Dodaj do ulubionych

Które L.O. jest waszym zdaniem najlepsze?

IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.04, 19:39
Najlepsze czyli najfajniejsze oczywiście. Przed wyborem szkoły wydawało mi
się, że I LO. Heh, po dwóch latach w tej szkółce mogłabym sie tutaj
kłócić... Jednak jakbym miała wybierać jeszcze raz? ... I LO !!! ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: fomcia Re: Które L.O. jest waszym zdaniem najlepsze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 21:15
      skonczylam je w 92 i powtorzylabym jeszcze raz -oczywiście ILO
      • Gość: M Re: Które L.O. jest waszym zdaniem najlepsze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 23:21
        Najgorszą szkołą jest IV LO - idźcie wszędzie, tylko nie tam, to zmarnowane
        lata życia.
        • Gość: M Re: Które L.O. jest waszym zdaniem najlepsze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 23:23
          Najlepsza to natomiast każda tylko nie tamta. Lepsza byłaby zawodówka kolejowa -
          i poziom wyższy.
      • Gość: lik I LO IP: *.pl 05.06.04, 20:02
        Ja w 95, teraz tez nie wybralabym innego ;-)) Mozna by pozbyc sie jednak
        niektorych nauczycieli! Czy niejaki Jozio P. jeszcze uczy?????
    • Gość: D Re: Które L.O. jest waszym zdaniem najlepsze? IP: 80.48.236.* 05.06.04, 08:22
      Najgorsze jest 3 LO.Nie popełnijcie mojego błędu,nie marnujcie sobie
      życia.Wszystko jest lepsze od III LO.
      • Gość: absolwent Re: Które L.O. jest waszym zdaniem najlepsze? IP: *.enformatic.pl / *.enformatic.pl 06.06.04, 17:11
        VI LO najlepsze w ściąganiu. Ściagi z matematyki rozwiązywane przez studentów
        są nawet zalaminowane, żeby sie po drodze nie zaplamiły. Nauczyciele dbając
        o "poziom" nawet największym nieukom na ustnym stawiają czwórki i piątki.
        Uczniom którzy przez całe cztery lata na oczy takich ocen nie widzieli. Ot cała
        prawda !

• Gość: Stary Konar Re: Które L.O. jest waszym zdaniem najlepsze? IP: *.man.rsk.pl 11.06.04, 22:30
          Moje dzieci posłałem do I LO. I ja i one były zadowolone.
    • Gość: Arti 2LO IP: *.rzeszow.mm.pl 05.06.04, 19:52
      Ja jestem absolwentem 2 lo , ale mam pełno znajomych nadal w tej szkole więc
      widze co się zmieniło od tamtego czasu na lepsze i na gorsze więc dość dobrze
      znam tą szkołę .. Myślę że ta szkoła ma bardzo fajny klimat i fajnych ludzi ,
      choć jest kilka kujonowatych klas , ale większość jest chyba całkiem
      normalnych.... Ja wybrałbym 2 lo .... O 6 lo panuje opinia że jest tam niski
      poziom , jednak z tego co widzę po moich znajomkach to przeszłość , zupełne
      mity , oni tam teraz mają też całkiem sporo nauki .... 3 lo nie znoszę , ale to
      moja opinia .... To byłoby na tyle , ....
    • Gość: Kaska Re: Które L.O. jest waszym zdaniem najlepsze? IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 07.06.04, 00:16
      Oczywiście I LO!! 4 lata w tej szkole to mnóstwo niesamowitych wspomnień i
      przeżyć - chętnie bym to jeszcze raz powtórzyła!! ;D ale chyba się już nie
      da... szkoda...
    • Gość: Antygłupek Re: Które L.O. jest waszym zdaniem najlepsze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 09:12
      Jeśli jesteś humanistą to I-sze ,mając umysł ścisły idź do IV-go , jeżeli nie
      wiesz co wybrać to do II-go, reszta tylko dla wieśniaków z okolicznych wiosek i
      przysiółków (no, od bidy III-cie dla słabeuszy)
      • Gość: jsj Re: Które L.O. jest waszym zdaniem najlepsze? IP: *.kki.pl / *.kki.pl 07.06.04, 14:15
        III LO dla świetnych uczniów!
        • Gość: Antygłupek Re: Które L.O. jest waszym zdaniem najlepsze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 15:44
          Zapomnij!
    • Gość: hrn;EZeteNZet Re: Które L.O. jest waszym zdaniem najlepsze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 21:59
      2 lo... nie ma wyjscia (innego)

pis
      • Gość: wyindywidualizowan Re: Które L.O. jest waszym zdaniem najlepsze? IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 07.06.04, 22:02
        2 LO :D

pis
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka