Dodaj do ulubionych

znaleziono psa

IP: *.171.195.80.static.crowley.pl 25.10.10, 23:23
Dziś wieczorem na os. Pobitno w ok. ul. Traugutta znaleziona została młoda suczka, średni wzrost, klapnięte uszy, o maści brązowej. Pies był brudny, mokry i bardzo głodny, więc może błaka się od kilka dni. Nie boi się ludzi, jest przyjazny i wesoły, trochę przestraszony. Proszę o kontakt, mogę wysłać zdj na maila.
Obserwuj wątek
    • Gość: konrad Re: znaleziono psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.10, 07:12
      Powyższy fakt zgłosić do schroniska Kundelek.
      A ich ,,psim obowiązkiem ,,jest zająć się znajdą.
      • Gość: a Re: znaleziono psa IP: *.171.195.80.static.crowley.pl 26.10.10, 09:29
        up
        • Gość: nut Re: znaleziono psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.10, 09:39
          W schronisku jest przepełnienie. Może pies komuś uciekł, po co od razu go oddawać do schroniska? Najlepiej porozwieszać po osiedlu ogłoszenia o znalezeniu psa, możesz też ewentualnie na stronie schroniska dać ogłoszenie.
          Mam nadzieję, że znajdzie się szybko właściciel.
    • gerda11 Re: znaleziono psa 26.10.10, 10:02
      Możesz też podejść do najbliższego gabinetu weterynaryjnego i tak zobaczyć , często właściciele tam zgłaszają zaginięcia a i weterynarze "puszczają wici" o jakimś zaginionym zwierzaku
    • Gość: gość Re: znaleziono psa IP: *.adsl.inetia.pl 26.10.10, 11:19
      Witam czy możemy skontaktować się telefonicznie mój numer to 724524721 właśnie wczoraj zaginęła mi suczka o podobnym wyglądzie młoda.Bardzo proszę o pilny kontakt.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka