wildcat_x1 05.11.08, 13:50 Czy ktoś z was stosował krople dr.Bacha?Jakie macie doświadczenia w ich stosowaniu i jak oceniacie ich skuteczność? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tamara012 Re: Esencje dr.Bacha 11.11.08, 14:22 stosowałam , a nawet byłam na kursie, bo osoba z mojej rodziny potrzebowała pomocy.Stosowałam również na sobie i innych, bo od razu kupiłam zestaw.Mogą być bardzo skuteczne jeśli są dobrze dobrane. Oczywiście im stan osoby jest gorszy tym efekty bardziej widoczne dla otoczenia.Osoba ta po pierwszym zażyciu nie uwierzyła , że to od tych kropli (bo cóż to taka woda), uznała że to cud Odpowiedz Link Zgłoś
elisaday Re: Esencje dr.Bacha 01.01.09, 19:27 Uzywalam i uzywam, bo jeszcze nie zuzylam calosci. dzialaja wg mnie powooooli-jak ziola,wiec dopiero po jakims czasie od zastosowania.Cos tam daja chyba(jak i ziola)ale nie widze takich rewelacyjnych efektow, z cyklu-zazylam i "jak reka odjal". Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
earni Re: Esencje dr.Bacha 15.05.09, 22:24 Stosowałam i nadal, w razie potrzeby, stosuję.Uważam, że działają rewelacyjnie, bynajmniej w moim przypadku. Efekty były odczuwalne dość szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
giruson Re: Esencje dr.Bacha 16.05.09, 11:06 na co Ci pomogły i z jakich roślin? Odpowiedz Link Zgłoś
earni Re: Esencje dr.Bacha 22.05.09, 23:44 Mój główny problem to lęki, a zastosowane esencje to m.in.:osika, kroplik, powojnik pospolity. Odpowiedz Link Zgłoś