Dodaj do ulubionych

Program Gowina

16.02.14, 23:51
Nie znoszę dziada i tej jego partii - ale jego propozycje ( co do gospodarki ) mogą być przyczynkiem do dyskusji. To co Kaczyński proponuje to bzdety i socjalistyczny bełkot.
Program Tuska ( jest w ogóle jakiś ? ) - tej partii już dziękujemy. Cała reszta to PLASTIK !
Obserwuj wątek
    • lodowy_pl Re: Program Gowina 17.02.14, 01:27
      Gowin to klasyczne "chciałabym, a boję się", stąd Korwin nic nie traci na niewchodzeniu w konszachty z potencjalnym koalicjantem... cała reszta to socjalistyczno-populistyczne, pro lub anty klerykalne, ideologizujące pod publiczkę, oportunistyczne gó....
      • rzeszowski15 Re: Program Gowina 17.02.14, 08:28
        Boję sie,że Korwin i jego potencjalni wyborcy pozostaną wiecznymi opozycjonistami.A na spotkaniu z Gowinem byłem i jego program rozwoju polskiej przedsiębiorczości oraz ratowania polskiej rodziny bardzo mi się podobał.I chętnie na niego zagłosuję,gdy będę miał przekonanie,że Polska razem osiągnie próg wyborczy.
        • mr.paprykarz Re: Program Gowina 17.02.14, 08:33
          fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t31/q71/s720x720/1064845_269419193199879_882613732_o.jpg
          • lodowy_pl Re: Program Gowina 17.02.14, 10:23
            "I chętnie na niego zagłosuję,gdy będę miał przekonanie,że Polska razem osiągnie próg wyborczy. "

Dramat :))) PIS na pewno osiągnie, więc po co te dylematy ? :))))))))
    • homo_fob1 Re: Program Gowina 17.02.14, 10:29
      Tuskowi to twoja Merkel może podziękować a nie ty,
      • mr.paprykarz Re: Program Gowina 17.02.14, 16:52
        partia tego gowina to polaska jest najważniejsza czy jak tam..?
        już mi się mylą te kanapy:(
        • rzeszowski15 Re: Program Gowina 17.02.14, 16:57
          Nie jest to na pewno Europa Procent
          • lodowy_pl Re: Program Gowina 17.02.14, 17:25
            Chyba już czas zagłosować na PIS. Pewność przekroczenia progu wyborczego absolutna, czegóż chcieć więcej ? Po co te filozofie ? :)))))))
            • mr.paprykarz Re: Program Gowina 17.02.14, 18:06
              10% mają jak w banku
              • lodowy_pl Re: Program Gowina 19.02.14, 01:35
                Tak mi się ta "kanapowość" spodobała wszak Telewizja uczy samodzielnego myślenia, wie co dla nas dobre i ma zawsze rację :))))))))

drive.google.com/folderview?id=0BymcnZlRYvFQQ0FUbDNOb1d5Szg&usp=sharing
                a krytyka ZUS to populizm :)))))))
                • rzeszowski15 Re: Program Gowina 19.02.14, 09:53
                  To,że Telewizja Białoruska nie pokazała Kongresu Nowej Prawicy,jest czymś normalnym w tuskolandzie.Zycze wam wszystkiego najlepszego a Tobie radzę walcz z lewactwem a nie prawicowymi rywalami.
                  • lodowy_pl Re: Program Gowina 19.02.14, 15:14
                    Hola ! hola ! Nie baw się w Telewizję Polską, jaki kongres ??? :)))

To otwarte spotkanie, jedno z pewnie pół tysiąca w tym roku, zwykłe spotkanie JKM z ludźmi, których nikt nie zapraszał... wszędzie jest tak samo, w Rzeszowie też tak było dopiero co. Dla jednych zwykłostka, dla telewidzów ciekawostka.
                  • a_kuku2 Re: Program Gowina 19.02.14, 15:26
                    a Korwin to prawica?
                    • lodowy_pl Re: Program Gowina 19.02.14, 23:01
                      "a Korwin to prawica?"

Korwin to wedle wszelkich znanych mi przesłanek: logika, ta sama i zwyczajna, nazywająca rzeczy po imieniu, która daje radość życia nie-złudzeniami, wynosząca na piedestał wolność jednostki do stanowienia o sobie, jej podmiotowość, jej prawdziwą odpowiedzialność za kształtowanie własnego losu... logika i uczciwość jako przeciwieństwo utrupiającej mitomanii i czerwonego czy czarnego zabobonu, logika wygnana z Polski dawno dawno temu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka