcy biorę ślub! Odpowiedz Link Zgłoś
torebunia18 Re: Szeptucha@onet.pl 05.07.21, 00:47 Czy mogłybyśmy porozmawiać na priv? Odpowiedz Link Zgłoś
ananaska87 Re: Szeptucha@onet.pl 05.07.21, 09:40 Tak, odezwij się na maila - ananaska87@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
diana.roz Re: Szeptucha@onet.pl 06.07.21, 10:36 pani Walerka pomagała mi kilka miesięcy temu i co najważniejsze pomogła skutecznie Wcześniej robiłam ryt u 4 magów i bylo tylko gorzej a tu po miesiacu mialam efekt, o ktory mi chodzilo Placilam pani Walerce 3000 zl, bo moj chlopak był w związku i trzeba było robic odcięcie, ale bylo warto Odpowiedz Link Zgłoś
pomponikpm Re: Szeptucha@onet.pl 06.07.21, 18:53 Czy moge wiedziec skad jest Pani Waleria? pomponikpm@gazeta.pl proszę o kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
torebunia18 Re: Szeptucha@onet.pl 06.07.21, 20:15 Po co się kłócicie? Ja również zastanawiam się nad panią Walerią. Teraz jest jeszcze jakiś Marcus. Zaczyna się robić mętlik, bo ja (i podejrzewam, że nie tylko) chciałabym skorzystać z osoby skutecznej. Nie musieć przy tym wyrzucać kolejnych (pewnie) nie małych pieniędzy w błoto. Ale skąd mam wiedzieć tak naprawdę kto jest rzeczywiście skuteczny, skoro Wy zamiast pomagać ludziom takim jak Wy byliście i dodać rzeczywiście prawie komentarze, żeby inni nie popełnili tych samych błędów. Ja tego nie rozumiem, po co obrażacie siebie nawzajem (może i zaraz mnie, nie wiem) zamiast zwyczajnie sobie pomóc, żeby nie tracić niepotrzebnie czasu ani pieniędzy, których jak się domyślam nikt nie ma ot tak na zbyciu. Odpowiedz Link Zgłoś
torebunia18 Re: Szeptucha@onet.pl 06.07.21, 20:19 Przepraszam za błędy. Nie zawsze mogę je kontrolować Odpowiedz Link Zgłoś
torebunia18 Re: Szeptucha@onet.pl 06.07.21, 20:37 A czy wiesz coś na temat tej Walerii? Odpowiedz Link Zgłoś
gregorz113 Re: Szeptucha@onet.pl 16.10.21, 23:13 tak, ta kobieta to oszusta , wiecej informacji na priv moge pokazac wszystkie wiadomosci. gregorz113@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
torebunia18 Re: Szeptucha@onet.pl 06.07.21, 20:50 Korzystałaś z rytuałów u tej Pani? Odpowiedz Link Zgłoś
torebunia18 Re: Szeptucha@onet.pl 06.07.21, 23:26 Może chcesz porozmawiać na priv? Odpowiedz Link Zgłoś
marian1993 Re: Szeptucha@onet.pl 07.07.21, 13:47 Czy jest ktoś komu pomogła Pani Waleria ? Odpowiedz Link Zgłoś
ananaska87 Re: Szeptucha@onet.pl 08.07.21, 09:35 Mnie pomogła bardzo :) :) :) Pisałam wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
marian1993 Re: Szeptucha@onet.pl 25.07.21, 23:33 Mogę prosić o kontakt marianna1993@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
karolamalina91 Re: Szeptucha@onet.pl 08.07.21, 09:44 Polecam! Polecam! Polecam! Uratowała mnie! Nie dość, że zrobiła uzdrawianie, a miałam zmiany nowotworowe kobiece to jeszcze odzyskałam miłość! Jestem jej wdzięczna po stokroć i będę wychwalać panią Walerię zawsze pod niebiosa! Odpowiedz Link Zgłoś
marian1993 Re: Szeptucha@onet.pl 08.07.21, 18:25 Mogę prosić o kontakt na priv marianna1993@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pati15155 Re: Szeptucha@onet.pl 10.07.21, 10:40 Jak ryt miałaś wykonywany i ile placilas ? Odpowiedz Link Zgłoś
pati15155 Re: Szeptucha@onet.pl 14.07.21, 11:25 Czy ta pani ma naprawdę tak skuteczne rytuały? Jakie są do wyboru? Odpowiedz Link Zgłoś
malamint Re: Szeptucha@onet.pl 14.07.21, 23:57 Ta Pani to kolejna oszustka niestety 🤷 Odpowiedz Link Zgłoś
malamint Re: Szeptucha@onet.pl 15.07.21, 00:03 Bo podałam jej dane znajomych którzy są małżeństwem a takie farmazony nawypisywala, że miałam ubaw cały dzień... Odpowiedz Link Zgłoś
torebunia18 Re: Szeptucha@onet.pl 15.07.21, 00:09 To co? To już jak rozumiem nie ma nikogo skutecznego? Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatowawrozba Re: Szeptucha@onet.pl 15.07.21, 03:39 Fałszywe pytanie, fałszywa odpowiedź, moje drogie. Jeśli kłamiesz to nie oczekuj, że karty Ci prawdę powiedzą... Brak szacunku do nich owocuje tym, że również kłamią. Nie sprawdza się też kilkukrotnie tych samych rzeczy, nie robi się "jaj" i nie traktuje tego jak zabawy. Wróżby są dla osób, które chociaż trochę mają w sobie pokory i które są w stanie chociaż z grubsza zrozumieć mechanizm funkcjonowania kart. Jeśli nie rozumiecie, mogę Wam napisać mniej więcej jak to działa, żebyście błędów w przyszłości nie popełniały, bo marnujecie i kasę i czas, a także czas wróżek. Odpowiedz Link Zgłoś
marian1993 Re: Szeptucha@onet.pl 15.07.21, 13:36 To może Pani ma w swojej ofercie zamiast wróżb również rytuały? Odpowiedz Link Zgłoś
malamint Re: Szeptucha@onet.pl 15.07.21, 13:49 kwiatowawrozba moje pytanie nie było fałszywe bo dotyczyło związku i relacji dwóch osób, pominęłam tylko że to osoby w szczęśliwym związku małżeńskim a odpowiedź która otrzymałam była delikatnie mówiąc totalnie odklejona od rzeczywistości tych osób 🤷. Ja ani nie klamalm ani nie jestem osobą która nie szanuje kart, wręcz przeciwnie bo uważam że dzięki kartom możemy się wiele dowiedzieć...często o nas samych. Nie zmienia to faktu że Pani " szeptucha" Waleria przedstawiła fakty totalnie "z dupy" i nie wiedziała jaka tak naprawdę relacja łączy te dwie konkretne osoby 🤷 Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatowawrozba Re: Szeptucha@onet.pl 15.07.21, 22:53 A nie było przypadkiem tak, że chciałaś wróżbę dla siebie, a podałaś ich daty? :) Wiesz, że bez pozwolenia tych osób nie powinnaś im wróżyć u kogoś? Wiem, że sporo wróżek przymyka na to oko i kładzie karty nawet na ciotki siostry męża, ale tak się robić nie powinno zgodnie ze sztuką :) Odpowiedz Link Zgłoś
marian1993 Re: Szeptucha@onet.pl 16.07.21, 23:03 Malamint moge prosić o kontakt marianna1993@o2.pl?? Odpowiedz Link Zgłoś
wyklarovana Re: Szeptucha@onet.pl 16.07.21, 21:47 Torebunia, ale ty w wątku Asanguisa pisałaś, że Tobie wyszło i jego polecasz. Możesz to jakoś wytłumaczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
torebunia18 Re: Szeptucha@onet.pl 16.07.21, 21:59 Pewnie, że mogę. Nie muszę, ale mogę. Tak, Asanguisa polecam, bo to świetny rytualista, ale z takimi trudnymi, beznadziejnymi przypadkami sobie nie radzi. Dlatego szukam pomocy gdzieś indziej. Pomóc pomoże, ale osobom, których sprawy nie są zbyt trudne. Domyślam się jak to brzmi, ale taka jest prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
torebunia18 Re: Szeptucha@onet.pl 16.07.21, 22:55 Przynajmniej w tym, że chociaż wrócił kontakt między nami co wcześniej nie było nawet możliwe. Może byłoby inaczej, ale to ja przez przypadek wszystko zepsułam. Odpowiedz Link Zgłoś
marian1993 Re: Szeptucha@onet.pl 16.07.21, 23:01 To bzdura Moja sprawa była prosta i nic nie ruszyło a wróżby tez ma do bani Miałam znaleźć dobra pracę w czerwcu i nawet nikt mnie na rozmowę nie zaprosił Odpowiedz Link Zgłoś
torebunia18 Re: Szeptucha@onet.pl 16.07.21, 23:24 Ale to jest wątek o Pani Walerii, a nie o Asanguisie. Jeśli ktoś więcej ma coś do powiedzenia, to na priv, a nie tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
wyklarovana Re: Szeptucha@onet.pl 17.07.21, 00:19 Niby tak, ale warto byłoby to wyjaśnić tak, aby wszyscy o tym wiedzieli. Bo wychodzi na to, że hejtujesz wszystkich, aż tu nagle przybywa wielki mag Asanguis. Odpowiedz Link Zgłoś
torebunia18 Re: Szeptucha@onet.pl 17.07.21, 00:27 Napewno nie wszystkich. On mi tylko pomógł odzyskać kontakt i nie jest wielki. Po prostu mi w tym pomógł i tyle. Ale nie jest "najlepszy" jeśli o to Ci chodzi. U innych nawet nie będę się wypowiadała o efektach, tych których powiedzmy że sprawdziłam. Zawsze jednak mówię, że np jeśli mi dana osoba nie pomogła, to nie znaczy że innym by nie mogła pomóc. Może to jest kwestia indywidualna i trzeba po prostu trafić na odpowiednią dla siebie osobę? Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatowawrozba Re: Szeptucha@onet.pl 17.07.21, 00:11 Marianka, weź do mnie napisz, wróżbę Ci za darmo zrobię albo przelejesz złotówkę na któreś schronisko. Pomogę chociaż tak. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatowawrozba Re: Szeptucha@onet.pl 17.07.21, 00:13 Malamint też zapraszam na darmowke. Nie lubię takich sytuacji jak tu zaszła. W wolnej chwili napiszę też co i jak z wróżbami. kwiatowawrozba napisała: > Marianka, weź do mnie napisz, wróżbę Ci za darmo zrobię albo przelejesz złotówk > ę na któreś schronisko. Pomogę chociaż tak. > Odpowiedz Link Zgłoś
bunia6666 Re: Szeptucha@onet.pl 20.07.21, 18:28 Czy ma ktoś również jak ja problem zeby się umówić do pani Walerii na rytuał? Odpowiedz Link Zgłoś
ola89 Re: Szeptucha@onet.pl 20.07.21, 22:15 U mnie p. Waleria zaczęła rytuał 1,5 tyg temu i od tygodnia zero kontaktu. Zaczynam się martwić :/ Odpowiedz Link Zgłoś
marian1993 Re: Szeptucha@onet.pl 21.07.21, 16:15 Żeby nie było tak jak z Leonem:( Odpowiedz Link Zgłoś
bunia6666 Re: Szeptucha@onet.pl 24.07.21, 12:41 ola89 napisał(a): > U mnie p. Waleria zaczęła rytuał 1,5 tyg temu i od tygodnia zero kontaktu. Zacz > ynam się martwić :/ Czy masz kontakt z panią Waleria? Odpowiedz Link Zgłoś
ola89 Re: Szeptucha@onet.pl 24.07.21, 16:50 Tak, odezwała się raz a później znowu cisza, ponoć ma tyle pracy Odpowiedz Link Zgłoś
bunia6666 Re: Szeptucha@onet.pl 25.07.21, 11:16 ola89 napisał(a): > Tak, odezwała się raz a później znowu cisza, ponoć ma tyle pracy Wiesz ile masz czekać na efekty? Odpowiedz Link Zgłoś
bunia6666 Re: Szeptucha@onet.pl 26.07.21, 19:05 ola89 napisał(a): > Do miesiąca Masz może jakieś zmiany ? Odpowiedz Link Zgłoś
bunia6666 Re: Szeptucha@onet.pl 27.07.21, 16:07 ola89 napisał(a): > Narazie bez zmian Ciekawe czy coś ruszy w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
bunia6666 Re: Szeptucha@onet.pl 04.08.21, 18:46 ola89 napisał(a): > Narazie bez zmian Masz jakieś zmiany może teraz, coś ruszyło? Odpowiedz Link Zgłoś
ja22z Re: Szeptucha@onet.pl 04.08.21, 18:56 Czy możesz do mnie napisać priv aneta.r92@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marian1993 Re: Szeptucha@onet.pl 04.08.21, 20:37 Mogę prosić o kontakt marianna1993@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bunia6666 Re: Szeptucha@onet.pl 08.08.21, 22:34 ola89 napisał(a): > Tak wydaje mi się ze cos rusza :) I co się dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
ola89 Re: Szeptucha@onet.pl 25.07.21, 12:40 Udało Ci się w końcu skontaktować z panią Waleria? Odpowiedz Link Zgłoś
bunia6666 Re: Szeptucha@onet.pl 25.07.21, 13:39 ola89 napisał(a): > Udało Ci się w końcu skontaktować z panią Waleria? Nie odpowiadam mi nadal Odpowiedz Link Zgłoś
marian1993 Re: Szeptucha@onet.pl 21.07.21, 16:14 Ja mam problem nie odpisuje na maile a podobno wolny termin ma na listopada Odpowiedz Link Zgłoś
malamint Re: Szeptucha@onet.pl 21.07.21, 22:08 Ja przypuszczam że Waleria i Leon to ta sama osoba......sama nie wiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
bunia6666 Re: Szeptucha@onet.pl 26.07.21, 12:35 marian1993 napisał(a): > Ja mam problem nie odpisuje na maile a podobno wolny termin ma na listopada Odpowiedziała Tobie pani Waleria? Odpowiedz Link Zgłoś
camaretto Re: Szeptucha@onet.pl 17.07.21, 15:06 Gratulacje, mojemu zapłacę 3000 za maszynę i dam pracę na rok za pieniądze z UE równe stażyście to mnie ukocha forever zwłaszcza że jużnawetrower mu się nie ostał. Nie please nie chrzań głupot o obcych a . cudach z internetu Odpowiedz Link Zgłoś
alkamaj Re: Szeptucha@onet.pl 01.08.21, 11:45 Ja mam pierwsze pozytywne efekty i rozmawiałam ostatnio z dwiema dziewczynami, które też mają pierwsze efekty u pani Walerii <3 U mnie minęło 1,5 tyg od zakończenia jej działań. Odpowiedz Link Zgłoś
ja22z Re: Szeptucha@onet.pl 01.08.21, 12:16 a czy możemy porozmawiać priv? mogę meila prosić? Odpowiedz Link Zgłoś
alkamaj Re: Szeptucha@onet.pl 01.08.21, 13:30 Tak jasne, pisz aleksandramaj@adres.pl Odpowiedz Link Zgłoś
alkamaj Re: Szeptucha@onet.pl 01.08.21, 14:52 Nic nie dostalam Podaj mi swojego maila to napiszę do ciebie : ) Odpowiedz Link Zgłoś
ja22z Re: Szeptucha@onet.pl 01.08.21, 14:58 może do spam wskoczyła. meil aneta.r92@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marian1993 Re: Szeptucha@onet.pl 02.08.21, 14:30 Możesz poprosić te osoby o kontakt ze mną marianna1993@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ola89 Re: Szeptucha@onet.pl 02.08.21, 22:36 Wysłałam Ci wiadomość na maila, mogę prosić o odpowiedź? Odpowiedz Link Zgłoś
bananowadziewczyna Re: Szeptucha@onet.pl 05.08.21, 09:34 I ja mam pierwsze efekty działań pani Walerki :) Minęły 3 tygodnie od rytuału. Odpowiedz Link Zgłoś
bananowadziewczyna Re: Szeptucha@onet.pl 05.08.21, 15:54 bananowadziewczyna@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
anna_jawor Re: Szeptucha@onet.pl 05.08.21, 19:48 Mój przypadek nie jest zwyczajny, jestem kobietą w średnim wieku. Mąż zostawił mnie po 25 latach małżeństwa dla młodszej kochanki, a co najgorsze zrobił jej dziecko. Śmiech przez łzy, bo mówiłam, że nigdy nie zostanę zdradzoną żoną. Stało się a ja mimo upływu lat szalałam z rozpaczy, bo wciąż kochałam i kocham swojego męża. Szukałam starszej i doświadczonej osoby do przeprowadzenia rytuału magicznego na powrót mojego męża i rozdzielenie go z kochanką. Udało mi się znaleźć panią Walerię. Pani Waleria obiecała pomoc i powrót męża do miesiąca czasu. Rytuał wykonywała przez 30 dni, bo sytuacja tego wymagała. Zapłaciłam Pani Walerii 2500 zł, ale po dokładnie 34 dniach mąż odezwał się do mnie. Prosił o drugą szansę. Dziś jesteśmy już kilka miesięcy po powrocie do siebie a mój mąż zachowuje się jak zakochany nastolatek. Nigdy nie zapomnę pani Walerii tego, co zrobiła dla mnie i dla mojej rodziny. Anna Odpowiedz Link Zgłoś
gloriawiktoria Re: Szeptucha@onet.pl 06.08.21, 13:30 Waleria skończyła dla mnie ryt 16 lipca i też wydaje mi się, że są jakieś pierwsze efekty u mnie x) Odpowiedz Link Zgłoś
marian1993 Re: Szeptucha@onet.pl 06.08.21, 21:44 To szybciutko !!! Mogę kontak na priv marianna1993@o2.pl? Odpowiedz Link Zgłoś
hela_kapturek Re: Szeptucha@onet.pl 07.08.21, 14:44 Cześć, ja robiłam rytuał u pani Walerii jeszcze jak przyjmowała stacjonarnie przed pandemią w sierpniu 2019. Specjalnie jechałam do niej ponad 200 km, ustaliłyśmy szczegóły, zawiozłam jej zdjęcia. Siedziałam u niej wtedy ze 3 godziny, rozmawiałyśmy. 31.07, czyli kilka dni temu wzięłam ślub z moim mężem. Tym, na którego pani Waleria robiła magię. Chciałam się tym podzielić, bo wiem jak to potrzebne jest osobom, które czekają na efekty i tym, które jeszcze wahają się przed zrobieniem rytuału. Ja panią Walerię polecam całym sercem, bo uratowała mnie i naprawiła mój związek. Robiła też uzdrawianie mojej babuni, która ciężko zachorowała a lekarze proponowali tylko silne leki przeciwbólowe mówiąc, że nic jej nie pomoże. To było w zeszłym roku przed świętami. Dziś babcia to okaz zdrowia. Jako jedna z ostatnich zeszła z parkietu na moim weselu :D :D :P Odpowiedz Link Zgłoś
pomponikpm Re: Szeptucha@onet.pl 07.08.21, 17:46 Super gratuluje! W koncu osoba ktora moze mi powiedzieć z jakiej miejscowości jest Pani Waleria:) to dla mnie cenna informacja jesli nie tu to proszę o maila:) pomponikpm@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ola89 Re: Szeptucha@onet.pl 07.08.21, 18:15 Czy miałaś trudną sytuację ze swoim partnerem przed wykonaniem rytuału ? Odpowiedz Link Zgłoś
bunia6666 Re: Szeptucha@onet.pl 08.08.21, 22:35 gloriawiktoria napisała: > Waleria skończyła dla mnie ryt 16 lipca i też wydaje mi się, że są jakieś pierw > sze efekty u mnie x) Czyli co się dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
saramazur Re: Szeptucha@onet.pl 10.08.21, 22:51 Pisałam 7.08, że tydzień p. Waleria robi dla mnie rytuał, kończy 14.08 a u mnie nastąpiła pewna zmiana. Na razie drobna, ale idzie ku lepszemu. Już teraz mogę powiedzieć, że w końcu znalazł się ktoś kto sprawił rytualnie, że cokolwiek się ruszyło. A wcześniej nigdy nie było żadnych najmniejszych zmian po rytuałach u innych magów. Odpowiedz Link Zgłoś
szeptucha.onet.pl Re: Szeptucha@onet.pl 11.08.21, 10:06 Kochani moi, jako, że założyłam sobie tutaj konto i miałam okazję już pisać to postanowiłam również tu podzielić się z wami pewnymi informacjami. Magię wykonuję wyłącznie do końca października. Z osobami, które mają termin magii wyznaczony na listopad, będę się kontaktować. Mam ostatnich kilka ekstra terminów na magię dla osób, które naprawdę tego potrzebują. Czas po 30 latach ustąpić miejsca innym. Tym, którzy tutaj podzielili się swoimi efektami bardzo dziękuję. Wszystkiego dobrego dla wszystkich. Pozdrawiam Waleria Odpowiedz Link Zgłoś
mandarynqa Re: Szeptucha@onet.pl 11.08.21, 20:33 Waleria w końcu że swojego konta napisała? Bez podszywania się po rzekomo zadowolone klientki? Odpowiedz Link Zgłoś
bunia6666 Re: Szeptucha@onet.pl 11.08.21, 21:18 mandarynqa napisała: > Waleria w końcu że swojego konta napisała? Bez podszywania się po rzekomo zadow > olone klientki? Robiłaś u niej coś? Odpowiedz Link Zgłoś
bunia6666 Re: Szeptucha@onet.pl 13.08.21, 14:25 mandarynqa napisała: > Waleria w końcu że swojego konta napisała? Bez podszywania się po rzekomo zadow > olone klientki? Skąd takie przypuszczenie? Robiłaś coś u niej? Odpowiedz Link Zgłoś
bunia6666 Re: Szeptucha@onet.pl 12.08.21, 15:38 saramazur napisała: > U mnie progres W sensie co się dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
saramazur Re: Szeptucha@onet.pl 12.08.21, 19:13 bunia6666 napisała: > saramazur napisała: > > > U mnie progres > W sensie co się dzieje? Chłopak zmienił do mnie całkowicie nastawienie, wcześniej nie chciał słyszeć o powrocie, teraz podczas telefonu sam o tym zaczął wspominać Odpowiedz Link Zgłoś
bunia6666 Re: Szeptucha@onet.pl 13.08.21, 14:24 saramazur napisała: > bunia6666 napisała: > > > saramazur napisała: > > > > > U mnie progres > > W sensie co się dzieje? > > Chłopak zmienił do mnie całkowicie nastawienie, wcześniej nie chciał słyszeć o > powrocie, teraz podczas telefonu sam o tym zaczął wspominać A jest inna kobieta między Wami? Odpowiedz Link Zgłoś
piotrwach Re: Szeptucha@onet.pl 02.08.21, 14:42 Ja robiłem u tej pani rytuał i nic. Proszę o kontakt, jeśli ktoś chciałby popisać: wachowskipiotr@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marian1993 Re: Szeptucha@onet.pl 02.08.21, 19:52 Dziękuję za wiadomość a czy Pani waleria tak jak obiecuje oddala pieniądze ? Mi gwarantowała 100 skuteczności ale nie miałam 2000 i wypadłam z kolejki Odpowiedz Link Zgłoś
marian1993 Re: Szeptucha@onet.pl 02.08.21, 23:20 Tak też myslam dziękuję za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
szeptucha.onet.pl Re: Szeptucha@onet.pl 03.08.21, 12:23 Dzień dobry. Jedna z moich klientek pokazała mi to forum, za co bardzo jej dziękuję. Jestem oburzona jak tak można kłamać. Jestem starszą osobą wykonującą magię od przeszło 30 lat. Za namową moich dzieci zaczęłam kontaktować się z moimi klientami przez majla. Kazały iść mi z duchem czasu. A jak przyszła epidemia covidu to internet był jedyną możliwością, żebym miała kontakt z moimi klientami. Bo ja jestem stara i schorowana. Wszystkim zainteresowanym mogę przedstawić dowody, że taka osoba jak pan Piotr nie wykonywała u mnie żadnej magii ani teraz ani w przeszłości. Od 30 lat nie miałam żadnego niepowodzenia, chociaż zawsze mówię klientom, że jak nie wyjdzie to zwrócę pieniądze. Pisałam do pana Piotra na majla z prośbą o dowody, że robił u mnie magię, ale nie dostałam wiadomości zwrotnej. Przykro mi, że ktoś próbuje mi zaszkodzić. Zniszczyć moją pracę i lata pomocy. Wzbudza ktoś w was moi drodzy niepewność. To moja jedyna wiadomość tutaj. Jak ktoś chce ze mną kontaktu to proszę pisać szeptucha@onet.pl Jestem dla was, moja magia jest dla was. Pozdrawiam Waleria Odpowiedz Link Zgłoś
piotrwach Re: Szeptucha@onet.pl 03.08.21, 12:34 Żadnego maila od Pani nie dostałem, więc proszę nie wprowadzać w błąd. Rytuał, nie przyniósł efektu, więc dzielę się tą informacją z innymi. Mam do tego prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
szeptucha.onet.pl Re: Szeptucha@onet.pl 03.08.21, 12:56 Nie będę panie Piotrze wchodzić w rozmowę z panem. Jeśli ktoś chce potwierdzenia, że nie robiłam dla pana magii i że pisałam do pana to ja nie mam nic do ukrycia i chętnie prześlę skriny zainteresowanym. Pozdrawiam Waleria Odpowiedz Link Zgłoś
piotrwach Re: Szeptucha@onet.pl 03.08.21, 13:55 Oczywiście, ja również dysponuję korespondencją z Panią, zainteresowane osoby zapraszam na do kontaktu mailowego, gdzie wszystko przedstawię. W ten sposób nie będzie żadnych wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrwach Re: Szeptucha@onet.pl 03.08.21, 18:00 Nic nie mam, możesz wysłać ponownie? Odpowiedz Link Zgłoś
kokoszka12 Re: Szeptucha@onet.pl 04.08.21, 15:50 Ten pan Piotr nie odpisuje na wiadomości :/ Odpowiedz Link Zgłoś
ja22z Re: Szeptucha@onet.pl 04.08.21, 16:04 Niech sprawdzi folder spam może tam wpadają wiad Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna455 Re: Szeptucha@onet.pl 15.08.21, 11:08 proszę o info czy jest ktoś kto robił ryt u Walerii i nie ma efektów???? Odpowiedz Link Zgłoś
szeptucha.onet.pl Re: Szeptucha@onet.pl 16.08.21, 17:32 Mili moi, tu pozwalam sobie napisać do was. Pozostały mi 3 wolne terminy na magię moją. Więcej tych terminów nie będzie już. Kto potrzebuje mojej pomocy proszę o majla. Pozdrawiam Waleria Odpowiedz Link Zgłoś
hela_kapturek Re: Szeptucha@onet.pl 07.08.21, 16:22 markotna.ja nie musisz wierzyć, nikt cię do tego nie zmusi. Ja piszę jak to u mnie wyglądało. A że pani Waleria jest naprawdę cudowna i skuteczna to nie dziw się, że jest tak dużo pozytywnych opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
mariola.komorowska Re: Szeptucha@onet.pl 07.08.21, 22:18 Ja zamówiłam dziś u niej rytuał na powiększenie biustu oraz drugi na powiększenie ust, ciekawa jestem efektów, ale mam obawy czy to się na pewno uda. Zapłaciłam sporo pieniędzy, choć i tak wyszło taniej niż operacja plastyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
saramazur Re: Szeptucha@onet.pl 07.08.21, 23:29 Ja zaczęłam u p. Walerii rytuał tydzień temu, został jeszcze tydzień do końca i czekam na efekty. Trochę się obawiam, bo to już kolejny raz kiedy próbuję :( No ale staram się być dobrej myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
marian1993 Re: Szeptucha@onet.pl 08.08.21, 08:25 Możesz do mnie napisać? Marianna1993@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
camaretto Re: Szeptucha@onet.pl 09.08.21, 06:18 Uważaj, ja to mam niestety.po 40 możesz tego i bez hormonów oczekiwać Tmczasem p. tramex obnosi się z tym po tym jak odsądziła od niego parę milioników mimo intercyzy. Nigdy nie wiadomo kiedy silikon się opłaci... Trochę rozciągania i tłuszczu i jesteś jak bania .O ! Cycolinia! Odpowiedz Link Zgłoś
labiecka Re: Szeptucha@onet.pl 18.08.21, 17:49 Czy jest ktoś realny z efektami? Czy tylko pani Walerii piszącej tu po różnymi nickami się udało? A może wypowiedzą się osoby, które nie mają żadnych efektów? Odpowiedz Link Zgłoś
kocikot Re: Szeptucha@onet.pl 20.08.21, 19:26 Mnie pani Waleria nie pomogła, ale po braku efektów po 1,5 miesiąca zwróciła mi pieniądze. Jestem pierwszym nieudanym jej przypadkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
marian1993 Re: Szeptucha@onet.pl 20.08.21, 19:48 Mogę prosić o kontakt marianna1993@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marian1993 Re: Szeptucha@onet.pl 21.08.21, 11:49 A jaka była Twoja sytuacja że Pani Waleria nie pomogla ? Rytuał ile dni Pani miała? Odpowiedz Link Zgłoś
kocikot Re: Szeptucha@onet.pl 21.08.21, 20:29 marian1993 napisał(a): > A jaka była Twoja sytuacja że Pani Waleria nie pomogla ? Rytuał ile dni Pani mi > ała? Po 1,5 miesiąca tyle co ex sie odezwał pare razy po dłuższym czasie milczenia. Waleria mówiła, ze ruszy, ale nie chciałam czekać. Oddała kasę i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
dariooo90 Re: Szeptucha@onet.pl 25.08.21, 08:33 Mnie Waleria bardzo pomogła, odzyskałam mojego faceta. Choć przypadek był ciężki. Odpowiedz Link Zgłoś
torebunia18 Re: Szeptucha@onet.pl 25.08.21, 16:48 Możesz powiedzieć coś więcej? Torebunia18@gazeta.pl będę wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś
adamdamski Re: Szeptucha@onet.pl 25.08.21, 17:09 Również proszę o kontakt privileg@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marian1993 Re: Szeptucha@onet.pl 20.08.21, 21:32 Proszę o kontakt marianna1993@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
adamdamski Re: Szeptucha@onet.pl 25.08.21, 16:22 Mi się nie udało. Gdyby ktoś chciał poznać szczegóły, proszę o kontakt: privileg@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
torebunia18 Re: Szeptucha@onet.pl 26.08.21, 05:50 Wysłałam Ci wczoraj maila, ale nie wiem czy doszedł? Odpowiedz Link Zgłoś
adamdamski Re: Szeptucha@onet.pl 26.08.21, 12:30 Nic nie dostałem, napisz jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
malamint Re: Szeptucha@onet.pl 26.08.21, 11:56 adamdamski czy Pani Waleria zwróciła ci pieniądze? Odpowiedz Link Zgłoś
malamint Re: Szeptucha@onet.pl 26.08.21, 13:04 adamdamski napisałam do ciebie wczoraj... Odpowiedz Link Zgłoś
malamint Re: Szeptucha@onet.pl 26.08.21, 13:22 Teraz napisałam do ciebie znowu... Odpowiedz Link Zgłoś
adamdamski Re: Szeptucha@onet.pl 26.08.21, 13:29 Napisz jeszcze raz chyba mam jakiś problem z pocztą. Mam ciekawe informacje Odpowiedz Link Zgłoś
torebunia18 Re: Szeptucha@onet.pl 26.08.21, 13:46 Ja również znowu napisałam. Może Ty do mnie napisz: torebunia18@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
adamdamski Re: Szeptucha@onet.pl 26.08.21, 13:52 Może łatwiej będzie przez formularz kontaktowy: www.oglaszamy24.pl/m/ogloszenie/127763542/szczecin-Osobista-asystentka.html Odpowiedz Link Zgłoś
adamdamski Re: Szeptucha@onet.pl 26.08.21, 16:38 Nic nie dostałem. Napiszcie jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
marian1993 Re: Szeptucha@onet.pl 26.08.21, 17:24 Dziewczyny facet sobie z Was jaja robi, olac go Odpowiedz Link Zgłoś