ag_at5 10.01.08, 09:07 Vasariah Takiego opiekuna miec i nie grac, nie spiewac, nie tanczyc... Jak to mozliwe? Zapomnial o mnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ag_at5 Re: moj aniol 11.01.08, 15:17 Juz mi przeszlo. Serce mnie zabolalo, stad pewnie taka reakcja. Odpowiedz Link Zgłoś
ag_at5 Re: moj aniol 02.02.08, 19:31 Znow zawracam glowe:) Na dwoch roznych linkach znalazlam dwa rozne opisy dla mojego Aniola. Urmilo, czy moglabys mnie oswiecic, bardzo prosze - ktory z opisow jest prawidlowy? A moze masz gotowa swoja niezwykla interpretacje... :) I jeszcze kolor swieczki, jesli mozna. Odpowiedz Link Zgłoś
angelbell Re: moj aniol 03.02.08, 17:28 A dlaczego nie tanczyc? Bo nie gra muzyka? Wlaczyc ja.Bo nie prosza do tanca? Samej zatanczyc dla siebie i dla muzyki.Nie chcesz? Poszukaj gdzie u ciebie kobiety tancza tance w kręgu albo tanca brzucha sie ucza? Ze nie dla ciebie?A skad wiesz? Sprobuj to bedziesz wiedziala:) Odpowiedz Link Zgłoś
angelbell Re: moj aniol 03.02.08, 19:19 I to mi sie podoba :D A facetow taniec brzucha powala na kolana, slinia sie po pas hehe.No i nie tak wiele kobiet te smaczna umiejetnosc posiada.Ze nie wspomne juz, iz ow taniec ma wlasciwosci terapeutyczne, odstresowuje, uelastycznia dolny odcinek kregoslupa( w zasadzie caly kregoslup po trosze), wysmukla brzuszek i biodra, dobrze robi na niektore damskie przypadlosci no i czyni kobiete wielce smakowitym kaskiem dla faceta, ktoremu ona te sztuczke pokaze:P Odpowiedz Link Zgłoś
ag_at5 Re: moj aniol 03.02.08, 21:53 Wiesz, moglabym zatanczyc taniec brzucha w celu zdobycia faceta - jednakze pod pewnym warunkiem. Musialabym sie stac... modliszka :) Przynajmniej na dzien dzisiejszy. A tak na powaznie, to warto znac swoj pesel na pamiec :) Odpowiedz Link Zgłoś
angelbell Re: moj aniol 03.02.08, 22:37 Hehe, mozliwosci owego tanca byly podane przekrojowo dla wiekszej liczby czytajacych.Kazdy sobie wybierze co go najbardziej bierze :D Na jaki PESEL sie czujesz taki i masz, ni mniej ni wiecej:D Moj jest przyzwoity, rzeklabym bardzo porzadny.Gdybym pijala alkohol to moge nabyc go bez dowodu i chryi a moj serdeczny kolega mowi, ze takie "cierpkie niedojrzale" to jakos mu wywoluja uczucia ojcowskie zamiast wiadomych i ma dyskomfort straszny hehe Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: moj aniol 16.02.08, 22:45 to tez moj Anioł opiekun, uwielbiam taniec, muzyke, choc nie spiewam i nie gram... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: moj aniol 17.02.08, 19:34 no wiszisz :-) ja w ogole nie umiem zyc bez muzyki, zastanawialam sie po kim to mam ;-) teraz widze, ze po moim Aniolku :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ag_at5 Re: moj aniol 18.02.08, 18:21 Ja zdecydowanie tez po Aniolku:)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś