IP: *.19.165.125.osk.enformatic.pl 24.08.11, 15:17
Witam, mam pytanie, może ktoś wie co potrzebuję do złożenia podania o paszport ? Wniosek mam z Urzędu Wojewódzkiego, fotografię też (jedna wystarczy ?), jako że jestem studentem to przysługuje mi zniżka, wystarczy tylko legitymacja studencka, czy jakieś pismo z dziekanatu potrzebne jest ? Mój stary nieważny już paszport też jest potrzebny ? Może coś jeszcze, jakiś akt urodzenia ? Proszę o pomoc, wielkie dzięki. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: google nie gryzie Re: Paszport IP: *.rzeszow.vectranet.pl 24.08.11, 15:39
      www.rzeszow.uw.gov.pl/main.php?muid=4&mid=63&akID=617&cid=fa4b8d9d590784c4
      • Gość: adamm Re: Paszport IP: *.19.165.125.osk.enformatic.pl 24.08.11, 15:50
        Czytałem, co do zniżki to tam nie ma powiedziane co pokazać musi student, że jest z dziennych czy zaocznych, nie ma informacji o tym co jak ma sie już nieważny paszport.
        • Gość: dak Re: Paszport IP: *.rzeszow.vectranet.pl 24.08.11, 15:58
          Jeżeli osoba, dla której wystawiono dokument paszportowy otrzymała wcześniej taki dokument należy go przedstawić przy odbiorze. Poprzedni dokument paszportowy zostanie anulowany i zwrócony posiadaczowi.
          czyli przy odbiorze tylko pokazujesz stary paszport. w moim przypadku nic nie anulowali. byl juz niewazny i oddali mi go.

co do znizek
          5) dokument uprawniający do wniesienia opłaty ulgowej np. legitymacja ucznia, emeryta;
          chyba jest to jasno napisane.
          lepiej miec legitymacje przy wplacie i przy skladaniu wniosku. Wazne zeby byla podbita, nie ma znaczenia czy jestes studentem dziennym czy zaoczym.
        • Gość: ll Re: Paszport IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.11, 22:45
          Ehh pożałowania godny obraz dzisiejszego studenta. Zero samodzielności, wszystko trzeba pod pysk podstawić ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka