Gość: Bryndzol IP: *.rzeszow.mm.pl 10.08.05, 20:05 No tak -kończą się ciepłe wakacje wiec musimy "lać wodę" - rychło w czas...jesienią wszyscy chcą pić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wafel Re: Przybędzie poidełek IP: 195.117.241.* 11.08.05, 08:03 Po cholerę je teraz montować? Jak producent nie był w stanie zrobic ich na początku wiosny to niech teraz się buja z tymi poidełkami. Niech na swój koszt przetrzyma je do roku następnego i zamontuje w przyszłym roku w kwietniu. Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazda_podkarpacia Re: Przybędzie poidełek 12.08.05, 14:57 a nie pomyślałeś o biednych gołębiach, wróbelkach i innym ptactwie, które nie odlatuje do ciepłych krajów?! one zostają i też będą chciały pić! cały rok! a biedne 3-ciomajowe żuliki to co? pies??? nie miałeś kaca nigdy? nie widziałeś jak tych zmęczonych "życiem" panów. ja pracuję na 3go Maja i mam przyjemność codziennie ich oglądać :/ co mają pić rano? błoto z kałuży? tak to przynajmniej woda z poidełek zaopatrzona w cenne związki rdzy itd pomaga przetrwać ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
macpherson Re: Przybędzie poidełek 11.08.05, 13:02 Tylko samobójca pije tę wodę, nawet przegotowaną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr gdzie te poidełka na 3 Maja IP: *.dop.krakow.pl 12.08.05, 14:41 ja sie doliczyłem jednego poidełka na ul.3-go Maja - bardzo prosze o podanie gdzie sa ukryte 3 pozostałe Odpowiedz Link Zgłoś
tomikus1 Re: Przybędzie poidełek 12.08.05, 15:16 w ogóle po co nam w Rzeszowie poidełka, przecież nikt z nich nie korzysta, a tylko ciągle sa rozwalane i woda leje się po chodnikach. uważam ze te pieniądze mozna by lepiej spozytkować! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: The Tourist Re: Przybędzie poidełek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 15:19 Rzeszów staje się miastem wielkich inwestycji - nowych bud Podkulskiego (kształtem Rzeszów-Plaza przebił sam siebie), poidełek, dorożek, kwiatków na lampach itd. Myślę że cała Polska mu zazdrości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frędzel Re: Przybędzie poidełek IP: *.rzeszow.mm.pl 12.08.05, 22:39 Dorożka jest zajebista - to fakt :-) To obraz tandety i blichtru tego miasta i rządzących.Brakuje jeszcze jelenia na rykowisku na Europie Odpowiedz Link Zgłoś