Dodaj do ulubionych

Sprzedają działkę pod parking

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.10, 22:45
W ten sposób na najciasniejszej ulicy Rzeszowa czyli Szopena będzie dojazd do
dwóch parkingów - jeden przy 3 LO a drugi przy filharmoni ...idzcie juz do
domu ludzie - niech przyjdzie ktoś kto mysli
Obserwuj wątek
    • Gość: kierowca Sprzedają działkę pod parking IP: 94.254.224.* 02.04.10, 22:54
      Należy bezwzględnie zmienić w terminie szybkim plan zagospodarowania
      całej działki i w całości przeznaczyć ją pod budowe parkingu.Tam
      przy szpitalu nie powinno być żadnego hotelu.
    • Gość: pafcio Sprzedają działkę pod parking IP: *.ostnet.pl 02.04.10, 23:07
      bardzo dobrze bo teraz tam zaparkować to graniczy z cudem. Niech jak
      najszybciej rozpocznie się budowa.
      • Gość: olek Re: Sprzedają działkę pod parking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.10, 23:25
        Hotel to powinien powstać na terenie jednostko wojskowej na ul.Krakowskiej i to
        nie mniej niż 4 gwiazdki.Rzeszów powoli zabudowywał się będzie w stronę A4 i
        drogi S-19.Dlaczego firma Meryland nie buduje centrum Bella Dolina w północnej
        części Rzeszowa, kto blokuje inwestycję czyżby urzędnicy z ratusza.
    • Gość: ja Sprzedają działkę pod parking IP: *.adsl.inetia.pl 03.04.10, 00:44
      Nie doczytałem czy chodzi o parking płatny czy bezpłatny. A to robi różnicę.
      Domyślam się, że skoro zainteresowana jest prywatna firma to chodzi o parking
      płatny. I bardzo dobrze!. Parkowaniu na chodnikach, trawnikach mówię stanowcze
      NIE. Spróbujcie przejść z wózkiem dziecięcym lub inwalidzkim przez polskie
      miasta. Nie da się. Morze samochodów. Jestem temu przeciwny. Nie przekonują
      mnie argumenty o braku alternatywy. Są miasta w Polsce które zbudowały
      parkingi w centrach i są one w części puste, bo za rogiem można zaparkować nie
      płacąc(wbrew przepisom). Skoro kogoś nie stać na zapłacenie za miejsce
      postojowe to znaczy że go nie stać na użytkowanie samochodu. Mówicie o
      zachodzie itd. ale ja nie spotkałem się w krajach "cywilizowanej" Europy z
      problemem przejścia z wózkiem przez miasto. Spróbujcie zaparkować na chodniku
      albo ścieżce rowerowej np. w Niemczech. Też powiecie że nie ma miejsc? Nie.
      Zapłacicie ileś tam euro i nie ma gadania.

TAK płatnej strefie parkowania w Rzeszowie.
    • Gość: tutejszy Sprzedają działkę pod parking IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.10, 13:56
      Chopina, a nie szopena !!!

W tej wsi są sami wtórni analfabeci???!!!
      • dr_psychol Re: Sprzedają działkę pod parking 03.04.10, 14:45
        Można pisac i Chopina i Szopena. Chyba że chodzi Ci o to że na
        tabliczkach przy ulicy napisano - Chopina :) Ale obie formy są
        poprawne.
    • Gość: MC Sprzedają działkę pod parking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.10, 19:10
      od 10lat to slysze.ile jeszcze??
    • Gość: rzeszowianin Sprzedają działkę pod parking IP: *.c3-0.lem-ubr1.chi-lem.il.cable.rcn.com 05.04.10, 16:04
      Najlepsze miejsce pod parking wielopoziomowy jest na "placu balcerowicza". Kto
      jest przeciwny niech poda rzeczowe argumenty.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka