Dodaj do ulubionych

Rzeszów - miasto w którym nic się nie dzieje

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 10:29
Jak to jest mieszkać w mieście w którym nic się nie dzieje i nic nie może się
wydarzyć?
Obserwuj wątek
    • Gość: xyz Re: Rzeszów - miasto w którym nic się nie dzieje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 10:35
      Gość portalu: Obserwator napisał(a):

> Jak to jest mieszkać w mieście w którym nic się nie dzieje i nic nie może się
      > wydarzyć?

mały pikuś
      • Gość: ? Re: Rzeszów - miasto w którym nic się nie dzieje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 10:41
        ares do budy i się loguj chłopie. i nie mów do mnie misiu albo kochanie.
        • Gość: xyz jaki Ares??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 10:44
          Gość portalu: ? napisał(a):

> ares do budy i się loguj chłopie. i nie mów do mnie misiu albo kochanie.

Dobrze kochany Misiu
          • Gość: mizzy Re: jaki Ares??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 11:05
            przestań pie..ć ,miauczysz i miauczysz ,gdzie indziej mówię Ci słonie latają
            po nieboskłonie w trwającym non stop festynie ...

ochłońcie malkontenci ,też kiedyś byłem jednym z Was kiedy nie miałem żadnej
            skali porównawczej ...teraz ją mam i naprawdę cieszę ,że przyszło mi mieszkać
            właśnie w Rzeszowie ,a nie gdzie indziej ,nie wyłączając tych wszystkich miast-
            molochów ,które w polskim wydaniu prezentują się po prostu żałośnie .
            • Gość: autor Re: jaki Ares??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 11:27
              właśnie... najbardziej narzekaja Ci którzy poza Ropczycami nigdzie nie byli.
              Rzeszów na tle innych miast w RP nie ma się czego wstydzić, no może tego
              nieustającego niezadowolenia na twarzach kilku mieszkańców..
              • Gość: Obserwator Re: jaki Ares??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 11:29
                Byłem ostatnio w Poznaniu, Wrocławiu, Gdańsku i Toruniu. Niecały tydzień temu.
                Uważam, że Rzeszów ma bardzo wiele powodów do wstydu. I kolegów z Poznania bym
                tu nie zaprosił.
                • Gość: Ty Re: jaki Ares??? IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 07.05.05, 12:50
                  > Uważam, że Rzeszów ma bardzo wiele powodów do wstydu. I kolegów z Poznaniabym
                  > tu nie zaprosił

to swiadczy tylko o TWOICH kompleksach
    • Gość: krollop_fan Re: Rzeszów - miasto w którym nic się nie dzieje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 11:41
      słusznie prawisz ,słowiczych pederastów nam tutaj nie potrzeba !
      • Gość: Manet Re: Rzeszów - miasto w którym nic się nie dzieje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 12:31
        Jak wynaleziono drut?? Poznaniak z Krakusem ciągnęli monetę :)
        • Gość: słowiczy_śpiew Re: Rzeszów - miasto w którym nic się nie dzieje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 14:59
          zajebiste !!! haha :D
          • Gość: autor Re: Rzeszów - miasto w którym nic się nie dzieje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 12:13
            >>Uważam, że Rzeszów ma bardzo wiele powodów do wstydu. I kolegów z Poznania
            bym
            tu nie zaprosił.

To masz klasa kolegów. Ja swoich zapraszam regularnie i bardzo im się podoba.
            Regularne wizyty w podobnych miastach (powierzchniowo, demograficznie) ściany
            zachodniej utwierdziły mnie w przekonaniu, że nie mamy się czego wstydzić jako
            miasto.

Nie mówiąc już o wstydzie osobistym. Kolego! Nie znam twojej pozycji społecznej
            i stanu majątkowego ale po wymowie twoich postów wnoszę, że z równym
            powodzeniem możesz się wstydzić za Wrocław, Rzeszów i Las Vegas....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka