Dodaj do ulubionych

SuperNowości udają głupa.

IP: *.rzeszow.vectranet.pl 24.11.10, 17:40
Patrzę na stronę internetową i oczom nie wierzę, wyniki wyborów w Rzeszowie na portalu SN komentuje Kuchta jeden z głównych inspiratorów i wykonawców rzezi przeciwko Ferencowi.
Kandydował ,przerżnął.
Zakładał z Pipałą Komitety wyborcze mające w nazwie obelgi wobec Ferenca a teraz jak gdyby nic, piszemy swobodnie.
O nie, tak kolego nie będzie. Będziemy wam przypominać o waszym niegodnym postępowaniu.
Obserwuj wątek
    • Gość: zet Re: SuperNowości udają głupa. IP: *.d-com.pl 24.11.10, 18:57
      Cieszył bym się, jakby Super Nowościom spadł nakład o połowę.
    • Gość: Michał Re: SuperNowości udają głupa. IP: *.rz.izeto.pl 24.11.10, 19:58
      Najgorsze w tym wszystkim jest to, zre tak naprawde to SuperNowości POMOGŁY Ferencowi i Rzowojowi wygrac te wybory. Dlaczego ?

Po pierwsze ostry atak an Ferenca i jego kompanie tylko przysporzył mu "obrońców" - biednego, szkalowanego i lżonego starszego człowieka....

Po drugie odebrał znaczna liczbe głosów niepartyjnym, opozycyjnym do Ferenca komitetom (Nasz Dom , rzeszowianie razem) uniemozliwiając im uzyskanie mandatu i osłabienie ferencowskiego Raozwoju.

SN, nie zdobywając mandatu, osłabiły inne niepartyjne komitety i uczyniły Ferencowi przysługe stawaijąc go w roli "ucisnionego" biednego czlowieka. A nad takim wielu się pochyli...

A mogli inaczej, mogli wspierac inne komitety, nie rozdrabniając opozycji. Przgrana opozycji antyferencowskiej to w dużej mierze zasługa SN
      • adamx22 Re: SuperNowości udają głupa. 24.11.10, 20:04
        Gdyby nie ten ich lepszy o 100% komitet to Ferenc pewnie nawet z PO nie miałby większości w Radzie Miasta. A tak to znowu będzie "prezydentowi się nie odmawia". Do pewnego czasu było super - pisali o tym, o czym inni bali się pisać, ale na 2-3 tygodnie przed wyborami zaczęli przesadzać.
    • Gość: celt Re: SuperNowości udają głupa. IP: *.adsl.inetia.pl 24.11.10, 20:13
      Trzeba mieć naprawdę nasran... w głowie żeby publikować np. tabelkę w której opisuje się stan zdrowia poszczególnych kandydatów głównie z naciskiem na choroby Ferenca i wpajanie czytelnikom że on już praktycznie nie powinien żyć. Przed wyborami uważałem, że ten dziennik podobnie jak Nowiny idzie w kierunku Faktu i Super Ekspersu czyli żerowania na janniższych ludzkich instynktach i taniej sensacji. Teraz Super Nowości mam już za kompletną szmatę i totalne dno. Redakcja pokazała, że g... ją obchodzi rzetelność prawda i niezależność dziennikarska. Nie jestem fanatykiem Ferenca, nawet na niego nie głosowałem ale poprostu przeraża mnie małostkowość, złośliwość, perfidia i debilizm Super Nowości. Już nigdy nie kupię tego czegoś!!!
    • Gość: Gościoowa Re: SuperNowości udają głupa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.10, 20:13
      Zamknęli oczy i Ferenc zniknął.
      • Gość: upupa epops Re: SuperNowości udają głupa. IP: *.ostnet.pl 24.11.10, 20:18
        Dzięki SN Ferenc mógł nie robić żadnej kampanii. Mój sąsiad, prosty chłopisko pokazał mi przez siatkę SN i skomentował : patrz pan co te s...syny robią . Tego nawet za komuchów nie było. I to wszystko w temacie.
    • Gość: antySN Świętują sukces IP: *.rzeszow.mm.pl 24.11.10, 20:26
      Na razie "dziennikarze" Super Nowości" są w szoku po wyborczym sukcesie ich komitetu "Rzeszów lepszy o 100%" i wcale im się nie dziwię. Z 34 kandydatów aż 27 otrzymało mniej niż 1% głosów w swoich okręgach, z czego 20 miało wynik poniżej 0,5%. Krzyś Antoś Pipała otrzymał aż 95 głosów. Rzeszowianie pokazali im taaaaakiego wała. Oj boli, boli. A smród będzie się ciągnął za nimi przez lata. Ale jakoś mi ich k...wa nie żal!
    • Gość: fsf Re: SuperNowości udają głupa. IP: *.adsl.inetia.pl 24.11.10, 20:33
      W weekendowym wydaniu super nowości naliczyłem 12 artykułów przeciw Ferencowi! Kupiłem gazetę dla informacji z regionu a nie po to żeby ci "dziennikarze" wpajali mi propagandę ! Już nigdy nie kupię tej szmaty !
    • Gość: Fudżi jama Re: SuperNowości udają głupa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.10, 21:25
      Udawanie głupa to nic nowego w przypadku tej "gazety". Normalny dzień pracy.
      • Gość: ser Re: SuperNowości udają głupa. IP: *.rzeszow.vectranet.pl 25.11.10, 10:34
        Zaglądam na tytułową stronę Super Nowości, Rokosz swobodnie opisuje sytuację jaka wytworzyła się w sejmiku wojewódzkim po wyborach.Spokojnie jak gdyby nic się nie stało.
        Ale zastanawiam się , czy mam ci wierzyć w to co piszesz?
        Przecież niedawno wypisywałeś różne rzeczy na Ferenca, z entuzjazmem spowodowanym , że jesteś na liście nr 14, okręg nr 4,poz.9.
        Co ci odbiło mając 54 lata, no co?

P.S.Cytuję twoje motto z wyborów: "Chwila która trwa , może być najlepszą z twoich chwil".
        No to trafiłeś!
    • Gość: m Re: SuperNowości udają głupa. IP: 216.129.98.* 25.11.10, 12:55
      Że tak nieśmiało odwołam się do konkurencji SN:

margola.redblog.nowiny24.pl/
      Wpis z 23 listopad 2010 (Wtorek).
      • Gość: PiSuar Re: SuperNowości udają głupa. IP: *.dreamhost.com 25.11.10, 13:18
        1.Ile to głosów zdobył ten znamienity ród Mikickich?
        2.Czy Ojciec Dyrektor + Królowa Matka Księgowa + Dyplomowana Nauczycielka pobija w ilości zdobytych głosów wielka gwiazdę Rzeszowskiego półświatka dziennikarskiego Krzysia Antosia Pipałe, który otrzymał aż 95 głosów?
        3. Czy sukces w tych wyborach skłoni ich do ponownego startu?
        4. Za rok wybory parlamentarne czy zdecydują się start?
        Tak wiele pytań pozostaje bez odpowiedzi, ale na dniach poinformujemy o dalszym rozwoju sytuacji
        Wasz PiSuar
      • Gość: aaa Re: SuperNowości udają głupa. IP: 89.171.47.* 25.11.10, 18:56
        Może i konkurencja ale jaki trafny opis...
    • Gość: nie czytaty sz! Re: SuperNowości udają głupa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.10, 14:46
      cenzura niczym za komuchów i to z lat 50-tych
    • o666o Re: SuperNowości udają głupa. 27.11.10, 08:39
      nabluzgali na Prezydenta Ferenca... i co i teraz już wiedzą, że tak negatywa kampania wzięła w łeb !!! - a czytelnicy (juz w znajomitej większości byli) tego nie zapomną
      • Gość: marika Re: SuperNowości udają głupa. IP: 94.42.117.* 28.11.10, 21:30
        Nigdy nie kupie juz tej gazety. Gazeta powinna być bezstronna i rzetelna. SN chwytami poniżej pasa przegrała ale i również straciła czytelnikow
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka