Dodaj do ulubionych

Orwell się kłania

05.09.13, 12:04
Teraz tylko czekam na "seanse nienawiści",bo Goldstein'a już mamy!
www.rp.pl/artykul/92106,1045134-Prokuratorska-specgrupa-do-walki-z-nienawiscia-rasowa.html
Obserwuj wątek
    • Gość: ortylion Oj to prawda! Pupa komunistą!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.13, 12:14
      www.se.pl/wydarzenia/kraj/kandydat-pis-na-senatora-akceptuje-socjalizm_352382.html
      No i jak wam w gębie szmaciaki?
      • rz-e Re: Oj to prawda! Pupa komunistą!!! 05.09.13, 12:38
        Gość portalu: ortylion napisał(a):

> No i jak wam w gębie szmaciaki?

pytalem nie odpowiedziales moze tu?
        jestes gospodynia domowa po podstawowce czlonkinia kola gospodyn wiejskich, bo tylko one podniecaja sie rewelacjami z bulwarowek?
      • kmdr_rohan Re: Oj to prawda! Pupa komunistą!!! 05.09.13, 12:44
        W sumie nie ma się czemu dziwić. Przecież pierwsza Solidarność wznosiła hasło "Socjalizm tak - wypaczenia - nie!" Towarz... przepraszam, pan Pupa po prostu pozostał wierny tradycji. prezes też ostatnio ględził jak Gomułka na V zjeździe PZPR, więc to jedna rodzina.
        • lechowski51 Re: Oj to prawda! Pupa komunistą!!! 05.09.13, 12:54
          Nie Solidarność towarzyszu komandorze tylko Michnik ze swoimi trockistami.
          • kmdr_rohan Re: Oj to prawda! Pupa komunistą!!! 05.09.13, 13:02
            Nie jestem twoim towarzyszem, kłamco, poza tym zrobiłeś jak zwykle z gęby - cholewę. Miałeś się do mnie nie odzywać. A ty wielki opozycjonisto razem z prezesem siedziałeś pod maminą spódnicą, a teraz na forum grasz wielkiego antykomunistę? A paszport do USA za co dostałeś? Na kogo donosiłeś?
            • rz-e Re: Oj to prawda! Pupa komunistą!!! 05.09.13, 13:09
              kmdr_rohan napisał:

> Nie jestem twoim towarzyszem, kłamco,

a czyim? kiszczaka?

Autor: kmdr_rohan ˘ 22.12.10, 13:57

Nie jestem jakimś Korwinistą, poglądy mam raczej na lewo
              • res-men Re: Oj to prawda! Pupa komunistą!!! 05.09.13, 13:18

tw rz-e nadaje :-)
                - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

łączę serdeczności dla Ciebie i Twojej Rodziny ;-)
                • rz-e Re: Oj to prawda! Pupa komunistą!!! 05.09.13, 13:39

Autor: res-men ˘ 01.08.13, 12:59
                  taaaa.... mógłbym ci odpowiedziec ze kiedy mi robiłes loda tak ci waliło z ryja ze zrobił sie malutki ale to byłoby chamskie i nie powiem choć pasowałoby
                  • lechowski51 Re: Oj to prawda! Pupa komunistą!!! 05.09.13, 15:29
                    Uważaj rz-e,bo napaleni prokuratorzy za taka "mowę nienawiści" moga Cię zesłać na parę lat,jak Wałęsę do Arłamowa!.I daj spokój tym burakom,choć co prawda,te ich archiwalne wpisy są smakowite.
                    • rz-e Re: Oj to prawda! Pupa komunistą!!! 05.09.13, 15:53
                      lechowski51 napisał:

> Uważaj rz-e,bo napaleni prokuratorzy za taka "mowę nienawiści" moga Cię
                      > zesłać na parę lat,jak Wałęsę do Arłamowa!.

piekne okolice, fajny hotel, duzo atrakcji moge jechac nawet za nie moja 'mowe nienawisci' ;D

> I daj spokój tym burakom,

lubie czytac jek sie wija, pienia i usiluja nieudolnie manipulowac okazujac tym samym bezsilnosc ;D
                      jak prostacki imperatyw 'moje na wierzchu' kaze im sie osmieszac.

> choć co prawda,te ich archiwalne wpisy są smakowite.

prawda ze klasyka chamstwa w nieskazonej postaci ;D
    • Gość: . kundle skamlą a pendolino pendzi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.13, 15:39
      A Pupa i tak zostanie swnatorem
    • prawdziwy_olo Re: Orwell się kłania 05.09.13, 21:08
      A co lechoś, myślałeś że faszystowskie bydlęta będą mogły spać spokojnie ? :-) Nic z tego lechoś, nie będziecie spać spokojnie śniąc o swojej chorej ideologii ...
    • Gość: Wklejka Re: Orwell się kłania IP: *.rzeszow.hypnet.pl 05.09.13, 21:49
      Ot, zwykła wklejka z wydźwiękiem prowokacji, jakby i... bez cudzysłowu. Sam to napisałem! Szkoda słów!
      • lechowski51 Re: Orwell się kłania 05.09.13, 21:56
        Ty już zaczynasz mówić sam do siebie?
        • Gość: ZnowudoCiebie Re: Orwell się kłania IP: *.rzeszow.hypnet.pl 05.09.13, 22:36
          Nie, tym razem znowu do Ciebie! Zresztą, o czym tu mówić...
          • lechowski51 Re: Orwell się kłania 06.09.13, 08:07
            Wiem,że nie masz nic do powiedzenia,po za wklejkami.Nie przejmuj się!.Lewactwo zawsze było odtwórcze.Poczytaj Orwella.To takie bajki o najbardziej krwiożerczym ustroju jakim był komunizm.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka