cheles1 12.08.13, 09:28 Ja tam i tak wybieram Mariusza Kawę - mariuszkawa.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PAq Re: Ziobro zachęcał do poparcia kandydata SP do S IP: *.ip.netia.com.pl 12.08.13, 09:31 Tylko KAWA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PO Rębacz Tylko kawa! IP: *.himax.com.pl 12.08.13, 21:14 Popieram! ŻEBY GÓWNO GLANC MIAŁO!!!!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaza Re: Ziobro zachęcał do poparcia kandydata SP do S IP: *.play-internet.pl 13.08.13, 04:55 tylko kawa zbożowa z mlekiem ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Ziobro zachęcał do poparcia kandydata SP do S IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.13, 10:36 Kazimierz Ziobro jest najlepszym kandydaten do Senatu. Bedzi on Promował Podkarpacie!!! Ja bedę głosołał na Pana Kazimierza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uff jak gorąco... Re: Ziobro zachęcał do poparcia kandydata SP do S IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.13, 10:04 a ja tam wole zimne piwo.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idespać Re: Ziobro zachęcał do poparcia kandydata SP do S IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.13, 22:02 A ja bym tych wszystkich polityków nabił na tuhajbejowe drewno bo nc nie są warci wszyscy pasożyty Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_olo Re: Ziobro zachęcał do poparcia kandydata SP do S 12.08.13, 22:04 Pochwal się zbyniu co twój przydupas ma zamiar zrobić dla podkarpacia jak się już dorwie do koryta? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
variabilis Re: Ziobro zachęcał do poparcia kandydata SP do S 12.08.13, 22:30 według mnie Mariusz Kawa to najlepszy kandydat na senatora. Młody, wykształcony, biegle zna języki. Na pewno nie będziemy się go wstydzić mariuszkawa.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: Ziobro zachęcał do poparcia kandydata SP do S IP: *.himax.com.pl 13.08.13, 00:04 > Na pewno nie będziemy się go wstydzić "My" to znaczy: kto? Kawa i jego przydupasy? Załóż jeszcze pięć nicków i pod każdym wklejaj adres strony. Debilny elektorat na pewno się nie połapie. Odpowiedz Link Zgłoś
variabilis Re: Ziobro zachęcał do poparcia kandydata SP do S 13.08.13, 18:55 Nie jestem żadnym przydupasem i pod jednym nickiem wyrażam swoje opinie na forum. Kto nie zna Pana Mariusza Kawy ten będzie wypowiadał się właśnie w takim tonie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waka Re: Ziobro zachęcał do poparcia kandydata SP do S IP: *.147.149.249.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.08.13, 22:39 To nie żadna opinia tylko jak to ktoś zauważył: prostacka agitacja. Czym ci płacą za to? Przyszłym stanowiskiem w um? Spirtem? Takie bzdety możesz wciskać wyborcom p. Kawy albo innym małorolnym. Już sam fakt, że gardłujesz za figurą ze skompromitowanego - zwłaszcza na Podkarpaciu - pslu jest żenujący. Jedno jest prawdą: Kawa ma tupet, żeby pod zdewaluowaną marką się szczerzyć. Gdyby ludzie z psl mieli minimum honoru, toby mordy w kubeł wrazili i z pokorą przeczekali aż się morowe powietrze po ich występach rozejdzie. Ale jak to mówią: pluć świni w oczy, powie że deszcz pada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubawpopachy Re: Ziobro zachęcał do poparcia kandydata SP do S IP: *.himax.com.pl 13.08.13, 00:16 Wierzę w Boga i w ludzi. Wierzę też w wartości ponadczasowe, które się sprawdziły i nie potrzebują blichtru, by czynić nasze życie bardziej wartościowym. pytanie mam: Karapyta też takie motto preferował? :-))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
greven112 Ziobro zachęcał do poparcia kandydata SP do Senatu 13.08.13, 05:13 następny nawiedzony co się jemu do korytka zachciało ! a cóż takiego tenże jegomość do tej pory w swoim krótkim żywocie dokonał ?Pokaż że waściulku że po za przemożną chęcią dorwania się do żłoba masz sukcesy na innych niwach życia ,zawodowego,naukowego itd.Tylko nie bździj że masz żonę i dzieci bo to i niepiśmienni są w stanie osiągnąć ! A co do znajomości języków to chwalebne,że przyswojone wszakże płyty CD z nauką języków dostępne nawet po wysypiskach śmieciowych się walają.Zbierają się nam nad naszym podkarpaciem chmary sępów i hien,co w owczych przychodzą skórach,a po wyborach i pomyślnym usadowieniu dupy w senacie golić i strzyc nas będą z kasy obdzierając.Grono zacnych klakierów już zaczęło harce,ale jak każda klaka (kloaka)kiedyś zapłaty za swe usługi zażąda-jest już jakiś plan stołeczków,taborecików do zajęcia ? Odpowiedz Link Zgłoś
variabilis Re: Ziobro zachęcał do poparcia kandydata SP do S 13.08.13, 18:58 Dokonał chociażby tego, że z jego inicjatywy zostało podjętych szereg ważnych uchwał przez sejmik województwa. Jako przewodniczący Komisji Rewizyjnej dbał o stan budżetu województwa. Jeżeli chodzi o znajomość j. angielskiego, studiował w USA. mariuszkawa.pl greven112 napisał: > następny nawiedzony co się jemu do korytka zachciało ! a cóż takiego tenże jego > mość do tej pory w swoim krótkim żywocie dokonał ?Pokaż że waściulku że po za p > rzemożną chęcią dorwania się do żłoba masz sukcesy na innych niwach życia ,zawo > dowego,naukowego itd.Tylko nie bździj że masz żonę i dzieci bo to i niepiśmienn > i są w stanie osiągnąć ! A co do znajomości języków to chwalebne,że przyswojone > wszakże płyty CD z nauką języków dostępne nawet po wysypiskach śmieciowych się > walają.Zbierają się nam nad naszym podkarpaciem chmary sępów i hien,co w owczy > ch przychodzą skórach,a po wyborach i pomyślnym usadowieniu dupy w senacie goli > ć i strzyc nas będą z kasy obdzierając.Grono zacnych klakierów już zaczęło harc > e,ale jak każda klaka (kloaka)kiedyś zapłaty za swe usługi zażąda-jest już jaki > ś plan stołeczków,taborecików do zajęcia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waka Re: Ziobro zachęcał do poparcia kandydata SP do S IP: *.147.149.249.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.08.13, 22:46 > Dokonał chociażby tego, że z jego inicjatywy zostało podjętych szereg ważnych uchwał przez > sejmik województwa. Jako przewodniczący Komisji Rewizyjnej dbał o stan budżetu > województwa. Jeżeli chodzi o znajomość j. angielskiego, studiował w USA. Weź się chłopie nie ośmieszaj. Takie tyrady można napisać o każdym partyjnym pucku, który popierdział w stołek sejmiku czy innego towarzystwa wzajemnej adoracji. Karapyta też dbał o budżet. Co z tego wyszło - widzieliśmy. Odpuść sobie zielona zarazo, bo cierpliwość ludzi się kończy i za niedługo nie załapiecie się nawet na te mierne pięć procent na granicy progu bankructwa! Wypisujesz bzdety bo ci kazali czy sam to wymyślasz? Odpowiedz Link Zgłoś
variabilis Re: Ziobro zachęcał do poparcia kandydata SP do S 14.08.13, 21:24 nie zniżę się do Twojego Poziomu bo też musiałbym Cię obrazić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maka Waka Re: Ziobro zachęcał do poparcia kandydata SP do S IP: *.204.22.111.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.08.13, 02:21 Zniżaj się, Kawowy Giermku ile wlezie! Ja i tak się obrażam tylko na MĄDRZEJSZYCH od siebie. :-) P.S. Mam nadzieję, że Twój senior umoczy. Jeśli jednak stanie się inaczej - będzie to kolejny upadek dobrych obyczajów i dowód na partyjniackie umocowanie pslowskich kumotrów na PODKARAPYCIU. Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: Ziobro zachęcał do poparcia kandydata SP do S 15.08.13, 08:32 ten ziebro to to slynne "zero"???toto powinno siedziec w mamrze za lamanie prawa i naduzycia wladzy!!wyjatkowo obludna swinia!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: von Bucholtz Kawa z Mlekiem IP: *.30.45.18.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.08.13, 11:02 Parafrazując Rewińskiego: - gdy wyrośnie kwiat ze ziemi, to wszyscy są zadowoleni - a gdy wyrośnie KAWA no to już INNA SPRAWA :-0 Odpowiedz Link Zgłoś
variabilis Re: Ziobro zachęcał do poparcia kandydata SP do S 15.08.13, 15:05 obrażanie się na mądrzejszych od siebie jest przejawem głupoty. Widzisz mądrzejszego od siebie - ucisz się... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PO rębacz Kawa nie chciał na razie ujawniać miejsca spotkani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.13, 15:41 Debata odbędzie się w najbliższy poniedziałek o godz. 10. Kawa nie chciał na razie ujawniać miejsca spotkania. no to może zamiast pierniczyć farmazony panie Kawa, ujawniłbyś pan gdzie ta debata. chyba, że masz pan stracha, że ludzie przyjdą i będą zadawać niewygodne pytania. Krótko: GDZIE??? Odpowiedz Link Zgłoś
variabilis Re: Kawa nie chciał na razie ujawniać miejsca spo 18.08.13, 19:54 Panie niecierpliwy, w swoim czasie dowiesz się gdzie i kiedy ma być debata. TYLKO Mariusz Kawa!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogórek kawa do zlewu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.08.13, 20:01 straszna lura Odpowiedz Link Zgłoś
variabilis Re: kawa do zlewu 19.08.13, 20:54 Nie znasz Mariusza Kawy to go nie obrażaj. To najlepszy kandydat na senatora, ale pisowska gawiedź i tak jest zaślepiona pisem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PYTA Jący Re: Kawa nie chciał na razie ujawniać miejsca spo IP: *.31.8.183.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.08.13, 20:38 Słuchaj no Kawa, czy jak się tam nazywasz. Skoro jutro o dziesiątej ma być debata, to kiedy chcesz pan powiadomić potencjalnych zainteresowanych? O 9.45? Trzęsiesz waść portkami, że możesz nie podołać poruszanym kwestią i dlatego "tajemnica?" żeby pojawili się tylko odpowiedni "wtajemniczeni", żeby można było w gronie lizusów odbębnić Waszą Zaje.bistość? :-) Nic z tego, panie Kawa. Debata to debata. Graj czysto albo - spływaj pan. Odpowiedz Link Zgłoś
variabilis Re: Kawa nie chciał na razie ujawniać miejsca spo 19.08.13, 20:56 gdybyś czytał ze zrozumieniem co w gazetach piszą to doszedłbyś do tego, że dziś odbyła się nie debata ale dyskusja z obecnym posłem. Na debatę jeszcze przyjdzie czas. Cierpliwości mariuszkawa.pl Gość portalu: PYTA Jący napisał(a): > Słuchaj no Kawa, czy jak się tam nazywasz. Skoro jutro o dziesiątej ma być deba > ta, to kiedy chcesz pan powiadomić potencjalnych zainteresowanych? O 9.45? > Trzęsiesz waść portkami, że możesz nie podołać poruszanym kwestią i dlatego "ta > jemnica?" żeby pojawili się tylko odpowiedni "wtajemniczeni", żeby można było w > gronie lizusów odbębnić Waszą Zaje.bistość? :-) > Nic z tego, panie Kawa. Debata to debata. Graj czysto albo - spływaj pan. > > Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkaniec179 Ziobro zachęcał do poparcia kandydata SP do Senatu 19.08.13, 15:44 Stawiajmy na Mariusza Kawę, to najlepszy kandydat !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: won arbuzy stara kawa szkodzi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.13, 15:55 j,w. Odpowiedz Link Zgłoś
variabilis Re: stara kawa szkodzi! 19.08.13, 20:57 Ot, i poziom pisowskiej gawiedzi.... Gość portalu: won arbuzy napisał(a): > j,w. Odpowiedz Link Zgłoś
variabilis Re: Ziobro zachęcał do poparcia kandydata SP do S 19.08.13, 20:56 masz Pan rację :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ortylion No nie wierzę! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.13, 14:03 żeby ktoś tak sam, z wolnej i nieprzymuszonej woli uprawiał tak prostacką agitację! W imię czego? Jednego stołka w nikomu niepotrzebnym do niczego senacie? a po co on się tam wybiera? Żeby zlikwidować senat?!!! Bo takie jaja już też nam wciskano. A gdzie 117kasia, której wytknąłem liczne błędy i postraszyłem, że za wpisy nie dostanie obiecanej kasy? Właściwie to jest całkiem obojętne, który z tej wesołej ferajny nierobów dostanie senackie konfitury. Dla nas obojętne. Bo dla wygrywającego (i jego ferajny) - to insza sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . W trosce o wspólne dobro... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.13, 14:04 niech nam zniknie ziobro. Odpowiedz Link Zgłoś
shepard102 A gdzie 117kasia? 26.08.13, 14:11 "... A gdzie 117kasia, której wytknąłem liczne błędy i postraszyłem, że za wpisy nie dostanie obiecanej kasy?..." To ja się tez podłączę: a gdzie agitator variabilis, który na propozycję debaty w realu - tak jak inny krzykacz, innego partyjnego ugrupowania - lechowski - podwinął ogon pod siebie i wymiękł? To są właśnie takie nic nie warte partyjne byty, ujadające zza krzaka i ukrywające się pod pozorną anonimowością sieci. A jak przychodzi do konkretów - to trzeba wysłuchać bredzenia o dwóch światach i inne tego typu bzdety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . SPOT i prawda o kandydacie Z. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.13, 13:53 Oto nieco więcej szczegółów z życia Kazimierza Ziobry . Był gorliwym uczniem seminarium duchownego . Tam miał kolegę , którego rodzina przyjmowała Kazia - sierotę jak swojego syna . Za to w podzięce , będąc już klerykiem , zrobił dziecko ich 15 (sic!) letniej córce (8 klasa podstawówki) . Musiał zatem zrezygnować z seminarium , żeniąc się z nią . Pracując w Hucie Szkła w Jarosławiu został przewodniczącym ZSMP i był zaufanym człowiekiem I sekr KW PZPR W Przemyślu . W momencie powstania Solidarności wyczuł pismo nosem i udało się mu zostać przewodniczącym w Hucie a następnie MKZ Jarosław . Po wprowadzenia stanu wojennego został wręcz zmuszony (taki był wystraszony) przez załogą do ukrywania się . Załoga Huty ofiarnie go ukrywała i utrzymywała jego rodzinę . Po ujawnieniu się , po jakimś czasie wolał skorzystać z "propozycji" władz i emigrować do USA a później Kanady . Tam nie zrobił kariery , praca fizyczna go nużyła . Po zmianach w Polsce wrócił , aby narzekać jak jest niedoceniany . Załatwiono mu więc stołek dyr PUP w Jarosławiu . Kandydował do Sejmu w 1993 i 2001 bez rezultatu . W 2011 w końcu wszedł do Sejmu . W latach 1998–2002 zasiadał w sejmiku podkarpackim. Ponownie mandat radnego województwa uzyskał w 2006 z listy Ligi Polskich Rodzin . Obiecał wtedy publicznie poprzeć kandydata PO na marszałka . Na drugi dzień , po namowie miejscowego kleru poparł kandydata PiS . Został przez Giertycha wylany z LPR , ale uzyskał od PiS stanowisko wicemarszałka . Wsławił się odwołaniem dyr. szpitala psychiatrycznego w Żurawicy wbrew woli załogi . Szpital był w niezadłużony , w dobrej kondycji , a załoga broniła dyrektora strajkując . Słynny był również jego mail do kolegów radnych z Sejmiku Podkarpacia , wyglądający jak napisany przez mocno nietrzeźwego . Tak więc w skrócie - niedoszły ksiądz , aktywny partyjniak , solidarnościowiec , niezadowolony emigrant , członek (po kolei) Ruchu Odbudowy Polski , Przymierza Prawicy , Ligi Rodzin Polskich , PiSu , Solidarnej Polski , radny i wicemarszałek obsadzający znajomkami stanowiska i łamiący swoje przyrzeczenia . Widać jak łatwo zmienia opcje Prawda nas wyzwoli! Od takiego kandydata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . A Pupa będzie senatorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.13, 14:38 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: A Pupa będzie senatorem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.13, 14:42 Nie moje małpy, nie mój cyrk, nie moja d.upa - co mnie to obchodzi... Zwisa mi to i powiewa. Najwyżej pani D.upowa sie ucieszy: kasy więcej i chłopa z domu zabiorą. Nie będzie pie.rdolił za uszami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaudia Re: Ziobro zachęcał do poparcia kandydata SP do S IP: *.96.234.12.tvksmp.pl 30.08.13, 12:53 Właśnie tym wyborem robi Pan duży błąd. Zbigniew Ziobro jest najlepszym kandydatem . Odpowiedz Link Zgłoś