Gość: Obserwator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 10:29 Jak to jest mieszkać w mieście w którym nic się nie dzieje i nic nie może się wydarzyć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xyz Re: Rzeszów - miasto w którym nic się nie dzieje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 10:35 Gość portalu: Obserwator napisał(a): > Jak to jest mieszkać w mieście w którym nic się nie dzieje i nic nie może się > wydarzyć? mały pikuś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Rzeszów - miasto w którym nic się nie dzieje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 10:41 ares do budy i się loguj chłopie. i nie mów do mnie misiu albo kochanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz jaki Ares??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 10:44 Gość portalu: ? napisał(a): > ares do budy i się loguj chłopie. i nie mów do mnie misiu albo kochanie. Dobrze kochany Misiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mizzy Re: jaki Ares??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 11:05 przestań pie..ć ,miauczysz i miauczysz ,gdzie indziej mówię Ci słonie latają po nieboskłonie w trwającym non stop festynie ... ochłońcie malkontenci ,też kiedyś byłem jednym z Was kiedy nie miałem żadnej skali porównawczej ...teraz ją mam i naprawdę cieszę ,że przyszło mi mieszkać właśnie w Rzeszowie ,a nie gdzie indziej ,nie wyłączając tych wszystkich miast- molochów ,które w polskim wydaniu prezentują się po prostu żałośnie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: jaki Ares??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 11:27 właśnie... najbardziej narzekaja Ci którzy poza Ropczycami nigdzie nie byli. Rzeszów na tle innych miast w RP nie ma się czego wstydzić, no może tego nieustającego niezadowolenia na twarzach kilku mieszkańców.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: jaki Ares??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 11:29 Byłem ostatnio w Poznaniu, Wrocławiu, Gdańsku i Toruniu. Niecały tydzień temu. Uważam, że Rzeszów ma bardzo wiele powodów do wstydu. I kolegów z Poznania bym tu nie zaprosił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ty Re: jaki Ares??? IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 07.05.05, 12:50 > Uważam, że Rzeszów ma bardzo wiele powodów do wstydu. I kolegów z Poznaniabym > tu nie zaprosił to swiadczy tylko o TWOICH kompleksach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krollop_fan Re: Rzeszów - miasto w którym nic się nie dzieje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 11:41 słusznie prawisz ,słowiczych pederastów nam tutaj nie potrzeba ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manet Re: Rzeszów - miasto w którym nic się nie dzieje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 12:31 Jak wynaleziono drut?? Poznaniak z Krakusem ciągnęli monetę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słowiczy_śpiew Re: Rzeszów - miasto w którym nic się nie dzieje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 14:59 zajebiste !!! haha :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Rzeszów - miasto w którym nic się nie dzieje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 12:13 >>Uważam, że Rzeszów ma bardzo wiele powodów do wstydu. I kolegów z Poznania bym tu nie zaprosił. To masz klasa kolegów. Ja swoich zapraszam regularnie i bardzo im się podoba. Regularne wizyty w podobnych miastach (powierzchniowo, demograficznie) ściany zachodniej utwierdziły mnie w przekonaniu, że nie mamy się czego wstydzić jako miasto. Nie mówiąc już o wstydzie osobistym. Kolego! Nie znam twojej pozycji społecznej i stanu majątkowego ale po wymowie twoich postów wnoszę, że z równym powodzeniem możesz się wstydzić za Wrocław, Rzeszów i Las Vegas.... Odpowiedz Link Zgłoś