Dodaj do ulubionych

tomografia komputerowa kręgosłupa

IP: *.152.141.159.dsl.dynamic.t-mobile.pl 16.10.11, 13:21
Gdzie najszybciej zrobię tomografię komputerową (KT) kręgosłupa w Rzeszowie, lub bliskich okolicach, a jak nie to na Podkarpaciu, wielkie dzięki za informacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: dyskopata Re:aaaaaa na priv IP: *.pools.arcor-ip.net 16.10.11, 15:13
      znaczy prywatnie czy na nfoz bo w tym drugim przypadku to trzeba "znajomosci" co jest niedozwolone czyli najlepiej na ostry dyzur i szpital:( zdrowka
      • Gość: aeo Re:aaaaaa na priv IP: 62.93.47.* 16.10.11, 15:31
        Zapytaj w radiologice lub asklepiosie
      • Gość: lisek Re:aaaaaa na priv IP: *.152.141.159.dsl.dynamic.t-mobile.pl 16.10.11, 15:34
        niestety NFZ, a miałbym pytanie ile dokładnie będzie kosztować takie badanie ? Może zbiorę środki jak terminy będą bardzo długie...
        • Gość: Bollo Re:aaaaaa na priv IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.11, 17:50
          jeśli zależy ci na szybkim badaniu to niestety pozostaje prywatna firma diagnostyki /nie pamiętam jak się nazywa/,która mieści się na terenie szpitala MSWiA-spytaj na izbie przyjęć lub poserfuj w internecie.Zrobią badania szybko ale niestety zdzierają z klienta.Uprzejmością też nie grzeszą.Spróbuj udać się do NFZ i tam porozmawiać o ewentualnym zrefundowaniu badania.Życzę powrotu do zdrowia.
        • Gość: ms Re:aaaaaa na priv IP: *.rzeszow.vectranet.pl 16.10.11, 18:07
          Leniwy lisku, z okazji dnia dobroci dla zwierząt, proszę:
          lmgtfy.com/?q=tomografia+komputerowa+rzesz%C3%B3w+cena
          • Gość: lisek Re:aaaaaa na priv IP: *.183.239.133.dsl.dynamic.t-mobile.pl 16.10.11, 19:21
            Google nie powie mi gdzie zrobię najszybciej, tylko powie gdzie mogę zrobić, a to już dawno sprawdziłem.
            • Gość: ms Re:aaaaaa na priv IP: *.rzeszow.vectranet.pl 16.10.11, 20:05
              Niemniej o cenę pytałeś :P W Rzeszowie tych tomografów trochę jest, bo conajmniej 5, więc nigdzie szybciej jak tutaj nie zrobisz. Kiedyś byłem świadkiem jak z Tarnowa do Radiologiki przyjechali, bo tam jeden aparat na całe miasto
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka