Dodaj do ulubionych

Przybędzie poidełek

IP: *.rzeszow.mm.pl 10.08.05, 20:05
No tak -kończą się ciepłe wakacje wiec musimy "lać wodę" - rychło w
czas...jesienią wszyscy chcą pić
Obserwuj wątek
    • Gość: wafel Re: Przybędzie poidełek IP: 195.117.241.* 11.08.05, 08:03
      Po cholerę je teraz montować? Jak producent nie był w stanie zrobic ich na
      początku wiosny to niech teraz się buja z tymi poidełkami. Niech na swój koszt
      przetrzyma je do roku następnego i zamontuje w przyszłym roku w kwietniu.
      • gwiazda_podkarpacia Re: Przybędzie poidełek 12.08.05, 14:57
        a nie pomyślałeś o biednych gołębiach, wróbelkach i innym ptactwie, które nie
        odlatuje do ciepłych krajów?! one zostają i też będą chciały pić! cały rok!

a biedne 3-ciomajowe żuliki to co? pies??? nie miałeś kaca nigdy? nie widziałeś
        jak tych zmęczonych "życiem" panów. ja pracuję na 3go Maja i mam przyjemność
        codziennie ich oglądać :/ co mają pić rano? błoto z kałuży? tak to przynajmniej
        woda z poidełek zaopatrzona w cenne związki rdzy itd pomaga przetrwać ;))))
    • macpherson Re: Przybędzie poidełek 11.08.05, 13:02
      Tylko samobójca pije tę wodę, nawet przegotowaną.
    • Gość: piotr gdzie te poidełka na 3 Maja IP: *.dop.krakow.pl 12.08.05, 14:41
      ja sie doliczyłem jednego poidełka na ul.3-go Maja - bardzo prosze o podanie
      gdzie sa ukryte 3 pozostałe
    • tomikus1 Re: Przybędzie poidełek 12.08.05, 15:16
      w ogóle po co nam w Rzeszowie poidełka, przecież nikt z nich nie korzysta, a
      tylko ciągle sa rozwalane i woda leje się po chodnikach.
      uważam ze te pieniądze mozna by lepiej spozytkować!
      • Gość: The Tourist Re: Przybędzie poidełek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 15:19
        Rzeszów staje się miastem wielkich inwestycji - nowych bud Podkulskiego
        (kształtem Rzeszów-Plaza przebił sam siebie), poidełek, dorożek, kwiatków na
        lampach itd. Myślę że cała Polska mu zazdrości.
        • Gość: frędzel Re: Przybędzie poidełek IP: *.rzeszow.mm.pl 12.08.05, 22:39
          Dorożka jest zajebista - to fakt :-) To obraz tandety i blichtru tego miasta i
          rządzących.Brakuje jeszcze jelenia na rykowisku na Europie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka