Gość: res IP: 82.177.98.* 19.04.05, 09:55 Oby to byl Londyn, a nie Hahn. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: greg Re: JASIONKA. Będzie tani przewoźnik? IP: 195.117.241.* 19.04.05, 12:52 A jednak Hahn trzy razy w tygodniu od listopada. Nie jest źle jak na początek. Szanowni Państwo zaczynamy latać do F-Hahn, a z tamtąd do 25 innych miast. Hurrrrrra!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pax Re: JASIONKA. Będzie tani przewoźnik? IP: 213.199.233.* 19.04.05, 12:58 na probe "tanie linie" wprowadzili w innym miescie, jak nie bylo frekfencji to po miesiacu zawiesi;i, wiec czym sie podniecac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taxi Re: JASIONKA. Będzie tani przewoźnik? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 13:36 NIE BEDZIE LOTOW BO TAM SIE DA DOJECHAC TYLKO MOJA TAKSOWKA A JA NIE ZABIORE TYLU LUDZI W TAXI ZEBY ZAPELNIC CALY SAMOLOT! BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: JASIONKA. Będzie tani przewoźnik? IP: 195.117.241.* 19.04.05, 13:40 Pax tu nie ma się czym podniecać, masz rację i ja się wcale nie podniecam tylko cieszę, że w końcu nie będę musiał jechać do Niemiec, Anglii, czy jeszcze gdzieś dalej 20, 30 czy 40 godzin w śmierdzącym autokarze. Teraz to trzeba pogratulować wszystkim tym którzy się do tego przyczynili. Jednak jeszcze wiele pracy przed NAMI. Mam tu na myśli władze portu lotniczego, miasta, województwa i nas samych. Niech port lotniczy wreszcie będzie miał profesjonalną, aktualną stronę www w przynajmniej 4 językach: polskim, angielskim, niemieckim i rosyjskim/ukraińskim! Niech władze miasta i regionu postarają się o lepszy dojazd do lotniska, mam tu na myśli lepsze drogi, dobre oznakowanie itp, a także komunikację z samego miast (MPK). Niech na trasie Rzeszów-Jasionka jeżdzą chociażby lepsze autobusy. O promocji miasta i regionu nie ma co wogóle wspominać to rzecz oczywista. Pole do popisu mają także miejscowi biznesmeni. Niech pogłówkują co się da z tym wszystkim zrobić. Ja osobiście już mam plany :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pax Re: JASIONKA. Będzie tani przewoźnik? IP: 213.199.233.* 19.04.05, 13:53 pozyjemy zobaczymy, frekwencja to zysk dla linii, jesli tylko koszty beda sie zwracac to zamknie ja szybko, bo oni licza na zysk, nikt im nie doplaca do pustych foteli a promocja lotniska i cala otoczka to inna bajka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr Jacobs ja juz wiem dokad beda latac... IP: *.range81-157.btcentralplus.com 19.04.05, 16:08 Na stronie ryanair-a mozna juz bookowac bilety z Rzeszowa do Hahn od 30 pazdziernika. Leniwa wyborcza nawet nie poweszy w Internecie tylko czeka na manne z nieba. Oj dziennikarzyny zalosne. Odpowiedz Link Zgłoś
regionalista Re: Dostępność komunikacyjna 19.04.05, 22:40 Dostępność komunikacyjna Podkarpacia ciągle obniża mu miejsce w rankingach. Dobrze, że zwiększy się liczba połączeń lotniczych. Odpowiedz Link Zgłoś