Gość: kira IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 23:06 Witam. Czy jesteście zadowoleni ze spółdzielni "Projektant"? Chodzi mi o uczciwość i solidne wykonanie bloków. Z góry dziękuję za opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Yacho Re: "Projektant" IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.05, 12:14 Witam Ja jestem w trakcie realizacji budynku. Jeżeli chodzi o wykonanie to do tej pory z wszystkiego jestem zadowolony(tynki wewnętrzne , instalacje , przerabianie ścian , instalacji etc.) Trzeba tylko pilnować wykonawców. jak zroblil tynki to wziąłem poziomicę i prostawnik i poszedłem sprawdzać kąty i czy jest równo. Wszędzie było super z wyjątkiem jednego miesca koło okna. Miałem to zgłosic kierownikowi ale za dwa dni jak przyszedłem to już było poprawione. Wszystko należy zgłaszać na papierze i oczekiwać potwierdzenia robót na kopi (ja tak przerabiałem wc na łazienke aby mieć dwie) Trzeba po prostu co kilka dni chodzić i pilnować. PS. Po przerobieniu instalacji pod kabinę zadzwonił do mnie fachowiec i chciał extra 200 zł , po jednym telefonie do S.M . dał sobie spokój . Trzeba też na to uważać. Pozdrawiam i polecam firy Skanska oraz ADMA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pieszy Re: "Projektant" IP: *.dnet.pl / 80.50.197.* 24.07.05, 19:55 Faktycznie trzeba wszystkiego pilnowac osobiście. Jak jest "nadzór osobisty", to jakoś lepiej idzie:) Słyszałem, że ludzie mają problemy z terminami oddań nowych mieszkań. No i drogi dojazdowe, robione przez miasto, są niestety wykonywane po terminie. Tak to nie ma większych problemów. A tak na marginesie - wiem że są opinie, ie osiedle Kantorówka jest strasznie daleko od centrum, że to totalne odludzie itp., itd. Jeśli chodzi o mnie, to takie "lekkie ubocze" ma swój urok, a do centrum jest 40 min. na butach. Dla mnie jest okej. Odpowiedz Link Zgłoś