ania.la 13.05.08, 10:47 Do jakiego anioła moge sie modlić aby pomógł mi odnaleść droge życia własne cele? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bozenka12 Re: Droga życia 13.05.08, 17:37 Ja stosuje zasade, ze o cokolwiek mi chodzi do modle sie do mojego Aniola Stroza:) Ale pewnie jest jakis konkretny aniol co do drogi zycia... Odpowiedz Link Zgłoś
ania.la Re: Droga życia 13.05.08, 19:13 Właściwie to masz racje Bożenko. Anioł Stróż jest naszym towarzyszem życia, jaka by nie była nasza droga, prowadzi nas przez nią i wspiera. Dziekuje za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
yoginka2 Modlitwa o nabranie odwagi aby realizować swój cel 13.05.08, 20:25 juz to kiedys wklejalam: Modlitwa o nabranie odwagi, aby realizować swój cel życiowy Archaniele Michale, proszę, przybądź do mnie. Proszę, wniknij w mój umysł i serce, i oczyść je z wszelkiego lęku, który powstrzymuje mnie przed dokonaniem niezbędnych zmian w życiu. Proszę, pomóż mi poczuć się bezpiecznym finansowo. Proszę, pomóż mi pozbyć się lęku przed wprowadzaniem zmian. Proszę, pomóż mi ruszyć do przodu bez lęku i z niezachwianą wiarą w Boga. Proszę, pomóż mi poczuć, że Bóg wspiera mnie tą samą energią, która utrzymuje planety na niebie. Oddaję wszystkie swe troski i obawy Bogu. Pomóż mi poczuć, uwierzyć i otworzyć serce na Miłość, abym mógł odpłacać Miłością Bogu i wszystkim jego dzieciom. Amen. - źródło: “Dzieci Indygo” Doreen Virtue Odpowiedz Link Zgłoś
yoginka2 Modlitwa o przypomnienie sobie swego celu życioweg 13.05.08, 20:26 Modlitwa o przypomnienie sobie swego celu życiowego Wzywam Boga i Anioły. Zapomniałem, jakie zadanie mam do wykonania na Ziemi. Wiem, że jestem tu, aby pomóc w Waszym wielkim planie miłości. Proszę, dajcie mi wyraźną wskazówkę, którą z łatwością zauważę i zrozumiem, abym wiedział, jakie podjać dzisiaj kroki, by przybliżyć się do przypomnienia sobie i wypełninia swego Celu Życiowego. Dziękuję. Amen. - źródło: “Dzieci Indygo” Doreen Virtue Odpowiedz Link Zgłoś
ania.la Re: Modlitwa o przypomnienie sobie swego celu życ 13.05.08, 21:13 Dziekuje bardzo za modlitwy. Pozdrawiam i życze wszystkiego dobrego Odpowiedz Link Zgłoś