Dodaj do ulubionych

Wrócilem !

25.03.12, 14:20
Dawno mnie na forum nie było ! Zagladam i widze znów to samo. Wszyscy pluja na Ferenca i Kosciół. Wiekszość pasozytuje na księżycowych planach ratusza i tak sie kręci od postu do postu.

Czyli nihil nove sub sole...

aaaa nie jest nowość... zmiany w SLD - prof Budzik Grzegorz wygryzł Fijołka Konrada...
To się porobiło, namaszczony na spadkobiercę schedy po Ferencu, Fijlek Konrad idzie w odstawkę ?
Obserwuj wątek
    • kmdr_rohan Re: Wrócilem ! 25.03.12, 14:24
      prof.tarantoga napisał:
      > Dawno mnie na forum nie było !

Gyd myrning!
      ;)
      • prof.tarantoga Re: Wrócilem ! 25.03.12, 15:39
        Ahoj... witajem was pane Rohane..

Widzę też znaczący awans Buża Wiesława. Nomen omen Buż idzie jak burza !

No ale jednak jak dla mnie hitem jest to, że doczekalismy sie w końcu znaczącej innowacji.

Doychczas w administracji mielismy tzw "Wielosobowe stanowiska". My jednak idziem w awangardzie narodów i mamy "Wielostanowiskowe osoby".
        Zaprawdę powiadam wam kobieta potęgą jest i basta ! Tyle spraw, tyle zadań, tyle pracy...
        • Gość: j-23 Re: Wrócilem ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.12, 22:17
          > Doychczas w administracji mielismy tzw "Wielosobowe stanowiska". My jednak idziem w
          > awangardzie narodów i mamy "Wielostanowiskowe osoby".
          > Zaprawdę powiadam wam kobieta potęgą jest i basta ! Tyle spraw, tyle zadań, tyle pracy...

kobieta renesansu; na wszystkim się zna. Leonardo da Vinci z Podkarpacia.
          • Gość: leCHUJarek Re: Wrócilem ! IP: *.ostnet.pl 26.03.12, 09:49
            Gdy wsiada do taksówki na pytanie kierowcy gdzie jedziemy powinna odpowiadać - wszędzie ! Wszędzie mnie potrzebują.
    • Gość: F Re: Wrócilem ! IP: *.res.pl 26.03.12, 12:39
      mam to w dupie ze wróciłes i mam to w dupie jak cie nie będzie
      • prof.tarantoga Re: Wrócilem ! 26.03.12, 13:22
        Tak czy owak dupę masz pełną. To grozi obstrukcją. Napij się ziółek !
        • mata_kari Re: Wrócilem ! 26.03.12, 13:29
          A gdzie byłeś Tarantoga?Emigracja wewnętrzna, jak onegdaj Rohan?
        • Gość: b Re: Wrócilem ! IP: *.res.pl 26.03.12, 13:31
          Skoro tak cie intryguje moja dupa to jestes profesorem od dupy czy do dupy ? Taranoga hę ?
          • kmdr_rohan Re: Wrócilem ! 26.03.12, 13:34
            O! Kolejny schizofrenik mnożący swoje byty (a może i odbyty?).
            • Gość: gh Re: Wrócilem ! IP: *.res.pl 26.03.12, 13:40
              pisałem ci juz rochan ze jestes pojebany - własnie dałes temu dowód
              • kmdr_rohan Re: Wrócilem ! 26.03.12, 13:50
                No i jak zwykle. Nie jest w stanie opanować podstaw pisowni w języku polskim, ale uważa, że to inni sa gorsi. Swoją drogą, może to już Alzheimer? Nie potrafić zapamietać pod jakim nickiem pisło się dwadzieścia minut wcześniej?
                • Gość: kmdr_rohan/bis/ Re: Wrócilem ! IP: *.res.pl 26.03.12, 13:54
                  Nie mam takiego parcia aby być rozpoznawalny jak ty palancie bo mam to w dupie - skoro chcesz uchodzić za znanego na forum rzeszowskim to się ujawnij i wtedy zobaczymy jaki jestes "żolero" i z jakiej wioski pochodzisz - ja nie mam takiego parcia więc nie zależy mi na nickach. Poza tym uwazam ze jestes cienki bolek skoro jestes pod kazdym wątkiem i występujesz tam jako fachowiec od wszystkiego bo jak wiesz taki fachowiec od wszystkiego jest gorszy odkoziej dupy i za takiego cie mam
                  • wielki_walec_drogowy Re: Wrócilem ! 26.03.12, 14:04
                    A moglibyście się spierać jakoś łagodniej? Bez epitetów i obrażania?
                    Przecież każdy może wyrazić swój pogląd i niekoniecznie musimy się z nim zgadzać, ale żeby się tak bez pamięci wyzywać?
                    Jak ktoś przekracza granice, to ignorujmy go, bo inaczej sami karmimy forumowe trolle.
                    • mata_kari Re: Wrócilem ! 26.03.12, 14:11
                      Walec ma rację.
                  • kmdr_rohan Re: Wrócilem ! 26.03.12, 14:07
                    Och, jaka kultura. Skoro tak wszystko masz w d..ie, to po co w ogóle się odzywasz? Jakiż imperatyw Tobą rządzi? Co do kwestii mojego "znania się na wszystkim", to być może z Twojej perspektywy (czyli osoby nie znającej się prawie na niczym), tak to może wyglądać. Gdybyś się dokształcił, zmieniłbyś perspektywę. Ale miło, że zaczynasz na sobą pracować, co można poznać po rozpoczynaniu zdań w tym poscie od wielkiej litery.
                    Miłego popołudnia!
                    :D
                    • Gość: matawalec_rochan Re: Wrócilem ! IP: *.res.pl 26.03.12, 14:22
                      durnowaty kawiarniany styl rohanie - to co piszesz nie ma zadnego odzwierciedlenia w rzeczywistosci - ty mozesz być mega fajnym gosciam a ja kutafonem a moze być i odwrotnie , śmieszy mnie tylko fakt ze tak chętnie wypowiadasz się zawsze i wszędzie z przysłowiowa zmarszczka zadumy na czole co moze być interesujace dla tak samo zakomeksionych jak ty yntelektualystów - a moje małe i duze literki ? heheh - weź to jako dowód ze mam inne podejscie do tego co pisze - ty stukasz starannie dobierając klawisze bo zalezy ci jak to wyglada a ja mam to w przysłowiowej dupie ;-) bo mnie bardziej interesuje co pisze - tym się róznimy rohanie - pozdrawiam podobnych tobie kolege walca i kolezankę matę ktorą w sumie polubiłem czytając jej quasiblog gdzie wydaje sę jej ze jest conajmniej monika olejnik rzeszowszczyzny - Ale zawsze doceniałem intencje niż efekty wieć mimo ze nie wychodze na tym najlepiej nie będę tego komentował
                      • mata_kari Re: Wrócilem ! 26.03.12, 14:25
                        A miło mi akuracik. A co do Olejnik, to nie mam takich ambicji, nie jestem i nie byłam dzinnikarzem i nie udaję dziennikarza.A co to jest quasiblog?
                        • Gość: megamata Re: Wrócilem ! IP: *.res.pl 26.03.12, 14:29
                          no taki prawie blog - blog który formą go przypomina ale trescią od niego odbiega ;-) to żarcik taki - czasami to czytuję ale nie obrastaj w piórka oki ?
                          • mata_kari Re: Wrócilem ! 26.03.12, 14:29
                            Jedyne czym obrastam to owłosienie damskie.
                            • mata_kari Re: Wrócilem ! 26.03.12, 14:31
                              Na całym ciele:-)))))))))))))))
                            • Gość: matawalec Re: Wrócilem ! IP: *.res.pl 26.03.12, 14:35
                              na to sa sposoby - znam się na tym ponieważ dba o to telewizja ( przepraszam za wyrażenie ) publiczna i nie tylko - wtłacza mi to w mózgownicę czy chcę czy tego nie chcę - jestem tez specem od podpasek damskich , znam ich chłonnośc i sposoby zakładania co poznaje najczesciej w porze kolacji i obiadu oraz metody utrzymywania okreslonego ph co juz bardziej jest domeną polskiego radia , nie wspomnę o tym ze jestem fantastycznie dokształconym farmaceutą i gospodynią domową -specjalnośc pranie i wywabianie plam - jesli chcesz mato mozemy na te temarty porozmawiać jesl masz jakiś problem z powyzszymi
                              • mata_kari Re: Wrócilem ! 26.03.12, 14:39
                                Miło, że wykonujesz zajęcia domowe. Dokształcania nie potrzebuję w tym zakresie, bo sama sprzątam w chałupie. Jednakowoż poczucie humoru mamy chyba inne:-))))))))))))))))))
                                I tak sie rozwija wątek, w którym Tarantoga chciał się tylko przywitać hahahahahaha:-)
                                • jakmutam Re: Wrócilem ! 26.03.12, 15:01
                                  mata_kari napisała:

> I tak sie rozwija wątek, w którym Tarantoga chciał się tylko przywitać hahahaha
                                  > haha:-)

Wątek rozwija się jak sprzedawca ze sklepu wędkarskiego :

Wielki hipermarket. Szef przyjmuje do pracy nowego sprzedawce, dając mu jeden dzień okresu próbnego, żeby go przetestować. Po zamknięciu wzywa szef nowego sprzedawce do biura :
                                  - No to ile dziś zrobił pan transakcji? - pyta.
                                  - Jedną, szefie.
                                  - Co? Jedną?! Nasi sprzedawcy mają średnio sześćdziesiąt, siedemdziesiąt transakcji w ciągu dnia! A właściwie, to ile pan utargował?
                                  - Trzysta osiemdziesiąt tysięcy dolarów.
                                  Szefa zatkało.
                                  - Ile? Na Boga, co pan sprzedał?!
                                  - No na początku sprzedałem mały haczyk na ryby.
                                  - Haczyk na ryby? Za trzysta osiemdziesiąt tysięcy?
                                  - Potem przekonałem klienta, żeby wziął jeszcze średni i duży haczyk. Następnie przekonałem go, że powinien wziąć jeszcze żyłkę. Sprzedałem mu trzy rodzaje: cienką, średnią i grubą. Wdaliśmy się w rozmowę. Spytałem, gdzie będzie łowić. Powiedział, że na Missouri, dwadzieścia mil na północ. W związku z tym sprzedałem mu jeszcze wiatrówkę, nieprzemakalne spodnie i rybackie gumowce, ponieważ tam mocno wieje. Przekonałem go, że na brzegu ryby nie biorą, no i tak poszliśmy wybrać łódź motorową. Spytałem go, jakie ma auto i powiedziałem, że ma za małe, aby odwieźć łódź, w związku z czym sprzedałem mu przyczepę.
                                  - I wszystko to sprzedał pan człowiekowi, który przyszedł sobie kupić, jedyny haczyk na ryby?!
                                  - Nieee. On przyszedł z zamiarem kupienia podpasek dla swojej żony. Zaproponowałem mu, że skoro w weekend nici z seksu, to może pojechałby przynajmniej na ryby.
                                  • mata_kari Re: Wrócilem ! 26.03.12, 15:30
                                    :-))))))))))
                                • Gość: ddr Re: Wrócilem ! IP: *.res.pl 26.03.12, 15:18
                                  co do poczucia humoru nie wiem jakie masz i mysle ze ty tez nie wiesz jakie mam ja - nie poznaję ludzi na podstawie kilku zdań w dodatku na forum ,stąd mam duzą rezerwę do okreslania kto jaki jest bo czesto się mylę kiedy poznaję ludzi w realu. Zakładam jednak ze kazdy jest ok - pozdrawiam Ciebie , kolegę rohana i walca i jeszcze innych zycząc miłego dnia , pysznej kolacji , udanego seksu ,porzadnej wypłaty i usmiechu wszystkich wokół - potraficie mi zyczyć tego samego ? rohan he ? :-))
                                  • mata_kari Re: Wrócilem ! 26.03.12, 15:28
                                    To Ty ddr wszystsko pisałeś?:-))))))))))Hahahaaa, pamiętam jak w tamtym roku też mileśmy ścięcie a potem było śmiesznie.
                                    PS Życzę tego samego and więcej luzu na forum:-)
                                  • jakmutam Re: Wrócilem ! 26.03.12, 15:30
                                    Gość portalu: ddr napisał(a):

> co do poczucia humoru nie wiem jakie masz i mysle ze ty tez nie wiesz jakie ma
                                    > m ja - nie poznaję ludzi na podstawie kilku zdań w dodatku na forum ,stąd mam d
                                    > uzą rezerwę do okreslania kto jaki jest bo czesto się mylę kiedy poznaję ludzi
                                    > w realu. Zakładam jednak ze kazdy jest ok - pozdrawiam Ciebie , kolegę rohana i
                                    > walca i jeszcze innych zycząc miłego dnia , pysznej kolacji , udanego seksu ,p
                                    > orzadnej wypłaty i usmiechu wszystkich wokół - potraficie mi zyczyć tego samego
                                    > ? rohan he ? :-))

Przedstawiasz się jako miłe chłopisko. Ja zaś pytam się ,jak mam ocenić kogoś, kto włącza się do niewinnego wątku z taką odzywką "mam to w dupie ze wróciłes i mam to w dupie jak cie nie będzie" Jeżeli to miało być śmieszne , to nie dla mnie. Bardziej chamska , wzmacniana anonimowością, zaczepka. I to by było na tyle. Pozdrawiam.
                                    • Gość: waligóra mata Re: Wrócilem ! IP: *.res.pl 26.03.12, 15:34
                                      nie przedstawiam się rohanie - po prostu pisze to co myslę ale przynajmniej jestem taki jaki jestem a nie udaję elokwętnego akuratnego cudaka na jakiego ty się tu kreujesz :-) A tak ogólnie to wyluzuj bo jak jarus kaczyński chodzisz w pogniecionym graniturze i brudnej koszuli a kazdemu zwracasz uwagę ze jest nieelegancki ...jak tam seks rohan ? dajesz jeszcze rade ? tak zmienijąc temat ?
                                      • jakmutam Re: Wrócilem ! 26.03.12, 15:44
                                        Gość portalu: waligóra mata napisał(a):

> nie przedstawiam się rohanie - po prostu pisze to co myslę ale przynajmniej jes
                                        > tem taki jaki jestem a nie udaję elokwętnego akuratnego cudaka na jakiego ty si
                                        > ę tu kreujesz :-) A tak ogólnie to wyluzuj bo jak jarus kaczyński chodzisz w po
                                        > gniecionym graniturze i brudnej koszuli a kazdemu zwracasz uwagę ze jest nieele
                                        > gancki ...jak tam seks rohan ? dajesz jeszcze rade ? tak zmienijąc temat ?

Piszesz pod moim wpisem więc upewniam się komu odpowiadasz ?
                                  • prof.tarantoga Re: Wrócilem ! 26.03.12, 15:35
                                    A mnie nikt nie pozdrowił :( a w sumie to mój wątek...
                                    eeeeech życie..

============
                                    II |
                                    II |
                                    II O
                                    II /|\
                                    II /\
                                    II
                                    II_____________________

Chciałem się tylko przywitać... :(
                                    Żegnajcie !
                                    • prof.tarantoga Re: Wrócilem ! 26.03.12, 15:39
                                      ==
                                      |
                                      |
                                      O
                                      /|\
                                      /\
                                      ____
                              • kmdr_rohan Re: Wrócilem ! 26.03.12, 14:39
                                Fascynujace!
                                • mata_kari Re: Wrócilem ! 26.03.12, 15:31
                                  Jakoś dostałam śmiechawy z tych dialogów:-))))))))To przez Tarantogę:-))))))))))))
                                  www.youtube.com/watch?v=sTF_wJW7N4g
                                  • Gość: taramata Re: Wrócilem ! IP: *.res.pl 26.03.12, 15:40
                                    :-) widzisz rohan - to wszystko przez Ciebie patałachu - prof taranoga się zesmaczył i odchodzi znowu - mata przynajmniej dała jakiś podkład muzyczny the beatlesów a ty ? NAstawiony na siebie egocentryk który jak purknie szuka winnych twierdząc ze ma katar potrafisz coś zrobić aby umilić nam czas ?
                                    • Gość: mtarohan Re: Wrócilem ! IP: *.res.pl 26.03.12, 15:48
                                      prof.taranoga - wróc - kochamy cie wszyscy www.youtube.com/watch?v=N-roGMGyFu0
                                      • prof.tarantoga Re: Wrócilem ! 26.03.12, 16:09
                                        Wzruszyłem się...:)

załkam cicho w kąciku lecz wkrótce łzy obetrę.
                                        La vie est une merveille ! Ne se pa ?
                                        Merci Lara ! Merci, mes amis !
                                        • Gość: gh Re: Wrócilem ! IP: *.res.pl 26.03.12, 16:14
                                          www.youtube.com/watch?v=bIIL5p7_WKk - popatrz na to i posłuchaj skoro trawisz francuskojęzyczne piosnki :-)
                                    • kmdr_rohan Re: Wrócilem ! 26.03.12, 16:13
                                      Piłeś - nie pisz.
                                      • Gość: gh Re: Wrócilem ! IP: *.res.pl 26.03.12, 16:16
                                        rohan - jestes prymitywny jak ręczna wiertarka udarowa - my z taranogą wznosimy się ponad podziałami a ty o chlaniu wódy - daj spokój ...
                                        • kmdr_rohan Re: Wrócilem ! 26.03.12, 16:23
                                          Nooo, rzeczywiście, kultura wysszewo kaczestwa.
                                          Ogarnij się człowieku.
                                          • Gość: fser Re: Wrócilem ! IP: *.res.pl 26.03.12, 16:27
                                            nie odwracja kota ogonem - ja tylko oceniam twoje wypowiedzi - przypominasz bobasa który jak rzuca łopatką w koleżankę dostał wpie...i polkeciał do mamusi z krzykiem ze go biją
                                            • kmdr_rohan Re: Wrócilem ! 26.03.12, 16:40
                                              Widzę, że masz poważny problem. Z sobą. Włazisz miedzy wódkę a zakąskę, obrażasz ludzi, którzy nic Ci nie zrobili, mylisz wątki i osoby, a wreszcie jak na osobę która "ma du.ie" zadajesz soibie bardzo dużo trudu. Jesli coś Cię boli - znajdź sobie inne worki treningowe. To był mój ostatni post do Ciebie. Nie musisz odpowiadać. Nie przeczytam.
                                              Miłego wieczoru.
                                        • prof.tarantoga Re: Wrócilem ! 26.03.12, 21:21
                                          ej ty z "..res.pl" daj spokój Rohanowi. On jest z "Niezwyciężonego" i ani Ty ani metalowe, fruwające trójkąciki mu rady nie dadzą.
                                          • Gość: fff Re: Wrócilem ! IP: *.res.pl 27.03.12, 09:27
                                            Mama to w dupie - rohan to nikt to forumowy zakompleksiony trol którym nie warto sobie głowy zawracać kiedy leczy swoje ego piszac te popierdy wszedzie gdzie sie da
                                            • Gość: iwabradyna *res.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.12, 09:47
                                              W jednym ze swoich niezliczonych wpisów zawarłeś prawdę.

JESTEŚ RZECZYWIŚCIE KUTAFONEM.

Spadaj leszczu.
                                              • Gość: hjkk Re: *res.pl IP: *.res.pl 27.03.12, 11:05
                                                Rohan - to ze zmienisz nika i wystąpisz niezalogowany nie znaczy ze po twojej durnocie nikt cie nie pozna - weź sie człowieku nie poniżaj
                                            • 1borgia Re: Wrócilem ! 27.03.12, 10:04
                                              wiecie moze jak produkuje sie pustaki? bo jak wypala sie cegly to wiem, ale pustaki to nie bardzo:)

borgia
                                              • prof.tarantoga Re: Wrócilem ! 27.03.12, 11:07
                                                Bierze się Pustkę, czyli Nicość, oblepia cementem zmiesznym z wodą. I czeka aż stężeje.

Proste, tanie a jak cieszy !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka