Dodaj do ulubionych

JASIONKA. Będzie tani przewoźnik?

IP: 82.177.98.* 19.04.05, 09:55
Oby to byl Londyn, a nie Hahn.
Obserwuj wątek
    • Gość: greg Re: JASIONKA. Będzie tani przewoźnik? IP: 195.117.241.* 19.04.05, 12:52
      A jednak Hahn trzy razy w tygodniu od listopada. Nie jest źle jak na początek.
      Szanowni Państwo zaczynamy latać do F-Hahn, a z tamtąd do 25 innych miast.
      Hurrrrrra!!!!
      • Gość: pax Re: JASIONKA. Będzie tani przewoźnik? IP: 213.199.233.* 19.04.05, 12:58
        na probe "tanie linie" wprowadzili w innym miescie, jak nie bylo frekfencji to
        po miesiacu zawiesi;i, wiec czym sie podniecac
        • Gość: taxi Re: JASIONKA. Będzie tani przewoźnik? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 13:36
          NIE BEDZIE LOTOW BO TAM SIE DA DOJECHAC TYLKO MOJA TAKSOWKA A JA NIE ZABIORE
          TYLU LUDZI W TAXI ZEBY ZAPELNIC CALY SAMOLOT!
          BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
        • Gość: greg Re: JASIONKA. Będzie tani przewoźnik? IP: 195.117.241.* 19.04.05, 13:40
          Pax tu nie ma się czym podniecać, masz rację i ja się wcale nie podniecam tylko
          cieszę, że w końcu nie będę musiał jechać do Niemiec, Anglii, czy jeszcze
          gdzieś dalej 20, 30 czy 40 godzin w śmierdzącym autokarze. Teraz to trzeba
          pogratulować wszystkim tym którzy się do tego przyczynili. Jednak jeszcze wiele
          pracy przed NAMI. Mam tu na myśli władze portu lotniczego, miasta, województwa
          i nas samych. Niech port lotniczy wreszcie będzie miał profesjonalną, aktualną
          stronę www w przynajmniej 4 językach: polskim, angielskim, niemieckim i
          rosyjskim/ukraińskim! Niech władze miasta i regionu postarają się o lepszy
          dojazd do lotniska, mam tu na myśli lepsze drogi, dobre oznakowanie itp, a
          także komunikację z samego miast (MPK). Niech na trasie Rzeszów-Jasionka jeżdzą
          chociażby lepsze autobusy. O promocji miasta i regionu nie ma co wogóle
          wspominać to rzecz oczywista. Pole do popisu mają także miejscowi biznesmeni.
          Niech pogłówkują co się da z tym wszystkim zrobić. Ja osobiście już mam
          plany :)
          • Gość: pax Re: JASIONKA. Będzie tani przewoźnik? IP: 213.199.233.* 19.04.05, 13:53
            pozyjemy zobaczymy, frekwencja to zysk dla linii, jesli tylko koszty beda sie
            zwracac to zamknie ja szybko, bo oni licza na zysk, nikt im nie doplaca do
            pustych foteli

a promocja lotniska i cala otoczka to inna bajka
    • Gość: Mr Jacobs ja juz wiem dokad beda latac... IP: *.range81-157.btcentralplus.com 19.04.05, 16:08
      Na stronie ryanair-a mozna juz bookowac bilety z Rzeszowa do Hahn od 30
      pazdziernika. Leniwa wyborcza nawet nie poweszy w Internecie tylko czeka na
      manne z nieba. Oj dziennikarzyny zalosne.
      • regionalista Re: Dostępność komunikacyjna 19.04.05, 22:40
        Dostępność komunikacyjna Podkarpacia ciągle obniża mu miejsce w rankingach.
        Dobrze, że zwiększy się liczba połączeń lotniczych.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka