Gość: annwa47 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.11, 22:09 Czy ktoś się orientuje czy nasz wałbrzyski Urząd Pracy oferuje młodym ludziom jakiekolwiek staże? Czy UP posiada jakieś środki pieniężne (już już wydali wszystko na pierdoły). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :p Re: Staże z UP IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.04.11, 22:13 Troche późno sie pokapowałeś, staże już są od jakiegoś miesiąca, lista wisi na 1piętrze pup. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Staże z UP IP: *.adsl.inetia.pl 04.04.11, 22:41 i kto wyszedł na "pierdołę"? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: Staże z UP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.11, 21:05 Nie ma żadnych staży na pośredniaku....Pieniądze już się skończyły. Odpowiedz Link Zgłoś
krolowa_pucharow Re: Staże z UP 05.04.11, 21:43 Staże mają być ale dokładnie nie wiadomo, możliwe, że w połowie kwietnia. Wiadomo, że wydatki na staże będą w tym roku okrojone, ponieważ Urząd Pracy ma mało środków finansowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facepalm Re: Staże z UP IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.04.11, 21:55 Ludzie, potraficie czytać?? Napisane jak wół, że już są, tylko trzeba ruszyć zad do urzędu. Lista organizatorów w gablocie naprzeciw pokoju chyba 103 na 1 piętrze. A tak wogóle to najlepiej pochodzić samemu i popytać gdzieś czy chcą stażyste. Ja w ten sposób sobie załatwiłam. Odpowiedz Link Zgłoś