Dodaj do ulubionych

Bikini w środowisku naturalnym. Dzień na żwirow...

IP: *.res.pl 04.07.12, 21:32
Trzeba powiekszyc plaze i dosypac wiecej pischu. Juz sie laski nie maja gdzie opalac i swoich bubies! Panie prezydencie kolejna inwestycja niech bedzie powiekszenie plaz.
Obserwuj wątek
    • Gość: ds Bikini w środowisku naturalnym. Dzień na żwirow... IP: *.res.pl 05.07.12, 10:55
      tragedia , masakra i w ogóle ...
    • Gość: ~ Izka IP: *.krak.tke.pl 05.07.12, 11:38
      pewnie miała ciote...
      • Gość: Gość Re: Izka IP: *.rz.izeto.pl 05.07.12, 21:54
        Izka : Lepiej mieć ciote niż brak mózgu . Zdjęcie rewelacyjne / Brawo Dziewczyny
        • Gość: ~ Re: Izka IP: *.krak.tke.pl 05.07.12, 22:15
          Ja jednak myślę że dla Izki lepiej żeby już miała tę ciote niż brak mózgu...
          • Gość: ~ Re: Izka IP: *.krak.tke.pl 05.07.12, 22:20
            ...chociaż...
            • Gość: Izka Re: Izka IP: *.opera-mini.net 07.07.12, 00:06
              ooo jaa ;d
              to juz w spodenkach nie mozna być ?
              tylko od razu że sie ciote ma ? ja pierdooole . -.-
              akuurat do sklepuu szłaam ale ok ; ))
              wiec sie nie odzywajcie bez sensuu bo az mi was szkoda ; ]
    • Gość: sandra Bikini w środowisku naturalnym. Dzień na żwirow... IP: 195.158.247.* 05.07.12, 11:47
      Po pierwsze chciałam Asi pogratulowac fantastycznych zakupów-klapki oszałamiajace! nie spodziewałam się, ze w Rzeszowie mozna dostac takie "cudeńka". Kasia Tusk by sie nie powstydziła. W Londynie wiadomo - fajny szoping to "pinats" -łatwizna, więc nie ma co oczu wywalać. Panowie z tatuazami- fenomenalny wybór-patriotycznie, polsko, a zarazem wojowniczo i męsko. Co prawda skrzydła husarskie i orle nieco opadna za około 15-20 lat, ale to tylko powód by cwiczyc niestrudzenie tzw. napinkę. Tym o to przeglądem rzeszowskiich ciał pręzących sie dumnie na plaży a la łeba ( Tadeusz zapomniał co prawda o ruchomych wydmach i gdzieniegdzie mozna natknac sie na minę)sezon ogórkowy w GW czas zacząć!
      • Gość: ~ Re: Bikini w środowisku naturalnym. Dzień na żwir IP: *.krak.tke.pl 05.07.12, 13:00
        Urzekła mnie twoja historia...
        • Gość: Asia Re: Bikini w środowisku naturalnym. Dzień na żwir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.12, 18:07
          Oczywiscie autora nie stac na nic wiecej niz na napisanie "urzekla mnie twoja historia" . Nie stac go nawet na podpisanie sie ;)

Urocze , czy moge jzu rzygac ? :) Pozdrawiam Cie jarzabku ! :** :)
          • Gość: ~ Re: Bikini w środowisku naturalnym. Dzień na żwir IP: *.krak.tke.pl 05.07.12, 22:13
            Pisze co chce i ile chce. A co ci z tego że się podpisze ?
            • Gość: Asia Re: Bikini w środowisku naturalnym. Dzień na żwir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.12, 04:43
              Nic mi do tego racja ;) po prostu brak odwagi ;) anonimowi ludzie od zawsze byli mocni w buzi ;)
              • Gość: ~ Re: Bikini w środowisku naturalnym. Dzień na żwir IP: *.krak.tke.pl 06.07.12, 10:10
                Pani dobrze się czuje ? To że napisze "Paweł" albo " Justyna" to już nie będzie anonimowość ? A jaka tu odwaga w moich postach bo ja nie widzę żadnej.
                • Gość: Asia Re: Bikini w środowisku naturalnym. Dzień na żwir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.12, 15:01
                  Ja się rwelacyjnie czuje ;) ale jezeli zostales/as ochrzczona to posluguj sie sowim imieniem a nie mianuj sie na "gościa" ;) niebawem wpiszesz sobie VIP :)
                  • Gość: ~ Re: Bikini w środowisku naturalnym. Dzień na żwir IP: *.krak.tke.pl 06.07.12, 18:12
                    Może nie zostałem/am ochrzszczony/na ? A może mam prawo podpisywać się jak chce.
                    • Gość: Asia Re: Bikini w środowisku naturalnym. Dzień na żwir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.12, 01:52
                      Wybacz Milordzie / MIlejdii. Juz skalam Ci poklony w ramach przeprosin i ide do programu "wybacz mi"

:)))
      • Gość: Asia Re: Bikini w środowisku naturalnym. Dzień na żwir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.12, 18:06
        Nie Asi , a Justynie ;) Justyna zakupila klapki ;) wiec Jej mozna gratulowac ;)
    • Gość: lox Bikini w środowisku naturalnym. Dzień na żwirow... IP: 202.174.145.* 05.07.12, 15:44
      buahahahahahaahahahahahahaahahahahaahaha!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Asia Bikini w środowisku naturalnym. Dzień na żwirow... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.12, 16:10
      Imiona sa zamienione. Klapki należą do Justyny a bikini do Asi

Pozdrawiam ;)

• Gość: znajoma Bikini w środowisku naturalnym. Dzień na żwirow... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.12, 21:06
      ale ciekawe fotostory... przynajmniej fotoreporter pocieszył oczy w pracy :P ale nieważne jaki temat, ważne, że tekst jest w najczęściej czytanych :D
    • pepiikk Bikini w środowisku naturalnym. Dzień na żwirow... 18.07.12, 15:24
      przeglądałem maxmodels i znalazłem te dwie laski ;p www.maxmodels.pl/attore,0.html
    • pepiikk te dziewczyny są na maxmodels 18.07.12, 15:27
      przeglądałem maxmodels i znalazłem te dwie laski ;p www.maxmodels.pl/attore,0.html
    • Gość: Aś Re: Bikini w środowisku naturalnym. Dzień na żwir IP: *.rzeszow.vectranet.pl 19.07.12, 14:58
      zakochałam się w faciecie z tatuażem orła :) fantastyczny ! :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka