Dodaj do ulubionych

tarot numerolgiczny

02.05.05, 10:21
Słyszła ktoś o tym tarocie? Ponoć jest bardziej precyzyjny, bardziej intuicyjny i bliższy tarotowi... Gdzie można toto znaleźć? Bo w internecie to tylko na aukcjach są... A w księgarniach jeszcze nie pytałam. Zainteresowało mnie to bardzo po tym, jak kolega postawił mi horoskop z tego własnie tarota... :|
Obserwuj wątek
    • ewa5921 Re: tarot numerolgiczny 02.05.05, 20:37
      jest to tarot oparty-o numerologie,tarot,astrologie
      • anetadominika Re: tarot numerolgiczny 04.05.05, 09:51
        Wiem, że to tarot oparty o numerologię. Ale z czym to się je? Jest jakas literatura na ten temat? Linki?
        • ewa5921 Re: tarot numerolgiczny 04.05.05, 09:57
          tarota trzeba zrozumiec,jest to droga kazdego czlowieka-dlatego oparlam sie o zycie
          • p1o7r3k Re: tarot numerolgiczny 04.05.05, 10:42
            Ewo, wybacz ale piszesz nie na temat ;)

*tarota trzeba zrozumiec,jest to droga kazdego czlowieka-dlatego oparlam sie o *zycie

jak moglas sie oprzec o życie? nie rozumiem Twojego słowotoku :(

dalej:
            na pytanie: "Słyszła ktoś o tym tarocie? Ponoć jest bardziej precyzyjny, bardziej intuicyjny i bliższy tarotowi... Gdzie można toto znaleźć? Bo
            w internecie to tylko na aukcjach są... A w księgarniach jeszcze nie pytałam. Zainteresowało mnie to bardzo po tym, jak kolega
            postawił mi horoskop z tego własnie tarota... :|"

odpowiadasz :
            jest to tarot oparty-o numerologie,tarot,astrologie

uwazasz, ze z pytania nie wynika taka odpowiedz? oraz ze autorka postu wie na czym jest oparty, tylko szuka materialow na ten temat?
            robisz sztuczny tłok w watku, a nic nie wnosisz do niego.
            Pamietam jak pisalas na wrozbach, tez nic sensownego z tego nie wychodzilo, zastanow sue najpierw na "sucho" co chcesz napisac a potem napisz na forum, bo tak na szybkiego to nie ma sensu klepac aby klepac ;)
            pozdrawiam goraco ;)

ps. poza tym jest to forum eksperckie gdzie odpowiada EKSPERT z dziedziny ezoteryki, dlatego lepiej przemilczec niz pisac bzdury.
            • ewa5921 Re: tarot numerolgiczny 04.05.05, 17:01
              wybacz-ale tarot jest jednym z narzedzi,dzieki ktoremu mozna zajrzec wglab siebie,nie wiem moze nie slyszales o tarocie intuicyjnym,ja tylko dodalam ze poprzez medytacje,w tarocie mozna cos osiagnac,ja tu nie przychodze obrazac,tylko troche pomedytowac,archytepy kart moga mi pomoc przyjrzec sie sobie,kazdy wybiera swoja droge w tarocie,lecz z kim nie rozmawiam kazdy dochodzi draga intuicyjna,kazdego wyslucham ,moze sama nabiore tu doswiadczenia,chetnie wyslucham eksperta,kazde przezycie ,jest wielka nauka zyciowa pozdrawiam,a wiedze czerpie -szukaj a moze znajdziesz,jest to bardzo ciekawa literatura
              • anetadominika Re: tarot numerolgiczny 04.05.05, 18:16
                Orety...

Właśnie szukałam... Dlatego do Was przyszłam po poradę. Proste :| Ewa, chodzi mi tylko o tarota numerologicznego, wiem, że cos takiego jest, bo mi wróżono z tego. Wiem, z czym się je tarot z prawie wszystkimi jego odmianami... Prawie, bo mi numerologicznego brak...
                Materiały to znaczy ksiązki, artykuły, linki, wypowiedzi ekspertów, bla bla bla...
                Mam nadzieję, że jasno już się wyraziłam?
                • delphinee Re: tarot numerolgiczny 04.05.05, 20:12
                  buehehehe ;))))))
                  p/w
                  • ewa5921 Re: tarot numerolgiczny 07.05.05, 01:04
                    moze ty napiszesz jak rozumiesz tarota,bo zawsze bede uwazac,ze zle zaczelam
                    nauke tarota,od tylu,tylko intuicja mozna dojsc do wlasciwej drogi,jest to droga
                    waska i dluga pozdrawiam a na temat tarota numerologicznego nic nie
                    znajdziesz ,trzeba samemu go stworzyc,wlasnego z wyobrazni
                    • comma Re: tarot numerolgiczny 07.05.05, 09:15
                      Nawet najbardziej wybujała wyobraźnia nie zastąpi wiedzy, a o sposobach
                      łączenia Tarota z numerologią można poczytać choćby tutaj:
                      www.intraspec.ca/zulu.php
                  • ewa5921 Re: tarot numerolgiczny 07.05.05, 01:37
                    mam do ciebie pytanie co to jest rozwoj duchowy bo nie moge zrozumiec
                    • delphinee Re: tarot numerolgiczny 07.05.05, 17:14
                      >mam do ciebie pytanie co to jest rozwoj duchowy bo nie moge zrozumiec

to bylo do mnie pytanie? :>
                      p/w
                      • ewa5921 Re: tarot numerolgiczny 10.05.05, 16:29
                        bo ciagle zabierasz glos moze cos od ciebie sie dowiem
                        • delphinee Re: tarot numerolgiczny 10.05.05, 16:39
                          no to skoro ciągle zabieram głos, to samo przez sie mówi że już wiele się dowiedziałaś ode mnie, o co Ci teraz chodzi?

znów nie rozumiem tego postu :-\

p/w
                          • ewa5921 Re: tarot numerolgiczny 12.05.05, 01:24
                            pozdrawiam dzieki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka