lechowski51 05.09.13, 12:04 Teraz tylko czekam na "seanse nienawiści",bo Goldstein'a już mamy! www.rp.pl/artykul/92106,1045134-Prokuratorska-specgrupa-do-walki-z-nienawiscia-rasowa.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ortylion Oj to prawda! Pupa komunistą!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.13, 12:14 www.se.pl/wydarzenia/kraj/kandydat-pis-na-senatora-akceptuje-socjalizm_352382.html No i jak wam w gębie szmaciaki? Odpowiedz Link Zgłoś
rz-e Re: Oj to prawda! Pupa komunistą!!! 05.09.13, 12:38 Gość portalu: ortylion napisał(a): > No i jak wam w gębie szmaciaki? pytalem nie odpowiedziales moze tu? jestes gospodynia domowa po podstawowce czlonkinia kola gospodyn wiejskich, bo tylko one podniecaja sie rewelacjami z bulwarowek? Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: Oj to prawda! Pupa komunistą!!! 05.09.13, 12:44 W sumie nie ma się czemu dziwić. Przecież pierwsza Solidarność wznosiła hasło "Socjalizm tak - wypaczenia - nie!" Towarz... przepraszam, pan Pupa po prostu pozostał wierny tradycji. prezes też ostatnio ględził jak Gomułka na V zjeździe PZPR, więc to jedna rodzina. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Oj to prawda! Pupa komunistą!!! 05.09.13, 12:54 Nie Solidarność towarzyszu komandorze tylko Michnik ze swoimi trockistami. Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: Oj to prawda! Pupa komunistą!!! 05.09.13, 13:02 Nie jestem twoim towarzyszem, kłamco, poza tym zrobiłeś jak zwykle z gęby - cholewę. Miałeś się do mnie nie odzywać. A ty wielki opozycjonisto razem z prezesem siedziałeś pod maminą spódnicą, a teraz na forum grasz wielkiego antykomunistę? A paszport do USA za co dostałeś? Na kogo donosiłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
rz-e Re: Oj to prawda! Pupa komunistą!!! 05.09.13, 13:09 kmdr_rohan napisał: > Nie jestem twoim towarzyszem, kłamco, a czyim? kiszczaka? Autor: kmdr_rohan ˘ 22.12.10, 13:57 Nie jestem jakimś Korwinistą, poglądy mam raczej na lewo Odpowiedz Link Zgłoś
res-men Re: Oj to prawda! Pupa komunistą!!! 05.09.13, 13:18 tw rz-e nadaje :-) - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - łączę serdeczności dla Ciebie i Twojej Rodziny ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rz-e Re: Oj to prawda! Pupa komunistą!!! 05.09.13, 13:39 Autor: res-men ˘ 01.08.13, 12:59 taaaa.... mógłbym ci odpowiedziec ze kiedy mi robiłes loda tak ci waliło z ryja ze zrobił sie malutki ale to byłoby chamskie i nie powiem choć pasowałoby Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Oj to prawda! Pupa komunistą!!! 05.09.13, 15:29 Uważaj rz-e,bo napaleni prokuratorzy za taka "mowę nienawiści" moga Cię zesłać na parę lat,jak Wałęsę do Arłamowa!.I daj spokój tym burakom,choć co prawda,te ich archiwalne wpisy są smakowite. Odpowiedz Link Zgłoś
rz-e Re: Oj to prawda! Pupa komunistą!!! 05.09.13, 15:53 lechowski51 napisał: > Uważaj rz-e,bo napaleni prokuratorzy za taka "mowę nienawiści" moga Cię > zesłać na parę lat,jak Wałęsę do Arłamowa!. piekne okolice, fajny hotel, duzo atrakcji moge jechac nawet za nie moja 'mowe nienawisci' ;D > I daj spokój tym burakom, lubie czytac jek sie wija, pienia i usiluja nieudolnie manipulowac okazujac tym samym bezsilnosc ;D jak prostacki imperatyw 'moje na wierzchu' kaze im sie osmieszac. > choć co prawda,te ich archiwalne wpisy są smakowite. prawda ze klasyka chamstwa w nieskazonej postaci ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . kundle skamlą a pendolino pendzi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.13, 15:39 A Pupa i tak zostanie swnatorem Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_olo Re: Orwell się kłania 05.09.13, 21:08 A co lechoś, myślałeś że faszystowskie bydlęta będą mogły spać spokojnie ? :-) Nic z tego lechoś, nie będziecie spać spokojnie śniąc o swojej chorej ideologii ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wklejka Re: Orwell się kłania IP: *.rzeszow.hypnet.pl 05.09.13, 21:49 Ot, zwykła wklejka z wydźwiękiem prowokacji, jakby i... bez cudzysłowu. Sam to napisałem! Szkoda słów! Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Orwell się kłania 05.09.13, 21:56 Ty już zaczynasz mówić sam do siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZnowudoCiebie Re: Orwell się kłania IP: *.rzeszow.hypnet.pl 05.09.13, 22:36 Nie, tym razem znowu do Ciebie! Zresztą, o czym tu mówić... Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Orwell się kłania 06.09.13, 08:07 Wiem,że nie masz nic do powiedzenia,po za wklejkami.Nie przejmuj się!.Lewactwo zawsze było odtwórcze.Poczytaj Orwella.To takie bajki o najbardziej krwiożerczym ustroju jakim był komunizm. Odpowiedz Link Zgłoś