Dodaj do ulubionych

palnik na owies

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.09, 21:05
Witam. Czy ktos z forumowiczow ma wiedze nt tego gdzie mozna kupic w
ookolicach rz-wa palnik do spalania owsa? Najlepiej jakis robiony po domowemu
za nieduza kase. Jakis gośc w Stobiernej to robi ale nie mam zadnego kontaktu
do niego. Pomożcie
Obserwuj wątek
    • Gość: Termodynamik Re: palnik na owies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.09, 19:03
      Po co spalac . Taniej wyjdzie oddać komuś. Jak masz za dużo owsa ti nie możęsz
      sprzedać to kup sobie worki na smiecie , i wystaw przed dom napełnionewe owsem
      Możesz także spróbowac oddac komuś za darmo pod warunkiem , że odbierze i
      uprzątnie ci plac
      • Gość: kinia Re: palnik na owies IP: *.wist.com.pl 04.10.09, 19:23
        Przecież chodzi o ogrzewanie owsem, a nie o pozbycie się go.
      • Gość: tomek Re: palnik na owies IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.09, 19:25
        co ty gadasz...opał na zime trzeba kupić, a mając owies, który ma tak wysokie
        walory opałowe to lepiej spalic tenże owies i nie kupować opału...paniał?
      • Gość: gk Re: palnik na owies IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.09, 21:46
        Wlasnie pytam o konkretne rzeczy i czekam na konkretne odpowiedzi na temat a nie
        doradzanie bez sensu. Chce splac owies zamiast wegla! Wegiel 650-750/t. Owies -
        mam troche swojego jak zabraknie to dokupie. Tylko palnik potrzebuje a za taki
        ze sklepu za 6 tys dziekuje. Byc moze cos niedlugo sie wykluje.
        • Gość: ma-j Re: palnik na owies IP: 84.38.160.* 24.10.09, 22:02
          Gość portalu: gk napisał(a):

> Wlasnie pytam o konkretne rzeczy i czekam na konkretne odpowiedzi na temat...

Spytaj ludzi na tej grupie dyskusyjnej:

groups.google.pl/group/pl.rec.dom/topics?lnk=rgh
          Sporo tu zagląda fachowców z różnych dziedzin. Może coś podpowiedzą/doradzą
    • Gość: Iwan Re: palnik na owies IP: 217.97.184.* 24.10.09, 11:55
      Robią taki palnik w Krygu koło Gorlic ,pełna automatyka ale drogi 6200
      zł./term-soft.pl .Powiedz, o którą Stobierną chodzi koło Jasionki czy Dębicy?
      Podziel sie swoją wiedzą jak coś będziesz wiedział
      • Gość: gk Re: palnik na owies IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.09, 00:02
        Chodzi mi o Sobierna k.jasionki gosc kotry to robi chce ok. 3k tylko jeden
        problem załadowany robota po głowe terminy 3 miesieczne :/
        • Gość: gk Re: palnik na owies IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.09, 20:20
          Wiec Tak. Bylem u jednego Pana w Wysokiej Glogowskiej ogladac palnik. On go sam
          wymyslil. Wiec to wszytsko jego zasluga. A ten drugi Pan - ślusarz jezdzil do
          niego i wozrowal sie na jego pracy i doświadczeniach i teraz moze wykonac pod
          zamowienei w terminach jak napisalem wczesniej w poscie. Najleopsze jest to ze
          to wszytsko dziala i jest proste w budowie, a te firmowe za pare tysiecy 5-6
          podobno tez dzialaja ale trzeba miec kasy wiecej. W iec jak ktos ma dochod
          miesieczy 3k na reke to nie szuka czegos takiego jak ja tylko kupuje w krygu i
          po sprawie.
          • Gość: alf Re: palnik na owies IP: 217.97.144.* 29.10.09, 12:09
            A mógłby Pan podać namiary na tego faceta?
            • Gość: gk Re: palnik na owies IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.09, 00:41
              A do kotrego, bo wymienilem dwoch. Prosze zosatwic maila na forum tutaj to przesle.
              • Gość: alf Re: palnik na owies IP: 217.97.144.* 02.11.09, 09:07
                Jeśli to nie kłopot to na obydwu. Mój mail to: mattisg@wp.pl
                Z góry dziękuję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka