Gość: on IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.05, 20:58 ile kosztuje sesja fotograficzna ślubu w rzeszowie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Fotograf Re: fotograf IP: *.rzeszow.mm.pl 25.09.05, 21:03 Badziewie na płytce z cyfraka 300 - rzetelne zdjęcia z filmami ,płytą i powiększeniami około 800-1000.Wszystko zależy od wymagań i oczekiwań Odpowiedz Link Zgłoś
macubek Re: fotograf 20.01.14, 14:39 tak jak napisali przedmówcy wszystko uzależnione od Twoich oczekiwań i cennika fotografa - z reguły im drożej tym lepiej chyba, że jakiś naciągacz, a słyszałem, że takowi czasu nie tracą. ja mogę polecić szczerze pana Mazura Fotografia Rzeszów - zdjęcia bardzo dobre (fotografował na moim ślubie) i nie zdziera bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
rzeszowski2014 Re: fotograf 01.02.14, 19:13 po co robisz takie fotografie. pewnie na tle pałacyku Lubomirskich, ratusza etc. czy to twoja własność , ze sie fotografujecie przed w/w budynkami. Poza tym takie foto pachnie mi wsią na pół kilometra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mkn Re: fotograf IP: *.dynamic.chello.pl 02.02.14, 17:36 widziałem targi wystawiennicze : "Slub , Wesele ,Rozwód" wszystko pod jednym dachem i tego samego dnia, praktyczne do bólu :) -- www.facebook.com/NieChodzeDoSpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś