dr_psychol 28.06.12, 12:39 Szedłem, niedawno poprzez Most Zamkowy i oczom moim ukazały się, zaraz na zakręcie, ładne kwiatki. Chociaż nie jestem zwolennikiem pstrokacizny i rabatczyzny, te akurat mi się podobały. Naprzeciw budynku RARR :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shepard102 Re: Ładne kwiatki 28.06.12, 12:48 Dottore! Ja wczoraj, w drodze na kawkę do Costy, zderzyłem się z NIESAMOWITĄ sytuacją na chodniku, w okolicy "skoku" przy ul. Moniuszki (vis a vis budynku Poczty :-)... Zwykle chodnikiem tym przejść było cinżko, bo służył za miejsce parkingowe dla samochodów, a teraz - nic właśnie! Stoją sobie przy krawężniku donice z kwiotkami :-) a chodnikiem można swobodnie się przemieścić! No w mordę, IDZIE NOWE? :-) S. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_psychol Re: Ładne kwiatki 28.06.12, 13:12 Może jednak te 720 000 na kwiotki, są najlepiej wydanymi pieniędzmi w historii Stolicy Innowacji? :) Idzie era kwiatów. Policjanci na koniach, po parkach. Jeśli mnie nozdrza nie mylą, objawi się niebawem w WDK-u, nowy Milosz Forman i nakręci w parku papieskim, drugie HAIR. Już słyszę ten hit: Czas aquaparku... www.youtube.com/watch?v=EhbxI5eVnM4 Odpowiedz Link Zgłoś
mata_kari Re: Ładne kwiatki 28.06.12, 13:18 A nie mówiłam,że w Rzeszowie zalęgły sie hipy:-)))))) Zawsze to lepsze, niż gity:-) www.youtube.com/watch?v=l3Ww3Im_KsU&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
mata_kari Re: Ładne kwiatki 28.06.12, 13:22 Wszystko wyjaśnia Marek Karwowski: www.youtube.com/watch?v=HkcdQMUnoYI - 14,07 min :-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_psychol Re: Ładne kwiatki 28.06.12, 13:57 Wiadome. Ja już to widzę oczyma wyobraźni... Rzecznik Chłodnicki w stroju indianina, siedzi przed wejściem do trasy podziemnej i jara fajkę pokoju. Pali jak smok i puszcza kółka układające się w wielkie serce. A przez to wielkie serce przepływa herb Rzeszowa. A wokół niego dymne kwiaty. Na końcu mówi: Make NIC not ROBOTA i pozdrawia wszystkich uśmiechem szczęśliwego indianina :) Odpowiedz Link Zgłoś
mata_kari Re: Ładne kwiatki 28.06.12, 14:08 Co Ty! Nadaje znaki dymne, które płyną przez cały świat a nawet w kosmos.Znaki układają się w nieśmiertelną frazę Mandaryna: "Robota ma się robić". I tylko dlatego wszechświat działa. To jest właśnie ta iskra, to mityczne coś, nad czym od wieków dumają filozofowie oraz forumowicze:-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_psychol Re: Ładne kwiatki 28.06.12, 15:33 On oczywiście, żartował, gdyż, w pytę pawiana, posiada poczucie humoru. Dlatego dziara sobie na łapie kotewkę i wozi po mieście dzieci szambiarką w kwiatki, słuchając KOMBI. Ale tego starego z lat 60 z Cugowskim :) Odpowiedz Link Zgłoś
shepard102 Re: Ładne kwiatki 28.06.12, 15:36 "... słuchając KOMBI. Ale tego starego z lat 60 z Cugowskim :) ..." Coś Ci się pomięszało Dottore! W latach 60. w KOMBI śpiewała Ostrowska... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_psychol Re: Ładne kwiatki 28.06.12, 15:41 Ale mi chodziło o pierwszy skład z McCartney-em na klawiszach :) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_psychol Re: Ładne kwiatki 28.06.12, 15:46 > Ale mi chodziło o pierwszy skład z McCartney-em na klawiszach :) No poprawnie: McCartneyem Bez kreski :) Odpowiedz Link Zgłoś
shepard102 Re: Ładne kwiatki 28.06.12, 15:34 Bo i czego rozrabiacie? Chcecie, żeby pojechała delegacja z ratusza do Nowego Meksyku albo Utah??? I co potem? Będziemy wszędzie pisać "stolica innowacji" w języku Lacota albo Navaho? Zamiast sceny obok ratusza stanie pięćdziesięciometrowe tipi, a Paniagę ozdobi aleja totemów??? Zgroza...! S. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_psychol Re: Ładne kwiatki 28.06.12, 15:59 Jak zahaczą o "stary" Meksyk, zaczną stawiać kilkudziesięciometrowe, święte grzyby meksykańskie, na prąd. Odpowiedz Link Zgłoś
shepard102 Re: Ładne kwiatki 28.06.12, 18:53 "... zaczną stawiać kilkudziesięciometrowe, święte grzyby meksykańskie, na prąd... " Grzybów już w ratuszu może starczy? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rz Re: Ładne kwiatki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.12, 23:14 psychol i shepard; obydwaj macie nasrane we łbach. wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś